The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Zakłady na Wisłę? Legalni bukmacherzy w Polsce - ranking i recenzje. Sprawdź też STS kod promocyjny.
Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
funkykoval
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.10.2017, 09:28
Grzyb go trącił i dlatego zamiast zrobić krok i dojść do piłki przewracając się próbował strzelić wślizgiem. Oczywiście gdyby trącał Cywka czy Głowacki, a trąconym był Piątek czy inny Śpiączka, a sędziował Gil - to pewnie karny byłby na 100 %.... Generalnie jednak Kwiatkowski sędziował całkiem dobrze a jego jedyna pomyłka to odgwizdanie ręki Arsenicia, który dostał piłką w głowę..... poza tym bez zastrzeżeń, aczkolwiek jeżeli wołał var w naszym polu karnym to przy Brożku też mógł sprawdzić ;-)))
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odpowiedz cytując
swiety37
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 03.10.2017, 09:30
Z takim doświadczeniem to Brożek powinien być lepiej przygotowany na to, że oberwie z bara od obrońcy.
Odpowiedz cytując
kalafior1993
Member

Od: 04.2016

Stary 03.10.2017, 11:18
Ludzie serio macie pretensje do Brożka o tą sytuację? Przecież 100% winy leży tu po stronie hiszpana, a Brożek próbował jeszcze coś zrobić z jego nieudanym zagraniem. Gdyby Carlitos podał to wystarczyło by nogę dołożyć Brożkowi. Zresztą Carlitos (rozumiem że był chory) rozegrał najsłabszy mecz w tym sezonie. Tu zamiast podać strzelał, innym razem zepsuł kontrę, strzelił z 5 metrów wprost w Pawełka i kilka razy nie dostrzegł partnerów tylko grał samolubnie jak często gra Małecki. Wiem że Carlitos to najlepszy strzelec w tym sezonie, ale nie róbmy świętego z niego i zwalamy winę na innych po jego błędach
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 03.10.2017, 11:50
Chwała Brożkowi że w ogóle dotknął piłki, bo było to bardzo nieudane zagranie.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Arkadiusz.Czerepach
Senior Member

Od: 11.2016

Stary 03.10.2017, 11:57
różnica między Bałaniukiem a Christovem jest taka że ma opinie talentu na Ukrainie, potwierdzoną dobrymi występami (dopóki grał)

Christov (o ile dobrze pamiętam) to był typowy transfer "z dupy" kiedy którędyś trzeba było przepierdalać hajs od Cupiała

z Videmontem wersja jest taka że sie srał do Kiko i rozpierdalał szatnie, oczywiście nie wiemy czy to prawda , ale ja zawsze zakładam że coś jest prawdą dopóki nie zostanie sfalsyfikowane

ps zestawienie Genkova i Bitona, czyli zawodników którzy dali nam MP i całkiem ładny epizod pucharowy , z takim drewnem jak Radovanovic, czy niewypałem Jankowskim , wskazuje że faktycznie czas na odpoczynek od neta...
Odpowiedz cytując
funkykoval
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2005

Stary 03.10.2017, 12:20
Christow przed przyjściem do Wisły był królem strzelców w Bułgarii, ale przyszedł po kontuzji i kompletnie bez formy i faktycznie w Wiśle to był epizod zdecydowanie nieudany....ale nadzieje budził ogromne.......
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odpowiedz cytując
Markus
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 03.10.2017, 12:25
Z tego meczu płynie jeden ważny wniosek:

Jest lepiej niż ostatnio i będzie coraz lepiej Czas pracuje na korzyść naszej drużyny. Ważne, by zachować spokój i cierpliwość.

Widać też, że Basha będzie silnym punktem zespołu. To lepszy piłkarz niż Lionch, wszechstronniejszy. Reszcie "nowych" trzeba dać jeszcze trochę czasu.

Jestem optymistą.
Ostatnio edytowane przez Markus : 03.10.2017 o godz. 12:32.
Odpowiedz cytując
Arkadiusz.Czerepach
Senior Member

Od: 11.2016

Stary 03.10.2017, 12:26
funkykoval napisał(a):Wyświetl post
Christow przed przyjściem do Wisły był królem strzelców w Bułgarii, ale przyszedł po kontuzji i kompletnie bez formy i faktycznie w Wiśle to był epizod zdecydowanie nieudany....ale nadzieje budził ogromne.......
w takim razie bardzo dobrze że opatrzyłem mój post adnotacją "o ile dobrze pamietam" , jak widać źle pamiętałem , dziękuje za weryfikacje
Odpowiedz cytując
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2012

Stary 03.10.2017, 15:05
kalafior1993 napisał(a):Wyświetl post
Ludzie serio macie pretensje do Brożka o tą sytuację? Przecież 100% winy leży tu po stronie hiszpana, a Brożek próbował jeszcze coś zrobić z jego nieudanym zagraniem. Gdyby Carlitos podał to wystarczyło by nogę dołożyć Brożkowi. Zresztą Carlitos (rozumiem że był chory) rozegrał najsłabszy mecz w tym sezonie. Tu zamiast podać strzelał, innym razem zepsuł kontrę, strzelił z 5 metrów wprost w Pawełka i kilka razy nie dostrzegł partnerów tylko grał samolubnie jak często gra Małecki. Wiem że Carlitos to najlepszy strzelec w tym sezonie, ale nie róbmy świętego z niego i zwalamy winę na innych po jego błędach
Ja nie mam żadnych pretensji. Carlitos bardzo niecelnie uderzył lobem, mógł podawać bez dwóch zdań, Brożek od tylca został zaatakowany, wytracony z równowagi, bez walki o piłke, która dochodziła, dla mnie karny.

Odpowiedz cytując
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2012

Stary 03.10.2017, 15:09
Arkadiusz.Czerepach napisał(a):Wyświetl post
różnica między Bałaniukiem a Christovem jest taka że ma opinie talentu na Ukrainie, potwierdzoną dobrymi występami (dopóki grał)

Christov (o ile dobrze pamiętam) to był typowy transfer "z dupy" kiedy którędyś trzeba było przepierdalać hajs od Cupiała

z Videmontem wersja jest taka że sie srał do Kiko i rozpierdalał szatnie, oczywiście nie wiemy czy to prawda , ale ja zawsze zakładam że coś jest prawdą dopóki nie zostanie sfalsyfikowane

ps zestawienie Genkova i Bitona, czyli zawodników którzy dali nam MP i całkiem ładny epizod pucharowy , z takim drewnem jak Radovanovic, czy niewypałem Jankowskim , wskazuje że faktycznie czas na odpoczynek od neta...
Różnica w grze, a nie w perspektywach. (Bałaniuk vs Christov). Kogo zatem porównalibyście do sposobu grania ?

Co do "porównania" Bitona i Genkova (którzy trochę nastrzelali) to była zwykła wyliczanka ostatnich napastników grających u nas, a nie żadne porównanie poziomu sportowego. Radovanovic jakby nie było też parę bramek strzelił i na dzień dzisiejszy byłby większym wzmocnieniem niż Bałaniuk.

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów