|
Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
Member
Od: 02.2008
Offline |
|
http://********/news/show/3205__b_ni...ankowkiego__b_
w Jakiej sprawie Miało dość do spotkania miedzy Kibicami a Tomkiem ? pozdrawiam ![]() WISLA KRAKÓW BRONOWICE
|
|
![]() ![]() ![]() |
Wielka Wisła
Od: 08.2006
Offline |
|
http://www.wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=5563 |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
Pozdrawiam heh ![]()
Jovanovic - masz plusa.
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
Pilna Sprawa - Dentysta
Jakich polecicie dobrych, refundowanych dentystów w Krakowie? Nie mam teraz kasy kompletnie, a ząb boli :/ Chodzi mi o rozwiercenie (ew. lecz. kanałowe) i zaplombowaniu. Powód: błąd
Ostatnio edytowane przez M152T4L : 26.03.2009 o godz. 17:15.
![]() ![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur,
i nad Krakowem zaświeci znów, O jednym marzę o jednym wciąż śnię, mistrzem będzie Wisełka na pewno to wiem!! |
|
![]() ![]() ![]() |
Wielka Wisła
Offline |
|
Na ul. Bałtyckiej jest, szybko i dobrze robi, przynajmniej tak mi się wydaje bo jakoś żyje ![]() Tel: 12 415 95 05
Ostatnio edytowane przez pff : 26.03.2009 o godz. 17:21.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
![]() 2.I ile się płaci za zwykłą plombę nierefundowaną? 3.Jaki ma stosunek do pacjentów: jest miły czy raczej nerwowy? 4.Czy przyjmuje pacjentów od razu, czy trzeba się rejestrować wcześniej. Jeśli tak to jak z terminami? I dzięki za radę. Powód: parę pytań naszło mi do głowy
Ostatnio edytowane przez M152T4L : 26.03.2009 o godz. 17:23.
i nad Krakowem zaświeci znów, O jednym marzę o jednym wciąż śnię, mistrzem będzie Wisełka na pewno to wiem!! |
|
![]() ![]() ![]() |
Wielka Wisła
Offline |
|
Gość jest spoko, chociaż z początku wydawał się dziwny. Plomby są chyba wszystkie, ale nie wiem jak cennik, ale chyba taki jak wszędzie, nie orientuje się
Za zwykłą nic nie płacisz, o ile jesteś ubezpieczony, za lepszą to chyba 40 ale nie pamiętam na 100% Jeśli to jest nagła sprawa to chyba od razu, zresztą musisz zadzwonić i tam Ci babka powie wszystko. Na normalną wizytę to ok.tygodnia Jeśli chodzi o czas wizyty to nigdy nie byłem dłużej niż 20 minut, ale fuszerki nie robi, przynajmniej nic mnie nie boli odkąd u niego byłem ostatnio, czyli jakoś 4-5 msc
Ostatnio edytowane przez pff : 26.03.2009 o godz. 17:28.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Jak ktoś jeszcze ma kogoś godnego polecenia to proszę pisać. ![]() ![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur,
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Swego czasu leczyłem zęby a nawet więcej niż leczyłem brrrr w przychodni na Dunajewskiego koło PZU. Byłem zadowolony i pewnie chodziłbym dalej gdyby nie żona z koneksjami w firmie medycznej. Ech ten nepotyzm
![]() ![]()
ANTY-RABBIN-FRONT
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
Zna Ktos strone interetowa (nie interesuja mnie programy do sciagniecia), na ktorej mozna przerobic pliki typu "avi" ,a "mp4" i "3gp"
![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
A coś tam było nie tak?
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Wszystko było OK. Mam nawet zęba który mi nigdy nie wyrósł
![]() ![]() Polecam bez ściemy, po prostu leczę się teraz u znajomego za zupełne free umawiam termin kiedy chcę i nie czekam w kolejkach. Tak dobrze to nigdzie nie ma. ![]()
ANTY-RABBIN-FRONT
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
Napisał ze zaczal sie leczyc u znajomego lekarza
![]() PS. Ma ktoś neta w netcontrol.pl? ![]()
Moje Sety klubowe
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Aha
![]() ![]() ![]() ![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur,
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
Troszku dziwne pytanko, no ale niespodziewany problem się zrobił
![]() Zna ktoś jakąś cukiernie w której kupie ciastka/ciasto o 7 rano ![]() pytałem w swoich okolicznych cukierniach to dostawa po 8 ... okolice Śródmieścia/ Krowodrzy najlepiej
Ostatnio edytowane przez 1986 : 26.03.2009 o godz. 18:25.
![]()
STOŁECZNE KRÓLEWSKIE MIASTO KRAKÓW
TYLKO WISŁA Anty Jude |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
![]() dlaczego zamknęli bash.org.pl, wie ktoś? :( ![]() .
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
http://szukaj.sluzbazdrowia.pl/Niepu...o-5/j9755.html
Możesz mi spiłować zęby pilnikiem ale nie pamiętam nazwiska dentystki. ![]()
ANTY-RABBIN-FRONT
|
|
![]() ![]() ![]() |
Czarownica
Od: 04.2008
Offline |
|
![]() ![]() "Jesteśmy dumą tego miasta..."
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
Może ktoś kupował i wie - gdzie jest ten zasrany cd key do Fify 2009? Nigdzie nie mogę go znajść, ani na instrukcji ani na pudełku.
Albo w którym pliku może się on znajdować ![]() Edit: Thx ziajam. Nie ma to jak przeszukać całą instrukcję i nie zobaczyć na tylną okładkę ![]() Powód: TeHaiXik :]
Ostatnio edytowane przez Arkas : 26.03.2009 o godz. 22:48.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Od 7 otwarta jest chyba cukiernia Buczka na Długiej (mniej więcej w połowie ulicy przy przystanku tramwajowym w stronę Rynku u wylotu Pędzichowa). Nienajgorsze ciastka i bardzo dobre drożdżówki
![]()
ANTY-RABBIN-FRONT
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
Jakiś łatwy w obsłudze program do robienie vlepek... Pomoże ktoś ?
![]() WISŁA TO MY !
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
łatwy jest MS Paint
![]() A tak serio to każdy program jest łatwy tylko trzeba poznać podstawy. Czy wybierzesz Photoshopa, Paint Shop Pro, czy choćby Gimpa to i tak wyjdzie na to samo. Przy pierwszym uruchomieniu ogrom funkcji i opcji przytłacza ale z biegiem czasu staje się to łatwe. Nie polecma Corela i innych programów do grafiki wektorowej. One są z założenie do czego innego i niech tak pozostanie. Pytanie jeszcze czy chcesz tylko vlepki robić czy może coś innego a vlepki tylko przy okazji? Jeśli to pierwsze tylko to odpuść sobie grafikę. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
Narazie tylko vlepki... To jak który najlepszy ?
![]() WISŁA TO MY !
|
|
![]() ![]() ![]() |
Junior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
![]() ![]()
.....
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
Powód: dzięki
Ostatnio edytowane przez gris : 27.03.2009 o godz. 10:31.
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Junior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
szukam jakiejs nawigadcji do auta za mniej wiecej 500-600 zl, wrunek - musi miec mapy niemiec i danii, ktos cos poleci?
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2003
Offline |
|
Pytanie do prawników:
Dziadek przekazuje jako darowiznę swoje mieszkanie wnuczkowi, ale dalej w nim mieszka a wnuka nie melduje. Czy są jakieś możliwości, żeby anulował darowiznę? ![]()
Niszcz socjalizm!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
http://www.poradaprawna.pl/index_pyt...zycja&id=25193 i tobez znaczenia chyba jest czy jeste zameldowany czy nie.
Ostatnio edytowane przez MatMario : 27.03.2009 o godz. 14:15.
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Narzędzia tematu | |
Tryby wyświetlania | |
|
|