TS Wisła Kraków SA

Wisła Summer Camp [UKR]

2 lata temu | 09.06.2022, 11:45
Wisła Summer Camp [UKR]

Запрошуємо Вас ознайомитися з пропозицією таборів з денним перебуванням, які відбуватимуться під час літніх канікул на об'єктах при вулиці Реймонта у чотирьох змінах:
- зміна I: 27 червня - 1 липня,
- зміна II: 4-8 липня,
- зміна III: 11-15 липня,
- зміна IV: 18-22 липня.


РЕЄСТРАЦІЯ НА ЛІТНИЙ ТАБОР WISŁA 2022 (НАТИСНУТИ)



Пропозиція поширюється на дівчат та хлопців 2011-2017 р.н. Учасники будуть розподілені вихователями, на мікрогрупи за віком та статтю. Під час табору кваліфікований навчально-виховний персонал Академії футболу забезпечить належний догляд з 8.30 до 16.30, забезпечуючи достатній комфорт, приємний та активний час. На учасників чекають незабутні пригоди, а також безліч (не тільки спортивних) забав. Окрім футбольних тренувань на зеленій траві, яких не буде бракувати щодня, учасники табору Wisła Summer CAMP зможуть заглибитись в історію клубу зі 116-річною традицією, зазирнути в найпотаємніші куточки Стадіону на R22, побачити зсередини навчальний центр ORLEN OIL у Мишленіце, де щодня тренуються підопічні тренера Єжи Бженчека. Звісно, не бракуватиме інших активностей, спільні ігри та забави, а також спеціально підготовленого сюрпризу. По закінченню табору кожен учасник отримає пам’ятний сертифікат.

У пакет входить:
- догляд кваліфікованим персоналом;
- стартовий пакет (футболка, шорти, гетри, рюкзак, пляшка з водою, світшот і кепка);
- футбольні тренування з тренерами з Академії футболу;
- харчування (обід, фрукти, вода);
- поїздка Віслацьким автобусом;
- додаткові забави;
- відвідування стадіону та бази в Мишленіце;
- ігри та розваги;
- страхування від нещасних випадків.
Години занять: 8.30-16.30

Завдяки співпраці з Фондом Мануела Антоніо да Моті та компанією Mota-Engil Central Europe участь у заняттях для 140 дітей, які перетнули кордон після 24 лютого, є безкоштовною. Участь вирішує порядок подачі заявок.

Записи можна зробити у формі (натиснути). Додаткову інформацію можна отримати за адресою: [email protected] або +48 781 520 854. Кількість місць на кожну зміну обмежена.

Udostępnij
 
10299904