|
Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
Wyświetl wyniki ankiety: Wysokość składki minimalnej![]() |
|||
50zł |
![]() ![]() ![]() ![]() |
118 | 53,15% |
100zł |
104 | 46,85% |
Głosujących: 222. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
125 Gin dzisiaj wplacone
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 04.2006
Offline |
|
30. Zotek
Deklaracja i wpisowe wysłane 15.10 Informacja o przyjęciu 20.10 |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Online |
|
I nie, nie chodzi mi o narzekanie na wysokość, ale jednak minimalna składka roczna 600 zł to sporo, a na pewno już kwota jaką każdy musi się liczyć w budżecie. Sam jeszcze nie wysłałem swojego zgloszenia ale niedługo to powinno się zmienić. |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
Troszke mijasz sie z prawda. Przeciez sam osobiscie tworzylem w tym temacie ankiete (ktorej wyniki masz u gory) na temat wysokosci skladki minimalnej, wiec to nie bylo tak, ze zostala ogloszona, tylko konsultowalismy ja za pomoca ankiety. Poza tym istnieje mozliwosc dobrowolnych wplat, Nikt nikomu nie broni przeciez wplacac co miesiac powiedzmy 5zl.
Ja osobiscie nikogo nie poganiam, nie ponaglam. Kazdy powinien byc odpowiedzialny sam za swoje deklaracje. Rozne bywaja w zyciu sytuacje. Ja sam tez przeciez nie mam pewnosci, ze nie wydarzy sie w moim zyciu sytuacja, w ktorej nie bede w stanie wplacac na Socios. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2018
Online |
|
do wykasowania.
Powód: tu była kiedyś lista.
Ostatnio edytowane przez krakus76_ : 15.11.2018 o godz. 20:28.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2005
Offline |
|
![]() spoko PSYCHOL, jestem zdania, że trzeba brać odpowiedzialność za swoje deklaracje, byłem tylko ciekaw czy za tą listą coś pójdzie czy sama w sobie ma być pewnego rodzaju ponagleniem/ weryfikacją. |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
Nic za tą listą nie pójdzie, nikt z Socios się też o taką listę nie prosił
![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Junior Member
Od: 07.2017
Online |
|
Krakus - masz błąd. Będę do końca miesiąc ale jezcze nie jestem
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Online |
|
Spokojnie
![]() Dziś była masa zgłoszeń osób które zostały Socios i tych, którzy zrezygnowali (i tu też ciekawa informacja zwrotna jaki był powód). Odnoszę wrażenie że "Lista" już wywołuje emocje (chęć oznaczenia się danym kolorem lub wyjaśnienia powodów rezygnacji). W sumie jak tak dalej pójdzie to może nawet zmobilizować tych, którzy wpisali się ale potraktowali to mało poważnie. Bardziej jako efekt śnieżnej kuli bo zawsze lepiej identyfikować się z przytłaczająca większością niż jakąś "grupką osób". Cała lista na czerwono ![]() ps. Jeśli kogoś nie ma na liście (forumowiczów) a jest członkiem Socios to niech się również tym pochwali. |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2006
Offline |
|
@Karherop to co napisał Wiesniak to prawda. także nie wiem o co się rzucasz. nie dasz rady 50, to wpłacaj 5-10 zł ale wpłacaj. to nie chodzi nawet o ilość kasy, bo to jest zależne od wielu czynników ale wpisałeś się na listę to pomagaj Wiśle. poza tym ja rozumiem, że ktoś ma trudną sytuację ja sam mam nie ciekawą ale myślę, że niektóre osoby wmawiają sobie pewne rzeczy. przy czym dla tych co mają problemy a pomagają Wiśle mam szacunek.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
162. duce! - dziś wysłałem skan aplikacji członkowskiej i opłaciłem składkę.
![]() ![]() "Unia Tarnów - Te słowa brzmią dumnie..." |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2007
Offline |
|
[QUOTE=krakus76_;1518029].../QUOTE]
Pytanko do adminów: Czy jest opcja dodania do profilu na forum informacji, że ktoś jest zarejestrowany w Socios? np: Od: 05.2007 Skąd: Bronowice Członek Socios Wisły Kraków Status byłby dodawany przez adminów po zweryfikowaniu, że dany uzytkownik jest faktycznie członkiem. Jest to możliwe? |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Online |
|
Chodzi mi raczej o samą listę i deklaracje, bo składka która była deklarowana w ankiecie (sam zaznaczyłem 100), wydawała mi się w odniesieniu do wplaty rocznej. Zresztą byłem już w kilku stowarzyszeniach i zawsze to była tam kwota płacona raz na rok. Nie mniej jednak jeśli socios ma coś znaczyć to i te 600 zł to będzie dobra kwota, ale to życie pokaże i mocno kibicuje temu projektowi. Wykładnikiem będzie na pewno ilość zapisanych osób. |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
Deklaracja wysłana, pierwsza wpłata zrobiona, stałe zlecenie przelewu zrobione.
witam Panowie socios ![]() Po weekendzie jeszcze mój ociec dołączy, więc +2 ![]() ![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2011
Online |
|
nr 72.... jestem od początku
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Potwierdzam oba wpisy powyżej
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Online |
|
Do wykasowania
Powód: tu kiedyś była lista
Ostatnio edytowane przez krakus76_ : 15.11.2018 o godz. 20:27.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Junior Member
Od: 12.2011
Offline |
|
Deklaracja wysłana na e-mail, wpisowe opłacone
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2010
Offline |
|
Deklaracje złożyłem przed meczem, dzisiaj poszedł przelew
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 04.2017
Offline |
|
Deklaracja złożona
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Ja się nie deklarowałem, ale dołączę w bliżej nieokreślonym czasie, jak ustabilizuje mi się sytuacja z pracą.
Żeby nie było, że ściemniam to dwóch członków wspierających to moje małe szkraby ![]() ![]()
the future's uncertain
and the end is always near |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
Tez jeszcze nie jestem, do miesiąca powinienem złożyć deklaracje. Nie wiem czy było to już tutaj poruszane, ale szkoda ze nie można tej deklaracji wypełnić elektroniczne. Na pewno byłoby to wygodniejsze i pewnie ludzie szybciej zdecydowaliby się składać deklaracje
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2006
Offline |
|
Tak, poruszałem to. Ja nie mam drukarki i dlatego sam zrobiłem formularz w wordzie. Przesłałem wypełnioną elektronicznie deklaracje i mnie przyjęli. Jak chcesz to się podzielę.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Chciałem jedna kwestię poruszyć, ponieważ spotkałem się kilka razy ze zdaniem, iż ktoś nie przystąpi do Socios, ponieważ nie ma zaufania do obecnego zarządu klubu. Socios powstało między innymi dlatego, żeby pieniądze były wydawane zgodnie z naszą - czyli członków stowarzyszenia - wolą. Klub będzie musiał rozliczyć się z pieniędzy, które mu przekażemy. Jeśli ktoś nie ma zaufania do zarządu, to właśnie dzięki Socios będzie mógł wspierać klub w sposob, który mu odpowiada.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
Pdf to doc converter w google wpisac. Zmienic otworzyc wypelnic odesłać. Prosta sprawa ![]()
Tylko Wisła!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2006
Offline |
|
Tak też zrobiłem
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
Deklaracja złożona i opłacona , witam wszystkich szanownych Socios i przepraszam,że dopiero teraz !
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
Nie ma za co przepraszać!!! Oby nowych członków przybywało do końca świata i o jeden dzień dłużej!!! Ku chwale Wielkiej Wisły!!!
![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2006
Offline |
|
@blanco brawo Ty! oby nasz Socios rosło w siłę
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków