|
Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
Przeciez tam jeszcze tylko brakuje oskarżenia o misgendering i gaslighting i mielibyśmy 1:1 typowe oświadczenie StopBzdurom i Margot ![]() Ja widzę raczej u jego nieprzejednanych krytyków pianę na ustach, jak się tylko pojawi jego nazwisko ![]() A ja to widzę tak: granica miedzy ekscentrykiem, szczerze oddanym jakiejś idei (a bardzo długo jawił mi się właśnie jako taka osoba - kto nie miał choć chwilę tych złudzeń niech pierwszy rzuci kamieniem) a zjebem, który utracił kontakt z rzeczywistością jest bardzo cienka i Hyballa od pewnego czasu konsekwentnie żegluje w tą drugą stronę. Zresztą skojarzenie mam od dawna to samo, że to jest ta sama historia co z Petrescu, tylko jak to bywa zazwyczaj powtórzona jako farsa.
Ostatnio edytowane przez masada : 30.07.2021 o godz. 18:39.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
@Karherop - dyskusja z Tobą totalnie mija się z celem, ponieważ zakładasz że:
1) każdy trener postawiłby na młodych w takim samym zakresie 2) za Hybali nie byłoby kasy z PJS (którą on de facto wypracował stawiając na młodych) 3) klub i tak rozwiązałby kontrakty z tymi którymi rozwiązał. Innymi słowy traktujesz własną historię alternatywną jak naukę ścisłą, ba - Ty ją znasz, wiesz dokładnie co by się wydarzyło! Na tym etapie normalni ludzie odpadają. Ja mogę napisać co Hybala zrobił dobrze, co zrobił źle, ale co by zrobił według Ciebie trener X, czyli w sumie nie wiadomo kto (raczej nie Gula) to już są dywagacje na które nie zamierzam odpowiadać. A to że kibice śmią jajcować z tekstów o tym jak Hybala rzekomo wykręcał sutki cycatemu piłkarzowi jakiegoś Duńskiego klubiku, na listy otwarte i protesty związkowców reagują śmiechem zamiast umierać z oburzenia nad jego bestialstwem - cóż, normalna reakcja. U nas Beciraj poszedł na wypożyczenie więc pewnie sobie nie pomacał. Jeżeli ktoś ma problem to raczej kolesie którzy nadal go przeżywają po zwolnieniu z klubu. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa! ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Online |
|
Ad.2. gdzie tak napisałem? Wspomniałem tylko że jeśli Hyballa został do ostatniej kolejki to przegralibysmy premie PJS. Kmiecik z Kołem uratowali dla klubu 400 tys rzucając wszystkich którzy punktują po 90 min. I tylko dodam że premii PJS także by nie było takze gdyby Skowronek posłuchał forumowych mądrości i odpalił Plewke, kosztem Pawłowskiego o co nawoływało pół forum. Plewka jako wychowanek dał nam prawie połowę punktów w klasyfikacji. 3. Część by odeszła później, część wynalazków Hyballi by w ogóle nie przyszła, natomiast stan na lipiec 2021 jest taki, że czy z Hyballa czy nie, kadra wyglądałaby podobnie. W zimie odeszło głównie zawodnicy z kontraktem do czerwca 2021. |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
Nasz gegenclown wlasnie zakonczyl prace w Danii. Szybko poszlo.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 06.2010
Online |
|
Nazwę tematu mógłby ktoś w końcu zmienić.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 09.2019
Offline |
|
Hyballa, miałeś jednak rację, wracaj do nas!
Ostatnio edytowane przez Cycu : 31.10.2021 o godz. 14:47.
![]()
Gegenpressing!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |