|
Wisła Kraków - inne dyscypliny Na tym oto forum można dyskutować na temat sekcji Towarzystwa Sportowego Wisła Kraków, takich jak siatkówka kobiet, koszykówka kobiet i mężczyzn, judo, boks, gimnastyka, strzelectwo itp... |
![]() |
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
Junior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
a ten rocznik ma własną str. internetową?
|
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 01.2008
Offline |
|
Jest ktoś chętny do zajęcia się historią sekcji kosza i siatkówki? Chodzi głównie o powpisywanie wyników meczy, tabel i tego typu rzeczy. Materiały oczywiście dostarczę.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
Jest planowane zorganizowanie jakiegos busa albo autokaru na mecz koszykarek do Sopronu 27 stycznia?
![]() ![]() Bez względu na wszystko zawsze Jej oddane i tylko w Jej barwach na zawsze zakochane! WISEŁKA ![]() Nieważne co się stanie, my zawsze będziemy w tym trwać!
|
|
![]() ![]() ![]() |
PNU '06
Od: 03.2003
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 07.2006
Offline |
|
Czy ktoś może się orientuje czy jest taka strona/temat gdzie napisane jest dokładnie czy i kiedy u nas czyli na hali TS WISŁA mecze rozgrywają koszykarze, koszykarki, siatkarze, siatkarki? Szczerze brakuje mi tego, wybrał bym się na takie mecze ale przeważnie za późno się o nich dowiaduje..
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
http://tswisla.pl/index.html na tej stronie zwykle jest szczegółowa informacja
![]()
Zawsze wierni,choć pijani,zawsze z Wisłą - Pakos-Fani
|
|
![]() ![]() ![]() |
Junior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
chcialbym przyjechac na mecz Wisly z Cukierkami, ale nie wiem czy jest taka mozliwosc kupienia biletow przed meczem? Jeśli tak to ile minut przed meczem musze sie ustawic przed kasa? Drugie pytanie: ile kosztuja bilety na mecze koszykarek Wisły?
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
Jeszcze nigdy nie widziałem, żeby kogoś nie wpuścili na mecz kosza, prócz finałowego meczu z Lotosem na którym było 2-3 razy więcej ludzi niż się mieści. To nie piłka nożna, biletów na pewno nie zabraknie. Przyjedziesz na 10 min przed meczem to kupisz spokojnie. Bilety: ulgowy 7, normalny 12.
![]()
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". - Henryk Reyman
|
|
![]() ![]() ![]() |
napred zvezda leeee!
Od: 05.2006
Offline |
|
Wpadaj i zabierz ze sobą znajomych ![]() AVE WISŁA! ![]()
PNU '06
|
|
![]() ![]() ![]() |
Junior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
a mam pytanie o mecz w Bełchatowie ?Bo mamy zakaz ale czy kibice z krakowa pojawią sie w bełchatowie
![]() ![]()
Wielkopolska Wisła Kraków.
Kraków do nas należy.Mistrz mistrz nasz TS! |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Jak szybko mozna wyrobic duplikat KK ?
Pytam bo z gosciem, ktory ma maja karte chyba nie uda mi sie skontaktowac do poniedzialku. ![]()
Przesłanie na nowy sezon para-ekstraklasy znalezione na innym forum po występach pucharowiczow:
Cytat:
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
Ja mam pytanie ostatnio na meczu byly ulotki jakiegos klubu fitness mieszczacego sie wlasnie na Wisle nie zna ktos ich strony www
PS. chodzi mi o silke ![]()
FORZA WISLA
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
Chodzi Ci zapewne o Extreme Fitness. www.extremefitness.pl ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
zajebiscie wlasnie o to mi chodzilo wielkie dzieki
![]()
FORZA WISLA
|
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 12.2005
Offline |
|
wiecie moze czy basen na Wisle jest juz otwarty?
![]()
"Czuję się Wiślakiem i zawsze nim pozostanę" - Kuba Błaszczykowski
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
Basen na Wiśle(otwarty) nie będzie w tym roku otwarty.
![]() Wisła |
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 12.2005
Offline |
|
na 100% jest zamkniety basen?
![]()
"Czuję się Wiślakiem i zawsze nim pozostanę" - Kuba Błaszczykowski
|
|
![]() ![]() ![]() |
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Junior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
Czy to prawda , że zapisy do drużyny siatkarskiej z rocznika 96 i 97 będą 9 wrzesnia?
i jeszcze jedno ile razy w tygodniu odbywają się treningi , ile trwają i ile się za nie płaci? |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
Ja mam pytanie.... szukam w necie strony klubowej TS Wisła Enion Kraków... Ale... Szukam i szukam i nie moge znaleźć. Wyskakuje tylko Wisła AGH Kraków a Wisła Enion wyskakuje tylko na Wikipedii. Więc pytam sie czy jeszcze istnieje Wisła Enion Kraków
![]() ![]() ![]()
Gůrny Ślůnsk – historyczno krajina rozlygowano na teryńe Polski a Czeskij Republiki we dorzyczu gůrnyj Uodry a poczůnkowygo bjygu Wisły, połedńowo-wschodńo tajla Ślůnska.
ŚLĄSK ZAWSZE POLSKI !! |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
http://www.siatkowka.tswisla.pl/
A zwłaszcza wystarczy poczytać tutaj: http://www.siatkowka.tswisla.pl/?akcja=news&id=1774 |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
a ja mam pytanie czy wiadomo coś o tym kiedy zacznie się sezon koszykówki kobiet? kiedy pierwszy mecz w Krakowie?
pozdrawiam |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
Mam pytanie odnośnie allegro.Pewien kupiec zaproponował mi aby właczyl usługe Płać przez Allegro.Może mi ktoś to przybliży,czy sie opłaca,bezpieczeństwo,niby w jaki sposób miałbym otrzymac pieniadze za towar
![]() ![]() ![]()
Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi.K.Błaszczykowski
|
|
![]() ![]() ![]() |
Junior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
Junior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
koszykarze graja w niedziele z limanowa bodajze o 18
![]()
Trzej Królowie Wielkich Miast
|
|
![]() ![]() ![]() |
Junior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
witam.... powiem prosto mam przyjaciela chorego na białaczkę , oczywiście jest on wiernym kibicem Wisły i fanem Małeckiego... zależy mi na koszulce właśnie Małeckiego... mogę liczyć na pomoc? proszę o kontakt... gg: 5361990 e-mail: [email protected]
|
|
![]() ![]() ![]() |
Junior Member
Offline |
|
witam. mam pytanie odnosnie tego kiedy sa treningi pilkarzy Wisly i czy mozna je zobaczyc
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
kupie szalik wisły pisac gg:1429115 (kupie tylko te co mi sie poobają)
Ostatnio edytowane przez ero781 : 02.11.2009 o godz. 14:54.
|
|
![]() ![]() |
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
Witam , mam pytanie szukałem w "Fanatyku" (tylko przez www) ale niestety nie ma czy jest możliwość kupienia meczowej koszulki Wisły Can Pack? , wiem że kiedyś były w Fanatyku jedyna opcja jaka mi teraz zostaje to zamówienie przez www ponieważ przebywam za granicą chodzi mi o rozmiar S dla siostry
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Narzędzia tematu | |
Tryby wyświetlania | |
|
|