|
Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
wzmocni się |
![]() ![]() ![]() ![]() |
33 | 24,09% |
osłabi |
82 | 59,85% |
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
22 | 16,06% |
Głosujących: 137. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
![]()
Jestem z Krakowa i jestem z tego dumny!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
Dudu Biton w Wiśle! 06.07.2011 Diaz wraca do Wisły! 08.07.2011 Skonto 0-1 Wisła! 13.07.2011 Na czym polega to zlikwidowanie skautingu? Co dokładnie zmieniono? Pytam, bo wydaje mi się, że to bezmyślnie powtarzany slogan, który ma niewiele wspólnego z rzeczywistością.
Ostatnio edytowane przez jova : 15.06.2012 o godz. 20:21.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|||
Cytat:
Cytat:
|
|||
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
czyli negocjowano jeszcze w czerwcu. Super. I co z tego?
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
To świadczy jedynie o tym że niektórzy szukają dziury w całym, nie widząc jakim "mega profesjonalistą"
![]() |
|
![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
||
^ no to jest akurat dociekanie mało znaczących faktów, ot rozbiór dyskusji na czynniki pierwsze, jednak prawda jest taka że to że ostatni piłkarze dołączyli na początku lipca chyba nie miało znaczącego wpływu na grę zespołu, więc to nie jest chyba jakiś grzech Valckxa. Zresztą lipiec to nie sierpień i robienie transferów na odpieprz się. Nie da się ukryć, że Iliev i Lamey przyszli zaraz na początku, a to że Paljić zagrał ze Skonto zamiast sprowadzonego poźniej Diaza żadnej ujmy nam nie przyniosło. Jovanović, Nuńez - końcówka czerwca. Komplet nie komplet, ale większość.
Cytat:
Cytat:
![]()
Ostatnio edytowane przez Watts : 15.06.2012 o godz. 20:56.
|
||
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Jeśli wtedy nie potrzebowaliśmy lewego obrońcy, to dziś nie potrzebujemy środkowego pomocnika, bo mamy Gargułę.
Ostatnio edytowane przez jova : 15.06.2012 o godz. 21:08.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
Jeżeli Sikorski faktycznie trafi do Wisły to nie będzie to zły pomysł pod jednym warunkiem: że nie oczekuje się od niego, że będzie naszym podstawowym napastnikiem. Na ławkę jest to bardzo dobry pomysł. Zauważcie, że jak Bednarz podpisywał zawodników niepewnych to raczej podpisywał z nimi krótkie kontrakty z opcją przedłużenia. Zaczekajmy na koniec okna transferowego i miejsce jakie wtedy będzie zajmować w lidze. Jeszcze okno się nie zaczęło. Przygotowania zaczynają się dopiero za miesiąc. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
Z tym Kowalski, Skołorzyńskim czy też Nalepą to kpisz?
Krytykujesz Stana za krótkowzroczną politykę i sprowadzanie piłkarzy na umowy krótkoterminowe. Teraz chwalisz, że Bednarz niepewnych piłkarzy podpisuje... na krótkich umowach. Za jaki miesiąc? |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
Nie mam zamiaru spierać się o słowa, sformułowania, czy przysłówki. Różnica w sposobie pracy i czasie kompletowania kadry między Valckxem a Bednarzem jest i była kolosalna i to niemal przed każdym okienkiem. To nie Valckx wsławił się urlopem i nurkowaniem podczas okna transferowego.
Więc proszę nie opowiadać bzdur o mitologizowaniu. Było inaczej, różnice są wyraźne. Valckx miał inne podejście. A co się stało ze scoutingiem? Bednarz znacząco ograniczył ilośc zatrudnionych przez klub scoutów, zwłaszcza regionalnych. Wypowiada się o scoutingu i ma do niego podejście również diametralnie odmienne od Valckxa i współczesnych standardów świata futbolu. |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
Naprawdę uważasz, że ograniczenie scoutingu to autorski pomysł Bednarza?
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
Owszem kpię. Czym to się różni od naciągania faktów w obronie Stana?
Faktycznie, pomyliłem się, utarła mi się data drugiego obozu. Przepraszam za błąd. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
wszystko jest winą Bednarza
tak mówi wyrocznia ![]() ![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
![]() Nikt tu nie mitologizuje Stana, ot widać różne filozofie i tyle. Ja wolę Valkx'a niż dziadostwo Bednarza, ale każdy może mieć swoje zdanie, choć przyznaje samo porównywanie jest wielce komiczne ..jak choćby cytat który tu zamieszczam powyżej, szczerze powiem dawno się tak na tym forum nie uśmiałem z obrońcy "mega-profesjonalnego" legionisty w Wiśle. |
|
![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
A wam sie to jeszcze nie znudzilo - Valcxa juz nie ma wiec po co prowadzicie o nim rozmowe? Nie wroci i posty o nim juz narazaja was na smiesznosc.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
http://www.gazetakrakowska.pl/artyku...akow,id,t.html po prostu chce se plakac...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
Żyjmy nadzieją, że Sikorski przychodzi jako czwarty napastnik
![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
Rok temu był płacz że Sikorski przechodzi do Polonii... Ciekawe co będzie za rok?
![]()
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Zacytuj te diametralnie odmienne wypowiedzi. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
Ten cały Quioto jest już podpisany czy nadal negocjują...?
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
jaki płacz? jak możesz to nie wrzucaj wszystkich do jednego worka... dla mnie Sikorski zawsze był przeciętniakiem, nawet po meczu z nami przy Reymonta... suchy technicznie, mało skuteczny, słabo grający głową i "z głową", wyliczać można w nieskończoność, ale po co? to po prostu słabiak, a teraz w ramach oszczędności do nas trafia... mam tylko nadzieję, że szykowany jest na 3 lub 4 napastnika, a nie na następce Genkova.
![]()
In Hyballa we trust.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
Zastanawiam sie tylko co robi Probierz że daje sobie wciskać taki szrot. A to on bedzie odpowiadal za wyniki.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
Nie wiem czy o tym było, ale znając koneksję towarzysza Zdziska, to pewnie o nas mowa...
http://www.futbolnews.pl/informacje/...fer-wideo.html ![]()
29 MAJA 2012 - MECZ UNIA - WISŁA - WBIJAĆ!!!
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Narzędzia tematu | |
Tryby wyświetlania | |
|
|