|
Wisła Kraków - inne dyscypliny Na tym oto forum można dyskutować na temat sekcji Towarzystwa Sportowego Wisła Kraków, takich jak siatkówka kobiet, koszykówka kobiet i mężczyzn, judo, boks, gimnastyka, strzelectwo itp... |
![]() |
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2008
Offline |
|
17 z tego co widzę wieczorem nie kursuje Nie masz czegos poźniej zeby na spokojnie wyjsc z meczu i dojechac tramwajem? ![]() "Gdy nadchodzi burza ludzie pokazują swoją prawdziwą naturę. Jedni chowają się ze strachem. Inni rozpościerają szeroko skrzydła do lotu."
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Sprobuj znalezc pozniejszy pociag, inaczej musialbys wyjsc kolo 70 minuty zeby uniknac korkow (tramwaj moze byc zablokowany przez ludzi idacych ulica a takze stac na przystanku pare minut bo beda sie do niego ladowac tlumy. Do tego moze byc jakas nieprzewidziana sytuacja typu zaciagniety hamulec).
Zobacz na www.jakdojade.pl o ktorej sa tramwaje. ![]()
WISŁA PANY !!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
Dzieki wielkie za pomoc.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
witam, nie odwiedzam zbyt czesto tego pokoju rozmow ale mam pytanko odnosnie koszulek koszykarskich Wiślackiej sekcji. Są gdzies dostepny koszulki Wisły Can-pack ?
|
|
![]() ![]() ![]() |
Armia Białej Gwiazdy
Offline |
|
Z tego co wiem to takich koszulek nie ma.
![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
Cześć, mam pytanie. Ostatnio na stronie SKWK było ogłoszenie, że szukają nowych redaktorów. Niestety nie mogę znaleźć tej informacji w archiwum na stronie SKWK. Pomoże ktoś?
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
![]()
TYLKO WISŁA TS
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
mam pytanie odnośnie taryfy Twój profil w sieci PLUS. Mianowicie jak długo aktywne są darmowe minuty w profilu Wynurzenia w Plusie
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
Z tego co wiem, ważność pakietu jest zależna od kwoty doładowania konta ( jeżeli mówimy o telefonie na kartę): kod jedyny jakiego używał mój tata to *121#
Co więcej chcesz wiedzieć może jakoś pomogę ![]() ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
doładowałem 50zł i nie wiem ile minuty są " ważne " czy 30 dni czy np. 90... Edit: bo jeśli całą ważność karty to bardziej sie opłaca załadować 100zł(konto ważne przez 6 miesięcy) i mieć 600 min na 90 dni niż załadować 50(konto na 3 miesiące) zł i mieć 240 min
Ostatnio edytowane przez Marcin_fan : 26.04.2011 o godz. 17:16.
|
|
![]() ![]() ![]() |
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
Z tabeli wychodzi, że 90 minut i tak powinno być, bo kwota jest wyższa niż 49 zł. Jeszcze tak wiadomość znaleziona:
Cytat:
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
W poprzednim sezonie przy okazji meczu z Lotosem(chyba) byla prowadzona akcja gramy dla Kasi. Zebrano coś kolo 20 tys.Czy posiada ktoś informacje dotyczące jej obecnego stanu zdrowia?
|
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 02.2009
Offline |
|
witam
kiedy bedzie mozna zakupic koszulke z "mistrzowskim napisem" ze tak powiem? |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
Czy istnieje nadal temat "tajemnicze kody orange" ?
Od jutra jest reedycja kodów, więc temat mógłby się również pojawić ![]() FORZA WISŁA
'Gdybym mógł cofnąć czas i pomyśleć nad wyborem, nawet drugi ten raz wybrałbym tą samą droge.' |
|
![]() ![]() ![]() |
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
Oczywiście, że tak ![]() Proszę: http://wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=8161 ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
|
![]() ![]() ![]() |
Banita
Od: 09.2010
Offline |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
Member
Od: 07.2010
Offline |
|
Witam , mam pytanie w które dni i w jakich godzinach są trening w kosza Mężczyzn? prosze o odp
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
Po koszykarkach zwykle ok 20 30
![]()
W Polsce mamy wielu wrogów i stoczonych z nimi bójek
Jesteśmy Śląsk Wrocław - Nam należy się szacunek ! ------------------------------------------------------------------------------ ŚLĄSK-WISŁA-LECHIA |
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 07.2006
Offline |
|
Hej,
Wie ktoś, czy da się kupić koszulki (stroje) drużyny futsalowej? ![]()
Libatores ipso iure
Kto wespół z nami za Wisłą murem stanie, ten bratem jest i już nim pozostanie... |
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 07.2010
Offline |
|
witam mam pytanie .slyszalem ze mamy zespół w 2 lidze koszykówki,i mam pytanie czy to zespół jest amatorski czy mają normalníe pensje za gre ?
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
Kolega gra i ma stypendium.. Nie są to duże pieniądze ale zawsze pare złotych.
![]()
Z tysięcy klubów wybrałem ten...
|
|
![]() ![]() ![]() |
miszcz ortografji
Od: 04.2004
Offline |
|
http://judoinfo.pl/node/2959
czy zna ktoś sprawę ? |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
I ciąg dalszy...
http://judoinfo.pl/node/2960 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Armia Białej Gwiazdy
Offline |
|
super:/ rozmowy za pośrednictwem mediów
![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() ![]() |
Junior Member
Od: 09.2011
Offline |
|
Witam
mam pytanie, doszła do mnie w ostatnim czasie informacja jakoby trener Chemicz miał przestać być pracownikiem TS Wisła, a co za tym idzie sternikiem Szkółki Piłkarskiej. Wiecie coś na ten temat? Jaki jest powód tych zmian ? |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
Możecie przybliżyć co to za afera w sekcji Judo?
![]()
Ave
Wisła |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
Potrzebuje odpowiedzi na pytania zwiazane z komputerem. Prosze o kontakt pw osoby ktora sie na tym zna.
![]()
JAZDA JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
Jak wygląda sprawa z zapisaniem się na boks? Pierwszy trening za darmo? Otrzymuje się na początku rękawice? W jakim wieku ludzie tam chodzą? Ile miesięcznie kosztuje?
|
|
![]() ![]() ![]() |
Junior Member
Od: 07.2012
Offline |
|
Witam.
Mam problem z karnetem . Zakupiłam karnet . NA meczu z GKS Bełchatów i Polonią Warszawa pojawił się problem z karnetem. Po przyłożeniu karnetu do czytnika pojawił się napis że NIE znaleziono biletu. I zastawiam się jaka może być tego przyczyna skoro w Strefie Kibica zakupiłam karnet i zapłaciłam za niego. W weekend zamierzam pójść do Strefy Kibica i spytać dlaczego tak się dzieje z karnetem. Obawiam się że mogą mi kazać drugi zapłacić za karnet. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
Brawo Magda, w siedmiu zdaniach siedem razy użyłaś słowa "karnet"
![]() Myślę, że nie powinno z tym być żadnego problemu, bo przecież masz kartę kibica z tą naklejką, więc to chyba wystarczający dowód, że za karnet zapłaciłaś. Gdyby ci kobiety robiły problem, to się z nimi kłóć! W końcu to nie twoja wina. tak na przyszłość - to chyba nie jest dobry dział na takie pytania ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Narzędzia tematu | |
Tryby wyświetlania | |
|
|