|
Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
Grzyb go trącił i dlatego zamiast zrobić krok i dojść do piłki przewracając się próbował strzelić wślizgiem. Oczywiście gdyby trącał Cywka czy Głowacki, a trąconym był Piątek czy inny Śpiączka, a sędziował Gil - to pewnie karny byłby na 100 %.... Generalnie jednak Kwiatkowski sędziował całkiem dobrze a jego jedyna pomyłka to odgwizdanie ręki Arsenicia, który dostał piłką w głowę..... poza tym bez zastrzeżeń, aczkolwiek jeżeli wołał var w naszym polu karnym to przy Brożku też mógł sprawdzić ;-)))
![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
Z takim doświadczeniem to Brożek powinien być lepiej przygotowany na to, że oberwie z bara od obrońcy.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 04.2016
Offline |
|
Ludzie serio macie pretensje do Brożka o tą sytuację? Przecież 100% winy leży tu po stronie hiszpana, a Brożek próbował jeszcze coś zrobić z jego nieudanym zagraniem. Gdyby Carlitos podał to wystarczyło by nogę dołożyć Brożkowi. Zresztą Carlitos (rozumiem że był chory) rozegrał najsłabszy mecz w tym sezonie. Tu zamiast podać strzelał, innym razem zepsuł kontrę, strzelił z 5 metrów wprost w Pawełka i kilka razy nie dostrzegł partnerów tylko grał samolubnie jak często gra Małecki. Wiem że Carlitos to najlepszy strzelec w tym sezonie, ale nie róbmy świętego z niego i zwalamy winę na innych po jego błędach
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Chwała Brożkowi że w ogóle dotknął piłki, bo było to bardzo nieudane zagranie.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa! ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2016
Online |
|
różnica między Bałaniukiem a Christovem jest taka że ma opinie talentu na Ukrainie, potwierdzoną dobrymi występami (dopóki grał)
Christov (o ile dobrze pamiętam) to był typowy transfer "z dupy" kiedy którędyś trzeba było przepierdalać hajs od Cupiała z Videmontem wersja jest taka że sie srał do Kiko i rozpierdalał szatnie, oczywiście nie wiemy czy to prawda , ale ja zawsze zakładam że coś jest prawdą dopóki nie zostanie sfalsyfikowane ps zestawienie Genkova i Bitona, czyli zawodników którzy dali nam MP i całkiem ładny epizod pucharowy , z takim drewnem jak Radovanovic, czy niewypałem Jankowskim , wskazuje że faktycznie czas na odpoczynek od neta... ![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
Christow przed przyjściem do Wisły był królem strzelców w Bułgarii, ale przyszedł po kontuzji i kompletnie bez formy i faktycznie w Wiśle to był epizod zdecydowanie nieudany....ale nadzieje budził ogromne.......
![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Z tego meczu płynie jeden ważny wniosek:
Jest lepiej niż ostatnio i będzie coraz lepiej ![]() Widać też, że Basha będzie silnym punktem zespołu. To lepszy piłkarz niż Lionch, wszechstronniejszy. Reszcie "nowych" trzeba dać jeszcze trochę czasu. Jestem optymistą. ![]()
Ostatnio edytowane przez Markus : 03.10.2017 o godz. 12:32.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2016
Online |
|
w takim razie bardzo dobrze że opatrzyłem mój post adnotacją "o ile dobrze pamietam" , jak widać źle pamiętałem , dziękuje za weryfikacje
![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Online |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Online |
|
Co do "porównania" Bitona i Genkova (którzy trochę nastrzelali) to była zwykła wyliczanka ostatnich napastników grających u nas, a nie żadne porównanie poziomu sportowego. Radovanovic jakby nie było też parę bramek strzelił i na dzień dzisiejszy byłby większym wzmocnieniem niż Bałaniuk. |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Narzędzia tematu | |
Tryby wyświetlania | |
|
|