|
Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
Czy ktoś zna program Baltie (poziom gimnazjalny)? Miałbym małe zlecenie
![]() ![]()
Półśrodki owocują ćwierćrezultatami
To z racji Cracovii i Wisły, na poziom tych drużyn nie ma chyba rady, wieszcz nawet stojąc na rynku, mruczy: Dziady, Dziady. L.J. Kern |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
Zewnętrzny dysk twardy WD 10TB My Book Desktop USB 3.0 [amazon.com] za ok.450zł:
https://www.mydealz.de/deals/wd-10tb...hread-comments https://www.amazon.com/gp/offer-list...7CMH78R5?tag=1 |
|
![]() ![]() ![]() |
Junior Member
Od: 04.2019
Offline |
|
Potwierdzam, SSD za 100 zł zrobi już różnice względem HDD
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
chyba najblizej ten temat
na prawde prosty program do tworzenia filmow ? przycinanie, izolowanie audio, nakladanie audio, synchrozacja audio z video itd. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Hej,
szukam laptopa ale się nie znam do końca. W gry nie gram, czasem jakiś film, ale głównie programy do pracy (średnio obciążające system), net itp. 14 cali i ekran dotykowy. Coś godnego polecenia...? Cena 2500-3500 zł. rankingi są opłacane więc sobie daruję... pozdro |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 04.2011
Offline |
|
Ja kiedyś zastanawiałem się nad jakimś po leasingowym laptopem z komisu. Jakiejś porządnej marki.
![]()
"Gdyby nie słupek, gdyby nie poprzeczka
Gdyby się nie przewrócił, byłaby rzecz wielka Gdyby to najczęstsze słowo polskie Gdyby mama miała ...., to by była ojcem" |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
gdzie dostanę pakiet office za free
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 04.2017
Online |
|
Najprostszym sposobem jest chyba Open Office. Darmowy i w pełni kompatypibilny z Officem
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
Giełda ul. Balicka, nawet najnowszą wersję dostaniesz... tylko nie za free... jakieś 30zł...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Giełda, znajomi, https://winclub.pl/forum/71-office/
![]()
Wisła Kraków
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Jak to jest, że w sklepie pakiet Office kosztuje kila stówek a na A... można kupić klucz za 30 zł? Nie pogryzie się z oryginalną Windą?
Nie znam się na tym, a muszę do nowego komputera zapakować edytor tekstu i arkusz kalkulacyjny. Nie biorę pod uwagę OpenOffica ponieważ dużo czasu zajmuje mi znajdowanie tych samych funkcji.
Ostatnio edytowane przez Kaan : 03.09.2019 o godz. 16:22.
![]()
Półśrodki owocują ćwierćrezultatami
To z racji Cracovii i Wisły, na poziom tych drużyn nie ma chyba rady, wieszcz nawet stojąc na rynku, mruczy: Dziady, Dziady. L.J. Kern |
|
![]() ![]() ![]() |
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
Pytanie co to za klucz. Ja kiedyś w jednym korpo miałem promocję dla pracowników i kupiłem cały pakiet za bodajże 50 zł.
Klucz działa pewnie do dzisiaj - ale w warunkach licencji było że mogę używać tak długo jak pracuję w tym konkretnym korpo. Tak samo są licencje akademickie - może ktoś ma klucz z AGH itp - działający ale w licencji jest napisane że do użytku do celów naukowych itp. Wiele jest rodzajów licencji i cholera wie na co akurat trafiłeś ![]() ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
Office365 jest na 5 komputerów jedna licencja
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Armia Białej Gwiazdy
Offline |
|
Dobry program do odzyskiwania danych z dysku/karty pamięci?
![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
O ile dane nie są nadpisane, bo wtedy nic nie odzyskasz, to:
- z darmowych np. Recuva, TestDisk & PhotoRec - z pół darmowych np. z chomika ![]() ![]()
Wisła Kraków
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
Jak pisze Coglin to zdecydowanie Ontrack EasyRecovery Polecam w 100% odzyskałem dane z karty SD bez problemu
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
W temacie laptopów marki Dell. Ktoś coś może polecić w przedziale cenowym 3,5-4 tyś zł? Jest tak szeroki wachlarz modeli w tych widełkach, że ciężko się zdecydować
![]() Dzięki! |
|
![]() ![]() |
Member
Od: 09.2010
Offline |
|
Polecam modele z serii XPS
|
|
![]() ![]() ![]() |
Junior Member