|
Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
Senior Member
Od: 11.2016
Online |
|
![]() Aktualna tabela: ![]() Zestaw par nadchodzącej kolejki: ![]() A tak to widzi bukmacher (kursy od naszego sponsora z dnia zakładania tematu) ![]() Zapraszam do dyskusji ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
Popraw herb w grafice
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
fajna kolejka.
Gdybyśmy wygrali, a: - Górnik przegrał lub zremisował z Pogonią - Raków przegrał z Piastem - Lubin przegrał ze Ślaskiem - Jagiellonia przegra z Lechem to kręcimy się w okolicy 10 miejsca i mamy tylko 3 pkt straty do Wisły Płock - 8 miejsce |
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 09.2006
Offline |
|
Przy naszym zwycięstwie sytuacja 2 , a w przypadku remisu w Gdyni 3 zespołów stanie się nieciekawa.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
Fajnie gdybyś jeszcze wrzucał grafikę z formą zespołów za ostatnie spotkania.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
Ciekawe czy ten mecz wogóle odbedzie się z publicznością. Bo jak koronowirus wyskoczy zza krzaka to wojewoda zamknie stadion dla publiki
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
Swoja droga bilety rzeczywiście słabiutko idą, ciekawe dlaczego, czyżby janusze szykowali portfele na mecze z lechem i legia, a jakiś orlen płock ich nie interesował? ja myślałem ze frekwencja będzie przynajmniej taka jak na koronę, a na razie mega lipa.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2009
Offline |
|
Po pierwszym prawdziwym meczu o utrzymanie - wygranym, czas na mecz o marzenia. Jesli wygramy to spotkanie przestane sie martwic o utrzymanie, a bedzie mozna (przynajmniej do wtorku) marzyc o pierwszej 8.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Powód jest prosty, "Janusze" jak ich nazywasz nie będą chodzić na mecz co tydzień, tym bardziej że perspektywie miesiąca rozegramy przy Reymonta 4 spotkania. To sporo, zresztą widać że najgorzej się rozchodzą bilety na E.
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
Raczej obstawiam przechujową godzinę rozgrywania meczu w sobotę - ja np. będę dopiero w drodze z pracy, więc pozostaje mi chyba tylko weszlo.fm i nasłuchiwanie.... :f Wolałbym bardziej wiślackie źródło, ale to chyba jedyna radiostacja, która relacjonuje...
A ostatnio coś się uwzięli na te nasze mecze we wczesnych godzinach popołudniowych, osobiście mi to zupełnie nie odpowiada. Już tysiąc razy wolałem te zawszone poniedziałkowe wieczory ![]()
Ostatnio edytowane przez s1mone : 27.02.2020 o godz. 22:22.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
Też obstawiam, że chodzi tu o stosunkowo wczesną godzine 15 w sobotę. Pewnie zakręcimy się ok 15-16k sprzedanych biletów.
Co do samego meczu, wygrać spokojnie i nie myśleć nawet o pierwszej 8. Bo później mamy maraton meczów właśnie z drużynami top8, które mogą nasze aspiracje bardzo boleśnie zweryfikować. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
Kolejny mecz z cyklu "o sześć punktów". Chyba już tak w tym sezonie będzie do końca. Wykorzystać atut własnego boiska i dobrą passę a powinno być dobrze. Bardzo jestem ciekaw wyborów personalnych trenera. Środek obrony już z Hebertem i kto w przodzie?
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
Ale się w was pazerność odzywa, oby piłkarze byli bardziej rozważni.Na razie bliżej nam do strefy spadkowej niż do pierwszej ósemki.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
Kolejny mecz o życie. Trzeba wygrać. Jeśli wygramy będzie można na większym spokoju przygotować się do maratonu ciężkich meczy z derbami na czele.
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
Powiedziałbym, że raczej pogoda (zimno) i lekka panika przed wirusem
![]()
Nowe cele Wisły na sezon (2021/22)
1. wyjść na finansową prostą 2. zdobyć co najmniej 15 (piętnaste!) miejsce X. Udowodnić, że trójkąt Dyrektor Sportowy-Trener-Zarząd działa - nie w tym sezonie. |
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 08.2018
Offline |
|
Tym co tak ochoczo liczą ile straty możemy mieć po tym meczu do górnej ósemki.
Najpierw wygrajmy z Płockiem,a nawet jesli wygramy to zwycięstwo świni z ekipą Moskala jest równie prawdopodobne i przewaga nad miejscem spadkowym wciąż będzie wynosić 2pkt,a kolejne mecze łatwe nie będą. |
|
![]() ![]() ![]() |
Junior Member
Od: 02.2020
Offline |
|
Ja przed naszym meczem mam jednak sporo wątpliwości. Nie sądzę, że możemy uważać się za faworyta potyczki, z kimkolwiek w lidze. Tak patrze na kursy w Totolotku, a tam 1.78 na naszych. Wiadomo, chciałbym zwycięstwa, ale tak obiektywnie, to w ogóle nie zdziwię się jak będzie remis. Kiedy my ostatnio mieliśmy podział punktów w lidze? To już długa seria, 15 spotkań bez remisu
![]() Zobaczymy, jak będzie. Mam nadzieje, że, mimo wszystko moja pesymistyczna wizja nie spełni się ![]()
Ostatnio edytowane przez wisolka : 29.02.2020 o godz. 08:55.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2017
Offline |
|
Moim okiem to skład:
Buchalik - Sadlok, Hebert, Klemenz, Niepsuj - Basha - Wojtkowski, Savicević, Żukow, Błaszczykowski - Brożek Myślę, ze dzisiaj Brożek wraca do 11-stki, jednak mają na uwadze że jest po kontuzji to powinien zagrać pierwsze 45 minut a drugie Buksa. Co do młodzieżowca to pewniak Wojtkowski na lewym skrzydle, na środek obrony wydaje się, że wróci Hebert do duetu z Klemenzem. Szczególnie musi się pilnować Niepsuj zeby niczego nie dostać ob pauza na derby to samobójstwo przy urazie Burligi! |
|
![]() ![]() |
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
A ja jestem praktycznie pewien, że na ŚO zobaczymy Klemenz-Janicki + Wojtkowski wróci do składu za Maka + w ataku Tupta/Buksa.. Brożek wejdzie na ostatnie 20 minut, żeby mieć przetarcie przed derbami
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
zakladajac ze wynik dobry dl nas- to fajnie by bylo zobaczyc ze 20 minut Pawla i Olka razem w ataku - Pawel na koncowke musi wejsc - a we wtorek od 1 minuty
|
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 11.2019
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2016
Online |
|
na derby w auschwitz-kauflanau bedzie jak znalazł ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 09.2017
Offline |
|
szkoda punktow, ale ,mysle ze na chwile skonczy sie .......enie na sb o pucharach,czasami ten dzisiejszy mecz przypominal mi Wisłe za Kiko Ramireza , strzelamy bramke i sie cofamy..no .... poszly sie punkty jebac , ale moze nadrobimy to we wtorek
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 09.2019
Offline |
|
Dlaczego trener nie wpuścił Wasilewskiego zamiast Boguskiego...
Może Hebert pomógłby w końcówce? Boli jak cholera strata tych dwóch punktów. Naprawdę szkoda, bo zabrakło tak niewiele.... sekund.
Ostatnio edytowane przez Cycu : 29.02.2020 o godz. 16:09.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
Mega zabraklo kogos z przodu kto by choc na chwile pilke przetrzymal. Caly czas strata w okoliach srodka pola. TO musialo tak sie skonczyc.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
Wiem ze powinnismy w naszej sytuacji wygrac taki mecz ale z drugiej strony moze nam to wyjsc na dobre. Strata pkt w ost minucie powoduje frustracje i wkur***nie i teraz najblizszy mecz za 3 dni to derby, idealny mecz na wejscie na pelnym w....ie. Sodowka nie uderzy do glowy a jeszcze ciezsza praca bo sa dalej niz blizej patrzac na najblizszy terminarz
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
O jakich pucharach ? Zagralismy pierwszy mecz z TOP8 - oby teraz nie bylo 4 x w plecy.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
Kubeł zimnej wody.
Liczę, że w kolejnych 4 meczach zdobędziemy chociaż 6 pkt ![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 09.2017
Offline |
|
mialem tu na mysli tych ktorzy az tak cieszyli sie ze swinia ograła rakow , a jutro gdy swinia np wygra z łksem zrownamy sie punktami:(
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
I to my mamy masakryczny terminarz do konca.
|
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Narzędzia tematu | |
Tryby wyświetlania | |
|
|