|
Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
Senior Member
Od: 11.2016
Online |
|
![]() to jest jakis skandal że gramy tak często , nie wiem są jakieś mistrzostwa świata czy Euro 2019 , o których nie wiem i liga musi sie tak wcześnie skończyć ? jeszcze tego nie widziałem żeby jedna kolejka sie kończyła w niedziele , a nastepna zaczynala w poniedziałek tabeli gotowej nie ma , statystyk nie ma , jeszcze jestem na wyjezdzie i mam utrudniony dostep do kompa słabe to jest , pogoda jest taka ze spokojnie by mogli sobie cały maj pokopać... no w każdym razie , Korona pokonana , pojutrze miło by było powtórzyć ten wynik w Gdyni ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Arka walczy o życie, mam nadzieję że sędzia będzie panował nad meczem i wybije im z głowy ew. polowanie na kości.
Wraca Boguś do składu więc powinno być dobrze ![]() ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa! ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2010
Offline |
|
Gramy tak wcześnie bo ponoć Arka musi "zdać" stadion jakoś zaraz po meczu, nie wiem czy nie we wtorek, na zbliżające się mistrzostwa. Jak jestem w błędzie to mnie poprawcie. Ale mimo wszystko to trochę nie za mądre posunięcie
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Online |
|
Bez Pietrzaka i Peszki, czyli skład: Lis- Wasyl, Klemenz, Hoyo, Grabowski- Kolar, Basha, Savicevic, Sliwa- Brożek, Drzazga?
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 06.2013
Offline |
|
Co do samego meczu niespodziewam się niczego dobrego. W naszej sytuacji granie meczu w ten sam weekend ligowy to lekko mówiąc chujowa sytuacja. Jeśli nie widzisz różnicy pomiezy graniem co trzy dni mając 25-28 zawodników na najwyższym poziomie, a graniem łatając wielkie dziury 15-latkiem, 17-latkami i 18-latkami to mnie zadziwiasz. Nikt nie płacze o grę co trzy dni, ale chyba każdy widzi, że w naszej OBECNEJ sytuacji to nie jest dobra rzecz dla Stolarczyka. Mnie wkurza to, że turniej u-20 powoduje, że Arka gra wcześniej mecz niż ich rywale o utrzymanie gdzie mecze będą równolegle to sorry, ale to pokazuje, że spółka Ekstraklasa i PZPN to gówno. Powód: dopisek
Ostatnio edytowane przez fansorina : 12.05.2019 o godz. 07:28.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 02.2015
Offline |
|
Ta sytuacja pokazuje tylko że organizacja ekstraklasy to zwykła prowizorka. Chyba nie od wczoraj wiadomo o u-20? Można było świni tak mecze ustawić żeby końcówkę mieli wyjazdową?
Fajnie byłoby ich jutro ojebać ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Online |
|
@fansorina
Zgadza się, Wasyl już lata nie grał na PO, choć Stolar na pomeczowej konfie powiedział że jest w stanie zagrać na każdej pozycji.. Jednocześnie jednak zasugerował że wystąpi zawodnik który grał mniej. Jeśli Hoyo odpocznie to może zobaczymy skład: Lis- Morys, Wasyl, Klemenz, Grabowski- Boguski, Basha, Savicevic, Sliwa- Drzazga, Kolar Ew. Od pierwszej minuty Brożek, choć ostatnio wyglądał bardzo słabo. |
|
Senior Member
Offline |
|
Palcić kontuzjowany?
@brylant - pomijając już naszą abnormalną sytuację porównujesz sobie zagraniczne kluby mające dwie mniej więcej równe jedenastki z polskimi mającymi maks 5 zmienników na poziomie. U nas granie co trzy dni to świetny sposób na gówniane mecze z przypadkowymi piłkarzami i żadna napinka tu nie pomoże. Nie ta klasa piłkarska i nie ta kasa. Będziemy mieli kasę jak w lidze niemieckiej albo świetne szkolenie tak żeby strata 2-3 kluczowych zawodników nie powodowała że poziom drużyny leci na ryj to możemy regularnie grać co trzy dni.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 12.05.2019 o godz. 12:44.
![]()
Już za cztery lata,
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Online |
|
Nie popadajmy że skrajności w skrajność. Polskie klubu mają kasę, zawodników, tylko źle nimi zarządzają. W większości polskich klubów w tym sezonie wystąpiło grubo ponad 30 zawodników.
Lezy wiele kwestii, ale aspekt finansowy nie jest tutaj kluczowy - patrz budżety klubów które nas oklepuja rok w rok w pucharach . |
|
Senior Member
Od: 11.2016
Online |
|
nie pamietam sytuacji żeby grać piatek i poniedzialek , czyli de facto jakby 2 mecze w jednej kolejce , a brylantem sie nie przejmujcie, probuje mi sie odgryzać , ale wychodzi jak wychodzi...
![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Online |
|
Choćby 31 i 32 kolejka Mecz z Płockiem 22 kwietnia (poniedziałek) Mec z Sosnowcem 25 kwietnia (czwartek) |
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
Paranoja.Dodatkowo moim zdaniem wpływa to negatywnie na frekwencje .
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
I spozycie alkoholu.
Optymalnie powinni grac co 2 tygodnie ![]() ![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
Co się dzieje z Palcićiem?
![]()
"Nie dla ligi, nie dla mody, nie dla żadnego szpanu, nigdy nie zaliczaj nas do stada tych baranów..."
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
nie chce podpisać nowej gorszej umowy.
ARKA GDYNIA, ....A ŚWINIA! ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
Wie ktoś jaka 18tka jest zgłoszona dziś do meczu?
|
|
![]() ![]() ![]() |
Junior Member
Od: 05.2019
Offline |
|
To tempo rozgrywania meczów potem odbija się na drużynach grajacych w pucharach.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Online |
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
Przeprasza, grze w czym
![]() ![]()
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
PRZEMYŚL |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Online |
|
@adamkrk
Rozwiń myśl bo to już jest mocnym kandydatem do tegorocznej nagrody Darwina |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
końtuzja 1324612
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
w przeglądzie jest kadra na dzisiejszy mecz. Nie ma Wojtkowskiego.Ktoś wie czemu?
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2009
Offline |
|
Bo wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazuja, ze konczy juz u nas kariere.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Junior Member
Od: 05.2019
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 02.2015
Offline |
|
I akurat wskoczył na ławkę rezerwowych. Chvjowe te znaki na niebie i ziemi.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2015
Offline |
|
Ostatni raz taki układ spotkań (piątek - poniedziałek) mieliśmy jesienią 2013 roku. Najpierw wygraliśmy ze Śląskiem 3-0, a potem dostaliśmy od Jagi 2-5. To tez był daleki wyjazd, podobnie jak teraz.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
https://twitter.com/i/status/1127980903257579520
Bramka sezonu ![]() Ten karny to jakaś paranoja. Coś poza tym? ![]()
Już za cztery lata,
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
Dobrze że w....... , wsioki z Ukrainy mają zlecieć !
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
Karny ręce opadają... ja już nie mam pojęcia kiedy jest ten karny, a kiedy nie, bo jeśli brać pod uwagę dzisiejszy karny to chyba każdy kontakt z ręką to karny.
Najlpesze jest to że jędrzejczyk wybronił rękoma piłkę z lechią a tutaj został nastrzelony petardą z 2 metrów - w 1przypadku brak karnego w drugim jest ![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Narzędzia tematu | |
Tryby wyświetlania | |
|
|