|
Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
byłeś kiedyś na Wiśle? Przy stadionie jest chyba najbardziej znana budka z hamburgerami i hotdogami w Krakowie. A to rzut beretem od Studio no i czynne 24h
|
|
![]() ![]() ![]() |
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
Szkoda tylko,że coraz większy syf sprzedają.
![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
A polecicie jakiś bar albo knajpe z ciepłym jedzeniem koło AP
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
W bufecie szkolnym HTS myślę,że nawet lepsze są zapiekanki (więcej sera i pieczarek) , hot dog (więcej składników do wyboru) tak samo Hamburgery są lepsze i ogólnie nie żałują jak w tej budce. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
"Alabama" na Rondzie Matecznym. Zajebiste hot-dogi mają. I duży wybór składników.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Miodek
Od: 06.2004
Offline |
|
"Paryż", czyli placyk przy Rondzie Grunwaldzkim, koło pętli 112,162,116,101i 174. Dwie budki z hamburgerami itp. Polecam. W tej bliżej ronda hot-dogi, a w drugiej zapiekanki! Pyszne!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
jeżeli chodzi o kebaby to nigdy więcej nie tkne sie tego z Marhaby w GK... Duzo sosu dyzo ogóra duzo sałatki mięsa mało na dodatek hujowe. Najlepsze kebaby na grockiej (Za torami idąc od rynku) i na Dominikańskiej (Idąc od rynku grocką w prawo za wejściem do śródziemia). Tak jak ktoś pisał wcześniej buda na Jagielońskim pierwsza klasa
![]() ![]() ![]() ![]() Pizza to Cyklop na mikołajskiej. W szczególności cztery sery ![]() No i na koniec ulubione żarcie chińskie ![]() Edit: No i oczywiście zapomniałem o frytkach! ![]() ![]() chuja sie znasz ![]() Powód: a może frytki do tego...?
Ostatnio edytowane przez Precel z makiem : 10.10.2008 o godz. 20:14.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Junior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
Zapiekanki tylko na placu Bieńczyckim
![]()
czesio
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
A na Długiej? Jest jakas knajpka w której można szybko i smacznie coś zjeść? Ja ze swojej strony polece w M1 żurek z jajkiem w restauracji naprzecwiko tej dużej łodzi ( okolice deichmana i media markt ). Naprawdę pyszne, z tego co pamiętam 5,50 chyba za porcję.
![]()
Perkele!
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
![]() Zapomniałem wczesniej napisac o pierogarni "U Wincenta" ![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Junior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
polecam sniadanie w Jeffise w GK ,9 zl a wypas ze az dziasla szczypia,pOLECAM!!!!!!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
Gdzie zamiawiacie pizze? Chodzi mi zeby byla tania (najlepiej promocja druga gratis, albo znizka) i ofc dobra
![]() Ostatnio zamawialem w Bannolli, calkiem niezla i do tego tania. ![]() ![]() Życie bym dał, za krakowską Wisłę... |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
moim zdaniem najlepsza pizza - Rewolucja
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
cenowo tez niezle wyglada, szkoda ze to nie moja okolica (Pradnik), a dowozki w te rejony z tego co widze nie prowadza.
Takze czekam na opinnie innych ![]() ![]() ![]() Życie bym dał, za krakowską Wisłę... |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Ja zdecydowanie polecam Boom,50 cm za 20 parę złotych z dużą ilością składników i według mnie jedna z lepszych. (ja zamawiam na ogół Diablo)
PIATEK, SOBOTA NIEDZIELA - Zamów dowolną Pizzę, a drugą mniejszą i tańszą otrzymasz za 50 % ceny Do polecenia jeszcze dodam 'Aroma' nie zamawiałem tam już jakiś czas ale pizza na prawdę dobra,i cena rozsądna,ewentualnie jak ktoś lubi mega ostrą to polecam 'Da Grasso' - Mafioso z tym,że wczoraj ją zamówiłem i czekałem półtorej godziny na dostawe :|
Ostatnio edytowane przez WiślakNH : 11.10.2008 o godz. 12:31.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
oczywiście ze DRACULA!
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
Najlepsze zapiekanki są na placu Nowym, w tym okrąglaku na środku
![]() ![]() Poza tym w barze Królewskim na Królewskiej ![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Miodek
Od: 06.2004
Offline |
|
Z pizzy to tylko DOMINIUM i tylko pizza LONDON. Zawsze zamawiam tę samą, zawsze z sosem czosnkowym i zawsze jest przepyszna!
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
polecam jesli chcecie napchac kieszeń kibicowi Cracovii
![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
napewno zapiekanki pod hala Korony [pod filarkami], hot dogi z baru alabama przy rondzie matecznym oraz tosty w sport barze [choc w nim czesto duzo ludzi bierze zupe chilli - niestety sam nie probowalem
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Junior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
W Sport barze w starym miejscu przy pl. Biskupim to były kiedyś najlepsze kiełbaski w mieście. Te koło hali mogły się schować. W nowym miejscu przy Rakowickiej już niestety nie podają.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
Gdzie mozna zjeść dobry Kebab w okolicah Rynku? Widze, ze polecacie na ul. Grodzkiej tam gdzie Turki robia, ale mi tam jakoś kebab nie przypadł do gustu...(ten lokal nazywał sie chyba ,,Mumi" czy jakoś tak)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
Na Sławkowskiej, są moim zdaniem najlepsze Kebaby zresztą też robione przez turków
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
Na floriańskiej u turasów, mają taką zieloną wykładzinę przed okienkiem, idąc w stronę bramy floriańskiej - po lewej jest.
![]()
Rzeki przepłynąłem, góry pokonałem,
Wielkim lasem szedłem, nocy nie przespałem. Żeby Ciebie spotkać w małym kącie świata, Żeby z Tobą zostać na calutkie lata.... |
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
restauracja Polakowski na( lub przy, a napewno na tej ulicy co klub,pub srodziemie) placu wszystkich swietych.
polecam: pierogi(chyba 7zł) i zurek. narazie wiecej tam nie jadlem, ale kolega tam czesto bywa i sobie zachwala. Powód: problem z pamiecia :P
Ostatnio edytowane przez Ja_Kibic : 13.10.2008 o godz. 09:57.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
Maja tez knajpe na Kazimierzu, przy ulicy Midowej. Calkiem niedrogo i bardzo smacznie. Polecam w szczegolnosci wypady na lunch i temu podobne.
![]()
DysoN
|
|
Junior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
Jeśli chodzi o pizze to polecam "Capri" (Prądnik Biały Zachód). Taka blaszana buda, panowie wyglądają jakby właśnie wyroki skończyli odsiadywać, ale pizza niczym porządna włoska!! No i w nawet przyzwoitych cenach. Telefon podam jak ulotkę znajdę w czeluściach remontu
![]() Żarcie na szybko to bezkonkurencyjna jest sieć barów Max (zwane też Małą G) o których parę osób już wspominało. Maxem dwie osoby dają radę się najeść ![]() ![]() ![]() O "Zapiecku" już ktoś wspominał, ale nic nie słyszałem o falafelach z Floriańskiej - niebo w gębie! No i jeszcze takie dwie sieci - Lanczowisko (żarcie na wagę, całkiem zresztą niezłe) i Miła, czyli taki bar mleczny. Ostatnio niestety podrożał, ale żarcie ciągle bardzo smaczne ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
Zwykły nie ale w cieście jest miazga, prawie samo mięcho ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
![]() ![]() Powód: literówka
Ostatnio edytowane przez JacobusTSW : 13.10.2008 o godz. 13:52.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
A ja polecam Pizze Rosse na Salwatorze
|
![]() ![]() ![]() |
|