|
Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2018
Offline |
|
rav.
Ja odniosłem wraenie, że leszekm chodziło o coś w stylu akcji www.siepomaga.pl gdzie szybko można przekazać pieniądze a taka akcja będzie o wiele bardziej medialna i można ją w różny sposób rozreklamować (czysto teoretycznie. Czy Socios z formalnego punktu widzenia może coś takiego zorganizować i firmować ?). |
|
![]() ![]() ![]() |
Banita
Od: 03.2008
Offline |
|
no o to chodzi
|
|
![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
Z kim skontaktować się w sprawie dostępu do forum Socios? Odpowiedziałem na maila już jakiś dłuższy czas temu i nadal nie mam dostępu.
Dzięki. |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
![]() Odnośnie akcji: jak widzicie dołączyliśmy do tej #50KforWK Zobaczymy jak pójdzie. |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
Dobra odpowiedź Socios do Stanowskiego w sprawie zbiórek:
https://mobile.twitter.com/K_Stanows...38956866453506 |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2003
Offline |
|
Czy gdzieś jest dostępne info w jaki sposób środki z 50k dla Wisły mają być "zabezpieczone" przed wydaniem ich w nieodpowiedni sposób. Zastanawiam się nad wpłatą ale chciałbym wiedzieć jak to ma działać.
|
|
Member
Od: 11.2008
Offline |
|
Hej. Witam po długim rozbracie z Forum.
Mam pytanie. Dużo słyszę o Socios, że są transparentni itd. Ale gdzie to można sprawdzić? Na czym ta transparentność polega, gdzie można zobaczyć ile kasy zebrano, gdzie idą środki, w jakiej ilości itd? |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Na stronie stowarzyszenia publikowane sa co miesiac raporty finansowe. Przykladowo tutaj jest rozliczenie za listopad. https://drive.google.com/file/d/1cfv...ze5oNf_Fg/view |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
hehe As ostales sie na forum widze
chyba ostatni raz CIe widzialem w centrum DBL NIe bylo mnie tu z 7 lat. I raczej bylem uspionym kibicem bo nawet szczegolnie pilki nie ogladam KIedys bylem w SKWK ale takch scenariuszy to w najczarniejszym snie nie mialem, bo spotkalem tam wtedy wielu dobrych i oddanych kibicow. 600 osob chetnych do wspierania WIsly bez zadnych korzysci to jednak cos budujacego. Bedzie dobrze. Z takim wsparciem musi byc ![]() Powód: tr
Ostatnio edytowane przez Kuba : 09.01.2019 o godz. 19:43.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
https://twitter.com/reymontta22/stat...87204048289793
Chciałbym wystawić kilka myślę cennych kolekcjonerskich gadżetów w ramach akcji #50kforWk. W jaki sposób najlepiej zrobić taką aukcje żeby pieniądze trafiły bezpośrednio na konto Socios? Czy po prostu najprościej/najszybciej wystawić i później przelać z własnego konta? ![]() ![]() |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2019
Offline |
|
Czy my jako socios mozemy cos zrobic w sprawie Lisa? Skoro trzeba za niego zaplacic Lechowi? Nie mialem najlepszego zdania o nim na poczatku ale przyznaje sie ze teraz to jest GOSC. Ichcialbym zeby zostal w Wisle...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
do kogo można napisać na PW w sprawie socios (chodzi o sprawy formalno zapisowe i wolałbym publicznie nie pisać
![]() |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Online |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
Junior Member
Offline |
|
Witam.
Chcę w jakiś sposób pomóc Wisełce i wesprzeć ją składkami stąd decyzja o zapisaniu się do Socios. Pytanie tylko czy można zmienić rangę w każdej chwili? np. ze złotej na białą? |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
Witam, ja również mam pytanie
Czy planowane jest może "rozszerzenie" rang ? chodzi mi o to, że w tym momencie nie mogę sobie pozwolić na składkę 50 zł ( myślę, że jest więcej takich osób ) , ale chętnie wpłaciłbym 10-20 zł miesięcznie ( np Ranga bez żadnego głosu ) jest taka opcja ale tylko dla młodych osób wspierających, a dla starszych ? czy jedyna możliwość to wpłata darowizny ? |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
Możesz uiszczać darowizny miesięczne w wysokości 20 czy też 10 zł nie ma problemu.Tyle że wpłacając 50zl miesięcznie uzyskujesz możliwość oddania głosu w rozdysponowania wspólnych składek. Mi się wydaję że obecna wersja jest przemyślana i jak najbardziej ok.Nie ma co się rozdrabniać przecież chodzi o uzyskanie jak największej kwoty do szybkiego spełnienia wspólnie zaplanowanego celu.
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Moderator
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
Jest gdzieś podsumowana akcja Socios? Gdzie i jak się dołączyć, itp - takie kompendium. Nie chce mi się przerzucać wszystkich stron w dyskusji.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Dzień dobry wszystkim
![]() Jestem pod wrażeniem chęci pomocy o jakiej czytam na tym forum. Sosios to piękna sprawa , która ewidentnie świadczy o tym , że idziemy w dobrym kierunku . BRAWO !!!! Widać , że jest nas wielu którzy chcą dobra tego klubu. Po burzy słońce wychodzi z za chmur i nad Krakowem zaświeci znów na 100 % Wpłacajmy ile kto może . Każda złotóweczka się liczy . Szacun na maxa dla WAS wszystkich . Jesteśmy wielcy , tak wielcy i dumni . My prawdziwi kibice Wisły Kraków |
|
![]() ![]() |
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
Coob, na stronie Socios https://socioswisla.pl/# masz aktualizację, wszystkie dane i podsumowania na bieżąco.
![]()
"Mądry człowiek nie opłakuje przegranej, lecz żywo szuka sposobu jak wyleczyć odniesione rany." W. Shakespeare
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2018
Offline |
|
Dodatkowo jeszcze to (w temacie akcji Socios):
https://sportowefakty.wp.pl/pilka-no...na-ten-cel-dar |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2008
Offline |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
Mam takie propozycje, mam nadzieję, że Witek czy ktoś inny się odniesie do tego:
1. ( propozycja chyba Krakusa ) Niedługo zbliżamy się do 1000 socios.. może zrobić jakąś licytację dla rezerwacji członka nr 1906 ? myslę, że to fajna sprawa dla kogoś i wyróżnienie, szczególnie, jeśli będzie nas kilka tysięcy w niedługim czasie mam nadzieję ![]() 2. Jakieś gadżety do przynależności socios, gdzie całość będzie transparenta i cały zysk przekazany na konkretne cele np. koszulki, magnesy, spinki itp. ( może warto w przyszłości np 10-15% przeznaczyć na "rezerwę" w razie jakiegoś kryzysu i odkładać środki na osobne konto ? oczywiście jak sytuacja się ustabilizuje.. 3. Stworzenie na stronie osobnej zakładki z osobami publicznymi, które wspierają socios, np jakiś piłkarz + krótka wzmianka od niego ( może jakiś spot dodatkowo zachęcający ? ) |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
![]() |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2008
Offline |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 11.2004
Offline |
|
Witam Panowie udało mi się do Was dołączyć więc można spokojnie zabierać głos...też jestem za roztropnym wydawaniem pieniędzy dlatego że mnie trio z konferencji zupełnie nie przekonało...i to nie dlatego że ktoś się śmiał czy źle wyglądał...tylko po prostu boje się że to są ludzie dalej z tego samego układu może gdzieś z tylnych rzędów ale przecierz tylko takich byśmy łykli......wiem że nie ma czasu i trzeba działać...ale nic na hurra i bez głowy...tylko 100% oczyszczenie może dać coś dobrego w przyszłości...
![]()
CZY WYGRYWASZ CZY NIE ZAWSZE JA KOCHAM CIE W SERCU MOIM WISŁA I NA DOBRE I NA ZŁE!!!
MYSŁOWICE WIERNE WISLE!!! |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2004
Offline |
|
https://twitter.com/K_Stanowski/stat...62927680147456 |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
Właśnie sobie puściłem pierwszą skladkę. Tak, wiem że to spam ale tak mnie to ucieszyło że musiałem się pochwalić ))))
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
A ja dzis wyslalem deklaracje i czekam
![]() mam nadzieje ze niedlugo bede Socios ![]() ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Przyjętych Socios 1139
Stan konta 145688,64 zł 8 sty 2019 02:14 Drogi Wiślaku, Bardzo dziękujemy za przesłaną deklarację oraz dokonaną wpłatę. Miło nam poinformować, że podjęliśmy decyzję o przyjęciu Pana w poczet członków zwyczajnych stowarzyszenia Socios Wisła Kraków (nr członka - 637). Bravo !!! 502 nowych członków w 10 dni 50 nowych Socios dziennie . Pozdrowienia i szacun dla nas Wszystkich |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
Narzędzia tematu | |
Tryby wyświetlania | |
|
|