The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Zakłady na Wisłę? Legalni bukmacherzy w Polsce - ranking i recenzje. Sprawdź też STS kod promocyjny.
Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.06.2021, 14:14
Ogryzek napisał(a):Wyświetl post
Napisz kolejną swoją teorię jako to PZPN zakulisowo zmusił Wisłę do pozbycia się Hyballi, pośmiejemy się
(Kogo jak kogo ale taką łajzą jak Gegen miał sie zajmować pzpn? Zdrowys ty?)

Normalność to została przywrócona jak pogoniono Mr. Gegenpressa - toksycznego showmena, więc nie sraj żarem kompleksiarzu.
Gapisz się na ścianę na której widzisz własny cień i jesteś święcie przekonany, że to cała rzeczywistość i nic innego nie istnieje. Nic nie zmieniaj bo to może być niebezpieczne...
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 06.06.2021, 14:20
Drozd napisał(a):Wyświetl post
Gapisz się na ścianę na której widzisz własny cień i jesteś święcie przekonany, że to cała rzeczywistość i nic innego nie istnieje. Nic nie zmieniaj bo to może być niebezpieczne...
Nie zmieniaj tematu. Nie migaj się! Napisz tą swoją teorię jak to pzpn zmusłi Kubę i resztę Tria żeby pozbyli się Gegena

Nie daj sie prosić i oświeć nas. To fascynujaca historia! No chyba sie nie wstydzisz?

btw
Bilety do Danii juz kupione?
Ostatnio edytowane przez Ogryzek : 06.06.2021 o godz. 14:22.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Stary 06.06.2021, 16:13
Nie zmieniaj tematu. Nie migaj się! Napisz tą swoją teorię jak to pzpn zmusłi Kubę i resztę Tria żeby pozbyli się Gegena

Nie daj sie prosić i oświeć nas. To fascynujaca historia! No chyba sie nie wstydzisz?

btw
Bilety do Danii juz kupione?
A Wy towarzyszu to kto? Co? Jakaś jednoskładnikowe sekta wypieraczy rzeczywistosci? Rozmowa z Wami towarztszu to orka na Igorze, miną lata zanim pojawi się plon, a i to nie jest pewne...
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
Reser
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 06.06.2021, 17:20
"Adrián Guľa podpíše zajtra zmluvu s Wislou Krakow."

Źródło: https://twitter.com/TKotlarik/status...47828674105352
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Stary 06.06.2021, 17:55
A Wy towarzyszu to kto? Co? Jakaś jednoskładnikowe sekta wypieraczy rzeczywistosci? Rozmowa z Wami towarztszu to orka na Igorze, miną lata zanim pojawi się plon, a i to nie jest pewne...
Ale kluczysz, ale zwodzisz, widać wstydzisz sie tych bredni które produkujesz. Nie dziwię się.

Napisz chociaż, czy w spisek pozbycią sie z Wisły Hyballi był zaangażowany sam Boniek czy tylko Kulsza i Koźmiński?

btw
Teraz przywal się do ortografii, żeby tylko nieodpowiedzieć.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Stary 06.06.2021, 18:12
Ale kluczysz, ale zwodzisz, widać wstydzisz sie tych bredni które produkujesz. Nie dziwię się.

Napisz chociaż, czy w spisek pozbycią sie z Wisły Hyballi był zaangażowany sam Boniek czy tylko Kulsza i Koźmiński?

btw
Teraz przywal się do ortografii, żeby tylko nieodpowiedzieć.
Ale o czym mam z tobą gadać. To że każdy trener z poza naszego bagienka jest dla bagienka niewygodny to oczywista oczywistość, a nie żadne brednie. Tylko trzeba zdjąć klapy z oczu, rozglądnąć się na boki i dostrzec coś poza cieniami na ścianie jaskini. Tobie podobni nie są w stanie dokonać takiej rewolucji w myśleniu. Ja z tym walczyć nie zamierzam i tyle.

Zobaczymy jak sobie poradzi Słowak, który wszystko na to wskazuje tez nie będzie spuszczał głowy...
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Stary 06.06.2021, 19:02
Ale o czym mam z tobą gadać. To że każdy trener z poza naszego bagienka jest dla bagienka niewygodny to oczywista oczywistość, a nie żadne brednie. Tylko trzeba zdjąć klapy z oczu, rozglądnąć się na boki i dostrzec coś poza cieniami na ścianie jaskini. Tobie podobni nie są w stanie dokonać takiej rewolucji w myśleniu. Ja z tym walczyć nie zamierzam i tyle.

Zobaczymy jak sobie poradzi Słowak, który wszystko na to wskazuje tez nie będzie spuszczał głowy...
Ooo prosze nawet Platona czytałeś? Chociaż wątpię, gdzieś usłyszałeś metafore i tylę.

Taaa pisz dalej, chętnie posłucham tych mądrości.

Tylko jakim cudem pzpn nie naskoczył wczesniej na Czerczesowa, teraz Runjaica? Wytłumaczysz? A moze to byli trenerzy którzy się obronili swoją pracą w przeciwieństwie do naszego Gegena - gdzie żeby go bronić trzeba tworzyć historie z dupy wyssane jak to robisz. Tak nasza piłka ma wiele za uszami z korupcją na czele. Ale obawiam sie ze "showmena" z Niemiec nie mieli na rozkładzie

btw
Ty Słowaka już zostaw i nawet nie próbuj zmieszać z błotem! Płacz sobie dalej za Hyballą a od Guli wara!
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Stary 06.06.2021, 20:33
Ja mam Słowaka mieszać z błotem? Odstaw kolego to LSD bo projektujesz sobie świat mierzony własną miarą... Dałeś popis do jakich obelg jesteś zdolny, szczere gratulacje

Ja na Słowaka czekam z nadzieją, że zapędzi piłkarzyków do pracy podobnie jak Hyballa. Bo innej drogi nie ma... A jego wyniki i opinia o nim tylko mnie w nadziei utwierdza.

Więc lepiej sam się pilnuj, co by się lejce nie poluzowały...
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Stary 06.06.2021, 21:25
Ja mam Słowaka mieszać z błotem? Odstaw kolego to LSD bo projektujesz sobie świat mierzony własną miarą... Dałeś popis do jakich obelg jesteś zdolny, szczere gratulacje

Ja na Słowaka czekam z nadzieją, że zapędzi piłkarzyków do pracy podobnie jak Hyballa. Bo innej drogi nie ma... A jego wyniki i opinia o nim tylko mnie w nadziei utwierdza.

Więc lepiej sam się pilnuj, co by się lejce nie poluzowały...
Taaa - to czekaj sobie - bo takiego psychola jak Gegen sie nie doczekasz. Gula z innej gliny lepiony.

btw
To jak Boniek osobiście maczał palce w zwolnieniu Hyballi? Czy tylko Koźmiński? Napiszesz wreszcie cwaniaczku?
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Stary 06.06.2021, 21:48
btw
To jak Boniek osobiście maczał palce w zwolnieniu Hyballi? Czy tylko Koźmiński? Napiszesz wreszcie cwaniaczku?
Kręcina...

Zadowolony? Uparciuszku...
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
skarabeus
Senior Member

Od: 02.2019

Stary 06.06.2021, 22:22
Drozd,

Ty masz jeszcze sily i ochote z tym klaunem rozmawiac? Damn, podziwiam determinacje
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Stary 07.06.2021, 00:54
skarabeus napisał(a):Wyświetl post
Drozd,

Ty masz jeszcze sily i ochote z tym klaunem rozmawiac? Damn, podziwiam determinacje
Jak tam gołodupcu? Szukasz sojuszników po tym jak zrobiłeś z siebie błazna?

To jak? Napiszesz co Gegen miał teraz wprowadzać w naszym zespole? Jakie elementy "przesiane" ziarno miało teraz ćwiczyć? Chętnie poczytam twojego bajdurzenia. Śmiechu nigdy za wiele z przygłupów jak ty

btw
Teraz co, "studiujesz" trenera Gulę i będziesz się znowu błaźnie sprzedawał na forum jako specjalista od kolejnego trenera? Tak jak zrobiłeś w balona co poniektórych "tepawych" z forum z Hyballą udając mega znawcę jego warsztatu?
Odpowiedz cytując
Jagul
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 07.06.2021, 08:00

btw
Ty Słowaka już zostaw i nawet nie próbuj zmieszać z błotem! Płacz sobie dalej za Hyballą a od Guli wara!
Ogryzek:
broni jakiegoś trenera (który nawet nie wiadomo czy będzie trenował Wisłę) przed wyzwiskami innych użytkowników

Też Ogryzek:
Po jakimś czasie od zatrudnienia ostatnich trenerów - miesza ich z błotem i obraża

To lepsze niż kabaret

Czekam na kontrę Obstawiam słowa kluczowe: gegen, guru, wara.
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Stary 07.06.2021, 08:19
Jagul napisał(a):Wyświetl post
Ogryzek:
broni jakiegoś trenera (który nawet nie wiadomo czy będzie trenował Wisłę) przed wyzwiskami innych użytkowników

Też Ogryzek:
Po jakimś czasie od zatrudnienia ostatnich trenerów - miesza ich z błotem i obraża

To lepsze niż kabaret

Czekam na kontrę Obstawiam słowa kluczowe: gegen, guru, wara.
Wiedziałem że się uaktywnisz, wszak "ziomy" frustraci zagrożeni

Tak, - jeszcze ty + 4 innych frustratów i jest klan narzekaczy na forum. Cały wasz cel - to jak w....ić resztę która chce zachować optymizm. Do tego zmieszać obecnych włodarzy z błotem. Oczywiście przy okazji składać pokłony już byłemu (wiadomo komu).

Ekstra rozrywka, lać gnój na forum. Bo jeszcze inny użytkownicy którzy chcieliby normalnie podyskutować o nowych piłkarzach czy trenerze napisaliby coś dobrego o Trio.

Żałośni jesteście "popłuczyny" wiadomo po kim...
Odpowiedz cytując
Jagul
Senior Member

Stary 07.06.2021, 08:41
Wiedziałem że się uaktywnisz, wszak "ziomy" frustraci zagrożeni
Braci się nie traci!

Tak, - jeszcze ty + 4 innych frustratów i jest klan narzekaczy na forum. Cały wasz cel - to jak w....ić resztę która chce zachować optymizm. Do tego zmieszać obecnych włodarzy z błotem. Oczywiście przy okazji składać pokłony już byłemu (wiadomo komu).
W sumie ranga "frustrat" byłaby spoko. Ten "senior member" to taki drętwy.

Ekstra rozrywka, lać gnój na forum. Bo jeszcze inny użytkownicy którzy chcieliby normalnie podyskutować o nowych piłkarzach czy trenerze napisaliby coś dobrego o Trio.
Dlatego dobrze, że forum ma Ciebie. Ostatni bastion przyzwoitości. Wyzwoliciela z okowów.
Rozumiem, że jakakolwiek krytyka nie wpasowuje się w twoje mniemanie o "normalnej" dyskusji?

Żałośni jesteście "popłuczyny" wiadomo po kim...
Nie krępuj się
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Stary 07.06.2021, 08:52
Braci się nie traci!

W sumie ranga "frustrat" byłaby spoko. Ten "senior member" to taki drętwy.

Dlatego dobrze, że forum ma Ciebie. Ostatni bastion przyzwoitości. Wyzwoliciela z okowów.
Rozumiem, że jakakolwiek krytyka nie wpasowuje się w twoje mniemanie o "normalnej" dyskusji?

Nie krępuj się
No tak - może dla ciebie to ekstra rozrywka czytanie nieustanych płaczy forumowaych frustratów jak to Kuba zachował się źle itd. Ja tam wolę poczytać kolegów s1mone, Karherop, krysztal i jeszcze paru innych. Żadne twoje śmieszki nic nie pomogą.

Chcesz trzymać z płaczkami i frustratami którzy już zdążyli obśmiać Pasiecznego a za chwilę zrobią to z Gulą, bo gdzie im tam do Hyballi? To trzymaj. Twój problem. Ja wolę poczytać innych, a nie frustratów.
Odpowiedz cytując
Jagul
Senior Member

Stary 07.06.2021, 09:07
No tak - może dla ciebie to ekstra rozrywka czytanie nieustanych płaczy forumowaych frustratów jak to Kuba zachował się źle itd. Ja tam wolę poczytać kolegów s1mone, Karherop, krysztal i jeszcze paru innych. Żadne twoje śmieszki nic nie pomogą.

Chcesz trzymać z płaczkami i frustratami którzy już zdążyli obśmiać Pasiecznego a za chwilę zrobią to z Gulą, bo gdzie im tam do Hyballi? To trzymaj. Twój problem. Ja wolę poczytać innych, a nie frustratów.
Czyli reasumując masz jakąś swoje wizję, trzymasz z tymi co ją podzielają, bo oni są fajni, a jednocześnie każdy kto nieco od niej odbiega jest nazwany frustratem.

No faktycznie to jest normalna dyskusja
Odpowiedz cytując
maxx304
Senior Member

Od: 03.2006

Stary 07.06.2021, 09:37
Czyli reasumując masz jakąś swoje wizję, trzymasz z tymi co ją podzielają, bo oni są fajni, a jednocześnie każdy kto nieco od niej odbiega jest nazwany frustratem.

Nie cytujcie proszę tego gościa (ogryzek) - mam go w ignorowanych, a i tak muszę siłą rzeczy spojrzeć na jego wypociny, jeśli ktoś z Was mu odpowiada.
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Stary 07.06.2021, 09:38

Podsumowując - ile można czytać kwików i jęków płaczków? Nawet Pasieczny jeszcze nic nie zrobił a już jest be, bo nie jest Hyballą.

Nie, nie chodzi mi o to że każdy ma mieć takie same zdanie. Chodzi o to że frustraci i malkontenci, płaczki pohyballowe obsiadły kilka wątków i sami się nakręcają w swoich "płaczach" jak to źle Kuba potraktował byłego trenera. Chcieliby zmonopolizować dyskurs. Na szczęście im się to nie uda.

Moze jakiś temat dla pohybllowych żałobników byś założył? Np. " Idziemy na dno - czyli co nas czeka po haniebnym potraktowaniu Hyballi przez Błaszczukowskiego" - to moja propozycja frustraci dla was
Odpowiedz cytując
Jagul
Senior Member

Stary 07.06.2021, 10:00
Podsumowując - ile można czytać kwików i jęków płaczków? Nawet Pasieczny jeszcze nic nie zrobił a już jest be, bo nie jest Hyballą.
Podsumowując - ile można czytać ochów i achów radosnych idealistów? Nawet Pasieczny jeszcze nic nie zrobił a już jest super, bo nie jest Hyballą.

Nie, nie chodzi mi o to że każdy ma mieć takie same zdanie. Chodzi o to że frustraci i malkontenci, płaczki pohyballowe obsiadły kilka wątków i sami się nakręcają w swoich "płaczach" jak to źle Kuba potraktował byłego trenera. Chcieliby zmonopolizować dyskurs. Na szczęście im się to nie uda.
Nie, nie chodzi mi o to że każdy ma mieć takie same zdanie. Chodzi o to że optymiści i uradowani, szczęśliwcy pohyballowi obsiadli kilka wątków i sami się nakręcają w swoich "radościach" jak to dobrze Kuba potraktował byłego trenera. Chcieliby zmonopolizować dyskurs. Na szczęście im się to nie uda.

Moze jakiś temat dla pohybllowych żałobników byś założył? Np. " Idziemy na dno - czyli co nas czeka po haniebnym potraktowaniu Hyballi przez Błaszczykowskiego" - to moja propozycja frustraci dla was
Może jakiś temat dla pohyballowych weselników byś założył? Np. " Idziemy na szczyt - czyli co nas czeka po wzorowym potraktowaniu Hyballi przez Błaszczykowskiego" - to moja propozycja wiebiciele dla was.
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Stary 07.06.2021, 10:11
Podsumowując - ile można czytać ochów i achów radosnych idealistów? Nawet Pasieczny jeszcze nic nie zrobił a już jest super, bo nie jest Hyballą.

Nie, nie chodzi mi o to że każdy ma mieć takie same zdanie. Chodzi o to że optymiści i uradowani, szczęśliwcy pohyballowi obsiadli kilka wątków i sami się nakręcają w swoich "radościach" jak to dobrze Kuba potraktował byłego trenera. Chcieliby zmonopolizować dyskurs. Na szczęście im się to nie uda.

Może jakiś temat dla pohyballowych weselników byś założył? Np. " Idziemy na szczyt - czyli co nas czeka po wzorowym potraktowaniu Hyballi przez Błaszczykowskiego" - to moja propozycja wiebiciele dla was.
Chcesz się bawić w przedrzeźnianie? Baw się sam z sobą. Nie chcesz widzieć "żenady" tej sytuacji i próbujesz jak ostatni osioł postawić znak równości pomiędzy frustratami a normalnymi forumowiczami? Twój problem. Szkoda mi czasu na twoje szczeniackie przedrzeźnianie.
Odpowiedz cytując
Jagul
Senior Member

Stary 07.06.2021, 10:18
To nie jest żadne przedrzeźnianie. To jest tylko odwrócenie sytuacji.
Masz ból dupy do grupy osób, która ma odmienne zdanie to Ci pokazuje jak na to owe osoby mogą patrzeć.
Pięknie sobie klasyfikujesz ludzi. Frustraci - normalni Duch Stalina unosi się w powietrzu.
Odpowiedz cytując
krysztal
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 07.06.2021, 10:19

Ktoś juz to pisał , ja powtórzę.W których to postach i przez kogo są wyrażane te "ochy i achy"?
Kilku użytkowników w tym ja napisało że merytorycznie Pasieczny jest przygotowany do powierzonego mu stanowiska jak mało kto w polskiej lidze ale brak mu doświadczenia i tak naprawdę nie wiadomo co z tego wyjdzie.
Mieliśmy ostatnio trenera który teoretycznie powinien pozamiatać w tej lidze a skończyło się ciężko wywalczonym utrzymaniem.
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Stary 07.06.2021, 10:20
To nie jest żadne przedrzeźnianie. To jest tylko odwrócenie sytuacji.
Masz ból dupy do grupy osób, która ma odmienne zdanie to Ci pokazuje jak na to owe osoby mogą patrzeć.
Pięknie sobie klasyfikujesz ludzi. Frustraci - normalni Duch Stalina unosi się w powietrzu.
Tak sobie powtarzaj jak z kimś rozmawiasz, ze jest Stalinem. To ułatwia dyskusję.
Odpowiedz cytując
Jagul
Senior Member

Stary 07.06.2021, 10:25
Tak sobie powtarzaj jak z kimś rozmawiasz, ze jest Stalinem. To ułatwia dyskusję.
Postępuje zgodnie z Twoją logiką. Jak mantrę powtarzasz hasła o płaczkach i malkontentach, co powoduje, że dyskusja staje się dla Ciebie prostsza.
Jeśli brakuje argumentów to jedyne co potrafisz wyciągnąć to że jest popłuczyną po Hyballi.
Ostatnio edytowane przez Jagul : 07.06.2021 o godz. 10:27.
Odpowiedz cytując
Jagul
Senior Member

Stary 07.06.2021, 10:31
krysztal napisał(a):Wyświetl post
Ktoś juz to pisał , ja powtórzę.W których to postach i przez kogo są wyrażane te "ochy i achy"?
Kilku użytkowników w tym ja napisało że merytorycznie Pasieczny jest przygotowany do powierzonego mu stanowiska jak mało kto w polskiej lidze ale brak mu doświadczenia i tak naprawdę nie wiadomo co z tego wyjdzie.
Mieliśmy ostatnio trenera który teoretycznie powinien pozamiatać w tej lidze a skończyło się ciężko wywalczonym utrzymaniem.
Mi nie chodzi o żadne ochy czy achy. Odwróciłem tylko sytuacje żeby pokazać, że może ktoś po prostu myśli inaczej? Krytyka nie jest czymś złym. Nie trzeba od razu budować wokół siebie syndromu oblężonej twierdzy jak to robi Ogryzek i wyjeżdżać z jakimiś hyballistami. Bo póki co to najwięcej o Hyballi pisze on.

Jeśli prześledzisz moje posty to pogląd na temat Pasiecznego mam zbliżony do Twojego.

Rozumiem, że jak Pasieczny zostanie zwolniony, a ktoś stwierdzi, że to zła decyzja to z automatu zostanie pasiecznistą.
Ostatnio edytowane przez Jagul : 07.06.2021 o godz. 10:33.
Odpowiedz cytując
qaro
Member

Od: 06.2011

Stary 07.06.2021, 10:48
krysztal napisał(a):Wyświetl post
No tak to trenerowi nie chciało się biegać po boisku. Pasieczny to kot w worku będzie zbierał doświadczenie w klubie z bardzo specyficznym środowiskiem i ograniczonym budżetem, wskoczył na głęboką wodę miejmy nadzieję że da radę
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 07.06.2021, 10:49
Może zakończymy już te żałosne przepychanki (żałosne, niestety, po każdej ze stron) i czepianie się nawzajem o słówka?
W tym temacie (jak i w kilku innych) nie ma naprawdę o czym poczytać bo hyballisci wykłócają się z nie-hyballistami o .......ety niemające na dzisiaj związku z tematem.

Umówcie się gdzieś na mieście, dajcie sobie po razie i nie męczcie innych swoimi kłótniami.

Najważniejsze, żeby trio wyciągnęło wnioski z popełnionych przez siebie błędów w sprawie wyboru, zatrudniania, udzielania kompetencji i stylu prowadzenia drużyny przez trenera.

Ważne, żeby nowy trener, kimkolwiek będzie, spełnił oczekiwania tak trio jak i kibiców.

Może zamiast nawzajem się wyzywać w kontekście PH wskażcie, jakie cechy, jakie kompetencje w klubie i jakie zadania powinien mieć nowy trener i jak powinien być rozliczany.

Założę się, że wszyscy dojdziecie do ciekawych wniosków.
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

Odpowiedz cytując
piotek
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 07.06.2021, 11:22
FraMat napisał(a):Wyświetl post
Może zakończymy już te żałosne przepychanki (żałosne, niestety, po każdej ze stron) i czepianie się nawzajem o słówka?
W tym temacie (jak i w kilku innych) nie ma naprawdę o czym poczytać bo hyballisci wykłócają się z nie-hyballistami o .......ety niemające na dzisiaj związku z tematem.

Umówcie się gdzieś na mieście, dajcie sobie po razie i nie męczcie innych swoimi kłótniami.

Najważniejsze, żeby trio wyciągnęło wnioski z popełnionych przez siebie błędów w sprawie wyboru, zatrudniania, udzielania kompetencji i stylu prowadzenia drużyny przez trenera.

Ważne, żeby nowy trener, kimkolwiek będzie, spełnił oczekiwania tak trio jak i kibiców.

Może zamiast nawzajem się wyzywać w kontekście PH wskażcie, jakie cechy, jakie kompetencje w klubie i jakie zadania powinien mieć nowy trener i jak powinien być rozliczany.

Założę się, że wszyscy dojdziecie do ciekawych wniosków.
Podpisuję się

Natomiast ad rem - Krzysiek Kiewicz na TT twierdzi, że Gula jest już pewny
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 07.06.2021, 12:10
Napisał raczej że innej opcji nie ma Jak nie Gula to zostanie im Brzęczek/Sobol na białym koniu

Niemniej trzeba czekać na oficjalke...

Szkoda że nawet w dyskusji o PH wymyka się całkowicie aspekt sportowy. Gdyby ktoś miał ciężko charakter,(choćby jak Smuda czy Carillo), miał wyniki to i pewnie by się utrzymał na stanowisku.

Nie ma wyników, nie ma atmosfery, trener robi dodatkowe kwasy - kibice w....ieni, piłkarze w....ieni, właściciele w....ieni, trener w....iony. No naprawdę zaskakujące że doszło do zmian.

Trener zwolniony (a raczej odszedł za porozumieniem stron, więc nie poszedł w zaparte tylko sam chciał odejść)
1/3 piłkarzy już odpalona
Zarząd oddaje kompetencje nowemu dyrektorowi sportowemu.

Więc również mówienie że zrzucono całą winę za sytuację wiosna na Hyballe jest mocno przestrzelone.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów