|
Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
Z pewnością powierdzą to ich kontraktorzy, których outsourcują w Krakowie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
![]()
CZY WYGRYWASZ, CZY NIE !!! ZAWSZE JA KOCHAM CIĘ !!!!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
Dajcie mu spokój robi mały krok w razie czego, aby dalej chodzić na mecze ekstraklasy
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 02.2009
Offline |
|
AON?Gdyby to wyszło jakoś tak bardziej oficjalnie...uwierzę jak zobaczę.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
Wg mnie to nie będzie żadnego przejęcia, ktoś w TSie puszcza jakieś informacje żeby kupować czas u piłkarzy i dograli do końca rundy. Od wiosny pewnie juniorzy pograją,o ile spółka nie ogłosi upadłości.
Nie widzę tego od IV ligi jeśli się nic nie zmieni, zbyt czarny PR ma klub, ludzie stracili zaufanie, będą bojkotować TS. Odrodzenie w takich warunkach może być bardzo trudne. |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
@Skawua
Znajoma podrzuciła info że AON ma być od stycznia sprzedany i ma swoje problemy, więc wątpię że to o nich chodzi. Co do tego czy TS gra na czas i żadnych inwestorów nie ma to... wątpię. Piłkarze tak czy siak by dograli rundę, a te parę dni później wysłane wezwania do zapłaty niewiele by dały. Z klubu już tyle pieniędzy wyprowadzono, że TS musi się pozbyć Wisły, doprowadzenie do upadłości może doprowadzić i sam TS do bankructwa, a to już zbyt duże ryzyko.. Jedno co uważam za pewnik: jak nikt nas nie kupi do końca roku to po 1 stycznia już tym bardziej. Odejdzie zbyt wielu piłkarzy, klub straci jedyną wartość jaką ma poza licencją na grę w ekstraklasie.. |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Oczywiście, to nie jest jedyna wartość. Marka i wszystko co ona niesie ze sobą - to, jest wartością.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Baszczu w C+ "...... jutro rano pozytywna informacja dla kibiców Wisły i prawdopodobnie dziś zostaną ,albo już zostały podpisane odpowiednie papiery..."
![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
Czytając pewne wypowiedzi, chciałem zauważyć że bluzgajac na TS bluzga się Wisłę. Za aktualna sytuacje odpowiedzialne są konkretne osoby a nie TS.
![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
AON robił tylko audyt.
![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
Griszka30KR obyś miał racje i niech w końcu spłyną dobre wieści!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
ja póki nie zoabcze oficjalnej informacji to nie uwierze.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
To samo ale .... ile razy można się naciąć a ciągle jest nadzieja. Jeszcze wyjdziemy silniejsi.
Jak po kontuzji (tfu tfu właśnie leczę). |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
mało sie udzielam ale w czasie takich zawirowań...
podobno podkreslam "podobno" ciekawe rzeczy na facebooku Baszczu pisze.ktoś kto ma czas i ochote śledzić to niech to potwierdzi.mianowicie splata zadłużenia odrazu i budżet na poziomie 150-200 mln zł.az wierzyc mi sie nie chce. ![]()
dziękuję za uwagę
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
Możesz podrzucić jakieś screeny?
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
Najwazniejsze, ze WISŁA NIGDY NIE ZGINIE!!!
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
![]()
Nowe cele Wisły na sezon (2020/21)
1. wyjść na finansową prostą 2. zdobyć co najmniej 15 (piętnaste!) miejsce 3. pozbyć się gó...a, przez które tonęła od kilku lat |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
Niech ktoś wrzuci do ch*ja te tweety (czy jak się to pisze) bo o 4.30 wstaję do roboty a nie zasnę
![]() ![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 04.2010
Offline |
|
Info o 200 mln z czapy, gość o to wrzucił już zedytował twittera na jakieś chore treści.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
https://twitter.com/zbymak1/status/1074413138446086146
zbymak napisał(a):
![]()
1. wyjść na finansową prostą 2. zdobyć co najmniej 15 (piętnaste!) miejsce 3. pozbyć się gó...a, przez które tonęła od kilku lat |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
nie mam konta na twitterze ale też i R Niemiec cos ciekawego wypisuje.
![]()
dziękuję za uwagę
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2003
Offline |
|
co ma byc to bedzie, ja spokojnie czekam do meczu z lechem i wtedy pewnie wszystko sie okaze...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 01.2016
Offline |
|
Na Twitterze panuje umiarkowana euforia. Podobno wszystko już dogadane i piłeczka po stronie TS. Kur.... nie piłem kilka miesięcy i miałem do sylwestra wytrzymać ale jeśli to podpiszą to otwieram whiskacza. Nie wytrzymam to trzeba będzie oblać!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
||
Jeśli to jest umiarkowana euforia ...
https://twitter.com/TomaszBalus/stat...02656301576198 Tomasz Baluś napisał(a):
Ryszard Niemiec napisał(a):
![]()
||
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Interia już napisała:
https://sport.interia.pl/klub-wisla-...st,nId,2734526 interia napisał(a):
Ostatnio edytowane przez pepe72 : 16.12.2018 o godz. 23:18.
![]()
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
![]() |
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
![]() ![]()
Wisła to jest potęga ! Wisła Najlepsza jest ! Wisłę trzeba szanować ! Wisłę ten nasz TS !
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
to co ma taki Ondrasek powiedzieć ?
ledwo kontrakt w jueseju , a tutaj sie okazuje że taką potęgę opuszcza ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Narzędzia tematu | |
Tryby wyświetlania | |
|
|