|
Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
Member
Od: 07.2007
Offline |
|
Brożek nasz obecnie główny napastnik, jeszcze kilka miesięcy temu za stary na Wisłę.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
Kuba jeszcze nic nie podpisał a Basha jeszcze nie wypowiedział kontraktu
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
Kuba to na razie był tylko popykać ,ale kto tam wie.Bashy szkoda by bylo cholernie,bo to dobry grajek.A Kube...... pamietam z koszulka "Kiedyś tu wróce " ale ten czas leci.
![]() @brylant wez zmnien ten awatar.
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 09.01.2019 o godz. 17:45.
![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
chodzi mi o dzisiejsza liste obecności , a nie kadre na ew. runde wiosenną
![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
Wiadomo co z Halilovicem, był obecny?
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 09.2014
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2013
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 02.2012
Offline |
|
raczej truchtającego bo na bieganie to nie ma siły
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
Hej. Mam pytanie jak w przyszłym tygodniu piłkarze będą trenować w Myślenicach? Mam wolny poniedziałek i chciałbym podjechać i trochę ich wesprzeć i podziękować że są z Nami!
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
Biorąc pod uwagę, że Kostal i Imaz raczej nie chcą już grać w Wiśle to w chwili obecnej - zakładając oczywiście zapowiadana spłatę do środy - skład jest następujący:
Lis - Palcic, Wasyl, Sadlok, Pietrzak - Kuba, Boguski, Plewka, Laskoś, Drzazga - Brożek. W odwodzie: Buchal, Bartosz, Grabowski, Śliwa, Słomka, Świątko - chyba że o kimś zapomniałem? No, teraz robota przed Głową - bo w tym składzie to o te 11 punktów będzie trudno. Musi znaleźć możliwość wypożyczenia 3-4 grajków |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
Wojtkowski
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
Są też jakieś szanse na Burligę
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
Plus trzech piłkarzy którzy mają przyjść na wypożyczenie z zagranicy-Krzysiek Kiewicz
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
Oficjalnie odeszli: Ondrasek, Kort i Bartkowski
Nie dojechał Basha Proszę o info kto z wymienionych teraz: Kolar, Halilović, Arsenić, Imaz, Kostal, Palcic stawił się już na przygotowania i trenuje z zespołem? A kto sie nie stawił |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
Narazie żaden z wymienionych nie stawił się na treningu.
Prawdopodobnie czekają na przelew zaległej kasy. Jeżeli będzie przelew w najbliższych dwóch dniach to duża szansa że Kolar, Halilović, Imaz i Palcić zostaną z drużyną. Arsenić ma bardzo dobre oferty z Legii, Lechii, Jagiellonii i Lecha. Najlepsza podobno z Legii,więc trzeba się liczyć z jego odejściem. Kostal ma ofertę z Jagielloni, proponują 350 tysięcy euro (ok. 1,5 miliona zł) za niego. Jest też oferta z Ferencvarosu oraz z jakichś klubów rumuńskich. Więc też należy się liczyć z jego odejściem. |
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 10.2003
Offline |
|
Jak finansowo będzie dobrze, to o drużyne na prawdę się nie martwcie
![]() Jeżeli oni w poprzedniej rundzie bez pieniędzy z niespokojną głową tak grali, to co dopiero teraz, kiedy z kasą będzie czysto, a i motywacja historyczna, żeby utrzymać Wisłe w lidze + wsparcie Kuby. Zaryzykuje szaloną teze i powiem, że jeżeli z pieniędzmi będzie w porządku i Wisła przystąpi do gry na wiosne, to zagramy w górnej 8 ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2007
Offline |
|
czasem ciężka sytuacja potrafi zmobilizować bardziej niż komfort pracy niemniej dzisiejsze info na plus |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Palcic trenuje. Kostal trenuje. Basha już w Krakowie, prawdopodobnie Kolar i Halilovic jutro też będą. Jest szansa że do trójki która odeszła dołączy tylko Arsenić i na tym zamknie się lista rozwiązanych kontraktów tej zimy. Trzymajmy kciuki za taki obrót sprawy. |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
kto odchodzi wiemy. kto przyjdzie? Kuba Burliga Drzazga i ?
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Coś ucichło o sprzedaży Imaza, być może uda się.skleić budżet sprzedając tylko Kostala? Coś mi się wierzyć w to nie chce ale kto wie? Gdyby faktycznie pozbyć się tylko Kostala to w zasadzie trzeba wypożyczyć 1-2 środkowych obrońców, którzy będą się chcieli trochę u nas wypromować a resztę - w imię bezwzględnej konieczności cięcia kosztów - trzeba jakoś kleić. I utrzymanie jest bardzo prawdopodobne. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
Słomka trenuje z nami? Bo kojarzę, że Katowice mu skróciły wypożyczenie.
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 12.2011
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
przy całym szacunku dla Niego nie jest to wzmocnienie. Raczej uzupełnienie składu.
Chociaż chciałbym aby wystrzelił jak Kostal czy Kolar |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Oficjalnie na razie doszli Drzazga, Słomka i Chorazka
Bury i Kuba trenują Nikt nie wymaga od Słomki czy Drzazgi że będą wzmocnieniem ale w naszej sytuacji waznii są nawet bardziej zawodnicy z 12-20 miejsca w kadrze, bo kimś trzeba grać gdy ktoś z pierwszej 11 wypadnie Dziś pierwszy sparing i ciekawe ilu piłkarzy z poprzedniej rundy w nim zagra. Kontuzje trapią przy okazji wielu zawodników .. |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
Wiadomo że to tylko sparing z 3 ligowcem ale nieźle wygląda gra tego chlopaczka z nr 43(?) , Szota, drybling ma, ciąg do przodu też
Bardziej mi się podoba niż Plewka, który to jest rocznik? ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2007
Offline |
|
2. ==> wisla.krakow.pl 3. ==>http://www.wisla.krakow.pl/pl/kadra/...ow/dawid_szot/ taaaaakie śledztwo dla Ciebie przeprowadziłem |
|
![]() ![]() ![]() |
Junior Member
Od: 01.2019
Offline |
|
Chłopaki ktoś ma info odnośnie sobotniego sparingu z Garbarnia? Gdzie i o której?
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
A co naszym talenciakiem, Wojtkowskim? Wczoraj nie było go w Myślenicach.
EDIT: Przepraszam, nie doczytałem - sprawdziłem i grał.
Ostatnio edytowane przez sandomingo : 17.01.2019 o godz. 08:34.
|
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Narzędzia tematu | |
Tryby wyświetlania | |
|
|