|
Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
![]() Aktualna tabela: ![]() Zestaw par nadchodzącej kolejki: ![]() stronka pokazująca h2h nie została zaktualizowana po rundzie zasadniczej. Rywal ogólnie: ![]() Rywal na wyjeździe: ![]() Wisła ogólnie: ![]() Wisła u siebie: ![]() A tak to widzi bukmacher (kursy od naszego sponsora z dnia zakładania tematu) ![]() Zapraszam do dyskusji ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
Korona nie gra już praktycznie o nic (poza wyższym miejscem w tabeli), ostatnio im nie idzie, za to nasz niby rezerwowy skład zaczyna się docierać... IMO możemy powalczyć o 3 pkt. Byłoby sympatycznie, gdyby na mecz przyszło więcej ludzi niż ostatnio na Śląsk.
![]()
Czesiu... Co ty robisz zarazo
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2007
Offline |
|
![]() Zobaczyłbym Słomkę zamiast Boguskiego na prawej a reszta bez zmian. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Bogusiu nie grał ostatnio na prawej
|
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 08.2015
Offline |
|
Cytat:
Czyli zgodnie z logiką ekstraklasy oraz klasą naszego golkipera marzę o remisie, a typuję 0-3 :-( |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2007
Offline |
|
Widzę pomoc od lewej Peszko - Drzazga - Słomka
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
Czy któryś z podstawowych rekonwalescentów ma szansę wrócić na ten mecz? (Kuba, Basha, Sadlok) ? Bo sie pogubiłem w listach kontuzjowanych...
![]()
Czesiu... Co ty robisz zarazo
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Korona podobno ma też wystawić jakichś juniorów w składzie od tego meczu.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa! ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
Fajnie jakby na ten mecz obydwaj trenerzy wystawili jak najwiecej mlodziezy
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2009
Offline |
|
W CLJtce przegralismy z Korona niedawno wiec nie wiem czy tak fajnie.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Wyleczył się Paweł?
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa! ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
Mecz poprowadzi Daniel Stefanski - to długo sobie odpoczał od sedziowania
![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 07.2011
Offline |
|
Z góry było wiadome, że będzie odpoczywał tylko jedną kolejkę. Inna sprawa, że jak już go dawać, to lepiej do meczu "o nic", niż gdyby znów miał mieszać w walce o mistrzostwo, czy spadek
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2009
Offline |
|
jak dla mnie powinien byc zlodziej i drukarz wygwizdany na poziomie Carlitosa w meczu z Legia.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 06.2013
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Okazuje się że Wasyl też jest już zdrowy.
I tym samym Stolar już może wystawić cała jedenastkę z seniorów bez żadnego młodzieżowca. Mam nadzieję że do tego jednak nie dojdzie, bo za niespełna 3 miesiące mamy nowy sezon a wtedy nie będzie zmiłuj... Liczę że od początku zagra ktoś z dwójki Grabowski/Slomka. |
|
Senior Member
Od: 02.2015
Offline |
|
Idealny mecz żeby wypróbować Słomkę od pierwszej minuty.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Armia Białej Gwiazdy
Od: 11.2002
Offline |
|
Wieści z R22 mówią, że chłopaka nie ma w kadrze meczowej.
![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 02.2015
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
Nie śledziłem dokładnie jego meczów w pierwszej lidze, ale sądząc po ostatnim półroczu, w którym został kompletnie odstawiony to zapewne szału nie było. Mnie Wojtek niezbyt przekonuje, powiedziałbym że gra na alibi. Wiem że to młody chłopak, ale jednak na jego pozycji albo idziesz na przebój albo nie... Pod tym kątem bardziej podobał mi się Śliwa, który dostał mniej minut, ale grał odważniej od Wojtka. Nic co prawda z tego nie wynikało, ale nie było bojaźni, próbował wchodzić w dryblingi. W związku z ilością minut, którą na razie dostali, ja w pierwszym składzie chętniej zobaczyłbym właśnie Śliwę.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
Stolar na konferencji powiedział wyraźnie, że wystawi najmocniejszy skład. Czyli coś w rodzaju:
Lis - Bury, Wasyl, Klemenz, Pietrzak - Peszko, Basha, Vukan, Kolar - Drzazga, Brożek. Znając życie to pewnie zakręci się wokół remisu... |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
Nie sądzę by Stolarczyk wystawił od razu Wasilewskiego. Lepiej niech u siebie zagra Hoyo, a Wasyl niech się szykuje na Gdynię.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Najmocniejszy skład na daną chwilę wcale nie oznacza najlepszych (w teorii) indywidualnie zawodników.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
@tas de fleia Osobiście ogladałem wiele razy Śliwę w meczach CLJ i kompletnie mnie chłopak nie przekonuje.. przychodził ze statusem gwiazdy Starachowic i oczekiwania miałem w stosunku do niego dużo większe.. Jeśli Słomki dzisiaj nie będzie w kadrze to znak, że Stolar faktycznie chce go odpalić. Ja akurat ubolewam, bo wierzyłem że jednak w końcu odpali. Nie zdziwię się zresztą jeśli znajdzie zatrudnienie w inny klubie ekstraklasy, choćby przez wymogi regulaminiowe. Po słowach z konferencji Stolarczyka można się zresztą zastanawiac, kogo chce od nas odpalić, biorąc pod uwagę ze mamy tak szczupłą kadrę. Wojtkowski? Słomka? Tobiasz W? Tutaj nawet nie ma w kim przebierać. |
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
Mówiąc szczerze kluczowa jest tutaj wiedza jaki mamy budżet płacowy na przyszły sezon. Bo może się okazać że nie jest bardzo tragicznie a tylko tragicznie
![]() ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
dokladnie, punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia. Przykładowo taki Pietrzak zupełnie mnie nie przekonuje, a wręcz irytuje. Ale w naszej sytuacji ciezko byloby go zastapic
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
Pietrzaka bardziej szkoda ze względu na szatnię.
|
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Narzędzia tematu | |
Tryby wyświetlania | |
|
|