|
Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2016
Offline |
|
Z wytęsknieniem czekam na trzy spotkania pod rząd, w których wszyscy piłkarze zagrają na swoich pozycjach, w tej samej konfiguracji, z tymi 1-2 zmianami ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2003
Offline |
|
Cytat:
Majątku drużynę to nie będzie kosztować, a wysyłają sygnał że porażka 0-7 to nie jest coś normalnego. ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
Co mamy do stracenia? No niech pomyślę, w sumie to nic. Może dwucyfrówka z Rakowem, ale co tam, warto zaryzykować
![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
I nie chodzi mi tu o większy wymiar finansowy. Byłem na tym meczu i to w ogóle nie ma dla mnie znaczenia.Wolałbym przegrac 2:0 i jechac na Sląsk sam sobie płacąc niż przegrać 7;0 i dostać bilet.... ![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
Rozróżniasz tu reakcję na daną sytuację od wyboru przed zaistnieniem danej sytuacji?
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
To powinno być czymś zupełnie naturalnym,a nie jeszcze dodatkowe brawo.
Napisałem o swoim odczuciu jakie mam po tym meczu i tyle... ![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
Cytat:
Jakby ktoś się zastanawiał nad przedłużaniem kontraktu z Wojtkowskim ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Takie numery to jedno, ale to nie świadczy o tym ile można na nim zarobić.
Można się śmiać z tych numerów ale patrząc choćby na lata 80,90 i początku 2000 imprezy, alkohol itp to na tym tle wyczyny Wojtkowskiego to małe piwo. Większy problem jest w tym aby dawał na boisku tyle ile wymaga tego trener. Wydawało się początkiem rundy że się ogarnął a tu... doluje jak cała drużyna. |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Bo ja wiem czy się ogarnal
On niby fajnie wygląda ale konkretów z tego nie ma absolutnie zadnych, liczby jak na tyle meczów na 10 wręcz żenujące, zaraz będzie miał 22 lata a gra wciąż jak junior Co z tego że minie 2 rywali jak straci piłkę na 3 albo źle poda ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
![]() ![]() ![]() |
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
Coś co było akceptowane przez osoby rządzące w klubie teraz, nie jest akceptowane obecnie. Świat się zmienia, wszystko zmierza do "stanu idealnego" i tego samego wymaga się od piłkarza. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
Gość nic nie osiągnął, a już zaczyna gwiazdorzyć. Skończy, jak reszta jemu podobnych.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
Niepoważny gnojek i tyle w temacie.
I w życiu i na boisku piz.deczka.
Ostatnio edytowane przez El'kabat : 09.11.2019 o godz. 08:54.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
Wiadomo co z Vukanem i Wojtkowskim ?
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 04.2009
Offline |
|
Urazy mięśniowe. Oficjalna podała. Na górnik pod znakiem zapytania ale stawiam że dla nich runda się skończyła. Ponadto Drzazga zakończył już chyba przygodę z naszym klubem - uszkodzone więzadła w kolanie. Szkoda mi chłopaka. Runda do zapomnienia sportowo, szansa życiowa niewykorzystana. Szkoda mi go tym bardziej że jako pierwszy został obwiniony przez trenera o kiepskie wyniki i odstawiony od składu, a prawda jest taka że nie grał od dechy dechy przecież wszystkiego. Brozio od sierpnia nic nie pokazuje ale szansę wciąż dostaje. Z Krzyśkiem było inaczej. Może inna trochę pozycja? Nie chcę go też jakoś mocno bronić, bo swoje szanse miał (Śląsk, Górnik) i ich po prostu nie wykorzystał, a teraz już za późno.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
Wiecie jak sytuacja z Jakubem Bartoszem?
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Orientuje się ktoś do się dzieje z Hoyo-Kowalskim?
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
Jakaś kontuzje chyba miał?
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 09.2014
Offline |
|
Ostatnio jakiś wirus ale teraz już od kilku kolejek do dyspozycji trenera.wudocznie na treningach nic nie pokazuje skoro gra pozorant janicki
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
Mądry Polak po szkodzie i teraz się oczywiście można mądrzyć, ze lepiej wystawiać Hoyo zamiast Janickiego i niech się chłopak ogrywa i zyskuje na wartości no ale do kurki nędzy... bez kitu widać, że Janicki się nie nadaje, wali babole więc jakiej by formy Hoyo nie miał to niech młodziak gra i się uczy. I tak przepieprzamy wszystko i nic nam ani nie pomaga ani nie przeszkadza w tym więc szkoda, że gramy jakimś dziadem zamiast wprowadzić tego 1 czy 2 młodych i niech próbują.
![]()
młode pokolenie - stare przekonania
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
przypominam tylko ze nie piszemy o 19 letnim juniorze , lecz o 16 letnim dziecku , to samo Buksa
![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
To też prawda. I to jest nasz dramat, że chcialoby się dac komuś szansę i żeby się rozwijał to jesteśmy tak wyautowani, że musimy pokładać nadzieję w 16 latkach, bo już nic innego nam nie zostalo.
![]()
młode pokolenie - stare przekonania
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2003
Offline |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2006
Offline |
|
Och przypominam sobie czasy kiedy o 25 latkach pisano jako "mlodych talentach".
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
legia za takie "dzieci" odrzuca pieniadze o ktorych Nam sie bedzie tylko snilo po nocach ......jedno "dziecko" jak Karbownik uczynilby z Wisly normalny klub , jedno "dziecko" sprawiloby ze 113 letni klub stanalby na nogi ....... nie liczac Szymanskich, Majeckich ....ale na te "dzieci" najpierw trzeba postawic i dac im pograc ....... |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
nie ogladam ekstraklasy poza nami, czy jak rozumiem w Legii 15-16 latkowie grają co mecz po 90 minut ?
![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |