|
Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
![]() Aktualna tabela: ![]() Zestaw par nadchodzącej kolejki: ![]() A tak to widzi bukmacher (kursy od naszego sponsora z dnia zakładania tematu) ![]() Zapraszam do dyskusji ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
To jest mecz, który bez względu na okoliczności trzeba wygrać.
W dupie mam COVID, kartki i inne pierdoły. Podobnie jak z Tychami trzeba wcisnąć jedną bramkę więcej i tyle. Wie ktoś kiedy decyzja ws. FBF? |
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 09.2019
Offline |
|
Dzisiaj, ale nie spodziewałbym się żeby anulowali..
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
Wczoraj sponsor trafił więc miejmy nadzieję, że skromne 1:0 dla nas
![]() ![]()
Nowe cele Wisły na sezon (2021/22)
1. wyjść na finansową prostą 2. zdobyć co najmniej 15 (piętnaste!) miejsce X. Udowodnić, że trójkąt Dyrektor Sportowy-Trener-Zarząd działa - nie w tym sezonie. |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
Trzeba siąść na nich i walnąć 2 bramki . Innej opcji nie widzę ,do tego na rozgrzewce ma być piekło żeby im psycha siadła .
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
![]() ![]()
młode pokolenie - stare przekonania
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Będzie ciężko:
https://gazetakrakowska.pl/wisla-kra...ar/c2-15887491 GK napisał(a):
![]()
1. wyjść na finansową prostą 2. zdobyć co najmniej 15 (piętnaste!) miejsce X. Udowodnić, że trójkąt Dyrektor Sportowy-Trener-Zarząd działa - nie w tym sezonie. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
Skur*ysyństwo z tą decyzją w sprawie karki Forbesa...
![]() ![]()
wódka, parówki,chrzan i żarówki
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
Mają wyjść na nich z pianą na ustach i wdeptać w ziemię - innego sposobu na zmazanie plamy za ostatnie mecze nie widzę.
![]() ![]() [26/42] |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
Frydrycha trzeba ustawić na 9
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
Słabo to widzę. Szkoda, że nie graliśmy z nimi na początku sezonu, kiedy my graliśmy jeszcze cokolwiek, a oni byli w kryzysie.
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 02.2017
Offline |
|
Skoro bez Forbesa to należy się spodziewać Hugiego w ataku. Nie wierzę, że Kliment będzie gotowy na grę od pierwszych minut. Powinna być wtedy duża wymienność i gra w systemie 4-3-3. Boje się, że ponownie wyjdziemy z Frydrychem na DP, bo Sadlok zagrał dobre zawody i będzie chciał ich w trójkę z Urygą zmieścić na boisku. Oby nie. Mój skład wyglądałby tak:
Biegańśki - Gruszkowski, Uryga, Frydrych, Hanousek - Żukow, Skvarka, Plewka - Młyńśki, Hugi, Yeboah A jaki będzie zobaczymy w niedziele, kto by jednak nie wyszedł, mam wrażenie, że każdy w szatni już zna wagę tego mecz, a mental po zwycięstwie poszedł w górę - jestem dobrej myśli. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Kto u nas na 9? Postawiłbym na Młyńskiego, o ile będziemy grać po ziemi. Jak taktyka będzie z dzida do przodu to lepszy byłby tam Hugi. Jeśli nikt z rekonwalescentów nie dojdzie to wyszedłbym składem: Biegański - Szot, Frydrych, Sadlok, Hanousek - Plewka, Zukov, Skvarka - Yeboah, Młyński, Hugi Gruszkowski i Szota na ławkę, ostatnio są mega pod formą. Mój typ 1-0 po golu w 93 minucie. |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Jeśli mamy grać lagi to nie wiem czy nie lepszą opcją byłby Sobol. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa! ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
@wolfy, derby to głównie walka w środku pola, więc nie sądzę że wyjdziemy choćby tak jak w 1 połowie w Tychach. Tam Młyński był ustawiony za Hugim w ataku.
Sobol jest jakaś opcja, za coś tu chłopaka ściągnęliśmy, juniorem już nie jest więc niech się spłaca. Młyński tak czy siak powinien mieć 1 skład. |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 02.2015
Offline |
|
Loteria jak s....esyn. Może w końcu wystawi napastnika w napadzie? Jest Sobol niech gra.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
[QUOTE=Levis88;1573290]Loteria jak s....esyn. Może w końcu wystawi napastnika w napadzie? Jest Sobol niech gra.[/QUOTE
przecież Sobol to nawet nie jest cień napastnika. Poziom Zdybowicza czyli tragedia.Nie oglądałem meczu w Tychach ale koledzy pisali, że Hugi z przodu zagrał całkiem nieźle. Wiem że Cracovia to inny kaliber ale nie mając napadziora zagrajmy Hugim. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
Bez Forbsa i Kliementa, czyli możemy zapomnieć o naszej ulubionej taktyce "laga na napadziora". Taki Młyński, Hugi, Yaw etc. nie ma szans przytrzymać taką piłkę. Obawiam się, że Gula wymyśli jakieś cuda na kiju Frydrych na DP, Szota nadal na ŚO, w ataku Sobol. Dobrze, że gramy dopiero w niedziele, weekend nie będzie spierdzielony.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
nie chce byc zlym prorokiem , ale wydaje mi sie ze z sobola nic nie bedzie
![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 12.2018
Online |
|
![]() ![]()
@JustynaKrupa77: Forum @wislakrakowcom to wesołe miejsce czasem. Ja się mogę z niego dowiedzieć od czasu do czasu np. że jestem "zmywaczką do naczyń" albo: "wezcie mi tej idiotki nie przypominajcie , koneser balkanskiej pilki , k... ogladnela pewnie na youtube jakis skrot z derbow belgradu" 🙃
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
OOOOOOOOOOOOO widzisz. poprzednio ktoś pisał, że grał dobrze. Wg mnie Hugi od samego początku sezonu słabiutki, może ktoś z ojczyzny go zechce i weźmie zimą? Jeśli On słaby z przodu to co lepiej Sobol?
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
Gorszego paralityka niż Yeboah to w Tychach nie było.Widać 1-2 mecze dobre na rundę to max co może wykręcić
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
oprócz tego, że miał asystę przy trzeciej bramce....
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
Czyli Aschraaf wyzdrowiał , pytanie w jakiej bedzie formie jak nie gra od dluzszego czasu ?
![]() ![]()
wódka, parówki,chrzan i żarówki
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa! ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Właśnie przeczytałem że sędziuje znowu ten bufoniasty kretyn który załatwił ostatnio naszego potwora
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 02.2019
Offline |
|
Bieganski - Sadlok, Uryga, Frydrych, Szot - El Mah, Plewka - Hanousek, Mlynski, Yeboah - Hugi
Ja bym wyszedl takim ustawieniem, Mozemy plynnie z 4-5-1 przejsc na gre 3 srodkowymi obroncami. Wtedy Szot i Hanousek pelniliby role wahadlowych, a Mlynski i Yeboah byliby bocznymi napastnikami. Z lawki Skvarka, Gruszkowski, Zhukov, Kliment jesli sie nadaje do gry. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Konferencja prasowa:
![]()
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
Asyste by miał jakby FBF nie s.......ił tego na dzien dobry.Potem to już bilard i ciąg przypadkowych odbić piłki.Dlaczego obrywa się Yeboahowi?Bo to zawodnik który pokazał że gdyby był skoncentrowany,gdyby mu się chciało zawsze tak samo gdyby myślał na boisku to pozamiatał by tą ligę.Niestety ja śmiem twierdzić że gość jest głupszy niż DG77
|
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Narzędzia tematu | |
Tryby wyświetlania | |
|
|