|
Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
czyżby, a teraz parę słów więcej to hiperłącze ; ) oczywiście chodziło o to że poprzez samo bieganie z flagą sprawa wcale nie jest jasna ale ogólnie było wyraźnie powiedziane, ze skoro Maor nie przejawia chęci wystąpienia w naszej kadrze to tematu nie ma. Więc po co to wałkować setny raz? Powód: edit
Ostatnio edytowane przez yogul : 05.06.2011 o godz. 11:26.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
E: Spoko ![]()
Ostatnio edytowane przez filemon : 05.06.2011 o godz. 11:26.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
Siergiei Pareiko zmuszony dwukrotnie bronic rzuty karne przeciwko Wyspom Owczym.Pierwszy karny nie obroniony,drugi obroniony
![]() ![]()
ALEXANDER
THE GREAT OVECHKIN |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
I Estonia przegrala - Pareiko niestety sam meczu nie wygra
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Pareiko to ma jednak talent do bronienia rzutów karnych.
![]()
D.O.A.
No one likes me, no one likes me, no one likes me I don't care Orbit napisał(a):
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
Cytat:
![]() ![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
Aż dziwne, że tyle lat siedział gdzieś na Syberii i żaden lepszy klub się po niego nie sięgnął.
Czyżby jego talent wybuchł dopiero w podeszłym dla piłkarza wieku ? ![]()
.
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2008
Online |
|
Kto wie czy Pareiko nie będzie takim naszym van der Sarem. Holender przyszedł do MU w wieku 35 lat i dopiero w ostatnim sezonie zakończył karierę. Estończyk to najlepszy bramkarz Wisły od czasów Dolhy i miejmy nadzieję że długo utrzyma dobrą formę jak w ostatniej rundzie.
![]()
nędzne polaczki."śmiecie ludzkie". "was powinno się jebać, tak się powinno was jebać, jak tylko was może jebać PIS"
![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
Sam Pareiko nam meczów nie wybroni... mamy najsłabszą obronę od paru lat. Straciliśmy w tym sezonie 29(!) bramek w lidze ! to jest ogromna ilość. Dla porównania, sezon wcześniej straciliśmy ich 20, z czego tylko 7 na wiosnę. A mistrz przepadł... Nawet w katastrofalnym sezonie 06/07, gdzie zajęliśmy 8 miejsce, straciliśmy 25 bramek. Ostatni tak słaby pod tym względem sezon był w latach 03/04 (30 bramek w plecy). W obronie muszą być wzmocnienia, i to konkretne.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
Oby oby utrzymał formę. Ale tak sobie myślę, że poza samym niezaprzeczalnym faktem że Pareiko jest po prstu dobry, to może jednak też w tym jest zasługa Naszego trenera bramkarzy? Może ta dobra forma Pawełka i Pareiko wynikała z tego, że w końcu mamy też dobrego trenera bramkarzy? Tak czy owak życzyłbym sobie żeby Pareiko dalej tak dobrze grał.
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2006
Offline |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Niestety chyba masz racje....
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
czemu mielismy?
Ostatnio edytowane przez pawelwislak : 08.06.2011 o godz. 15:04.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
http://www.90minut.pl/news/159/news1...ery-osoby.html
Jak takie coś się stało to Wisła jak ma to w zwyczaju szybko się z Nim pożegna. ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
Mam nadzieję że w tym punkcie Smuda nie da plamy i pozwoli zadebiutować mu w kadrze Izraela poprzez nie wysyłanie powołania do niego. Mi już wystarczą Boenishe, Obraniaki, kolejnego zagranicznego, i to jeszcze Izraelczyka (nie piszę żyda, bo pewnie by na mnie w dzisiejszej poprawności politycznej kibiców Białej Gwiazdy poszły gromy) to już bym nie zdzierżył...
Ostatnio edytowane przez Arkas : 08.06.2011 o godz. 15:24.
![]()
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
Ma ktoś dostęp do wywiadu z O.Chavezem po meczu z Polonią Warszawa?
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
chodzi Ci o to
![]() Osman Chávez: - Zdobywałem puchary w Hondurasie, zdobywałem też trofea w reprezentacji, ale to jest coś wyjątkowego. Mistrzostwo w obcej lidze, do której dopiero przyszedłem! Cieszę się, że byłem ważnym filarem tego zespołu. To jest dla mnie bardzo ważne. Jestem bardzo szczęśliwy też z tego, że stacja Canal+ wybrała mnie jako jednego z najlepszych obrońców ligi. Zdaję sobie sprawę z ciężaru jaki trzymałem. Czeka mnie jeszcze wiele pracy, tym bardziej, że przed nami europejskie puchary. Bardzo chciałbym zagrać w Lidze Mistrzów. Czuję ogromną radość, to dla mnie wyjątkowe wydarzenie. http://www.wislaportal.pl/news.php?id=20190 ![]()
"c’est en faisant n’importe quoi, qu’on devient n’importe qui !"
|
|
![]() ![]() ![]() |
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
ORYGINALNA KOSZULKA MECZOWA MELIKSONA!
Aukcja charytatywna! Polecam zobaczyć też inne aukcje, mnóóóóóóstwo świetnych gadżetów! |
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
![]()
Wisła górą,
Wisła pany, jestem w sobie zakochany ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
Szkoda mi Czarka Wilka. Gość zamiast odpocząć sobie po sezonie, pojechać gdzieś z żoną na wakacje, spędził dwa tygodnie z Ćwierćmózgiem, w dodatku nie zagrał ani minuty, bo Gruby Rafał jest ulubieńcem 'trenera'. Mam nadzieję, że nie odbije się to na jego formie.
A spojrzenie Cwetana miażdży ![]() @Semper - Wydaje mu się, że jest to Damian "El Solar" Skołorzyński ![]()
Ostatnio edytowane przez fialo : 11.06.2011 o godz. 13:37.
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2010
Offline |
|
![]() Kto to ten zmiażdżony po lewej? |
|
![]() ![]() ![]() |
I am what I am
Od: 09.2004
Offline |
|
Skołorzyński
![]() ![]() |
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
![]() Widze, ze nasi pilkarze juz hurtowo ciagna energie z kosmosu. Powazni faceci, a w takie rzeczy wierza? |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
Od kiedy to Paljić jest poważnym facetem? Po fecie mam już wyrobione zdanie na jego temat.
Jeśli pomaga to im lepiej grać (ich psychice) to niech czerpią tą energię z kosmosu ![]() ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 05.2004
Offline |
|
A nie są to przypadkiem sport-testery, czy jak tam się nazywa to badziewie do pomiarów motoryki i tym podobnych?
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
![]() Już nudne staje się to wklejanie zdjęć i bajdurzenie że ten ma nieuczesane włosy, ten zrobił dziwną minę, tamten wygląda jak Al Pacino a jeszcze inny ma brudne korki. Lysy i to powód żeby zaczynać o tym temat? dla mnie normalna rzecz, jest tyle przecież gadzetów dla sportowców, a skoro to nie kosztuje 5 tyś zł to czemu z tego nie skorzystać, choćby miało to komuś pomóc w 2 %
Ostatnio edytowane przez CH. : 11.06.2011 o godz. 20:57.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Genkov aż dwie potrzebuje? Jedna nie działa?
![]() ![]() @CH. O to mu chodziło: http://allegro.pl/mb-m-balance-opask...630077226.html Taka nowa moda wśród sportowców. Dragan ma na 100% oryginalne ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Skołorzyński wyglądał na wszystkich zdjęciach na zajechanego po tym treningu , być może przerwa była dla niego za krótka lub po prostu nie jest przygotowany na codzienne intensywne treningi z pierwszym zespołem . Jak widać jednak Maaskant będzie go trzymał puki nie kupią nowego prawego obrońcy . |
|
|
![]() |
Narzędzia tematu | |
Tryby wyświetlania | |
|
|