|
Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
wzmocni się |
![]() ![]() ![]() ![]() |
36 | 24,49% |
osłabi |
87 | 59,18% |
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
24 | 16,33% |
Głosujących: 147. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
Banita
Od: 06.2008
Offline |
|
http://wislakrakow.com/www/showartic...rticleid=30215
Popovic - na rok i z niską klauzulą odejścia http://wislakrakow.com/www/showartic...rticleid=30216 Mraz - ciągle trwają negocjacje http://wislakrakow.com/www/showartic...rticleid=30217 Firlej - 18 letni no name z 5 bramkami w III lidze dolnośląsko-lubuskiej ---- Tym razem to już na serio walka o utrzymanie. A w przyszłym sezonie może być jeszcze gorzej. |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
ciekawe kto będzie alternatywą dla Brożka
![]() ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
Ja bym napisał żeby w ogóle nauczył się czytać
![]() ![]()
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 01.2012
Offline |
|
filemon- Popatrz jaki przypadek Lech wylosowal FK Sarajewo, zobaczymy kto ma racje.
"To mistrz bośniackiej ekstraklasy, ale mówimy o bardzo słabej lidze. Wystarczy nam fakt, że czołowym piłkarzem FK jest Bojan Puzigaca, który nie tak dawno kompletnie zawodził w barwach Cracovii." - faktycznie,kadre maja miazga.
Ostatnio edytowane przez MichaelMyers : 22.06.2015 o godz. 11:43.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
Na kogo mecze będziesz wtedy chodzil,straszna sprawa... |
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 08.2008
Offline |
|
Martwi mnie to, że następcą bądź co bądź bardzo dobrego pomocnika ma być zawodnik z 1 ligi, jest typowany na jego zastępce. Cała ekstraklasa była ślepa co do jego talentu? Nawet jeśli chłopak ma talent to nie wiem czy udźwignie tą odpowiedzialność. Za jego plecami powinni być dobrzy defensywni pomocnicy.. wątpie że Alan - tylko mi piłki nie podawaj, sobie z tym poradzi.. Nic, trzeba wierzyć. Co nam innego pozostało.
![]()
" Bo najważniejsze chęć istnienia, spokojne dni i spełnione marzenia..."
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Ten Firlej to jest jakis dzieciak do 2 druzyny.Mraz jest pewnie wymyslony.Przeczytajcie wywiad z Gaszynskim.Mowił o dwóch ofensywnych, rutynowanych pilkarzach, którzy maja do Polski przylecieć w tym tygodniu i to maja byc poważne wzmocnienia.Wisła sie już z nimi porozumiała i zostały testy medyczne.Tak powiedział prezes.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
A kimze ty jestes, zeby oceniac czyjas interpretacje.Wypisujesz jakies brednie od wczoraj,bo sam masz umysl kijanki.Twoich wad i brakow nie bede wymienial, bo do wieczora by czasu nie starczylo.Wymadrzasz sie na forum a pojecia o pilce nie masz.My tez mamy pelna kadre jak wrzucimy 5 mlodych bedzie 20, polowa ich kadry nie ma nawet wyceny na transfermarkt.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Zatrważająca logika + wyjątkowa infantylność, dobrze że jest funkcja ignorowania, od razu lżej.
Na temat: Mraz mnie słabo przekonuje. Wiek taki, że już go raczej nie sprzedamy. Umiejętności średnie, statystyki względnie niezłe plus ta aferka. Popović natomiast to powinno być fajne wzmocnienie, widziałem go w paru meczach i śmiem twierdzić, że może sprawić, że o Semirze nikt nie wspomni. Może, nie musi. Podoba mi się też, mimo wszystko, stanowcze podejście do juniorów. Parę lat temu holowaliśmy grajków do np. 23 roku życia, mówiąc "młody jest, jeszcze się wyrobi", a potem odchodzili po cichu.
Ostatnio edytowane przez filemon : 22.06.2015 o godz. 12:28.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
![]() I jeszcze jedno - powtarzasz sie z tym pisaniem co chwila komus o czytaniu ze zrozumieniem.Widocznie ciebie nikt nie jest w stanie zrozumiec. Popovic gral w pol amatorskiej lidze, zakladanie, ze zastapi Stilica jest naiwne, juz jak Gargule zastapi to bedzie sukces.Wiem, ze w I lidze sie wyroznial, ale widzialem juz lepszych na tym poziomie, ktorzy byli pionkami ekstraklasie.Gosc ma 25 lat, to nie jest mlody pilkarz.Moga go podpisac, czemu nie, ale opieranie gry na tym chlopaku to pobozne zyczenia.Ktos taki jak Vukcevic bylby idealny, inteligentny, zaawansowany technicznie, ograny w powaznej pilce.Licze ,ze jednak przyjda lepsi pilkarze od Popovica, dlaczego tak uwazam? Bo odeszlo 6 pilkarzy, nie zaczely sie testy amatorow z lapanki, czyli musimy z kims normalnym rozmawiac.
Ostatnio edytowane przez MichaelMyers : 22.06.2015 o godz. 14:36.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Mraz wyladuje chyba w Piascie.
Widac ze obronca na te chwile w Wisle to nie jest priorytet... |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 12.2013
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 09.2014
Offline |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Dla Wisły ten zawodnik na chwile obecna nie jest priorytetem... Wisła zlozyla mu jakas tam propozycje i liczyla ze może akurat uda się go wyciagnac... Widocznie innym kluba ten piłkarz jest bardziej potzrebny wiec kase dali wieksza... |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 09.2011
Offline |
|
Czyli już wszystko jasne, przyjdą/przyszli: Cywka + 2 pomocników (na 99% Popović i Crivellaro) + napastnik (nowy lub Stępiński)
Szkoda że upadła(?) sprawa Chrapka, przeraża mnie myśl grania na DP Urygą lub Boguskim.. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
Stepinskiego chyba Prezes nie wlicza do tych transferow. Cywka bedzie na defensywnym gral.
![]()
JAZDA JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Ilu zawodników chcecie pozyskać jeszcze w obecnym oknie transferowym?
- Naszym celem było pozyskanie 4 zawodników, mamy Tomka Cywkę, jeszcze trzech. Taka liczba powinna pozwolić nam, by na odpowiednim poziomie grać do kolejnego okienka. A czas ten pozwoli nam złapać oddech w realizacji zobowiązań w stosunku do naszych byłych piłkarzy. Musimy się z tego wywiązać. Wywiad z Prezesem z przegladu: http://www.przegladsportowy.pl/pilka...041,1,727.html ![]()
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
wislakrakow.com napisał(a):
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
Wg mnie Mączyński to starsza wersja Alana Urygi. Wybitnie nie podchodzi mi ten zawodnik. No ale wiadomo - lepiej mieć jednego w środku więcej, nawet Mączyńskiego, niż nie mieć.
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Mączyński byłby dobrą opcją z jeszcze jednego względu. Z nieznanych mi przyczyn zaufaniem darzy go Nawałka. Co w przypadku awansu na EURO daje spore szanse, że i Mączyński tam pojedzie. Jakiś dobry mecz i mogłaby się nadarzyć okazja na dobry zarobek. Zawsze to większa szansa sprzedać chłopaka, który zagrał w takim turnieju.
![]()
the future's uncertain
and the end is always near |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Online |
|
+ pewna kasa od UEFY za zawodnika w kadrze.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Zgodnie z tym: http://sport.wp.pl/martykul.html?kat=32296&wid=16309585 rocznie dostawał tam ok. 2 mln zł. Czyli blisko 170 tys. miesięcznie. Wiadomo, on zejdzie teraz z ceny bardzo, ale nie aż o jakieś 80-85% imho.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
MOŻE z braku laku (Uryga, Boguski, Jankowski), Moskal będzie improwizował, jednak jest to co najwyżej gdybanie. Za strefą Wisły: Oprócz Handzlika w treningu pierwszej drużyny z młodych udział wzięli Mateusz Zając, Kujawa, Szywacz, Mordec oraz Gulczyński. Na konferencji Gaszyński bardzo liczył (w dalszym ciągu), że Tomek Zając przedłuży z nami kontrakt, pytanie czemu nie było go na treningu? |
|
Senior Member
Offline |
|
Cywka na konferencji mowil ze gral na kazdej pozycji w pomocy na def tez.
Dotychczas grałem w linii pomocy i na boku i w środku. Gdy wychodzisz trójką w środku, to jest duża wymienność pozycji i grałem zarówno pomocnika ofensywnego i defensywnego, więc tutaj nie ma problemu. Schodziłem też ze skrzydła do środka i strzelałem bramki. Wszystkie pozycje w pomocy obsadzałem. Tak grałem w Anglii i mam nadzieję, że sobie poradzę - mówił piłkarz.
Ostatnio edytowane przez wislakrakow124 : 22.06.2015 o godz. 18:25.
![]()
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 06.2014
Offline |
|
Bo zapewne w Głogowie ma kontrakt do 30 czerwca (wypożyczenie).
|
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Narzędzia tematu | |
Tryby wyświetlania | |
|
|