|
Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Online |
|
Co za kompletna bzdura... Patryk, masz wolną rękę na rajdy z głową w dół! Który tak mu pozwalał? Skorża, Maaskant czy Wdowczyk?
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
Hahaha. Jaki hejt. Nikt się ze mną nie musi zgadzać ale to Mały ciągnął nas przez 1,5 roku po powrocie z Pogoni. To jest zawodnik na którego trzeba postawić i dać mu kredyt zaufania. Carrillo to potrafi co pokazuje Mitrovic. Mam nadzieje, ze z Małym będzie podobnie i to jego będzie wystawiał w pierwszym składzie a nie Boguskiego, który na wiosnę jest bez gola i asysty. A z Legia w obecnej formie to by nawet Widzew wygrał. Taktyka jest kiepska bo nie ma asekuracji na skrzydłach i w miarę ogarnięty przeciwnik wchodzi w nas skrzydłami, jakkolwiek to nie brzmi.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
Brawo, Koneser...
To że Małecki dużo dał Wiśle, po powrocie z Pogoni nie ulega wątpliwości. To, że teraz trener, który ma bogatsze od niego CV nie widzi go w kadrze tez nie ulega wątpliwości. To, że ogarnięty przeciwnik wchodzi w nas skrzydłami nie ulega wątpliwości. To, że ogarnięty przeciwnik ma z tego wchodzenia jedno wielkie g... też nie ulega wątpliwości. Podsumowując: wierzę, że Carillo wie, co robi i nie za bardzo wierzę, że Małecki wie, co robi. Ale niech przekona trenera, że jest w stanie dodać wartości Wiśle zamiast wysługiwać się klakierami na forum. Może jednak dajmy spokój Małeckiemu? Rzadko mnie przekonywał, ale tez nie podoba mi się teraz jeżdżenie po nim. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 05.2005
Online |
|
Nie ma to jak deprecjonowanie zwycięstwa na Ł3, grubo
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Online |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 05.2017
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Koneser
Offline |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Online |
|
Odniosę się jeszcze do powyższego (nie do postu Błaszcza, bo to jakieś głupoty) - kto Ci kolego tutaj jako argumentu do obrony Małeckiego użył jego "Wiślackości"? To już powoli jakaś choroba się robi, przypierdalanie się o wszystko do chłopa. Źle zrobił, nie powinien tak mówić, ale miejcie umiar w krytyce. Niedługo zaczniecie wymyślać jakieś niestworzone historie... Trener jest od tego, by sobie sprawy z Małeckim wyjaśnić.
Ps. A swoją drogą, Mały jest Wiślakiem - nie wiem dlaczego chcesz mu to odebrać. Bo nie pasuje Ci charakterem? |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Tez się zastanawiam dlaczego dla niego Mały to nie Wislak.
Ciekawe co trzeba zrobic by nazwac sie Wislakiem. Nazwa uzytkownika wystaczy ? ![]()
Ostatnio edytowane przez Dariook : 27.03.2018 o godz. 23:04.
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
![]() ![]() ![]() |
Junior Member
Od: 08.2013
Offline |
|
Prawda jest taka że z Małym były zawsze jakieś problemy i już chyba nic ani nikt go nie zmieni. Pytanie czy można na kimś takim na dłuższą metę budować drużynę? Moim zdaniem nie bardzo, ale są odpowiedni ludzie, którzy mam nadzieję podejmą odpowiednią decyzję.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
Czyli co, z Małeckim w składzie byłoby w Warszawie 5:0?
![]() Gdyby Carillo słuchał wszystkich forumowych ekspertów, to grałby Małecki i cała drużyna z CLJ, bo w końcu młodzi Polacy ![]() ![]()
Jestem z Krakowa i jestem z tego dumny!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Online |
|
Jeszcze co do wywiadu. Carrillo wygląda na twardego gościa, zaryzykuje wpuszczeniem Małego do 18 meczowej po tym wywiadzie? Zaryzykuje, że znajdą się naśladowcy płaczący w mediach w przyszłości?
Wątpię. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
Przegląd pisze, że wobec Patryka toczy się postępowanie dyscyplinarne.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Online |
|
Yup. Źródło z tt Treli https://twitter.com/MichalTrelaBlog/...72316493324295
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
@ Dariook
I jeszcze numer w nazwie użytkownika, bo każdy WIślak jest wyjątkowy. ![]() ![]() ![]() ![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
ja .......e czy nie macie wiekszych problemow
![]() Nie mozna byc ponad druzyne. nie mozna i ..... Po to jest ten zjebany trener zeby trenowal i zarzadzał a nie my kibicie ktorzy nie znamy otoczki, kontekstu i w ogole posiadamy 5% informacji a zachowujemy sie jakby kazdy z Nas byl nie na jednym a na trzech treningach dziennie. albo ufamy trenerowi albo ....a nie, i bawimy sie dalej w Tadzikow Pawlowskich i coroczne bawienie sie w pilke... jakbym mial ta sytuacje oceniac czysto pilkarsko (bo wiekszosc jej tak nie ocenia) to chyba jedna mozliwosc to wlaczenie meczu w ktorym Maly gral w podstawie a za niego wszedl Imaz. I wygladalo to tak, ze nie widac bylo tego ze Maly zszedl tylko widac bylo ze na boisko wszedł Imaz. Naprawde chcialbym by Patryk został tu Bogiem, krolem, Panem, Wojtetm i Plebanem ale nie tacy tu byli i nie tacy odchodzili. Jesli Maly ma zostac i robic kwas w szatni to jaki to ma sens? (tylko taki ze w koncu zbierze grupe "niezawodolonych" i kwas bedzie wiekszy, podzialy sie zrobia, beda chcieli zwolnic trenara...nie lepiej abysmy takie problemy zostawili Legii? ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Lokalny Patriota
Offline |
|
Patryk Małecki mógł osiągnąć o wiele więcej, gdyby nie problemy mentalne. Szkoda, bo kiedy był w formie, potrafił wygrywać w pojedynkę mecze. Chociażby ubiegły sezon, kiedy de facto był jednym z tych, którzy ciągnęli Wisłę. Mnie jest go osobiście szkoda, bo na boisku zostawił wiele potu i krwi za Wisłę. Trudno jednak wyobrazić sobie, by w chwili obecnej mógł np. wygryźć Imaza. Tylko i wyłącznie może wygrać rywalizację z Rafałem Boguskim. Szkoda chłopaka, no ale z drugiej strony... nastolatkiem to już dawno nie jest.
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lokalny Patriota
Offline |
|
![]() ![]() |
|
Blood Brothers
Od: 11.2002
Offline |
|
Mały ma interesujące podejście... do trenera pogadać nie pójdzie a do dziennikarza owszem...alogiczne
![]()
BRUCE SPRINGSTEEN & THE E-STREET BAND
"This music is forever for me. It's the stage thing, that rush moment that you live for. It never lasts, but that's what you live for." --Bruce Springsteen |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2010
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Za dużo zabawy w głuchy telefon w klasach 1-3
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2007
Offline |
|
Patryk Małecki to:
Piłkarz który potrafi przesądzić o wyniku meczu jak innym nie idzie Piłkarz który w Ekstraklapie bez problemu znajdzie zatrudnienie Piłkarz który ma umiejętności by być czołowym zawodnikiem Ekstraklapy Patryk Małecki to: Człowiek z wielkiem ego ("kim ty k...a jest?!", "wypierdalać na drugą strone błoń") Człowiek z problemem z dyscypliną (rzucanie koszulki, odmowa wejścia na boisko) Człowiek nie pojmujący dynamiki trener-zawodnik ("ja nic nie muszę udowadniać") Nie neguję że Patryk ma Wisłę w sercu Nie neguję że Patryk jest solidnym piłkarzem Ale ewidentnie nie nadaje się do stylu gry preferowanego przez obecnego trenera i nie spodziewam się żeby u niego grał za dużo Wbrew pozorom to jest bardzo dobra sytuacja dla Zarządu. Jeśli zostawią Patryka a pozbędą się w lecie trenera - piłkrze dostaną sygnał że są w stanie dobierać sobie trenerów jakich by chcieli Jeśli zostawią trenera a pozbędą sie Patryka - oznaczałoby to długofalową wizje budowania drużyny, gdzię poświęcenie zasłużonego zawodnika nie jest problemem. Ja głosuję za drugą opcją. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
Dolary przeciwko orzechom, że trener zostanie.
|
|
![]() ![]() ![]() |
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
Gdy Patryk pracował z trenerem mentalnym był innym człowiekiem. To wtedy potrafił ,,wygrywać mecze" . Współpraca się chyba skończyła niestety.
![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Narzędzia tematu | |
Tryby wyświetlania | |
|
|