|
Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
Niestety,w kazdej fundamentalnej dla Wisly onegdaj wypowiadales takie bzdury,ze slowo "nieinteligenty" jest tutaj najbardziej ogledne. Niestety,nie dorastam do twoich standardow komunikacji z innymi,wiec innych "osiolkow" nie dodam. ![]()
You'll never know...
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
![]() W tym tkwi twoja pogarda do innych Wislakow - uwazasz,ze jestes jedyny. Ja tak nie uwazam. ![]()
You'll never know...
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2003
Offline |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
![]() Chyba.,ze "znikaj chlopie" to epitet ! ![]() ![]()
You'll never know...
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Swoja droga zdaje mi sie ze udalo mi sie kontekst poznac z poprzednich postow, ale widac nie zdawalem sobie sprawy ze to Twoj prywatny czat z Serkiem. W takim razie wybacz ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Online |
|
Błąd zrobiłem, nie powinienem tak pisać do nikogo, teraz za to płacę. Co do reszty, to chyba nigdy nie miałeś okazji porozmawiać ze mną na temat poprzednich władz, więc może wstrzymaj się z ocenami, bo rozmawiając jedynie na forum (choć szczerze mówiąc rozmowy z Tobą nie pamiętam) można się pomylić, ominąć jakiś wpis, opinię. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
![]()
You'll never know...
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
Mnie tylko zastanawia ile osób w tej dyskusji na be jest członkami Socios
![]() Jeśli jesteś uzytkownikiem forum i nie ma cię do tej pory w Socios...to nigdy w nim nie będziesz. Więc zarówno problemy jak i sukcesy Socios was NIE DOTYCZĄ ! ![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
|
![]()
You'll never know...
![]() |
||
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Online |
|
Obrażasz się na inteligenta, a piszesz o ludziach Socios per głupki
![]() Ja tam od dyskusji nigdy nie uciekam, jak masz jakiś temat to śmiało. |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2006
Offline |
|
Strasznie to skomplikowane się robi. Każdy z Was pisza na zasadzie: macie swoją prawdę, a my swoją. Niestety temat jest tak drażliwy, że pewnie gdyby dziennikarz napisał, że np. Jażdżyński ma za sobą udzial w spotkaniu SKWK, też część osób by go skreśliła.
Nie mówię, że nie mam wątpliwości co do całej sytuacji. Dlatego od głosu zawsze można było się wstrzymać. Nie zmienia jednak to faktu, że finansowo Socios jest mocno przejrzyste jak na razie i rezygnacja ze składej dla samej rezygnacji nie ma sensu. Oznacza po prostu rezgynację ze wspierania Naszego Klubu. Chyba że składkę przeznaczy się na gadżety w klubowym sklepie lub karnet. Życie nauczyło mnie, żeby czasem poczekać, a wiele detali się wyjaśni, wtedy można podejmować ostateczne i trafne decyzje a nie odszczekiwać na forum pierwotne wybory. Dlatego pozdrowienia dla rozsądnych. |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Ja takich oskarzen na tym forum zdecydowanie nie rzucam od lat i szanuje kazda osobe ktora pomaga Wisle, nawet jesli to pomaganie ogranicza sie do kupna biletu na jeden mecz w roku. Nazwales nas, mniej lub bardziej bezposrednio, glupkami wiec odnioslem sie do tego faktu piszac ze rzeczywiscie nimi jestesmy bo probujemy pomoc klubowi wiedzac ze nic z tego nie bedziemy mieli. Skoro sam piszesz ze pomagasz klubowi w inny sposob to latwo sie domyslic ze nie atakuje w ten sposob Ciebie tylko podkreslam, ze jesli uwazasz Serka i Socios za glupkow to sila rzeczy ja i cala reszta osob sie takze do nich zalicza bo Milosc do Wisly nie jest i nie bedzie nigdy ani inteligentna ani logiczna. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
No uciekasz,bo oprocz ironii i szyderstwa to nie dowiedzialem sie,z czym ludzie w moich postach sie nie zgadzaja ? Ze nie chce uczestniczyc w Socios ? Napisalem,dlaczego. Opinie co do tego,czy powinienes byc w Zarzadzie,a takze tego,czy w Socios,takze podalem,odpowiednio argumentujac. Napisz,z czym sie nie zgadzasz,zamiast uprawiac szyderke. Chyba,ze nie czytales,i uprawiasz metode szukania i ataku na kozla ofiarnego. Wiesz,ze sie nie boje,prawda ?
![]()
You'll never know...
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2016
Offline |
|
Serek, wyluzuj, bo potem będziesz znowu musiał przepraszać, to Ty jesteś na świeczniku, nie reszta anonimowych użytkowników
![]() Nigdy nie będzie jednej organizacji, która byłaby w stanie reprezentować wszystkich kibiców. Jeszcze się taki nie narodził, co by wszystkim dogodził. Dobrze by było, gdybyście wreszcie sobie z tego zdali sprawę. Stowarzyszenie Socios (założyciele, władze) na samym początku de facto założyło sobie, że celem jest zrzeszanie jak największej liczby członków, czyli zebranie jak najwięcej kasy dla Wisły. Czyli nikt nikomu życiorysu nie sprawdzał, nikt też nie stwierdził na forum publicznym np. w odniesieniu do SKWK, że "tych klientów nie obsługujemy", ani też nikt ich specjalnie nie zapraszał. OK, strategia jak strategia, ja się z nią akurat nie zgadzałem i obecne wydarzenia tylko mnie utwierdzają w tym, że miałem rację, choć pewnie nigdy nie będziemy wiedzieć czy przy innej strategii byłyby nas więcej czy mniej. W każdym razie trzeba sobie zdać sprawę, że im szerszy zakres ludzi w danej organizacji, tym większe będą rozbieżności w ich wizji i poglądach, a tym samym tym większe tarcia, kłótnie i spory także w kwestiach fundamentalnych. Wiara w to, że wszyscy sobie będą słodzić i zgodnie działać w imię wyższych celów nie ma wiele wspólnego ze zdrowym rozsądkiem. Hasła o tym, żeby szukać tego, co łączy, a nie co dzieli to fajna utopia, która wysypuje się na pierwszej przeszkodzie ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
|
Gdybys przeczytal moje poprzednie posty,to bys to rozumial - stad przygana o atakowanie mnie w srodku rozmowy. lap cytaty z podkresleniami :
![]()
You'll never know...
![]() |
||
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Aczkolwiek oczywiste jest,ze niczego takiego nie napisalem. To zupelnie,jakby Kochanowskiego oskarzac o to,ze obrazil kazdego Polaka,bo napisal ze Polak przed szkoda,i po szkodzie glupi. Tak sie nie dogadamy. Wiec bez odbioru ![]()
You'll never know...
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Mogę wiedzieć w jaki sposób Ty ratowałeś? Z czystej ciekawości pytam. ![]()
the future's uncertain
and the end is always near |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2006
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
a Ty ? tez z czystej ciekawosci
![]()
You'll never know...
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
No widzisz. spoko. Jak dla mnie cel nie uswieca srodkow. Wlasnie dlatego ostroznie musialbym dobierac kompanow. Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez wyar : 12.06.2019 o godz. 12:28.
![]()
You'll never know...
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 05.2017
Offline |
|
Wyar, ale pytanie podstawowe Ty jestes socio?
Bo nie rozumiem, jesli nie jestes jak Cie to dotyka. Nie wierze, ze wlasnie np. w sobote juz wypelniales papiery by dolaczyc a zatrzymala Cie niedzielna afera. |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2007
Offline |
|
Casting na kompanow dla wyara czas zacząć. Wynioslosc premiowana podwojnie. Dopuszczalne mikrouszczerbki na interpunkcji. Pracą dla Wisly oczu mu nie mydlić.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
![]() Dodaj jeszcze casting na dodatkowych Socios. Ataki na wyara - bonus do dobrego samopoczucia. Wyzszosc moralna "bo pracuje dla Wisly"(?) - gwarantowana. Dopuszczalne popatrzenie na posty uzytkownika Bog Trybun ![]() ![]() No i najwazniejsze - tylko atakami na wyara czy Jadczaka powiekszymy Socios ! Ludu pracujoncy bylej stolycy - laczcie sie w kopniakach dla tych,co maja inne zdanie ! Pan Bog Trybun poblogoslawi ! Dobrze,ze to ruch kibicowski - bo jeszcze powaznie bym musial go traktowac ![]() Juz to pisalem,cofnij sie,przeczytaj. ![]()
You'll never know...
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
To żadna tajemnica.
W Socios mam zapisane dzieciaki. Siebie zapiszę jak ogarnę się z pracą. Dodatkowo karnet sezonowy, koszulki, kubki i kupiłem akcje. Namówiłem 3 osoby na kupno karnetu. Nie żebym się tutaj chciał chwalić, nie ma czym. Uważam, że to co robię to absolutne 'must' dla kibica. Nie marudzę na nowe pomysły, nie dopierdalam się o drobiazgi. Tak, popierałem przez jakiś czas poprzedni zarząd. Jak większość z nas. A Jadczak to wrzód na dupie, i mam święte prawo do takiej opinii. Za dużo wspaniałych chwil przeżyłem na R22, żebym nie pomagał w takiej sytuacji w jakiej jesteśmy. Bo to Wisła Kraków. Zaraz po rodzinie najważniejsza sprawa w życiu. ![]()
the future's uncertain
and the end is always near |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
Ty chłopie jesteś głupi czy sam nie wiesz co pisałeś na tym twitterze? Nie wiedziałem, że tam takie "kwiatki" w twoim wykonaniu(i nie chodzi o obrażanie przez jakąś patologiczną jednostkę dziennikarzy, bo jak się szybko okazało Jadczak nie był jedynym...). To że masz dość "specyficzne" poglądy to wie każdy kto obserwuje shoutbox(posty o maczetach, o Marzence, Dukacie, itd.). Zamiast trywializować to przepraszać na kolanach. Po drugie to kompletny brak jaj u Ciebie. Pamiętam doskonale jak Jadczak pytał się(kiedy go obrażałeś) czy jesteś Golda. To Ty jak typowy anonim(troll) z sieci nie potrafiłeś powiedzieć, że nazywam się tak i tak, i siedzę w zarządzie Socios... Trzeba być niekiedy facetem(ale taki to podpisywałby się z imienia i nazwiska od początku...).
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2006
Offline |
|
@for_fun jaką Ty jesteś małą jednostką, to szok. tylko umiesz siać jadem a nawet nie jesteś w Socios. także zamilcz na ten temat a nie prowokuj głupkowatymi wpisami. dziennikarz śledczy nie poradził sobie z nazwiskiem Serka, to najlepsza laurka dla niego i jego zwolenników, taki z niego dziennikarz śledczy... jak nie dostanie czegoś od Tycy czy innych pasków, ewentualnie ludzi pokroju ciebie, to ma problem ze składaniem oczywistych faktów w całość. pozdrawiam cię i nie chcę więcej widzieć twoich płytkich wynurzeń...
P. S. Ty też zacznij podpisywać się z imienia i nazwiska, skoro wymagasz tego od innych, nie znając całej sprawy ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2007
Offline |
|
Moze jak wstawisz więcej to nawet autoironię w nicku zrozumiesz. Ale to mniej istotne. Istotne jest to, jak przekuc slowa na czyny. Przez 5 lat Socios zrobi na Wisle wiecej dobrego niz wszystkie posty anonimowych uzytkownikow takich jak wyar, BT(o) od poczatku tego forum łącznie. Dlatego, ze są w Socios ludzie pokroju Serka czy Piotrka, ktorzy dla Wisly poświecają cos wiecej, niż opinie. Nawet więcej niz anonimowosc. Do spotkania za 5 lat zatem i milego pisania. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Nie znajdziesz,bony zostana potraktowane jako wsparcie Wisly (wczesniej wysle ci potwierdzenie przelewu na prw,gdybym zapomnial,daj znac) Tylko dlatego pisze,,ze normalnie zapytales,bez tej arogancji i chamstwa,ktore ce........ NIEKTORYCH Socios. Czy ktos jeszcze chce wiedziec,czym obrzezany i poznac moja karteczke z ostatniej spowiedzi ? ![]() ![]()
You'll never know...
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
|
Wiecej ROFTLi ? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Slowa w czyny przekuwa wielu kibicow - nie robiac z tego jakiejs wyjatkowosci,zebrani robia wiele wiecej dobrego niz Socios. Odepchnieci przez Bogow trybun i tak dalej beda to robic,nawet nie poswiecajac anonimowosci. Ale dalej polemizuj ze swoimi tezami - ze wyar nie docenia tego,co robia pp. Leskiewicz i Sermak
![]() ![]()
You'll never know...
![]() |
||
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Narzędzia tematu | |
Tryby wyświetlania | |
|
|