|
Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
Senior Member
Od: 05.2017
Offline |
|
Co do liczebności kadry to ja osobiście uważam, że 28 piłkarzy to zdecydowanie zbyt wiele. Optymalnie, według mnie, kadra powinna liczyć maksymalnie 22 zawodników i być uzupełniona juniorami. W szczególności kiedy nie ma drużyny rezerw to każda inna sytuacja jest patologiczna. ![]()
Probierz cwel! Ole ole ole! AUUU AUUU!
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
wczorajszy wywiad zdaje sie potwierdzac ze chodzi o Kube , ale w gre raczej wchodzi przyszłę okienko
![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
Nawet jakby coś się wydarzylo w przyszłym tygodniu,to niech sie nie próbuje przypsać do tego,bo wtedy równie dobrze może się przypisac do jakiegos transferu w lutym,że to własnie o niego chodziło...
Reagan chyba poległeś....
Ostatnio edytowane przez Griszka30KR : 13.01.2018 o godz. 10:03.
![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Poszukiwany listem gończym, jeszcze nie ujęty przez służby:
![]() ![]()
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
![]()
AH:"Mnie nie interesuje prawo, mnie interesuje sprawiedliwość.... "
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
no jak, przeciez Mitrovic to bomba
![]() a jak nie, to nowy sponsor po za tym, chodzilo o Kuliverta ktory juz byl na lotnisku nawet, ale odwolali lot. Siedzi teraz w poczekalni i czeka na nowy. Towarzystwo umila mu para Rumunów o barwnych nazwiskach Grigorie i Galamaz (tak to lecialo?) oraz brazylijczyk Nei. Z oddali slychac rowniez jęki niezadowolenia w jezyku hiszpanskim, plynace od jegomoscia czytajacego gazete ktorym jest niejaki MJ. Z tego co mowia ludzie, (lub szklanki whisky) hiszpan czytal o pewnym Holendrze ktory mial przyjsc do Krakowa, ale transakcja nie doszla do skutku z racji tego ze jego nazwisko ma dwa czlony. Niby błachy powód...a jednak powód. Szkoda, dzieki niemu stadion mial byc pełny a coca-cola miala sie lac litrami po schodach przeciwpozarowych i po reklamach okalajacych betonowa elewacje. Oficjalna strona, poki co swietnie zarzadzana, majace bardzo profesjonalny sklep, nie potwierdza informacji podawanych przed media.
Ostatnio edytowane przez szprotson : 13.01.2018 o godz. 11:08.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 04.2017
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Banita
Od: 08.2008
Offline |
|
Jesli uwazacie, ze Mitrovic to jedyny zawodnik, ktory dolaczy do Wisly w tym okienku to... uwazajcie dalej
![]() |
|
![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2014
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
Junior Member
Od: 08.2013
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]()
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Powiedzieć, że do Wisły dołaczy pewnie jeszcze z 1-3 zawodników, to jak nic nie powiedzieć.
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 11.2017
Offline |
|
Szkoda tylko że tych ewentualnych zawodników nie udało się dograć przed wyjazdem na zgrupowanie. Każdy dzień trenowania z drużyną i grania w sparingach jest na wagę złota (pucharów ![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Banita
Od: 08.2008
Offline |
|
Podstawowy warunek to pozbyc sie czesci obecnych zawodnikow.
A kolejny to korzystne rozstrzygniecia na innych podworkach. Trzeba czekac. |
|
![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
temat byl Wolskiego a tu buch...Kuświk
![]() to jest wlasnie 360 :] ![]() a potem bedzie kolejny obrot jak podpiszemy umowe z Kuba ![]() ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 10.2014
Offline |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
Na obóz nie jadą: Gonzalez, Velez, Ondrasek, Ze Manuel.
Ze Manuela nie ma już nawet w kadrze na stronie głównej. Wiadomo co z nim? |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
No pewnie do Porto wrócił....
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
rozumiem sezon ogorkowy - zarty- szydere itp ....ale mimo wszystko drze i boje sie tego pomyslu z Kuswikiem .....codzien sprawdzam wiadomosci zeby zglosil sie po niego jakis piast albo Sandecja albo inne zadupie ilkarsko-kibicowskie
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
Pomysł z Kuświkiem.... skąd macie te lęki?
Gość jak wielu innych "zaginął" w Lechii, tak jak cała masa dobrych piłkarzy którzy tam trafili. Ale solidny poziom prezentuje i pod wodzą naszego trenera zacząłby strzelać gole. Takiego Ondraska zjada na śniadanie. Ja tam lęków nie ma przed Kuświkiem. Wg mnie gwarantuje te 10-12 goli w sezonie. ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
Pisałem już o tym ktoś sobie dał plotki w PS a w to łykacie.....
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
A może tak sięgnąć po Michała Nalepę, który podobno nie leci na zgrupowanie z Lechią? Na Węgrzech sobie radził a Wasilewski i Głowacki wieczni nie będą.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
W dodatku wychowanek. Bardzo by się nam przydał, brałbym.
![]()
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 10.2010
Offline |
||
Nie potrzebujemy teraz dodatkowego zawodnika na środek obrony. Dopiero po sezonie będziemy szukać. ![]()
Wiślacki kumplu, wpadnij na mój profil na Twitterze - TUTAJ.
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
Nalepa nie będzie czekał do lata. Pytanie raczej z natury czy może się u nas rozwinąć na tyle, że warto go wziąć.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
A mi gdzieś w internecie mignęła informacja, że Matras jest na wylocie z Lechii. Pytanie do osób, które oglądają mecze - czy to dobry zawodnik? Pamiętam, że komentator w meczu Wisła-Pogoń/Pogoń-Wisła w poprzednim sezonie mówił, że Matras przechodzi do Lechii, bo to wyróżniający się zawodnik Pogoni etc.
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Narzędzia tematu | |
Tryby wyświetlania | |
|
|