|
Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
a nie jest czasem tak ze teraz powstala linia obrony dla nie zlozenia wniosku o updalosc?
![]()
!!Ekstraklasa w miastach, a nie w wioskach!!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
Teraz pytanie co Ci ludzie(którzy nie włożyli ani 1 zł w klub) mogą zrobić przez te kilka dni...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 04.2010
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
Podobno nic bez wpisu do KRS, którego nie mają jak zrobić.
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Ja już nic z tego nie ogarniam. Czy Majchrowski bezczelnie kłamał mówiąc o jakichś gruntach TF w Balicach? Czy może Wisla Kraków SA teraz kłamie? No bo co w ogóle ma JM do potencjalnej inwestycji nowych właścicieli w bazę w Myślenicach?
|
|
![]() ![]() ![]() |
Junior Member
Od: 03.2016
Offline |
|
Była mowa o gruntach w Balicach ok. 400ha, które są w rękach prywatnych. Bazie w Myślenicach oraz miejscu na hotel na działce miasta koło stadionu.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Droga jeszcze długa...
Od: 10.2003
Offline |
|
Bo jeśli weszli, podali ręce, dzień dobry i gadka poszła - to Majchrowski miał prawo mówić o nich bezosobowo (i nieważne, czy delikatnie wytknął im tym brak manier, czy faktycznie nie pamiętał jak się kolo nazywa). Nie zgadzam się natomiast, że obraźliwe. Obraźliwe byłoby "ten żółtek" albo nie wiem, "kitajec" czy coś. Co najwyżej pobłażliwe. ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
w zasadzie do Myślenic i do Balic Majchlowski nie ma nic.może tylko sobie pogadać.
![]()
dziękuję za uwagę
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
Czyli jeśli umowa była warunkowa o o godzinie 16 ten warunek został spełniony to co nim było ? Załatwienie nowym właścicielom audiencji u Majchrowskiego ?
![]()
Przesłanie na nowy sezon para-ekstraklasy znalezione na innym forum po występach pucharowiczow:
Cytat:
|
|
![]() ![]() ![]() |
Droga jeszcze długa...
Od: 10.2003
Offline |
|
Na wstępie zaznaczam: nie jestem ani po stronie "to szwindel" ani po stronie "nasz wybawca". Obserwuję z boku, zwykle w milczeniu, ale teraz nie wytrzymałem. Ad1. - skąd wiesz czy przelew jest czy nie ma? Ad2. - to chyba Majchrowski mówił, a nie potencjalni inwestorzy. Z ust tego Pietrowskiego nie słyszałem o telefonice, tylko z ust JM. (popraw mnie jesli nie mam racji) Ad3. Chłop jest dziwny, prawda, ale jeszcze nic nie zrobił poza kilkoma palniętymi głupstwami. Największy pajac? Ad4. Skąd wiesz? Nic nie wiesz. Podsumowując twóją twórczość: miękki ch.., a nie fakty. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
Junior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
Tereny Wisły to basen Cracovii ,stadion l.a Cracovii,basen Wisły i boiska rezerw Cracovii i Wisły i od pętli tramwajowej do nowego Stadionu?
W sumie po wymianie z Cracovią na tereny Kabla zajęło im 16 lat żeby mieć z tego jakiś pożytek,straszne marnotrawstwo taki teren a same chaszcze tam rosną no chyba że nie wolno było tam nic budować... |
|
![]() ![]() ![]() |
Ave Wisła!
Od: 09.2003
Offline |
||
Powyżej znajduje się Giovanni Toti (https://pl.wikipedia.org/wiki/Giovanni_Toti), a nie Vanna Ly. Przepraszam za wprowadzenie w błąd. Cytat:
Ostatnio edytowane przez Snow : 22.12.2018 o godz. 18:47.
|
||
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...akow_sa_24079/
Czyli to już oficjalne? Nie ma już mowy o warunkowości transakcji ... ![]()
CZY WYGRYWASZ, CZY NIE !!! ZAWSZE JA KOCHAM CIĘ !!!!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Na razie wszystko idzie wg zapowiedzi... Pozostaje czekać na przelewy i 28 grudnia. Wtedy się wszystko wyjaśni. Ja od wczoraj jestem optymistą. Najpierw w ogóle miało nie być inwestora i umowy, Pietrowski miał nie przyjechać, Vanna miał nie istnieć. Dziś u Jacka okazało się, że ws gruntów jest wszystko wyjaśnione i już nikt nie pamięta o rewelacja Onetu ws "ziemi TS". Obecnie mamy w sieci "bekę z butów" i dementi TF ws słów Majchrowskiego...
A co do np afery z Bońkiem, Pietrowski mówił, że "poznał go w Legnicy u prezydenta", dementi było od Bońka, że go nie zna, ale może zjadł z nim obiad z Legnicy u prezydenta... Taki mamy szum informacyjny i pismacką guwnoburzę o każde słówko. Chociaż my się w to nie wkręcajmy. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 09.2013
Offline |
|
@AOT odnośnie pozostałych punktów, wypowiedzi Piotrowskiego są idiotyczne i chyba każdy to potwierdzi, gość ani trochę nie wygląda na poważnego. Co do punktu 3 bardzo możliwe, że Jacek faktycznie coś pokręcił, ale kolejne dementi po słowach naszych nowych właścicieli bylo niepokojące. Natomiast ostatni punkt też wynika z słów Majcrowskiego który powiedział wyraźnie, że nie było żadnych konkretów czy dokumentów, a Vanna jedynie pokazywał mu zdjecia akademii z 50 boiskami którą budował w Chinach... Podkreślę jeszcze raz, ja naprawdę bardzo chcę, jak każdy, żeby to wszystko sie udało. Po prostu jestem mega uczulony po akcjach z Meresińskim i Stechertem...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
Jestem ciekawy na ile inwestorzy są świadomi, że 12 mln to dopiero początek łatania długu..
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
Na pewno przejmując zadłużoną spółkę i robiąc ocenę ryzyka inwestycji oraz model biznesowi nie są świadomi jakie spółka ma zobowiązania... Ale głupoty pieprzycie.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
nie byli świadomi że grunty nie są SA , więc wszystko jest możliwe
![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
Wannya Ly mial w ogole nie istniec Mialo byc wielkie palenie flag na meczu Na samym meczu mial byc tylko Szwed Wywiad z wczoraj gdzie to niby Franuza interesuje tylko tereny TS i jak tu traktować połowe tego forum,dziennikarzy w Polsce jako normalnych a nie tych wypisujacych cos o czym nie maja pojecia,ale piszą.Czasem dobrze by bylo cofnac sie 15 lat wstecz nie miec internetu a wiaodmosci sportowe czytac tylko z nagłowkow Dziennika Polskiego. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
||
Majchrowski jest stary, ale nie głupi. Przecież na bank zaraz przywali się do niego jakiś lewacki oszołom, jak kiedyś do Laskowskiego za "Lisy pustyni". Arkadiusz.Czerepach - to o terenach TS-u to nieporozumienie. ![]()
D.O.A.
No one likes me, no one likes me, no one likes me I don't care Orbit napisał(a):
|
||
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 05.2017
Offline |
|
Potwierdziło się. Dziennikarze to sprzedajne ....y, tendencyjne szmaty, jątrzące cioty.
Chuja każdy wiedział a się wypowiadał. Jadczak, jaki z niego .... jest, tak jedyny wiedział coś wcześniej. On musi mieć info z magistratu, nie ma innej opcji. Jebać wszystkie dziennikarskie prostytutki. ![]()
Probierz cwel! Ole ole ole! AUUU AUUU!
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
Z twittera Stanowskiego:
![]() ![]()
Przesłanie na nowy sezon para-ekstraklasy znalezione na innym forum po występach pucharowiczow:
Cytat:
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
cyt : ,,Na koncie Wisły nie ma jednak pieniędzy. - Umowa wciąż jest warunkowa. Jednym z warunków były dymisje. Po prostu jeden z nich został właśnie spełniony. Przelew ma przyjść do 28 grudnia - informuje Iwona Stankiewicz, rzecznik klubu" Jest warunek a nawet więcej niż jeden . |
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 12.2018
Offline |
|
"Wysoki Sądzie, myśmy nie zgłaszali tego wniosku o upadłość, bo czekaliśmy na pociąg z inwestorem. Poza tym klub był w dobrej sytuacji. To Ci inwestorzy z Kambodży go tak załatwili."
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
No i nie rozmawiasz z człowiekiem, który wierzy w termin "prawdziwy kibic". No such thing. Ufam, że chcesz dla Wisły jak najlepiej. EOT.
Ostatnio edytowane przez Krotochwila : 22.12.2018 o godz. 19:39.
![]()
vel HatefulRespect
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 02.2014
Offline |
||
No ale geniusz i psi detektyw Jadczak miał informacje od swoich źródeł wywiadowczych w Kambodży jak zwykle na odwrót. ![]() Szymon Jadczak napisał(a):
|
||
![]() ![]() |
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
Jadczak,Stanowski... mozna by w zasadzie powiedziec ze Kambodza to jest ich druga ojczyzna ,zakochani w niej bez pamięci,eksperci w kazdej dziedznie ,wszedzie byli ,są i ba nawet będą!
![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Narzędzia tematu | |
Tryby wyświetlania | |
|
|