|
Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
Socios Wisła Kraków
Od: 04.2017
Offline |
|
Na początku jego pobytu tutaj śmiano się nie z niego, tylko z tego że pół forum uważało go za wielki talent, mimo że nic wtedy jeszcze nie pokazał.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Online |
|
Czarował w sparingach zaraz po przyjściu stąd podnieta niektórych użytkowników.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 04.2017
Offline |
|
No i Dukat napisał, że go bierzemy do Wisły, jeśli zobaczy skan 100 karnetów
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
Jednak Kostal odejdzie pewnie Jaga cóż pieniędzy trzeba to fakt....
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 07.2005
Offline |
|
A wie ktoś czy ten chłopak wypożyczony do garbarni (chyba się Serafin nazywał) to jeszcze ma z Wisłą kontrakt ?
![]()
www.hattrick.org najlepszy manager on-line...
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
Bez sensu z tym Kostalem jak chciał zostać. Czekaliśmy tyle czasu aż zacznie grac na miarę umiejętności.
Serio zbawi nas ten jeden milion w naszej sytuacji, a jego cena na pewno będzie szła w górę ? ![]()
Przesłanie na nowy sezon para-ekstraklasy znalezione na innym forum po występach pucharowiczow:
Cytat:
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
A czy cena na pewno pójdzie w góre? A co jeśli złamie nogę ..? nie tacy byli, nie tacy odchodzili, nie tacy wracali ![]() ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2007
Offline |
|
350 tys euro to bardzo dobra cena w naszej sytuacji. brać! |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Z tego co mówił Królewski w programie u Stanowskiego to wolałby, że Kostal w klubie pozostał.
Jednak wspominał też, że w tym wszystkim musi być wola i chęć zawodnika. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
post anulowany
Powód: przeniesiony do innego tematu
Ostatnio edytowane przez rozarian : 17.01.2019 o godz. 12:15.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
1,5 mln złotych w sytuacji gdzie nie mamy na raty leasingowe kosiarki...
Kostal potencjał do rozwoju jeszcze ma ale ma również sporo brakow Nie stać nas na odrzucane takich pieniedzy ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2007
Offline |
|
kasiorka na teraz to jedno - mam nadzieje, ze wpiszą jakiś.procent od następnej sprzedaży
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2010
Offline |
|
Oby tylko zaklepali sobie jakiś procent od kolejnego transferu Kostala. Jeszcze sprzedajmy Imaza i będzie może z 800tys euro zysku co podbuduje naszą sytuacje finansową.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 01.2006
Online |
|
A kto chce kupić Imaza za 800 tys. euro?
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2010
Offline |
|
Kostal + Imaz = 800tys euro. Może niewłaściwie się wyraziłem
Ale już nieaktualne widzę, ciekawe co się stało.... |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
Dobrze że Kostal wraca. Idę w zakład o duże piwo że na wiosnę wartość wzrośnie i to sporo.
kto wchodzi? |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 01.2006
Online |
|
Mi chodzi o to, że za Imaza póki co nie ma oferty nawet na 100 tys. euro, więc takie symulacje nie mają sensu. Widać to też teraz na transferze Kostala, że każdy próbuje wykorzystać sytuację Wisły i bada, jak mocno można naciągnąć strunę. ;-)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
Jesli juz mamy sprzedawac Kostala za takie smieszne pieniadze to lepiej do legii z duzym procentem od kolejnej sprzedazy, 25-30 % , legia byle drewnianych skorokopaczy potrafi sprzedac za godne pieniadze wiec moze i z Kostalem by sie udalo,
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
Z Kostalem albo ktoś nagle rzucił lepszą ofertę, albo jest jakiś horyzont na kasę i kadry nie trzeba uszczuplać.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Banita
Od: 01.2019
Offline |
|
Kostal jest przymierzany razem z Imazem do Jagi w pakiecie 2w1
![]() |
|
![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
Kostal by duzo zyskal na grze i trenowaniu z Kubą, za pol roku bylby mogl byc duzo wiecej warty, , 2 w 1 ? Szkoda Imaza , czyli gramy juz juniorami bo pewnie za 2 takich zawodnikow Jaga da max z 700-800 tys , a to niewiele, takim tempem to uratujemy Wisle finansowo a sportowo mozemy nawet spuscic z ligi, po patrzmy na sklad bez Arsenic, Halilovica, Kolara, Kostala,Zdenka ......tam juz nie bedzie nic,
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
Kolar zostaje, Halilovic raczej nie
|
|
![]() ![]() ![]() |
Banita
Offline |
|
Ja tam sie nie dziwie Kostalowi ani Imazowi.Pojda do Jagi.Kasa na czas.Ladne miasto.Powietrze swieze.Brak Sarapaty.Win to win
|
|
![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
Cała Wisła w Jadze? Paranoja! Powinni nam potem płacić procent z kasy od C+
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
Wcześniej w Warszawie była nasza kolonia (Carlitos, Mączyński, Cierzniak, Handzlik), jeszcze wcześniej we Wrocławiu (Stjepanović, Chrapek, Jović, Kokoszka). Czas na Białystok.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
Mnie jakoś tak to nie boli jak wielu innych. Może damy szansę jakimś dzieciakom, może się uda podpisać jakichś młodych graczy z niższych lig. Może uda się kogoś wypożyczyć. Wystarczy, że się utrzymamy i będzie dobrze. Chciałbym, żebyśmy przede wszystkim mieli zgraną pakę, której na ten moment nie trzeba płacić złotym pociągiem. Na wygrywanie przyjdzie czas.
![]()
Life is short. Wear your passion!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Junior Member
Offline |
|
Akurat w tym momencie nie powinno wyjść to Wiśle na złe... Jaga potrzebuje piłkarzy, płaci za nich dobry hajs, który potrzebny w Krakowie jest na już, więc niech bierze. Zagraniczni piłkarze nie mają też takiej więzi z klubem, szczególnie w sytuacji w jakiej znalazł się klub. Wcale się nie dziwię takiemu Imazowi, czy Kostalowi. Trudno wyobrazić sobie pracę przez pół roku za darmo. Jaga to jeden lepiej zarządzanych klubów w Polsce, więc będzie im tam dobrze. Białystok ładne miasto, ale myślę, że za koniec sezonu zatęsknią za Krakowem ;-) Jedynego, którego odejścia mi szkoda to Arsenicia.
![]()
"Wszystko, co wiem o moralności i obowiązkach, zawdzięczam piłce nożnej. "
|
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Narzędzia tematu | |
Tryby wyświetlania | |
|
|