|
Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
Senior Member
Od: 08.2015
Offline |
|
Marzy mi się, żeby obydwu Panom za zakończenie meczu puścić "Dni, których nie znamy" Marka Grechuty. Może ktoś ze spikerki czyta to forum
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
A mi się marzy żeby dopingujący Z CAŁĄ MOCĄ JAK ZA DAWNYCH LAT skupili się na tej doniosłej chwili zamiast podniecać się amiką, zakonem, łks, Chorzowem RTS i całą resztą nieistotnych dla większości farmazonów. Zwłaszcza dzisiaj.
![]()
Jeśli ktoś nie rozumie, w jakim klubie gra i dla kogo, to niech stąd lepiej odejdzie i nie zawraca głowy - mówi ostro były piłkarz "Białej Gwiazdy", MAREK MOTYKA
|
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 08.2013
Offline |
|
Ikony. Panowie dziękuję to dzięki wam zacząłem jako dzieciak kibicować Wiśle Ciesze się, że przynajmniej Boguski zostaje,jemu też należy się szacunek, większy niż Małeckiemu, który co innego mówi, a co innego robi.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
Fantastyczni piłkarze i ludzie.
Szacunek na zawsze. ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
Czas nie k...s - nie staje, więc ten dzień musiał kiedyś nadejść. Podziękowania za wiele dobrych meczów i powodzenia dla Arka w szkoleniu młodzieży.
![]()
.
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
To jest ....a NIEWIARYGODNE. Paweł, nie dało się tego lepiej skończyć
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
Kapitalne zakończenie.
![]() Lengyel - Magyar két jó barát együtt vív, és issza borát!
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
Łzy w oczach. DZIĘKUJĘ!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Piękne zakończenie fenomenalnej przygody. Panowie D Z I Ę K U J Ę !
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
Tak to sobie Pawel wymarzyl
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
Dziękujemy!!!!
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Gdyby taki film puścić w kinie, to jego zakończenie zostałoby uznane za banalne i sztampowe, typowy happy-end... gdy jednak taki scenariusz pisze życie, to człowiek może tylko się cieszyć, że doświadczył takich pięknych chwil.
Arek, Paweł - daliście mnie i setkom tysięcy innych niezliczone powody do radości i wzruszeń. Dziękuje za wszystko i oby do rychłego zobaczenia! |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
Nie wierzyłem, że Paweł znajdzie sie w kadrze, zaskoczył mnie Carillo zmiana na Pawła. Jak wchodził pomyślałem: ALE BĘDĄ JAJA JAK STRZELI i strzelił ! Najpiękniejsze pożegnanie jakie można sobie wymarzyć ! |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
coś niesamowitego.
po prostu dziękuję |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
Powiedziałem do kolegi w przerwie - "wejdzie Brożek i w doliczonym jebnie gola, jak w amerykańskich filmach" )) No i kuwa padam ))) |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
Znalazłem filmik na którym znajdują się prawdopodobnie wszystkie bramki Brożka dla Wisły (prócz dzisiejszej
![]() Polecam |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
Historyczna bramka, którą będziemy wspominać przez lata. Tak się tworzy legenda. Życie napisało piękny scenariusz.
Paweł jeśli to czytasz pozdrawiam Cię serdecznie i dziękuję z całego serca na te wszystkie lata. Mam nadzieję, że będziesz na R22 stałym bywalcem. Już na zawsze będziesz częścią tego klubu! ![]()
What's new?
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
Pięknie napisał @Elendil, że gdyby ta historia posłużyła za scenariusz filmu, to byłaby słodka do porzygania, a to się stało... coś nieprawdopodobnego!
PAWEŁ! AREK! DZIĘKUJĘ! |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
Jeżeli jest tu ktoś, kto mógł byś na stadionie, a został w domu niech żałuje z całego serca.
Najpiękniejsze chwile i emocje, jakich od lat nie było na Wiśle. Nawet bramki Carlitosa w derbach zeszły na drugi plan, po tym, jak zobaczyłem Pawła świętującego zdobycie bramki i tą radość na trybunach.... ![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
Piękna sprawa, dziękuję, bo polało się parę łez dzisiaj
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
wszystko zostało napisane, lepiej się tego skończyć nie dało !
![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 04.2010
Offline |
|
Za występy w Reprezentacji Polski,za profesjonalne podejście do zawodu piłkarza, Arkadiuszowi Głowackiemu i Pawłowi Brożkowi składam wielkie podziękowania.
PS Bramka Pawła w meczu z Lechem Poznań jak za dawnych lat. ![]()
Kibic Legii Warszawa.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
To było piękne.. naprawdę nie da się tego lepiej wymyślić.
Poryczalem się chyba z 5 razy. ![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
AREK PAWEŁ takich Wielkich Wiślaków jak WY zaczyna nam brakować!!!!!!!!!!!!!!
Zostańcie z Nami - jeżeli nie jako zawodnicy to w innej roli !!!!!!!!!!!! Żal tych kontuzji i nadwyrężania zdrowia Pawła przez ostatnie 2-3 sezony, kiedy grał z wiecznymi kontuzjami wpłynął na jego możliwości w tym sezonie...... Pamiętam jak w 2013 roku przed meczem z Legią w Krakowie po jego powrocie z zagranicznych wojaży stwierdziłem, że wszędzie dobrze ale w domu najlepiej - Paweł z łzą w oku przyznał mi rację. Potem strzelił jedynego gola w naszym ostatnim wygranym meczu z 7 w Krakowie.... Zarówno Paweł jak i Arek zawsze chętni byli do rozmowy, ostatni raz z Broziem gadałem w Krakowie przed derbami na Reymonta - ze smutkiem stwierdził, że kibice pamiętają Twój ostatni mecz, a nie pamiętają o całej reszcie - tym meczem, tą bramką zapisał się najlepiej jak tylko mógł w pamięci kibiców. Życzę w Zabrzu hat- tricka, i mimo wszystko uważam, że zdrowy Brożek w kolejnym sezonie też pewnie ustrzeliłby kilka ważnych bramek!!!!!!! ![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Miodek
Od: 06.2004
Offline |
|
To, co stało sie dzisiaj jest absolutnie niesamowite i nie mam słów na to, żeby to opisać. Scenariusz, który marzył mi się od momentu wejścia Brożka na boisko, spełnił się w 1906%. Coś pięknego! Na radość naszych piłkarzy i gratulacje, jakie składali Legendom Wisły - mogłabym to oglądać w nieskończoność. Bardzo się cieszę, że Pawłowi się to udało - zasłużył na to.
Obu Panom BARDZO DZIĘKUJĘ za wszystkie piękne chwile na R22. Już nie na boisku, ale - zostańcie z nami. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
Tak odchodzi LEGENDA!
Materiał na dobry film! Dzięki Broziu Dzięki Głowa! ![]()
Tylko Wisła!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
W tym meczu chciałem tylko, żeby Paweł dostał kilka minut i bardzo się ucieszyłem, gdy dostał ich nieco więcej. Od momentu jego wejścia kibicowałem już tylko jemu. Ta bramka w doliczonym czasie gry to więcej niż mógłbym sobie wymarzyć. Paweł pięknie zamknął pewien rozdział w swoim, ale i w moim życiu, bo tamtej Wisły nie ma i mnie młodszego też już nie. Wspaniała bramka we wspaniałych okolicznościach. Bardzo się cieszę.
Obu piłkarzom życzę wszystkiego dobrego, zawsze będę ich miło wspominał. ![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
Paweł, rozjebałes system !
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 05.2004
Offline |
|
Takich chwil sie nie zapomina. Kto nie był niech żałuje. Takich piłkarzy co raz mniej. Serce zostawili na boisku. Dzięki za to że byliscie
![]()
ZABIERZÓW WIERNY WIŚLE
|
|
![]() ![]() ![]() |
Armia Białej Gwiazdy
Od: 11.2002
Offline |
|
Gdy na tablicy widniał wynik 0:1, a Pawła nie było na boisku napisałem:
"Taki scenariusz: Brożek dostaje 10-15min. i nieważne jaki wynik strzela bramkę na pożegnanie. Ps. najlepiej zwycięską ![]() Aktor doskonały, bo zagrał jak w scenariuszu napisane. ![]() Dzięki Paweł! Dzięki Arek! ![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Narzędzia tematu | |
Tryby wyświetlania | |
|
|