|
Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
wzmocni się |
![]() ![]() ![]() ![]() |
33 | 24,09% |
osłabi |
82 | 59,85% |
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
22 | 16,06% |
Głosujących: 137. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
Senior Member
Od: 09.2014
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
![]() ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2006
Online |
|
Wisla szuka nowych zawodnikow- pol ligi juz zaciera rece , bo jak odpalą to beda do wyciagniecia niebawem za frytki,
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2008
Offline |
|
Wygląda na to, że Wisła będzie ogrywać zawodników opłacanych czy kupionych przez osoby prywatne jak Wojciech Kwiecień czy jakieś firmy, a przy ich sprzedaży będą się w pewien sposób dzielić zyskiem. Więc o tych nowych zawodnikach będą decydować ich ,,właściciele''. Po za tym jesteśmy w dość cięzkiej sytuacji finansowej i być może bolą takie straty jak Carlitos, Imaz, Kostal czy Arsenić ale mimo wszystko przecież tak naprawdę to na nich zarobiliśmy. Jakby poprzedni zarząd miał poukładane w głowie to takiej sytuacji by nie było.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
Zluzujcie troche.. bez: Arsenica, Imaza, Bartkowskiego, Korta, Pola Lloncha, Carlitosa, Ondraska czy Veleza nie ma co mysleć o pucharach - sam Kuba to za mało.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Junior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
A propo zawodnika którym jesteśmy ponoć zainteresowani, poniżej filmik młodzieżowej reprezentacji Słowenii. w którym David Tijanic strzela dwie bramki z wolnych ( swoją drogą druga kozacka )
O ile nigdy nie należałem do podjarańców wyciągających wnioski na podstawie 3 minutowego filmiku na YT, to asysta przy ostatniej bramce mega kozacka, widać że ma smykałkę do niekonwencjonalnej gry. https://www.youtube.com/watch?v=1bE-uzszXtI&app=desktop ![]()
Pierwszy mecz na którym byłem:
1997/98 I liga Wisła Kraków 0:0 Stomil Olsztyn Najlepszy mecz na którym byłem: 14.12.2011 Wisła Kraków 2:1 Twente Enschede Najlepszy wyjazd na którym byłem: 18.09.2008 Tottenham Hotspur 2:1 Wisła Kraków |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
Wyglada na to ze tacy zawodnicy jak Tijanic beda oplacani jak Peszko od kogos z zewnatrz ,bo niewierze zeby w naszej sytuacji zarzad mogl sobie na to pozwolic.
Co nie zmienia faktu ze on wygada naprawde dobrze,gra regularnie + mozna bedzie na nim tez zarobić. I jeszce tylko napastnik,bo jakos Kolar mnie nie przekonuje,ale czesto jest tak ze jak pilkarz niedoceniany dostaje szanse-to ja wykorzystuje wiec zobaczymy.
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 30.01.2019 o godz. 21:15.
![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
Chyba podczas sprzedaży Brleka było omawiane, że nie ma czegoś takiego jak podział zysków z prywatną osobą która wyłożyła na niego pieniądze bo chyba regulaminy tego zabraniają. Wtedy chyba rozliczono się barterowo poprzez oddanie do użytkowania skybox'a.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
![]() Podobno grany jest też temat napastnika.. co szczerze mówiąc mnie dziwi. Wydawało mi się że stan osobowy czyli Kolar,Drzazga, Brożek + Buksa wystarczy Stolarowi, a podobno chciałby jeszcze wysokiego napastnika (zajechało to Skorza). |
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
Kolar z Drzazga sa ewidentnie szykowani do pierwszej 11
Brozek jest kontuzjowany, zreszta od 2 lat chyba co drugi mecz ma proble z łydka napastnik jest zmieniany praktycznie co mecz, sam jestem za tym zeby Bukse pomalu wprowazdac ale miejsce na jeszcze jednego zdecydowanie jest ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
![]()
Prawica ogłupia
Lewica okrada Andrzej Du*a |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
Slovan tez potwierdza
Prestup Vukana Savičeviča je v štádiu rokovania https://www.skslovan.com/clanok6511-..._rokovania.htm w takim razie witamy na pokładzie ![]() ![]() ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Bardziej ze stylu gry przypomina mi Brleka. Co można było zobaczyć na 15minutowym filmiku z youtube? ^^
Świetne przerzuty, kontrola tempa gry, gościu nie jest typowym defensywnym pomocnikiem, ale lubi grać bardziej wycofanego (szóstka). Razem z Bashą stworzą bardzo ciekawą parę pomocników, o podobnej charakterystyce - przy naszych reprezentacyjnych skrzydłach i prawdopodobnie taktyce 4-4-2 ważne jest, aby dwóch środkowych pomocników miało pojęcie o grze w obronie i piłka im nie przeszkadzała w rozprowadzaniu akcji - głównie na boki. Kort dobre zaczął, ale większość rundy miał przeciętną. Szkoda jego odejścia, bo wart byłby kilkaset tysięcy euro, ale nie będzie problemem go zastąpić. Halilović poza techniką prowadzenia piłki nie pokazał kompletnie niczego, co miałoby wskazywać na nagły skok poziomu, więc jeśli Plewka zostanie w Wiśle to lepiej w niego inwestować. |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Jakieś ploty odnośnie powrotu Manu Sarkiego
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
No bez jaj. Gość od dwóch lat grywa na orlikach na Płaszowie Starym
![]() ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 12.2018
Offline |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
Po co i na co ? ktoś wypuścił screnna z jego rozmową co jest pewnie fake i on chce grać za darmo
![]() ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Nie widziałem, że za darmo chce grać, jedynie info, że coś tam Sarki ma wrócić - to że słaby to się zgadzam :] Tylko pytanie czy może być słabszy od Peszki?
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
Idź do klubu i powiedz ze jesteś lepszy od Peszki i zagrasz za niego. W sumie to Ci moge nawet kontrakt opłacić, w koncu ktoś kto .......i trzy po trzy tez zawsze sie przyda w ekipie, trzeba z kogoś ciągnąć bekę. Wiec Lucjuszu, jesteś słabszy od Peszki czy nie? ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
Ok do usunięcia
Ostatnio edytowane przez filemon : 04.09.2020 o godz. 14:06.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Peszko może się jakoś nie będzie wyróżniał, ale przy słabszych meczach, momentach potrafi grę z przodu pociągnąć.Jeszcze kilka tygodni temu to każdy chciałby nawet juniorów żeby w tej lidze zostać, teraz rozkminki czy Peszko nie słaby.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Nasza kadra ma na ten moment 16 zawodników powyżej 22 roku życia. W tym kilku którzy ledwo lizneli doroslej piłki (Drzazga, Klemenz, Bartosz i Kolar) w tym trzech kontuzjowanych (Brożek, Boguski, Bartosz) i naprawdę dalej istnieje dyskusja czy mam jest Peszko potrzebny?
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
Tym bardziej że za niego nie płacimy
![]() ![]()
socioswisla.pl
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
Zgadzam się. Wspomnicie moje słowa ale w tej atmosferze szatni i tym klimacie wokół klubu i samego Sławka, jest bardzo prawdopodobne, że Peszko zagra bardzo dobrą rundę. Wcale bym się nie zdziwił. I piszę to mimo że nie byłem zwolennikiem wypożyczenia go z Lechii.
![]() Lengyel - Magyar két jó barát együtt vív, és issza borát!
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2003
Offline |
|
Sprawdzi sie czy sie nie sprawdzi - jest obecnie graczem Wisly i nie ma sensu tego ciagle walkowac. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
jedziecie po tym Peszce , a ja i tak wole jego niz paraolimpijczyka RB9
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Zwolenników Wolskiego też wielu nie było, po pierwszym meczu już każdy zapomniał że to Legionista.dajcie mu chwile pograć potem oceńcie
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 09.2007
Online |
|
Ja tam jestem sceptyczny co do Peszki, ale trener go chce. Może więc jakoś do niego dotrze. Jeżeli zaś sam zawodnik ma pod kopułą coś więcej niż trociny, a sądzę, że tak właśnie jest, wykorzysta szansę. Jeżeli nie, wówczas za pół roku pożegna się nie tylko z Wisłą, ale i zawodową karierą.
![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Narzędzia tematu | |
Tryby wyświetlania | |
|
|