|
Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
kolego , dziękuje bardzo że mnie tak oświeciłeś .....
![]() ![]()
wazne są tylko te dni na które czekamy"
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
Daj spokój nie warto będą mieli Wisłe 2.0 jak tak chcą .Skoro wszystkich wrzucają do jednego wora z trybuny C lub z SKWK ze to szkodniki. To naprawdę szkoda tracić czas. Przykre jak jesteśmy podzieleni mimo ze 99 % chce dobrze dla klubu .Nagle tu ludzie są święci nie przeklinają przynoszą ciepłe posiłki na sektor gości. Szkoda czasu na pisanie i kłótnie. Będę to wszystko z zaciekawieniem obserwował na trybunach .Ta runda będzie spoko bo frekwencja będzie. Zobaczymy jak zryw minie ludzie zapomną jak głęboko byliśmy w czarnej dupie.A na trybunach ludzie się na meczach TOP pojawią. Nie jestem z sektora C żeby nie było ale jak dopingowali naszych piłkarzy pod koniec rundy i sektorówke wywiesili z podziękowaniem .To każdy z was BIŁ BRAWO. A nagle przez kilku debili którzy powinni być zalani do dupy bo działali na szkodę klubu. Mojemu znajomemu nie raz pokazuje co piszecie tutaj (siedzi na C) i za każdym razem sie pyta czy to forum Wisły Kraków. Może był cel aby podzielić kibiców w tym wszystkim.Kto wie. |
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 05.2017
Offline |
|
Z chuliganka jest tylko jedna metoda.Angielska powtorka nad Wisla.Z nimi nie ma innej rozmowy jak prawny kaganiec.Tak nasz klub jak i wszystkie inne nie wydostana sie z ich niewoli a tym samym nasza pilka nie wydostanie sie z niemocy i biedy, jesli nie zrobi porzadku z tym rakiem polskiej pilki.Bogaty inwestor( nie wazne czy polski czy zagraniczny) nie zainwestuje dlugoterminowo,jesli ekstraklasa i panstwo nie usuna tego raka na zawsze,jak w Anglii.Od tego czasu angielska ekstraklasa rozpoczela marsz na szczyt swiatowej pilki a stadiony wypelnily sie po brzegi w kazdej lidze rozgrywkowej.Bydgoszcz jest przykladem tragicznosci tego raka polskiej pilki.Wisla byla i jest o krok od przebicia Bydgoszczy w kibolskim zwyrodnieniu.
Nie ma mozliwosci kompromisu czy dyskusji z ludzmi tutaj w/w przez Valencia.Ci ludzie sa niereformowalni i tyle.O to cytat :
Zalecam slanie maili do Gowina i Rzadu o wszelaka pomoc w zwalczeniu patologi stadionowej w Krakowie i Polsce.Zeby Wisla wyciela tego raka musi takze byc pewna,ze podobny rak zostanie wyciety z Pasow oraz innych polskich klubow.Nie ma inngo wyjscia dla polskiej pilki, zabijanej przez kiboli.
Ostatnio edytowane przez burki : 06.02.2019 o godz. 20:05.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2015
Offline |
|
Banda hipokrytów
|
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 12.2018
Offline |
|
Większość kibiców mierzy bardzo celnie i trafia w ten czynnik patologiczny, gangrenę która niszczyła klub czyli WSH i ich liderów. Środowisko musi być zgodne bandytka co za tym idzie zachowania skrajne na trybunach powinny być wyeliminowane ze stadionu. Przecież nikt normalny nie zrobi afery że kibice Wisly zwyzywali sędziego na meczu czy że ktoś po kilku piwach wszedł na trybunę ! Na lilotśc nie wmawiajcie, że wszyscy chcą z tym walczyć czy komuś to odebrać, nie twórzcie fałszywej narracji ! Do skrajności zaliczam jak wielokrotnie pisałem: pozdrawianie jakichś maczetoców, czy zrobienie z Sharksów jakieś ideologi przerastającej sam klub czyli Wisłę Kraków. Nie może być tak że jakiś znaczek rekina staje się dla wielu czymś ważniejszym od loga klubu z ponad 100 letnią tradycją. ![]()
SKAWINA
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 09.2014
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez Rience : 06.02.2019 o godz. 20:13.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Offline |
|
Po tym co napisales,to moge Ci tylko zyczyc,abys jak najszybciej wylapal zakaz stadionowy na Wisle.Nie musisz byc na stadionie, jesli nie interesuje Cie pilka,co wnioskuje z twojej wypowiedzi (ten inny to chyba Ty tez) i mecze,zeby zaspokoic swoje chore zadze .Mozesz przeciesz czekac na ulicy na potkniecie sie kogokolwiek sobie tylko zyczysz
Ostatnio edytowane przez burki : 06.02.2019 o godz. 20:30.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2003
Offline |
|
Panowie to nie ma sensu wiadomo, że ortalionom nie przetłumaczysz nic. Wiadomo, że będą twierdzić, że zorganizowany doping musi być powiązany z handlem narkotykami, pobiciami i gangsterską i oczywiście, że kawałek szmaty z rekinem czy PDW dla jakiegoś dilera jest dla nich więcej warte niż cała zbiórka i akcja ratowania Wisły. Co z tego, że wydajemy ciężko zarobione pieniądze na ratowanie klubu po zderzeniu ze "ruchem kibicowskim"
Próba jakiejkolwiek dyskusji z człowiekiem który stawia znak równości pomiędzy świętowaniem bramki Boguskiego, a zabójstwem kolesia z wrogiego gangu narkotykowego jest tak serio pozbawiona sensu. Prawdziwy ruch kibicowski teraz działa wspólnie z Wisłockim, Królewskim oraz Kubą, żeby ten klub uratować. Uważasz się za kibica spoko przyjdź na mecz dopinguj nikt Ci tego nie zabroni. Jeśli uważasz, że nie da się dopingować klubu bez pozdrawiania gangsterów? Bez flag WSH i PDW? To może chociaż schować je na pół roku? Serio nie widzicie połączenia pomiędzy WSH a bankructwem regularnym okradaniem klubu? Ale niestety kumate ortaliony już pracują nad tym aby zniszczyć to co udało się uratować. Ja serio nie rozumiem co jest takiego w emblemacie WSH, że trzeba go bronić nawet za cenę upadłości Wisły. I dlaczego nie można prowadzić dopingu bez PDW itp. |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 10.2003
Offline |
|
Ej..ta dyskusja wraca jak bumerang co kilkanaście stron. Już sam ją prowadziłem, potem Admin kasował posty.
Po co to ? Od świętego oburzenia w necie nagle Kraków nie stanie się miastem miłości i bezpieczeństwa, ale też jeżeli na meczu polecą bluzgi i jakieś PDW, to Kuba nie wycofa się nagle z Wisły, wyciągając włożoną kasę, sprzedając cały skład do Jagi i gasząc światło. Miejmy umiar. Jeżeli ktoś przedstawi racjonalny i REALNY plan ukarania gnojów którzy okradli Wisłę i niedopuszczenia do powtórki w przyszłości, to poprę w 100%. Myślę że nie ja jedyny. Jak ktoś sprawi, że trudna młodzież zamiast siedzeniem pod blokiem i klimatami kibicowskimi zajmie się nauką czy wzmacnianiem polskiej gospodarki, to też przyklasnę. Ale jest jak jest. I na prawdę płacz nad czymś czego NIE DA SIĘ ZMIENIĆ, to bezsens i totalna strata czasu. Każdy kto nie ma zakazu stadionowego, albo nie został aresztowany może wejść na stadion. Mogą też wieszać wszelkie treści które nie łamią prawa i regulaminu. No chyba że zakażemy wieszania czegokolwiek. Też tak można. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2014
Offline |
|
Cytat:
Ale wiesz, że w opinii wielu, bardzo wielu ludzi, to objaw jakiegoś rodzaju choroby psychicznej |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
burki wierzysz, że poziom piłki w naszym kraju, to dno bo kibole ? Pomimo coraz większych pieniędzy w naszej lidze jest gorzej niż kiedyś.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
Poczytałem tak trochę wasze posty i wychodzi na to, że:
1. Opcje skrajne nie są dla nas dobre (bandyci na Wiśle <> brak jakiegokolwiek dopingu i siedzenie na dupach). 2. Mecz to jedno, oprawa meczu i klimat to drugie. Mówcie co chcecie, ale jak usłyszałem "było ich pięciu..." na stadionie po raz pierwszy, to najpierw omal się nie udławiłem ze śmiechu, a potem zacząłem śpiewać z innymi. Z jajem, celny pocisk na kaufland i żydownię. Fakt, z bluzgami, ale dla mnie dopuszczalne. Dla innych nie. Ich sprawa. Mają prawo do tego. To, czy humorystyczne vlepki przypominające o ich ligowych "sukcesach" - to jest miejsce na kreatywny pocisk, a nie śpiewanie o Człowieku i pozdrawianie szych WSH. To nie jest to samo. To nie ma nic wspólnego z meczem. A żydy, jak to żydy - ich sensem życia jest nienawiść do Wisły. Tak już chyba zostanie, póki ten pasiasty klubik istnieje. 3. Wierzę głęboko, że obu grupom, jakie się tu pojawiły, chodzi o to samo - o Wielką Wisłę. I każdy widzi inną ku temu drogę. Często skrajną, bojąc się, żeby to co się niemalże stało, nie powtórzyło się nigdy więcej. Co prowadzi do postaw skrajnych, czyli patrz pkt. 1. 4. Mam nadzieję, że w jednym się zgadzamy - nie ma miejsca dla gangsterów, bandytów i dilerów narkotykowych na Wiśle. Mam rację Rience? Twoje skróty myślowe nie dla każdego są zrozumiałe, ale też mam wrażenie, że nie wszystko chcesz powiedzieć/wyjaśnić - może dla Ciebie te rzeczy są oczywiste, ale nie dla innych. 5. Apeluję o spokój i pomoc naszej Wiśle. Kibicowska siła jest ogromna, właśnie po raz kolejny to pokazaliśmy. Świat nie jest czarno-biały, tak samo jak każdy kibic Wisły nie jest święty i idealny, bo ideałów nie ma. Pokażmy drzwi patologii, a wierzę że reszta się ułoży. |
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
eeee chyba sześciu?
![]()
dziękuję za uwagę
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Smiejemy sie z pasiakow, ze "zyja nami", slusznie. Tylko, ze powyzsze to w sumie kalka, niewazne ze Boguski strzeli gola, wazne ze pasiak ryj rozwali. Dla kibica jednak wazniejsze powinna byc bramka Boguskiego inaczej staniemy się tak samo beznadziejni jak oni.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Offline |
|
Za zachodnia granica znam paru bogaczy,w tym szczegolnie od pilki i na haslo sponsoring lub wejscie w Wisle, najpierw zdziwienie,ze tak tanio mozna miec kazdy klub w Polsce,a po wstepnej analizie, doslownie kilku dniach odmowna odpowiedz z bardzo profesjonalnym uzasadnieniem.Dowiedzialem sie,ze polska ekstraklasa nie zarabia na siebie i stadiony sa puste przez kiboli.I co najdziwniejsze,jako przyklad podal Bydgoszcz,gdzie wykonczono klub i wlasciciela,choc dodal ze filmik o derbach Krakowa i kibolach Wisly i Pasow dodatkowo go zniechecily.Oni maja pelna analize sensu inwestowania gdziekolwiek na swiecie. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
burki stadiony nie są puste, bo jest niebezpiecznie, one są puste bo poziom jest do dupy. Na stadionach jest teraz bezpiecznie, a ludzie gdyby się bali nie przychodziliby nagle tłumami np. na derby. Dorabianie takiej ideologii na siłę. Poza tym mogę się mylić, ale chyba Bundesliga zarabia na siebie, a Barcelony, Manchestery itp. również są zadłużone. U nas brakuje ludzi, a raczej fachowców, którzy znaliby się na rzeczy. PZPN nie robi nic aby ten poziom zwiększyć, a co dopiero na niższych szczeblach. Nie wszędzie masz Bydgoszcz, że gonią właściciela.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Skończcie te jałowe dyskusje i poczekajcie na pierwszy mecz. Zobaczymy co będzie i wtedy zaczniemy się obrzucać błotem
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez burki : 06.02.2019 o godz. 21:39.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2015
Offline |
|
W jednym zdaniu piszesz, że kibole tam nie rządzą, a w drugim, że rządzą. Jak to łatwo powiedzieć, wystarczy mądrze zarządzać. Już u nas byli tacy z doswiadczeniem, kontaktami w biznesie i żadnego sponsora nie przyciągneli. Znasz tych bogaczy jak vanna ly Wojtyłe? Nasza liga jest chujowa bo jest chujowo zarządzana i każdy pieniądz jest przejadany i wydawany w błoto. Lepiej zwalić na kibiców, że to przez nich niż ogarnąć kółko wzajemnej adoracji, które od parunastu lat siedzi przy eklapie.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
UW napisał(a):
Ultra Wisła
Ostatnio edytowane przez South : 06.02.2019 o godz. 21:54.
![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
Prezes Wisłocki: Znamienne, że na ten moment najmniej osób kupiło karnety na trybunę kibicowską, C.
Więcej: http://www.sport.pl/pilka/7,65039,24...przekazac.html Widać komu najbardziej zależy na klubie...
Ostatnio edytowane przez heoij : 06.02.2019 o godz. 22:11.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Jeszcze cie nie zjedli? Za wpis o UW
Ostatnio edytowane przez PabloTS : 06.02.2019 o godz. 22:08.
![]()
wazne są tylko te dni na które czekamy"
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
burki teraz wymyśliłeś tą historyjkę z kolegami z zachodniej granicy? masz tu na szybko 2 przykłady z Niemiec z tego sezonu a pewnie coś jeszcze znajdziesz, u nas praktycznie NIC się nie dzieje prócz jakiś drobnych incydentów, jakieś kary za race i tyle.Co na tych derbach się działo?
https://www.youtube.com/watch?v=YVzNpl2i5sk https://www.youtube.com/watch?v=Xt6bNkmPT2s tam media nie robią z tego większych afer, u nas natomiast to już jest fobia społeczna kręcona konsekwentnie od jakiś 20l. jak na nasz poziom ligowy frekwencja 10-15k to i tak bdb. (tylko nie wyskakujcie z rekinami bo piszę o incydentach na meczach nie gabinetach)
Ostatnio edytowane przez TommyTSW : 06.02.2019 o godz. 22:12.
|
|
![]() ![]() ![]() |
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
Ok pogadali . Przypominam to jest temat o TS a nie o kibicowaniu. I niech tak zostanie
![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 06.2008
Offline |
|
Wszyscy skupili się na kibicowaniu, a w wywiadzie Wisłockiego kilka ciekawych rzeczy wypłynęło.
- prokuratura ma zająć się sprawami pomiędzy Akademią i TS/SA? (... można powiedzieć, że pani Marzena Sarapata świadomie oszukiwała mnie i akademię piłkarską Wisły Kraków.) - prokuratura zajmie się współpracą z ikropką (Np. wszystko wskazuje na to, że koszt wydruku programu meczowego był wyższy niż cena egzemplarzowa. Nie mam umów z IKropkąâŚale takie informację otrzymuję od pracowników. Niestety. Pan Robert Czekaj bardzo mi pomógł w kilku sprawach związanych z akademią. No ale jeśli się potwierdzą te informację o kosztach wydruku, to coś jednak jest nie tak. - dalsze pozbywanie się usługodawców podpisanych przez tarapatę ![]()
Geniusz w swej istocie może napotkać przeszkody. Niestety, głupota nie jest tak upośledzona....
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 09.2014
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez Rience : 07.02.2019 o godz. 03:25.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Czyny. Nie słowa. Pięknie można mówić, DD i Sarapata to pokazali.
Realia jednak mamy takie że jak ktoś teraz nie kupi karnetu na Wiśle, to wystawia sobie mocne świadectwo. 100% poparcia dla Wisłockiego. A karnety na C schodzą marnie i to stwierdzenie faktu, a nie żadna ujma. Jeśli ktoś nie ma na karnet, młodzi to jeden mail i socios mu daje bona . Wystarczy tylko chcieć. PS. Kolega w przeszłości bardzo pochlebnie wypowiadał się o SKWK. Czy możesz nam teraz trochę powiedzieć czemu całkowicie zapadli się jak kamień w wodę i czy dalej będą funkcjonowac? |
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
Nie obrażaj ludzi których faktycznie nie stać na karnet, a jakoś wsparli klub chociaż złotówką, inną jakąkolwiek pomocą.Założę się że jest dużo osób które po prostu wstydzą się poprosić o pomoc w uzyskaniu darmowego karnetu, tym bardziej że otrzymanie za darmo wejściówki nie jest formą finansowego wsparcia klubu.Czyny nie słowa, sam sobie wystawiasz świadectwo takim gadaniem.
Stać cię to kupuj karnet koledze którego nie stać, zaproponuj mu zakład który świadomie przegrasz lub zrób to w innej formie. Słaba sprzedaż na C akurat nie dziwi, tak samo jak po sytuacji z zgodami, dezinformacji, część ludzi zmieniła sektor a potem wróciła, podobnie jest teraz, dopiero wczoraj UW coś tam skrobnęło, choć wątpię by to trafiło do szerszego grona zwykłych kibiców/młodych, co mają zajawkę na doping. Nie wiem jaki interes w takim gadaniu mają tacy jak TY, nie ma w tym nic dobrego dla klubu, zupełne przeciwieństwo działań obecnych władz Wisły.
Ostatnio edytowane przez TommyTSW : 07.02.2019 o godz. 08:37.
|
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Narzędzia tematu | |
Tryby wyświetlania | |
|
|