The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Zakłady na Wisłę? Legalni bukmacherzy w Polsce - ranking i recenzje. Sprawdź też STS kod promocyjny.
Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
wyar
Senior Member

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.06.2019, 10:55
serek.c2 napisał(a):Wyświetl post
No cóż Panie inteligent... Nawet mi się komentować nie chce.

Ps. naucz się przecinki stawiać w końcu.
Najlepiej zignoruj. Albo napisz do mnie "piz.o" jak pisales do Jadczaka. W tym zapewne jestes dobry. I w ironicznym pisaniu "inteligent". Ach,i bylbym zapomnial,w uczeniu innych o stawianiu przecinkow.

Niestety,w kazdej fundamentalnej dla Wisly onegdaj wypowiadales takie bzdury,ze slowo "nieinteligenty" jest tutaj najbardziej ogledne. Niestety,nie dorastam do twoich standardow komunikacji z innymi,wiec innych "osiolkow" nie dodam.
You'll never know...
Odpowiedz cytując
wyar
Senior Member

Stary 12.06.2019, 10:59
Dzinus napisał(a):Wyświetl post
Jeszcze najlepiej nas wszystkich glupcow wyslij na druga strone blon

Czasem naprawde sie zastanawiam skad sie biora tacy ludzie i skad u nich tyle jadu.

I wiesz co? Wszyscy jestesmy glupkami. Po cholere dawac kase na Socios i sie angazowac jak mozna by bylo w tym czasie saczyc piwko na laweczce i narzekac na tych wszystkich zlodziejaszkow i bandytow ktorzy przeciez ewidentnie udaja ze chca pomoc swojemu klubowi a w rzeczywistosci szykuja przekret na przekrecie.
Jadu ? tez zastanawiam sie,skad u Ciebie taka zdolnosc do szybkiej oceny ludzi wlaczajac sie w srodek ich rozmowy lub nie znajac kontestu ? Poza tym kto ci powiedzial,ze Socios to jedyna organizacja,albo jedyne srodki ktore uratowaly Wisle ?

W tym tkwi twoja pogarda do innych Wislakow - uwazasz,ze jestes jedyny. Ja tak nie uwazam.
You'll never know...
Odpowiedz cytując
Dzinus
Socios Wisła Kraków

Od: 12.2003

Stary 12.06.2019, 11:01
wyar napisał(a):Wyświetl post
Najlepiej zignoruj. Albo napisz do mnie "piz.o" jak pisales do Jadczaka. W tym zapewne jestes dobry. I w ironicznym pisaniu "inteligent". Ach,i bylbym zapomnial,w uczeniu innych o stawianiu przecinkow.

Niestety,w kazdej fundamentalnej dla Wisly onegdaj wypowiadales takie bzdury,ze slowo "nieinteligenty" jest tutaj najbardziej ogledne. Niestety,nie dorastam do twoich standardow komunikacji z innymi,wiec innych "osiolkow" nie dodam.
Jestem calkiem pewny ze to Ty tutaj zaczales od epitetow Ale rada o ignorowaniu bardzo dobra, zastosuje.
Odpowiedz cytując
wyar
Senior Member

Stary 12.06.2019, 11:02
Jestem calkiem pewny ze to Ty tutaj zaczales od epitetow Ale rada o ignorowaniu bardzo dobra, zastosuje.
Dowod ? Eeee tam,woli zignorowac

Chyba.,ze "znikaj chlopie" to epitet !
You'll never know...
Odpowiedz cytując
Dzinus
Socios Wisła Kraków

Stary 12.06.2019, 11:03
Jadu ? tez zastanawiam sie,skad u Ciebie taka zdolnosc do szybkiej oceny ludzi wlaczajac sie w srodek ich rozmowy lub nie znajac kontestu ? Poza tym kto ci powiedzial,ze Socios to jedyna organizacja,albo jedyne srodki ktore uratowaly Wisle ?

W tym tkwi twoja pogarda do innych Wislakow - uwazasz,ze jestes jedyny. Ja tak nie uwazam.
Pogarda. Do Wislakow. Ode mnie. Tego sie nie spodziewalem przyznam.

Swoja droga zdaje mi sie ze udalo mi sie kontekst poznac z poprzednich postow, ale widac nie zdawalem sobie sprawy ze to Twoj prywatny czat z Serkiem. W takim razie wybacz
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Stary 12.06.2019, 11:03

Błąd zrobiłem, nie powinienem tak pisać do nikogo, teraz za to płacę.

Co do reszty, to chyba nigdy nie miałeś okazji porozmawiać ze mną na temat poprzednich władz, więc może wstrzymaj się z ocenami, bo rozmawiając jedynie na forum (choć szczerze mówiąc rozmowy z Tobą nie pamiętam) można się pomylić, ominąć jakiś wpis, opinię.
Odpowiedz cytując
wyar
Senior Member

Stary 12.06.2019, 11:08
Błąd zrobiłem, nie powinienem tak pisać do nikogo, teraz za to płacę.

Co do reszty, to chyba nigdy nie miałeś okazji porozmawiać ze mną na temat poprzednich władz, więc może wstrzymaj się z ocenami, bo rozmawiając jedynie na forum (choć szczerze mówiąc rozmowy z Tobą nie pamiętam) można się pomylić, ominąć jakiś wpis, opinię.
To co,chcesz popisac,czy zamierzasz dalej pisac teksty typu "inteligent" ?
You'll never know...
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Stary 12.06.2019, 11:12
Mnie tylko zastanawia ile osób w tej dyskusji na be jest członkami Socios

Jeśli jesteś uzytkownikiem forum i nie ma cię do tej pory w Socios...to nigdy w nim nie będziesz.

Więc zarówno problemy jak i sukcesy Socios was NIE DOTYCZĄ !
Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA.

Cytat:
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując
wyar
Senior Member

Stary 12.06.2019, 11:12

Swoja droga zdaje mi sie ze udalo mi sie kontekst poznac z poprzednich postow, ale widac nie zdawalem sobie sprawy ze to Twoj prywatny czat z Serkiem. W takim razie wybacz

I wiesz co? Wszyscy jestesmy glupkami. Po cholere dawac kase na Socios i sie angazowac jak mozna by bylo w tym czasie saczyc piwko na laweczce i narzekac na tych wszystkich zlodziejaszkow i bandytow ktorzy przeciez ewidentnie udaja ze chca pomoc swojemu klubowi a w rzeczywistosci szykuja przekret na przekrecie.
Uwazasz,ze ten fragment w twoim zamierzeniu mial nie odnosic sie do mnie ? Lub do innych,ktorzy osmielaja sie teraz cos krytykowac w Socios ? Skad wiesz,ze pije piwo na lawce i narzekam,a nie wspomagam Wisly w taki czy inny sposob ? Te oskarzenia padaja od lat na tym forum,sa glupie i pogardliwe.
You'll never know...
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Stary 12.06.2019, 11:13
Obrażasz się na inteligenta, a piszesz o ludziach Socios per głupki

Ja tam od dyskusji nigdy nie uciekam, jak masz jakiś temat to śmiało.
Odpowiedz cytując
MMTS
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2006

Stary 12.06.2019, 11:17
Strasznie to skomplikowane się robi. Każdy z Was pisza na zasadzie: macie swoją prawdę, a my swoją. Niestety temat jest tak drażliwy, że pewnie gdyby dziennikarz napisał, że np. Jażdżyński ma za sobą udzial w spotkaniu SKWK, też część osób by go skreśliła.
Nie mówię, że nie mam wątpliwości co do całej sytuacji. Dlatego od głosu zawsze można było się wstrzymać.
Nie zmienia jednak to faktu, że finansowo Socios jest mocno przejrzyste jak na razie i rezygnacja ze składej dla samej rezygnacji nie ma sensu. Oznacza po prostu rezgynację ze wspierania Naszego Klubu. Chyba że składkę przeznaczy się na gadżety w klubowym sklepie lub karnet.
Życie nauczyło mnie, żeby czasem poczekać, a wiele detali się wyjaśni, wtedy można podejmować ostateczne i trafne decyzje a nie odszczekiwać na forum pierwotne wybory. Dlatego pozdrowienia dla rozsądnych.
Odpowiedz cytując
Dzinus
Socios Wisła Kraków

Stary 12.06.2019, 11:18
Uwazasz,ze ten fragment w twoim zamierzeniu mial nie odnosic sie do mnie ? Lub do innych,ktorzy osmielaja sie teraz cos krytykowac w Socios ? Skad wiesz,ze pije piwo na lawce i narzekam,a nie wspomagam Wisly w taki czy inny sposob ? Te oskarzenia padaja od lat na tym forum,sa glupie i pogardliwe.
Daje Ci moje slowo ze ten cytat nie odnosil sie do Ciebie ani juz tym bardziej do wszystkich Wislakow. Wiesz, czasem naprawde nie wszystko co sie pisze jest atakiem wymierzonym w druga osoba, czasem moze byc ironia albo sakrazmem uzytym w celu hiperbolizacji dziwnej sytuacji.

Ja takich oskarzen na tym forum zdecydowanie nie rzucam od lat i szanuje kazda osobe ktora pomaga Wisle, nawet jesli to pomaganie ogranicza sie do kupna biletu na jeden mecz w roku.

Nazwales nas, mniej lub bardziej bezposrednio, glupkami wiec odnioslem sie do tego faktu piszac ze rzeczywiscie nimi jestesmy bo probujemy pomoc klubowi wiedzac ze nic z tego nie bedziemy mieli. Skoro sam piszesz ze pomagasz klubowi w inny sposob to latwo sie domyslic ze nie atakuje w ten sposob Ciebie tylko podkreslam, ze jesli uwazasz Serka i Socios za glupkow to sila rzeczy ja i cala reszta osob sie takze do nich zalicza bo Milosc do Wisly nie jest i nie bedzie nigdy ani inteligentna ani logiczna.
Odpowiedz cytując
wyar
Senior Member

Stary 12.06.2019, 11:21
Obrażasz się na inteligenta, a piszesz o ludziach Socios per głupki

Ja tam od dyskusji nigdy nie uciekam, jak masz jakiś temat to śmiało.
No uciekasz,bo oprocz ironii i szyderstwa to nie dowiedzialem sie,z czym ludzie w moich postach sie nie zgadzaja ? Ze nie chce uczestniczyc w Socios ? Napisalem,dlaczego. Opinie co do tego,czy powinienes byc w Zarzadzie,a takze tego,czy w Socios,takze podalem,odpowiednio argumentujac. Napisz,z czym sie nie zgadzasz,zamiast uprawiac szyderke. Chyba,ze nie czytales,i uprawiasz metode szukania i ataku na kozla ofiarnego. Wiesz,ze sie nie boje,prawda ?
You'll never know...
Odpowiedz cytując
MaLk
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2016

Stary 12.06.2019, 11:26
Serek, wyluzuj, bo potem będziesz znowu musiał przepraszać, to Ty jesteś na świeczniku, nie reszta anonimowych użytkowników

Nigdy nie będzie jednej organizacji, która byłaby w stanie reprezentować wszystkich kibiców. Jeszcze się taki nie narodził, co by wszystkim dogodził. Dobrze by było, gdybyście wreszcie sobie z tego zdali sprawę.

Stowarzyszenie Socios (założyciele, władze) na samym początku de facto założyło sobie, że celem jest zrzeszanie jak największej liczby członków, czyli zebranie jak najwięcej kasy dla Wisły. Czyli nikt nikomu życiorysu nie sprawdzał, nikt też nie stwierdził na forum publicznym np. w odniesieniu do SKWK, że "tych klientów nie obsługujemy", ani też nikt ich specjalnie nie zapraszał. OK, strategia jak strategia, ja się z nią akurat nie zgadzałem i obecne wydarzenia tylko mnie utwierdzają w tym, że miałem rację, choć pewnie nigdy nie będziemy wiedzieć czy przy innej strategii byłyby nas więcej czy mniej.

W każdym razie trzeba sobie zdać sprawę, że im szerszy zakres ludzi w danej organizacji, tym większe będą rozbieżności w ich wizji i poglądach, a tym samym tym większe tarcia, kłótnie i spory także w kwestiach fundamentalnych. Wiara w to, że wszyscy sobie będą słodzić i zgodnie działać w imię wyższych celów nie ma wiele wspólnego ze zdrowym rozsądkiem. Hasła o tym, żeby szukać tego, co łączy, a nie co dzieli to fajna utopia, która wysypuje się na pierwszej przeszkodzie
Odpowiedz cytując
wyar
Senior Member

Stary 12.06.2019, 11:28
Daje Ci moje slowo ze ten cytat nie odnosil sie do Ciebie ani juz tym bardziej do wszystkich Wislakow. Wiesz, czasem naprawde nie wszystko co sie pisze jest atakiem wymierzonym w druga osoba, czasem moze byc ironia albo sakrazmem uzytym w celu hiperbolizacji dziwnej sytuacji.

Ja takich oskarzen na tym forum zdecydowanie nie rzucam od lat i szanuje kazda osobe ktora pomaga Wisle, nawet jesli to pomaganie ogranicza sie do kupna biletu na jeden mecz w roku.

Nazwales nas, mniej lub bardziej bezposrednio, glupkami wiec odnioslem sie do tego faktu piszac ze rzeczywiscie nimi jestesmy bo probujemy pomoc klubowi wiedzac ze nic z tego nie bedziemy mieli. Skoro sam piszesz ze pomagasz klubowi w inny sposob to latwo sie domyslic ze nie atakuje w ten sposob Ciebie tylko podkreslam, ze jesli uwazasz Serka i Socios za glupkow to sila rzeczy ja i cala reszta osob sie takze do nich zalicza bo Milosc do Wisly nie jest i nie bedzie nigdy ani inteligentna ani logiczna.
Niestety,nie znam Cie,i nie nazwalem cie glupkiem. wystarczy ?

Gdybys przeczytal moje poprzednie posty,to bys to rozumial - stad przygana o atakowanie mnie w srodku rozmowy.
lap cytaty z podkresleniami :

Otoz ja uporzadkuje Ci tok myslenia innych osob.

1) Czesc ludzi (w tym i ja) nie zapisala sie do Socios z prostego powodu - albo chciala poczekac chwilke co z tego wyniknie w przyszlosci,albo tez jest ostrozna w oglaszaniu kolejnego stowarzyszenia zbawca Wisly. Bo wczesniej jedno stowarzyszenie jakos tak dziwnie z ta Wisla wspolprace skonczylo,pamietasz ? Czy masz juz tak krotka pamiec ?

2) JA nie zapisalem sie do Socios jednak PRZEDE WSZYSTKIM DLATEGO,ze widzialem jaka czesc ludzi tam bedzie przynalezec - calkowicie bezrefleksyjna,fanatyczna w pogladach na rozne tematy

I zeby nie bylo - doceniam to,co do tej pory dzialanosci Socios zrobili,w tym i inkryminowane osoby Prezesa i v-ce Prezesa.
To czesc tego postu,pozwalam Ci przeczytac caly i napisac,co sklonilo Cie do takiej a nie innej oceny mojej skromnej osoby.
You'll never know...
Odpowiedz cytując
Dzinus
Socios Wisła Kraków

Stary 12.06.2019, 11:35
Niestety,nie znam Cie,i nie nazwalem cie glupkiem. wystarczy ?

Gdybys przeczytal moje poprzednie posty,to bys to rozumial - stad przygana o atakowanie mnie w srodku rozmowy.
lap cytaty z podkresleniami :

To czesc tego postu,pozwalam Ci przeczytac caly i napisac,co sklonilo Cie do takiej a nie innej oceny mojej skromnej osoby.
Chodzilo mi o nazwanie nas glupkami, o czym juz pisalem. I owszem, nazwales mnie glupkiem w momencie w ktorym nazwales nim Serka. Nic do Ciebie nie mam, jak sam mowisz nie znamy sie. Poprzednie Twoje posty widzialem ale nie uznaje czego takiego, ze jesli ktos na poczatku pisze "nie obraz sie" i potem obraza to z automatu zasluguje na rozgrzeszenie. Odnosilem sie do ostatniego posta bo to on mnie zdenerowal. Ot, tyle. Raczej nie ma sensu tego ciagnac bo wiele do dyskusji nie wnosi i tylko zasmieca.
Odpowiedz cytując
wyar
Senior Member

Stary 12.06.2019, 11:50
Chodzilo mi o nazwanie nas glupkami, o czym juz pisalem. I owszem, nazwales mnie glupkiem w momencie w ktorym nazwales nim Serka. Nic do Ciebie nie mam, jak sam mowisz nie znamy sie. Poprzednie Twoje posty widzialem ale nie uznaje czego takiego, ze jesli ktos na poczatku pisze "nie obraz sie" i potem obraza to z automatu zasluguje na rozgrzeszenie. Odnosilem sie do ostatniego posta bo to on mnie zdenerowal. Ot, tyle. Raczej nie ma sensu tego ciagnac bo wiele do dyskusji nie wnosi i tylko zasmieca.
Racja,nie zasmiecajmy. trzeba miec nie tylko zla wole,ale moze i po prostu nie rozumiec tego,ze ktos pisze cos w odniesieniu do przyslowia,ktore wczesniej cytowal,ktore...itd. . Klade to na karb Twoich emocji,ktore kaza ci to tak widziec,a nie czytac calej rozmowy,o co poprosilem...
Aczkolwiek oczywiste jest,ze niczego takiego nie napisalem. To zupelnie,jakby Kochanowskiego oskarzac o to,ze obrazil kazdego Polaka,bo napisal ze Polak przed szkoda,i po szkodzie glupi. Tak sie nie dogadamy. Wiec bez odbioru
You'll never know...
Odpowiedz cytując
luke1906
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 12.06.2019, 12:07
Znikaj chlopie. Idz z glupim "powspomagaj" Wisle tak,jak to robiles za czasow Marzenki. Tak wspomogles,ze dzisiaj wszyscy musimy ratowac.

Mogę wiedzieć w jaki sposób Ty ratowałeś?
Z czystej ciekawości pytam.
the future's uncertain
and the end is always near
Odpowiedz cytując
sanderuss
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2006

Stary 12.06.2019, 12:13
A co w tym dziwnego ? Ty chcesz byc w jakiejs organizacji z ludzmi,ktorzy mysla inaczej niz Ty ? Zachowuja sie inaczej niz Ty ? Maja inne zasady ? Naprawde ? .
Jestem. W kilku. Bo liczy sie idea. Cel uswieca srodki.
Odpowiedz cytując
wyar
Senior Member

Stary 12.06.2019, 12:19
luke1906 napisał(a):Wyświetl post
Mogę wiedzieć w jaki sposób Ty ratowałeś?
Z czystej ciekawości pytam.
a Ty ? tez z czystej ciekawosci
You'll never know...
Odpowiedz cytując
wyar
Senior Member

Stary 12.06.2019, 12:21
sanderuss napisał(a):Wyświetl post
Jestem. W kilku. Bo liczy sie idea. Cel uswieca srodki.
No widzisz. spoko. Jak dla mnie cel nie uswieca srodkow. Wlasnie dlatego ostroznie musialbym dobierac kompanow. Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez wyar : 12.06.2019 o godz. 12:28.
You'll never know...
Odpowiedz cytując
MB1906
Senior Member

Od: 05.2017

Stary 12.06.2019, 12:59
Wyar, ale pytanie podstawowe Ty jestes socio?

Bo nie rozumiem, jesli nie jestes jak Cie to dotyka.
Nie wierze, ze wlasnie np. w sobote juz wypelniales papiery by dolaczyc a zatrzymala Cie niedzielna afera.
Odpowiedz cytując
Bóg Trybun (objawion)
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2007

Stary 12.06.2019, 13:17
Casting na kompanow dla wyara czas zacząć. Wynioslosc premiowana podwojnie. Dopuszczalne mikrouszczerbki na interpunkcji. Pracą dla Wisly oczu mu nie mydlić.
są kibice i kibuce, Kraków wiedzie prym w tej sztuce

Odpowiedz cytując
wyar
Senior Member

Stary 12.06.2019, 13:34
Bóg Trybun (objawion) napisał(a):Wyświetl post
Casting na kompanow dla wyara czas zacząć. Wynioslosc premiowana podwojnie. Dopuszczalne mikrouszczerbki na interpunkcji. Pracą dla Wisly oczu mu nie mydlić.
Dobre,podoba mi sie.

Dodaj jeszcze casting na dodatkowych Socios.
Ataki na wyara - bonus do dobrego samopoczucia.
Wyzszosc moralna "bo pracuje dla Wisly"(?) - gwarantowana.
Dopuszczalne popatrzenie na posty uzytkownika Bog Trybun - zwlaszcza z przeszlosci.

No i najwazniejsze - tylko atakami na wyara czy Jadczaka powiekszymy Socios ! Ludu pracujoncy bylej stolycy - laczcie sie w kopniakach dla tych,co maja inne zdanie !

Pan Bog Trybun poblogoslawi !

Dobrze,ze to ruch kibicowski - bo jeszcze powaznie bym musial go traktowac

MB1906 napisał(a):Wyświetl post
Wyar, ale pytanie podstawowe Ty jestes socio?

Bo nie rozumiem, jesli nie jestes jak Cie to dotyka.
Nie wierze, ze wlasnie np. w sobote juz wypelniales papiery by dolaczyc a zatrzymala Cie niedzielna afera.
Juz to pisalem,cofnij sie,przeczytaj.
You'll never know...
Odpowiedz cytując
luke1906
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 12.06.2019, 13:36
a Ty ? tez z czystej ciekawosci
To żadna tajemnica.
W Socios mam zapisane dzieciaki. Siebie zapiszę jak ogarnę się z pracą.

Dodatkowo karnet sezonowy, koszulki, kubki i kupiłem akcje.
Namówiłem 3 osoby na kupno karnetu.

Nie żebym się tutaj chciał chwalić, nie ma czym. Uważam, że to co robię to absolutne 'must' dla kibica.
Nie marudzę na nowe pomysły, nie dopierdalam się o drobiazgi.
Tak, popierałem przez jakiś czas poprzedni zarząd. Jak większość z nas. A Jadczak to wrzód na dupie, i mam święte prawo do takiej opinii.

Za dużo wspaniałych chwil przeżyłem na R22, żebym nie pomagał w takiej sytuacji w jakiej jesteśmy.
Bo to Wisła Kraków. Zaraz po rodzinie najważniejsza sprawa w życiu.
the future's uncertain
and the end is always near
Odpowiedz cytując
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 12.06.2019, 13:52
bo się brzydko odzywałem do Jadczaka...
Ty chłopie jesteś głupi czy sam nie wiesz co pisałeś na tym twitterze? Nie wiedziałem, że tam takie "kwiatki" w twoim wykonaniu(i nie chodzi o obrażanie przez jakąś patologiczną jednostkę dziennikarzy, bo jak się szybko okazało Jadczak nie był jedynym...). To że masz dość "specyficzne" poglądy to wie każdy kto obserwuje shoutbox(posty o maczetach, o Marzence, Dukacie, itd.). Zamiast trywializować to przepraszać na kolanach. Po drugie to kompletny brak jaj u Ciebie. Pamiętam doskonale jak Jadczak pytał się(kiedy go obrażałeś) czy jesteś Golda. To Ty jak typowy anonim(troll) z sieci nie potrafiłeś powiedzieć, że nazywam się tak i tak, i siedzę w zarządzie Socios... Trzeba być niekiedy facetem(ale taki to podpisywałby się z imienia i nazwiska od początku...).
Odpowiedz cytując
PSYCHOLTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2006

Stary 12.06.2019, 14:07
@for_fun jaką Ty jesteś małą jednostką, to szok. tylko umiesz siać jadem a nawet nie jesteś w Socios. także zamilcz na ten temat a nie prowokuj głupkowatymi wpisami. dziennikarz śledczy nie poradził sobie z nazwiskiem Serka, to najlepsza laurka dla niego i jego zwolenników, taki z niego dziennikarz śledczy... jak nie dostanie czegoś od Tycy czy innych pasków, ewentualnie ludzi pokroju ciebie, to ma problem ze składaniem oczywistych faktów w całość. pozdrawiam cię i nie chcę więcej widzieć twoich płytkich wynurzeń...
P. S. Ty też zacznij podpisywać się z imienia i nazwiska, skoro wymagasz tego od innych, nie znając całej sprawy
Odpowiedz cytując
Bóg Trybun (objawion)
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2007

Stary 12.06.2019, 14:09
Dobre,podoba mi sie.

Dodaj jeszcze casting na dodatkowych Socios.
Ataki na wyara - bonus do dobrego samopoczucia.
Wyzszosc moralna "bo pracuje dla Wisly"(?) - gwarantowana.
Dopuszczalne popatrzenie na posty uzytkownika Bog Trybun - zwlaszcza z przeszlosci.
Nawet dobre tylko roftli za malo.
Moze jak wstawisz więcej to nawet autoironię w nicku zrozumiesz. Ale to mniej istotne.

Istotne jest to, jak przekuc slowa na czyny.
Przez 5 lat Socios zrobi na Wisle wiecej dobrego niz wszystkie posty anonimowych uzytkownikow takich jak wyar, BT(o) od poczatku tego forum łącznie. Dlatego, ze są w Socios ludzie pokroju Serka czy Piotrka, ktorzy dla Wisly poświecają cos wiecej, niż opinie. Nawet więcej niz anonimowosc.

Do spotkania za 5 lat zatem i milego pisania.
są kibice i kibuce, Kraków wiedzie prym w tej sztuce

Odpowiedz cytując
wyar
Senior Member

Stary 12.06.2019, 14:10
luke1906 napisał(a):Wyświetl post
To żadna tajemnica.
W Socios mam zapisane dzieciaki. Siebie zapiszę jak ogarnę się z pracą.

Dodatkowo karnet sezonowy, koszulki, kubki i kupiłem akcje.
Namówiłem 3 osoby na kupno karnetu.

Nie żebym się tutaj chciał chwalić, nie ma czym. Uważam, że to co robię to absolutne 'must' dla kibica.
Nie marudzę na nowe pomysły, nie dopierdalam się o drobiazgi.
Tak, popierałem przez jakiś czas poprzedni zarząd. Jak większość z nas. A Jadczak to wrzód na dupie, i mam święte prawo do takiej opinii.

Za dużo wspaniałych chwil przeżyłem na R22, żebym nie pomagał w takiej sytuacji w jakiej jesteśmy.
Bo to Wisła Kraków. Zaraz po rodzinie najważniejsza sprawa w życiu.
No to mamy podobnie. Z tym,ze ja przerywalem pomoc Wisle w czasach,kiedy nie utozsamialem sie z dzialaniami ludzi,ktorzy nia akurat rzadzili. Tez nie ma powodu,aby sie chwalic czy odpowiadac na jakies dziwne zarzuty,ale teraz kupilem dla ojca,jego brata (obydwaj Panowie po 80-tce), i czekam na bony,bo mieszkam wiele,wiele lat za granica, mecze w wiekszosci ogladam w TV. Kupie co najmniej kilka (pewnie z 5) ,w tym deklaruje ze 2 przekaze osobom biedniejszym,jesli masz takowe tak,aby mogly sobie wymienic na karnety.
Nie znajdziesz,bony zostana potraktowane jako wsparcie Wisly (wczesniej wysle ci potwierdzenie przelewu na prw,gdybym zapomnial,daj znac)

Tylko dlatego pisze,,ze normalnie zapytales,bez tej arogancji i chamstwa,ktore ce........ NIEKTORYCH Socios.

Czy ktos jeszcze chce wiedziec,czym obrzezany i poznac moja karteczke z ostatniej spowiedzi ?
You'll never know...
Odpowiedz cytując
wyar
Senior Member

Stary 12.06.2019, 14:22
Bóg Trybun (objawion) napisał(a):Wyświetl post
Nawet dobre tylko roftli za malo.
Moze jak wstawisz więcej to nawet autoironię w nicku zrozumiesz. Ale to mniej istotne.

Istotne jest to, jak przekuc slowa na czyny.
Przez 5 lat Socios zrobi na Wisle wiecej dobrego niz wszystkie posty anonimowych uzytkownikow takich jak wyar, BT(o) od poczatku tego forum łącznie. Dlatego, ze są w Socios ludzie pokroju Serka czy Piotrka, ktorzy dla Wisly poświecają cos wiecej, niż opinie. Nawet więcej niz anonimowosc.

Do spotkania za 5 lat zatem i milego pisania.
To samo pisales o kolegach za Bednarza - oni tez mieli zrobic dobrze,wywalajac Bednarza. I przekuli slowa w czyny.
Wiecej ROFTLi ? A ja myslalem,ze mikrouszczerbki w interpunkcji to tylko domena wyara A tu brak umiejetnosci pisania doszedl

Slowa w czyny przekuwa wielu kibicow - nie robiac z tego jakiejs wyjatkowosci,zebrani robia wiele wiecej dobrego niz Socios. Odepchnieci przez Bogow trybun i tak dalej beda to robic,nawet nie poswiecajac anonimowosci. Ale dalej polemizuj ze swoimi tezami - ze wyar nie docenia tego,co robia pp. Leskiewicz i Sermak

Otoz ja uporzadkuje Ci tok myslenia innych osob.

1) Czesc ludzi (w tym i ja) nie zapisala sie do Socios z prostego powodu - albo chciala poczekac chwilke co z tego wyniknie w przyszlosci,albo tez jest ostrozna w oglaszaniu kolejnego stowarzyszenia zbawca Wisly. Bo wczesniej jedno stowarzyszenie jakos tak dziwnie z ta Wisla wspolprace skonczylo,pamietasz ? Czy masz juz tak krotka pamiec ?

2) JA nie zapisalem sie do Socios jednak PRZEDE WSZYSTKIM DLATEGO,ze widzialem jaka czesc ludzi tam bedzie przynalezec - calkowicie bezrefleksyjna,fanatyczna w pogladach na rozne tematy

I zeby nie bylo - doceniam to,co do tej pory dzialanosci Socios zrobili,w tym i inkryminowane osoby Prezesa i v-ce Prezesa.
Ty,Bog,jak sie nauczysz czytac,to wroc do dyskusji. Albo nie,nie wracaj... A teraz idz poprzezywaj przed kompem,ze wyar zwrocil na Ciebie uwage
You'll never know...
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów