|
Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
Jako, że szybkimi krokami zbliża się koniec roku pozwoliłem sobie otworzyć temat stricte poświęcony tegorocznej zabawie sylwestrowej. W zamyśle ma służyć wymienianiu się informacjami, ciekawymi pomysłami oraz tańszymi sposobami itp. na spędzenie tej szalonej nocy.
Jeśli o mnie chodzi to planuję udać się do jednego z trzech miejsc: Klub Studio, Rotunda lub Hotel Forum (kolejność nieprzypadkowa). Może ktoś ma doświadczenia i porównania z sylwestrem z którychś z tych miejsc? Generalnie zależy mi na dobrej zabawie, nie najgorszym jedzeniu i przede wszystkim okazji na udane spędzenie Sylwestra we dwoje. Jakieś propozycje? |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
Ja wybieram się ze znajomymi do forum, był ktoś może kiedyś?A może ktoś wybiera się w tym roku?
|
|
![]() ![]() ![]() |
Forumowy Di Caprio
Od: 07.2005
Offline |
|
gdzie najlepiej pod względem cena/'jakość' można spędzić sylwestra w Krakowie? głównym kryterium cena.
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
Ja chyba po raz pierwszy od dawna posiedzę w domu. Stała ekipa trochę się wykruszyła, ktoś się wyłamał zawczasu i tak wyszło. Nie ma co narzekać, noc jak każda inna w roku, okazji do imprezowania było i będzie sporo.
|
|
![]() ![]() ![]() |
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
Knajpy na Kazimierzu - cena około 150 zeta - niektóre dają butelkę wódki na 2 osoby plus szwedzki stół.
Rynek i okolice to już bardziej koło 200 zeta. Pamiętam rok temu strasznie mnie kusiła Kryjówka na Sławkowskiej - bo cena była coś koło 250 od łeba - ale były 4 gorące posiłki i totalnie bez ograniczeń otwarty bar ![]() ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
![]() ![]() ![]() |
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Cytat:
|
||
![]() ![]() ![]() |
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
Idąc do knajpy warto sprawdzić bardzo ważną rzecz!!
Czy o północy dalej jest impreza zamknięta czy otwierają drzwi. Bo jeśli to pierwsze to ok. A jeśli otwierają dla wszystkich to dupa zbita - co z tego że masz stolik czy lożę jak przez knajpę zacznie się przewalać 500 osób i w....u z zabawą do rana ![]() ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
CK Browar za 250 od łeba browar bez limitu, o,7 na twarz i szwedzki stół.
![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
Jakieś kluby/puby robią otwarte imprezy? Tzn bez jakiegoś wpisowego, tylko że można wpaść, posiedzieć, pobawić się, popić?
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
Widziałem reklamę w Ministerstwie za 50 zł, 39 z kartą klubową.
![]() Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,
Ten boski Krakowski nasz TS. I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
To co panie i panowie do forum nikt sie nie wybiera?I nikt wcześniej nie był?
|
|
![]() ![]() ![]() |
Junior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
Jeżeli chodzi o Folwark Zalesie to słyszałem od kumpla, który był rok temu tam w sylwestra, że elegancko tam jest. Wódka, jedzenie itp wszystko pyszne. A tak poza tematem to będę tam miał wesele za pół roku i z tego co się orientuje to każdy chwali sobie to miejsce.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Tylko Wisła
Offline |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Junior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
Dokładnie i za rok na pewno tam będę na sylwestra. A ta sala ponoć jest ładnie duża te dwie co są tez są duże. Jedna jest na 170 osob druga na 200 a trzecia jak się nie mylę miała być na 500 osób można się pobawić
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
racja
![]() ![]() Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,
Ten boski Krakowski nasz TS. I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem. |
|
![]() ![]() ![]() |
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
Koniec świata w 2012 zdarza się tylko raz w życiu więc trzeba go opić należycie, czego i Wam życzę.
![]() ![]() |
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
Nie lubie sylwestra, dzień/noc taki jak każdy inny, wypić czy imprezować można przecież w każdy inny dzień, wódka smakuje tak samo. Ja w tym roku na sylwetra idę do szpitala. I to mnie cieszy, nie będę się tłumaczył znajomym, ze nigdzie nie idę a i może trochę odpoczne sobie.
Wszystkiego do dobrego w Nowym Roku. ![]() ![]()
Półśrodki owocują ćwierćrezultatami
To z racji Cracovii i Wisły, na poziom tych drużyn nie ma chyba rady, wieszcz nawet stojąc na rynku, mruczy: Dziady, Dziady. L.J. Kern |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
Równie dobrze można by postawić tysiące tego typu pytań. Np. dlaczego wierni "budzą" się raz do roku i idą na Pasterkę wszak zawsze można iść do kościoła na Mszę, albo dlaczego to właśnie w walentynki zakochani obdarowują się prezentami jak w każdym dniu można okazać miłość. Sylwester to Sylwester, jego magia i wspomnienie czasu, które zostawiliśmy za sobą. Żadne picie wódki w innym dniu tego nie zmieni.
|
|
Senior Member
Offline |
|
No nie do końca bo msza o 24:00 jest tylko raz w roku, więc nie można na nią iść kiedy się chce.
a walentynki to jak ktoś nie wie że są to może ich poprostu nie zauważyć ![]() Sylwester jest inny - wszędzie go słychać i widać, każdy pyta gdzie idziesz, albo gdzie byłeś.itp. Więc dla niektórych może to być taka trochę wymuszona impreza, dlatego wcale się nie dziwie że kogoś to wku..., ale tak już jest |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
Szkoda, że nikt nie organizje "Wiślackiego sylwestra" .Fajnie by było z wiślacką bracią przywitać nowy rok...może kiedyś, ktoś wymyśli taką imprezę
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
@ up - padłem
![]() btw - link do tegorocznej imprezy w Carpe; poprzedni był z 2009 roku ![]() ![]()
89% graczy uważa że najważniejsza jest grafika, jeśli należysz do tych 11% wklej to do podpisu.
Badanie rynku - zarejestruj się za free ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
Jak dla mnie Sylwester jest mocno przereklamowany. Wszyscy na siłę się cieszą tylko nie wiem z czego? z tego, że są starsi? ))
Ja pierwszy raz spędzę Nowy Rok sensownie. W domu - z żoną i 8 dniowym synem ))))) |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
Gratulacje |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Wie ktoś jaki klub będzie otwarty w sylwestra? Okolice Rynku najlepiej?
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
Raczej każdy.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
Każdy,od Carpe do Frantica.
Różne są tylko ceny wejściówek. Jak dla mnie w tym mieście impreze można mieć w każdy dzień tygodnia,a klubów do koloru do wyboru. Także jak sylwester to wszystko tylko nie klub. ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Narzędzia tematu | |
Tryby wyświetlania | |
|
|