The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Zakłady na Wisłę? Legalni bukmacherzy w Polsce - ranking i recenzje. Sprawdź też STS kod promocyjny.
Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
masada
Senior Member

Od: 06.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.07.2021, 18:35
Karherop napisał(a):Wyświetl post
Naprawdę to niesamowite, że kibice własnego klubu potrafią się kłócić o byłego trenera wywalonego z klubu w atmosferze skandalu który dodatkowo ugrał z nami fatalne wyniki.

Dodatkowo wyzywają piłkarzy kolejnego klubu od panienek, biorąc w obronę tego samego, byłego trenera

Pomijam już nawet fakt, że w tej konkretnej sytuacji nie znamy nawet 10% prawdy, a tłumaczenia z Duńskiej prasy przez Google translator zawierają na pewno nie jedno przekręcenie
No tylko właśnie w tym problem, że niemal nikt nie bierze Hyballi w obronę, tylko niektórym mieści się w głowie, że JEDNOCZEŚNIE Hyballa może być do dupy, a piłkarze jego nowego klubu mogą być cipami.. A nie broni go nikt właśnie dlatego, że jak słusznie zauważyłeś wyniki miał ostatecznie bardzo średnie.

Przeciez tam jeszcze tylko brakuje oskarżenia o misgendering i gaslighting i mielibyśmy 1:1 typowe oświadczenie StopBzdurom i Margot

Ja widzę raczej u jego nieprzejednanych krytyków pianę na ustach, jak się tylko pojawi jego nazwisko
A ja to widzę tak: granica miedzy ekscentrykiem, szczerze oddanym jakiejś idei (a bardzo długo jawił mi się właśnie jako taka osoba - kto nie miał choć chwilę tych złudzeń niech pierwszy rzuci kamieniem) a zjebem, który utracił kontakt z rzeczywistością jest bardzo cienka i Hyballa od pewnego czasu konsekwentnie żegluje w tą drugą stronę.

Zresztą skojarzenie mam od dawna to samo, że to jest ta sama historia co z Petrescu, tylko jak to bywa zazwyczaj powtórzona jako farsa.
Ostatnio edytowane przez masada : 30.07.2021 o godz. 18:39.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 30.07.2021, 20:04
@Karherop - dyskusja z Tobą totalnie mija się z celem, ponieważ zakładasz że:

1) każdy trener postawiłby na młodych w takim samym zakresie
2) za Hybali nie byłoby kasy z PJS (którą on de facto wypracował stawiając na młodych)
3) klub i tak rozwiązałby kontrakty z tymi którymi rozwiązał.

Innymi słowy traktujesz własną historię alternatywną jak naukę ścisłą, ba - Ty ją znasz, wiesz dokładnie co by się wydarzyło! Na tym etapie normalni ludzie odpadają.
Ja mogę napisać co Hybala zrobił dobrze, co zrobił źle, ale co by zrobił według Ciebie trener X, czyli w sumie nie wiadomo kto (raczej nie Gula) to już są dywagacje na które nie zamierzam odpowiadać.

A to że kibice śmią jajcować z tekstów o tym jak Hybala rzekomo wykręcał sutki cycatemu piłkarzowi jakiegoś Duńskiego klubiku, na listy otwarte i protesty związkowców reagują śmiechem zamiast umierać z oburzenia nad jego bestialstwem - cóż, normalna reakcja. U nas Beciraj poszedł na wypożyczenie więc pewnie sobie nie pomacał. Jeżeli ktoś ma problem to raczej kolesie którzy nadal go przeżywają po zwolnieniu z klubu.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
krysztal
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 30.07.2021, 22:57
wolfy napisał(a):Wyświetl post

2) za Hybali nie byłoby kasy z PJS (którą on de facto wypracował stawiając na młodych)

Innymi słowy traktujesz własną historię alternatywną jak naukę ścisłą, ba - Ty ją znasz, wiesz dokładnie co by się wydarzyło! Na tym etapie normalni ludzie odpadają.
Ja mogę napisać co Hybala zrobił dobrze, co zrobił źle, ale co by zrobił według Ciebie trener X, czyli w sumie nie wiadomo kto (raczej nie Gula) to już są dywagacje na które nie zamierzam odpowiadać.

A to że kibice śmią jajcować z tekstów o tym jak Hybala rzekomo wykręcał sutki cycatemu piłkarzowi jakiegoś Duńskiego klubiku, na listy otwarte i protesty związkowców reagują śmiechem zamiast umierać z oburzenia nad jego bestialstwem - cóż, normalna reakcja. U nas Beciraj poszedł na wypożyczenie więc pewnie sobie nie pomacał. Jeżeli ktoś ma problem to raczej kolesie którzy nadal go przeżywają po zwolnieniu z klubu.
Nie wspominajcie już o nim -nie trzeba będzie prostować bzdur-temat umrze śmiercią naturalną...
Odpowiedz cytując
czaro
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 31.07.2021, 10:05
U nas Beciraj poszedł na wypożyczenie więc pewnie sobie nie pomacał.

10 znaków
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 01.08.2021, 12:33

Ad.1. Nie każdy i nie probuj mi tego wciskać. Dobrze wiesz o czym mowa.
Ad.2. gdzie tak napisałem? Wspomniałem tylko że jeśli Hyballa został do ostatniej kolejki to przegralibysmy premie PJS. Kmiecik z Kołem uratowali dla klubu 400 tys rzucając wszystkich którzy punktują po 90 min.

I tylko dodam że premii PJS także by nie było takze gdyby Skowronek posłuchał forumowych mądrości i odpalił Plewke, kosztem Pawłowskiego o co nawoływało pół forum. Plewka jako wychowanek dał nam prawie połowę punktów w klasyfikacji.
3. Część by odeszła później, część wynalazków Hyballi by w ogóle nie przyszła, natomiast stan na lipiec 2021 jest taki, że czy z Hyballa czy nie, kadra wyglądałaby podobnie. W zimie odeszło głównie zawodnicy z kontraktem do czerwca 2021.
Odpowiedz cytując
Blixa
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 13.08.2021, 05:56
Nasz gegenclown wlasnie zakonczyl prace w Danii. Szybko poszlo.
Odpowiedz cytując
swiety37
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 13.08.2021, 07:54
Nazwę tematu mógłby ktoś w końcu zmienić.
Odpowiedz cytując
Cycu
Senior Member

Od: 09.2019

Stary 31.10.2021, 14:41
Hyballa, miałeś jednak rację, wracaj do nas!
Ostatnio edytowane przez Cycu : 31.10.2021 o godz. 14:47.
Gegenpressing!
Odpowiedz cytując
R33
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2007

Stary 31.10.2021, 19:31
,,Odkopałbym" o Macieju Skorży ale zamknięty.

https://wislakrakow.com/forum/showth...light=Skor%BFa
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów