|
Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
wzmocni się |
![]() ![]() ![]() ![]() |
33 | 24,09% |
osłabi |
82 | 59,85% |
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
22 | 16,06% |
Głosujących: 137. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
Senior Member
Od: 11.2013
Offline |
|
Jakiż ten Hoyo musi być słaby skoro nie nadaje się nawet jako zmiennik Przeciętnego Mehremica
|
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 01.2013
Offline |
|
Na Burlidze to można budować ekipę pod kolejny sezon gry o spadek.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 10.2014
Offline |
|
Widzę tu płacz jakby przychodził na 3 lata a będzie tu tylko 3 miesiące
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
Weszło o Urosie: "W Sparcie Praga zawalał, gdzie indziej się sprawdzał."
https://weszlo.com/2021/02/24/uros-r...c-wisla-krakow Cytat:
![]()
Nowe cele Wisły na sezon (2020/21)
1. wyjść na finansową prostą 2. zdobyć co najmniej 15 (piętnaste!) miejsce 3. pozbyć się gó...a, przez które tonęła od kilku lat |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
Mam nadzieje ze jeszcze przed meczem zdążą go pomniejszyc.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
![]() mi sie kojarzyz : ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 07.2010
Offline |
|
To jest bardzo ciekawy wątek. Aktualna sytuacja ogólna: ![]() Aktualna sytuacja w Wiśle: ![]() Jak zostało wcześniej napisane: warunkiem dodania pkt do rankingu jest rozegranie minimum 5 meczów i łacznie min. 270 minut. W związku z powyższym w mojej opinii mimo sytuacji w jakiej się znaleźliśmy warto, aby Buksa rozegrał jeszcze brakujące 140 minut w pozostałych meczach, aby zyskać co najmniej 540 pkt (ma mnożnik x2). Zdaje sobie sprawę, że trzeba obronić aktualne 5 miejsce, ale dzięki dodatkowym 540 pkt łatwiej było by utrzymać obecne miejsce, a nawet można walczyć o wyższe miejsce (4 i 3 wydaję się w zasięgu) przy powrocie D.Szot i dalszej grze młodych jak na wiosnę. W porównaniu do aktualnego miejsca byłby to dodatkowy zastrzyk 400k lub nawet 900k, więc warte tych "140 minut" ![]() EDIT: Ktoś mógłby wytłumaczyć o co chodzi z "Plewka i wychowanek"? Kto i na jakiej podstawie ma to rozstrzygnąć i teoretycznie kiedy to powinno nastąpić?
Ostatnio edytowane przez mkp13 : 25.02.2021 o godz. 17:38.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
Marko przez bodajże rok czasu nie mógł grać w piłkę będąc na kontrakcie w Wiśle - ciężko tu mówić, by klub nie chciał chłopakowi pomóc. Żaden lekarz nie chciał się podpisać pod zgodą na uprawianie sportu, cóż Wisła mogła zrobić?
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
Nie znam szczegółów ale akurat temat zgód lekarskich w Wiśle to temat drażliwy...Ogólnie mówiąc nie mieliśmy do tego.nigdy...szczescia?!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
Tyle, że Wisła nie opierała się w tym przypadku jedynie na "swoich" lekarzach. Chłopak leczył się rok czasu, mogliśmy jako klub zrobić więcej?
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
Tak jak napisałem, nie znam szczegółów sprawy Marko.
Chodzi mi tylko albo aż o fakt, że jakoś do tych decyzji lekarskich nie mieliśmy nigdy szczęścia. Tak na szybko to przypomina mi się sprawa Dawidowskiego, który został podpisany z uszczerbkiem na zdrowiu czy niedawna sprawa Tijanica (choć tutaj też nie znam szczegółów, być może opinia lekarska była tylko pretekstem)... No i może przede wszystkim kwestia często opóźniających się powrotów po kontuzjach - pewnie w jakiejś mierze spowodowana nietrafionymi diagnozami i decyzjami odnośnie procesu leczenia. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
albo ewidentny przekręt ze Svitlicą
![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |