|
Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
wzmocni się |
![]() ![]() ![]() ![]() |
33 | 24,09% |
osłabi |
82 | 59,85% |
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
22 | 16,06% |
Głosujących: 137. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
Senior Member
Od: 04.2010
Offline |
|
Może po prostu nie mamy pieniędzy na sprowadzenie kogokolwiek w miejsce Garguły?
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
||
![]() A co do samych powołań do kadry I zespołu, "powołania dla jaj" też się zdarzają. Najlepszym przykładem włączenie przez Probierza i Bednarza piątki wynalazków z ME pod koniec ostatniego sezonu. Tak, postawienie bodajże na takiego Stanka miało niesamowicie merytoryczne uzasadnienie! ![]()
![]()
Ostatnio edytowane przez Po prostu Wiślak : 25.06.2012 o godz. 14:08.
|
||
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
b) Nasi 'eksperci' zatrudniający tego zawodnika 'dziwnym trafem nie pracują dla dużo lepszych klubów' c) jest to transfer łatający dziurę, bezgotówkowy d) statystycznie, raz na sezon kontraktujemy 'piłkarską kupę'. Więc jak nie on to kto? Jedyne czego można 'nam' zarzucić to to ze 'nie daje się mu szansy'. Tyle ze pojawia się pytanie: kim będziemy jak nasza polityka będzie polegać na 'dawaniu szans'. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
Po dzisiejszych doniesieniach mam jedno nazwisko w głowie ... już wspominałem o nim, nazywa się Seweryn Gancarczyk ! Lewy obrońca o którym nikt nie pisał.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Guest
|
|
Cytat:
|
|
![]() |
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
||
Na żadnym treningu nie byłeś a mówisz cos o postawie na treningach? rozumiem ze to twoja dedukcja, ale to jest pilka nozna a nie zadania analityczne. Brud jest 3 lata starszy powołanie go na przykłąd jest słabe, no ale Ty tego nie zrozumiesz. Cytat:
Z pamięci doliczę bardzo słabego Artura Jędrzejczyka wypozyczonego do Kielc, napasnik z Zabrza Makumba tez był tam wypozyczony z Łęcznej a wcześniej w Widzewie sie nie złapał.Burliga tak samo, Magiera tak samo słąby bo był na wypozyczeniu w ŁKS z Zabrza i takich przykładów jest multum. Wszyscy słabi :O Jest taka liga, w Anglii, też tam grają w piłke i tam wypozyczenia to normalna rzecz, bo dla piłkarz najwazniejsze jest by ciągle grać a nie siedziec na ławce, no ale skoro 17 latek sie nie przebił do kadry wtedy mistrza kraju to znaczy ze jest słaby co nie? ![]() ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]() ![]() |
||
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
Nie wiem skąd to larum. Przecież naszym podstawowym napastnikiem jest Genkov a Sikorski to tylko uzupełnienie składu.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
Nie wiem czy s1mone oglądał konferencję prasową, ale z niej ewidentnie wynika, że w przyszłym sezonie nie będziemy grali systemem 4-5-1, tylko prędzej 4-4-2 bądź 4-3-3. I Sikorski często będzie miał okazję się "wykazać". Także to piłkarz, który może być szykowany na pierwszy skład...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
Nie widzę 4-3-3 z obecną kadrą.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
wyluzjcie ludzie i dajcie im szanse ... jest dziura w budżecie i trzeba najpierw finanse ratować a nie transfery na miliony
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
||||
Szprotson napisał(a):
![]() Szprotson napisał(a):
![]() Szprotson napisał(a):
Szprotson napisał(a):
Poza Jędrzejczkiem – jak najbardziej słabi. Właśnie udowodniłeś, dlaczego wypożyczenia nie muszą z nikogo zrobić dobrego piłkarza, godnego gry w Wiśle. |
||||
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 08.2005
Offline |
|
I czemu lamentujecie ? Ja wierze że Probierz to ladnie poukłada i bedzie niesamowicie dobrze, trzeba być dobrej myśli, bo nic innego nie zostało. Chyba że przyjdzie Franek KOKO Smuda.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
Ale dlaczego ty od razu stawiasz gościa na straconej pozycji? Ma dopiero 20 lat, gdzie w Polsce zawodnik 25 letni jest jeszcze młody. Trzeba dać mu szanse, zagrał 30 meczów w sezonie w drużynie, która zajęła 4 mejsce w lidze, a mogła wyższe gdyby nie to że zwyczajnie odpuścili końcówkę patrząc na możliwości realistycznie na pewno mu coś to dało. Jest zawodnik za któego nic nie płacimy to dlaczego od razu go skreślać?
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
Nie ma co - sciagajac napastnika, ktory strzelil tylko 6 bramek w ciagu dwoch sezonow to wzmocnienie na walke co najwyzej o srodek tabeli
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
Zazwyczaj nie komentuję transferów dopóki nie rozegrają tych kilku spotkań w sezonie. Ale przy tyym Sikorskim nie wiem co mam myśleć... Koleś nie potrafi strzelić bramki przez cały sezon (zasłynął jedynie tym, że w meczu z GKSem Bełchatów nie trafił do pustej bramki z metra), i on trafia do Wisły? Ehhh widzę, że środek tabeli w tym sezonie niczego nie nauczył...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
![]() Nie przekreślałbym Boguskiego ![]()
Ostatnio edytowane przez thechris : 25.06.2012 o godz. 15:54.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
onet puscił jakiegos niusa ze niejaki heracles almelo chce Jaliensa, oby to byla prawda
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
Mnie zastanawia w jaki sposób Probierz chce grać 4-3-3 skoro my nie mamy środkowych pomocników
![]() Pareiko (Miśkiewicz) - Jovanovic (Burliga), Głowacki (Czekaj), Chavez (Bunoza), ![]() ![]() ![]() +Boguski, Jaliens... Zapowiada się "ciekawy" sezon ![]() ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
![]()
Panie, co wszystko wiedzą, w skrócie wszystkowiedźmy..
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
Jeśli będzie grał dobrze i fajnie się prezentował w okresie przygotowawczym to pewnie będzie grał w pierwszym składzie, jak nie to szybko wyląduje na ławie. Sam fakt podpisania jedynie rocznego kontraktu jest dla mnie znamienny. Jeśli zaś idzie o samą konferencję i prezentację zawodnika, to co, mieli przy Sikorskim powiedzieć, że jest szykowany jako zmiennik? Takich rzeczy się nie mówi, niech Daniel powalczy o plac, przyszedł do nas za darmo, znając Bednarza pieniądze ma do podniesienia z murawy. Jeśli się nie sprawdzi po sezonie odejdzie. Ryzyko praktycznie żadne. Z nominalnych napastników mamy Genkowa i Qioto, do tego są ofensywnie usposobieni Iliev, Małecki i Melikson, którzy mogą grać bocznego napastnika w systemie 4-3-3. Jeśli Sikorski nie będzie w formie to raczej grał nie będzie. Tylko tyle i aż tyle, wszystko zależy od niego - i to było główne lekko zakamuflowane przesłanie tej konferencji. Z resztą Probierz powiedział, że będzie chciał grać 2 lub 3 napastnikami lub 1, w zależności od meczu, przeciwnika i stawki. Mi się takie stawianie sprawy podoba, bo granie 1 napastnikiem cały sezon w lidze nie jest wg mnie najlepszym pomysłem.
Ostatnio edytowane przez s1mone : 25.06.2012 o godz. 16:05.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
a propos Siergieja i Sobola za 90minut.pl
Cytat:
P.s żartobliwie ![]() Nowy playmaker z lewej od Czarka Wilka ![]()
Ostatnio edytowane przez brylant17 : 25.06.2012 o godz. 16:45.
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
Zobaczymy, co Probierz zrobi z tej ekipy, ale moim zdaniem możemy bardziej czuć się kandydatem do spadku, niż do osiągnięcia jakiegoś sukcesu. Także Panowie i Panie, spiąć pośladki i chodzić na mecze, wypełniać trybuny, bo obecnie chyba jedynie to jest w stanie pomóc naszej drużynie.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Ja jestem dziwnie spokojny, że Sikorski pozytywnie zaskoczy. A po artykule weszło jestem niemal pewny, że tak będzie.
Aha, wolicie mieć Sikorskiego czy zamiast niego Saganowskiego? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
To trochę jak wybór między dżumą a cholerą. Sikorski może pozytywnie zaskoczyć tylko jeżeli będziemy mieli niziutkie oczekiwania. Tak jest w moim przypadku więc nawet jeśli strzeli jedną bramkę przez cały sezon, to uznam to za sukces. Całe szczęście, że cała liga w tym okienku transferowym szuka wzmocnień po śmietnikach. W przeciwnym wypadku bałbym się o naszą pozycję w tabeli. Brak transferów z klubu będzie najlepszą informacją. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
Dla tego nie skreślam Sikorskiego przed rozegraniem rundy jesiennej w naszym klubie. Nie on pierwszy i ostatni nie trafił do pustej bramki oraz nie odpalił w danym klubie. Jeśli możliwości naszego klubu są takie a nie inne, to przyjmuję je, a z krytyką na razie wstrzymam się. ![]()
Czesław Michniewicz : Wszyscy ci, którzy dziś bez opamiętania - łącznie z niektórymi zawodnikami Wisły - krytykują Petrescu, po pewnym czasie zrozumieją, że właśnie mieli okazję przez dziewięć miesięcy dotknąć prawdziwego zawodowstwa bez konieczności wyjazdu z kraju.
|
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Narzędzia tematu | |
Tryby wyświetlania | |
|
|