|
Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
http://weszlo.com/2020/02/23/debiut-...dl-obiecujaco/ Zaraz się okaże że Bukse bardziej cenią poza Wisla niż w samej Wisle ![]() Zgadzam się że poza golem nie był dla drużyny tak przydatny jak Turgeman czy Brozek, ale gość ma ciągle tylko 17 lat, skończone miesiąc temu i czego od niego oczekujesz? Wszystko co robi robi już ponad oczekiwania. |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
czy w związku z kontuzją Turgemana szukamy jeszcze napastnika?
|
|
![]() ![]() ![]() |
Ave Wisła!
Od: 09.2003
Offline |
|
Cytat:
To było pierwsze pytanie zadane Skowronkowi na konferencji, gdy wspomniało kontuzji Alona. Nie, nie szukamy. Kadra jest zamknięta. |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
Nie, nie szukamy. Kadra jest zamknięta.[/QUOTE]
No to jesteśmy w czarnej dupie. z Jednym Buksą za daleko nie zajedziemy:( |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
Jest Brozio i Tupta, jakoś damy radę.
Bardziej martwią braki w obronie. Powód: obrona
Ostatnio edytowane przez Dive Pirate : 25.02.2020 o godz. 15:06.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Turgeman jeśli wróci na rundę finałowa to będzie dobrze.
Najważniejsze żeby Brozek się nie rozsypał, bo Buksa nie bedzie grał od dechy do dechy wszystkiego. Tupta po tym co widziałem w sparingu i w niedzielę wygląda na gościa który dużo ogarnia. A na pewno więcej niż Zbydowicz na jesień, a i od Drzazgi wydaje być się lepszym technicznie zawodnikiem. Reasumując: damy radę bez nowego napastnika. Damy radę, byle by nam się nie wykraczyl Basha,Zukov, Kuba, Sadlok. Reszta do zastąpienia z mniejszym lub większym powodzeniem. |
|
Senior Member
Od: 09.2013
Offline |
|
Klątwa napastników jak niegdyś klątwa bramkarzy
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Klątwa może nie, ale pech spory. Drzazga, Brożek, Tugerman. Do tego Buksa też często kontuzjowany.
No ale po to jest też Tupta. Wszyscy się miejmy nadzieję nie posypią. W Wiśle zdobywanie bramek rozkłada się na większą ilość piłkarzy, ważne żeby z przodu był ktoś w miarę rozgarnięty. Jedynie Brożek w formie gwarantuje regularne strzelanie.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 25.02.2020 o godz. 20:13.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa! ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Ale to Buksa ma najlepszą średnia , gol co 73 minuty
![]() |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Online |
|||
Zgadzam sie, ze jest mega wolny i malo zwrotny, zwrotnosci nie poprawi z wiekiem, wrecz przeciwnie , bedzie "klocem" na maire Jacka M. czy Nalepy. Tylko janusze z definicja jaraja sie nim tak samo jak piatkiem, ludzie bez pojecia , bez oczu, bez wyczucia...chorągiewki. heh nie wiem czy trolujesz mnie czy miales gdzies podsluch na stadionie, ale dokladnie to sam z kumpel twierdzilismy odnosnie jego ruchow ![]()
EDIT: uj mnie strzela z tymi kontuzjami, po 2 kolejkach: hebert, potem z lubinem Bury, a teraz miedzy meczami Turgeman FUCK !!! Szkoda chlopa bo dal calkeim niezle dwa wystepy, cholernie bylem ciekawe co pokarze dalej :./ Los nei jest łaskawy ehhhh Na Brożka nie liczę ze wzgledow zdrowotnych :/
Ostatnio edytowane przez LucjuszWielki : 25.02.2020 o godz. 21:16.
|
|||
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
I jeśli ją utrzyma to przegoni Koronę Kielce.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa! ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
Strasznie szkoda Burligi, w ogóle nam w tym roku nie pomoże.
Wszyscy chwalą po ostatnim meczu Niepsuja, ale ja w niego niestety nie wierzę. Boki obrony to chyba w tej chwili nasze najsłabsze ogniwa. Po dawnym Sadloku od bardzo dawna nie ma już śladu. I jeszcze spostrzeżenie: w długim okresie bardzo sprawdził się Buchalik. Bramkarz bardzo przez kibiców niedoceniany, ale który robi swoją robotę i można na nim polegać. ![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
Ale bylo gdzies oficjalnie napisane, co sie stalo z Burliga? Jak dluga bedzie przerwa w grze?
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2005
Online |
|
Aleksander Buksa, wielki talent Wisły Kraków: Moim celem jest gra na najwyższym światowym poziomie
"...Do kiedy masz umowę z Wisłą i zamierzasz ją przedłużyć? - Kontrakt jest ważny do stycznia przyszłego roku i prowadzone są rozmowy w sprawie ewentualnego przedłużenia." https://sport.se.pl/pilka-nozna/ekst...xfQp-25W3.html |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
Co jest z Brożkiem? Jest szansa żeby się wykurował na derby?
![]()
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Nie widzę. Gdzieś mi mignęło tu na forum albo na tt u kibiców, że wysypał się na ładnych parę meczów. Jeśli to nieprawda, to tym lepiej. Pozdrawiam.
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
To oznacza, że z Płockiem i w Derbach pewnie nie będzie do dyspozycji Skowronka, ale w kolejny weekend już może byłby do gry (a Niepsuj przecież jest 1 żk. od absencji). |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Ok., to pół biedy, chociaż szkoda, że nie będzie go w derbach. Przydałby się. Jeżeli dobrze się orientuję, to z nim jest też tak, że potrzebuje chwili, żeby do siebie dojść, bo nie jest bogiem kondycji.
![]()
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2018
Offline |
|
Wasilewski w kampanii dla krakowskiego schroniska.
https://www.youtube.com/watch?v=J4ie...ature=emb_logo Bardzo fajnie, że nasz klub współpracuje mocno z KTOZ-em, ludzie tam dobrą robotę robią. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
1. Chodzi ktoś na treningi ? wie ktoś co się dzieje z Chuca ? pod koniec rundy grał coraz lepiej, w sparingach jeden z lepszych, strzelał gole.. a teraz nie gra nawet ani 1 minuty.. wydaje mi się, że Skowronek nie może się z nim dogadać, aż się prosiło, żeby Maka zmienić...
2. Żukov powinien dostać kontrakt na 10 lat ! i solidną podwyżkę, ten facet to skarb i wg mnie w top3 najlepszych graczy ligi 3. Ciekawe co z Wojtkowskim ? nie zdziwie się jak po sezonie wyląduje w Lechu |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
Czy ktos wie co sie dzieje z Pawlem ? Byly jakies komunikaty ?
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
Paweł Brożek (przeciążenie mięśnia przywodziciela uda) - z TT @kontuzjowany.
![]()
Jestem z Krakowa i jestem z tego dumny!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 06.2005
Offline |
|
![]()
Nie ważne co o mnie powiedzą, jestem człowiekiem z pasją.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2017
Offline |
|
![]()
Mimo słabej gry pewni siebie i jazda bo my jesteśmy Wisła Kraków i mamy rozpierdalać. W imię Boże ciąć frajerów równo z trawą. A po meczach chodzić na kremówki.
Naszym motto: Panowie, kiełbachy do góry, rąbiemy ich w kakao! Siekać frajerów, do piachu z nimi! Wślizg, wślizg, wślizg! |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 04.2017
Offline |
|
Technikę ma niewątpliwie. Szkoda tylko ze przez 2 i pół roku nie pokazał wiele, a teraz gdy mu sie kontrakt kończy i odejdzie za darmo to pokazuje dużo
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
Nie żebym miał coś przeciw Zdenkowi, ale fakty są jakie są ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 04.2017