The White Star Division - Wisła Kraków


Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło


Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Reklama
Zakłady na Wisłę? Legalni bukmacherzy w Polsce - ranking i recenzje. Sprawdź też STS kod promocyjny.
Odpowiedź
 
Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
kriz69
Senior Member
 
 
Od: 10.2007

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#17281
Stary 21.07.2010, 16:45
pytanie do ogladajacych simpsons w ktorym odcinku ktoreg sezonnu Bart rapuje ?
Odpowiedz cytując
NowaHutaWNH
Senior Member
 
Od: 01.2009
Skąd: Nowa Huta

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#17282
Stary 21.07.2010, 16:55
markokrk napisał(a):Wyświetl post
Wie ktoś czy w ogóle będzie otwarty basen na Wiśle, a jeśli tak to kiedy
chyba na czas przebudowy jest zamknięty, więc pewnie po ukończeniu stadionu.
[CENTER]Towarzystwo Sportowe.
[/CENTER]
Odpowiedz cytując
endriu133
Member
 
Od: 01.2010

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#17283
Stary 21.07.2010, 18:03
witam wie ktoś może jakie te koszulki maja wymiary
http://sklep.wisla.krakow.pl/pl/wszy...moki_granatowy
Chodzi mi o rozmiary numeracji
I jaka jest cena za przesyłkę
UNIA Tarnów- Odradzamy się jak feniks z popiołu
Odpowiedz cytując
klusek106
Senior Member
 
 
Od: 06.2007
Skąd: z Honolulu

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#17284
Stary 21.07.2010, 18:58
Chcialem dorobic kluczyk do golfa.
Bez zadnych immobiliserow ! goly kluczyk . zaspiewal mi 120 zl . chcial wydoic ode mnie ? czy faktycznoe imoge sie takiej kasy spodziewac?
"Mnie na razie czekać będzie siedzenie na ławce. Ale oczywiście nie będę chciał długo na niej siedzieć, zamierzam powalczyć o miejsce na boisku." - Tomáš Jirsák (1906 % szacunku)

"Gwiazdkom" bez ambicji - STOP !





Odpowiedz cytując
Mistel
Senior Member
 
 
Od: 04.2009
Skąd: Bronowice

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#17285
Stary 21.07.2010, 19:23
Czy bilety na Szawle można kupić również na Ptaszyckiego?
Odpowiedz cytując
Tylko_Wisła!
Senior Member
 
 
Od: 09.2008
Skąd: Kraków

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#17286
Stary 21.07.2010, 19:31
Mistel napisał(a):Wyświetl post
Czy bilety na Szawle można kupić również na Ptaszyckiego?
Od 15 lipca rusza sprzedaż biletów na rewanżowy mecz pomiędzy Wisłą Kraków i FC Siauliai. Spotkanie to zostanie rozegrane 22 lipca na stadionie Hutnika. Wejściówki na ten mecz kupować będzie można w sklepie Wiślacki Świat oraz w dniu meczu na stadionie przy ulicy Ptaszyckiego.

źródło : oficjalna
WISŁA TO MY !
Odpowiedz cytując
wroobel88
Senior Member
 
 
Od: 05.2007

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#17287
Stary 21.07.2010, 19:35. Wisła pany !
Mistel napisał(a):Wyświetl post
Czy bilety na Szawle można kupić również na Ptaszyckiego?
Tak, od jutra od 18 będą w kasach.

http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...z_fc_siauliai/
Odpowiedz cytując
Ofsajd
Senior Member
 
 
Od: 01.2006
Skąd: ZSŁ/AGH

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#17288
Stary 21.07.2010, 22:05

gdzie to jest?
Odpowiedz cytując
Oxydrene
Senior Member
 
Od: 08.2006
Skąd: Kraków

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#17289
Stary 21.07.2010, 23:15
Sprawa pilna
potrzebuje namiary na jakiegoś elektryka który wykona w domu drobną usługę...
Odpowiedz cytując
Manson33
Senior Member
 
 
Od: 11.2005

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#17290
Stary 21.07.2010, 23:21
Oxydrene napisał(a):Wyświetl post
Sprawa pilna
potrzebuje namiary na jakiegoś elektryka który wykona w domu drobną usługę...
GG 1980

Pisz jak pilne.

Myślenie nie boli !
Odpowiedz cytując
Oxydrene
Senior Member
 
Od: 08.2006
Skąd: Kraków

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#17291
Stary 21.07.2010, 23:38
Raczej nie o to chodzi
Odpowiedz cytując
miba
Senior Member
 
 
Od: 11.2002
Skąd: Kraków NH/Krowodrza/Libertów

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#17292
Stary 22.07.2010, 10:32
Szukam szpeca od cyfry i ogólnie od spraw związanych z TV
Mianowicie:

Mam:
1. starego Fergusona AF6318 (a w drugim pokoju tego dziada z cyfry- Philipsa HD z dyskiem)
5. Clone'a z kartami klienckimi
2. PC
3. Monitor 22'' PC z wejściem D-SUB i DVI-D
4. Podciągnięty kabelek od satelity do pokoju z PC

Chcę:
1. Móc oglądać Cyfrę na monitorze
2. Zrobić to jak możliwie jak najniższym kosztem
3. Podpiąć się bezpośrednio pod monitor, bądź przez komputer- obojętne.

Ktoś wie jak to zrobić?
Szukam, googluję i jedni piszą o video grabberach, inni o tunerach do komputera i jakichś przejściówkach, zeby podpiąć kartę, a ja tego nie ogarniam już

EDIT:

Znalazłem coś takiego w Krakowie:
http://allegro.pl/item1096061234_e_t...ci_krakow.html
ponoć powinno działać, pytanie tylko JAK podpiąć FERGUSONa AF6318 do karty telewizyjnej? I co później zrobić z dźwiękiem? Wyjść z karty tv do karty dźwiękowej?
Powód: allegro
Ostatnio edytowane przez miba : 22.07.2010 o godz. 11:09.
Odpowiedz cytując
dostuffca
Senior Member
 
 
Od: 06.2008
Skąd: się biorą dzieci?

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#17293
Stary 22.07.2010, 11:01
Przepraszam, wie ktoś jakim programem robi się coś takiego?



niekoniecznie 5x6, ale chociaż 3x3 - z góry dziękuję.

StelmiOriginal - dzięki!
Ostatnio edytowane przez dostuffca : 22.07.2010 o godz. 11:17.

Odpowiedz cytując
StelmiOriginal
Senior Member
 
 
Od: 08.2007

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#17294
Stary 22.07.2010, 11:14
dostuffca napisał(a):Wyświetl post
Przepraszam, wie ktoś jakim programem robi się coś takiego?



niekoniecznie 5x6, ale chociaż 3x3 - z góry dziękuję.
http://peb.pl/filmy/527646-tutorial-...c-screeny.html
WISŁA!!!
Odpowiedz cytując
DominoForza
Senior Member
 
 
Od: 12.2007
Skąd: Fox River

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#17295
Stary 22.07.2010, 13:13
Gdzie w Krk kupie duzego rozmaru pluszaka ,cos w ten desen http://allegro.pl/item1134834960_sup...ce_gratis.html ,
Ofsajd napisał(a):Wyświetl post
na samym początku siennej idąc od rynku po prawej stronie jest sklep z misiami jest ich duuuużo i bardzo dobrej jakości, z reszta cena jest do niej adekwatna... Jak nie to jakieś galerie, markety
ten z siennej sobie odpuszcze ,wiem ze markety itp tylko lazic mi sie nie chce ,myslalem ze moze ktos ma namiar na jakas hurtownie konkretna
Ostatnio edytowane przez DominoForza : 22.07.2010 o godz. 13:34.
.....
Odpowiedz cytując
Ofsajd
Senior Member
 
 
Od: 01.2006
Skąd: ZSŁ/AGH

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#17296
Stary 22.07.2010, 13:20
DominoForza napisał(a):Wyświetl post
Gdzie w Krk kupie duzego rozmaru pluszaka ,cos w ten desen http://allegro.pl/item1134834960_sup...ce_gratis.html ,
na samym początku siennej idąc od rynku po prawej stronie jest sklep z misiami jest ich duuuużo i bardzo dobrej jakości, z reszta cena jest do niej adekwatna... Jak nie to jakieś galerie, markety
Odpowiedz cytując
palczi
Senior Member
 
Od: 03.2009

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#17297
Stary 22.07.2010, 13:48
klusek106 napisał(a):Wyświetl post
Chcialem dorobic kluczyk do golfa.
Bez zadnych immobiliserow ! goly kluczyk . zaspiewal mi 120 zl . chcial wydoic ode mnie ? czy faktycznoe imoge sie takiej kasy spodziewac?
jesli bez elektroniki to chcial wydoic w realu dorobili mi kluczyk za 30zl tak wiec nie wiempozdrawiam
Odpowiedz cytując
Endorfinka
Senior Member
 
Od: 08.2008

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#17298
Stary 22.07.2010, 13:49
DominoForza napisał(a):Wyświetl post
ten z siennej sobie odpuszcze ,wiem ze markety itp tylko lazic mi sie nie chce ,myslalem ze moze ktos ma namiar na jakas hurtownie konkretna
Na ul.Gromadzkiej jest hurtownia z zabawkami i przyborami szkolnymi, są też duże pluszaki za przystępna cenę, ale nie wiem czy są aż taaak duże
Odpowiedz cytując
nero
Hanys
 
 
Od: 12.2003

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#17299
Stary 22.07.2010, 14:06
Nokia 2710 ma Wi-fi czy nie?! Proszę o odpowiedz osoby która miała styczność z telefonem. Nie opierać się na tym co można znaleźć w googlach
SPRZEDAM GAZETY WYCINKI PLAKATY ZDJĘCIA WISŁA KRAKÓW 00-04

Link do aukcji https://allegro.pl/oferta/gazety-wyc...-04-6783981910
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków
 
 
Od: 06.2005
Skąd: z boiska

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#17300
Stary 22.07.2010, 14:10
nero napisał(a):Wyświetl post
Nokia 2710 ma Wi-fi czy nie?! Proszę o odpowiedz osoby która miała styczność z telefonem. Nie opierać się na tym co można znaleźć w googlach
http://www.nokia.pl/produkty/telefon...n/specyfikacje

to chyba wiarygodne źródło
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member
 
Od: 06.2003
Skąd: Stamtad ,gdzie nikt jeszcze nie dotarl :)

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#17301
Stary 22.07.2010, 14:41
Poszukuje dobrego elektryka samochodowego w Krakowie....jakies namiary
Odpowiedz cytując
eliot
Senior Member
 
Od: 05.2003
Skąd: NH - TL

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#17302
Stary 22.07.2010, 16:45
Szukam jakiegoś speca od CB w sensie dostrojenia, zestrojenia sprzętu z anteną czy jak to tam się nazywa fachowo.
Odpowiedz cytując
Al_29
Senior Member
 
Od: 09.2006

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#17303
Stary 22.07.2010, 17:54
czy jutrzejszy sparing z KSZO jest otwarty dla kibiców?

Odpowiedz cytując
TSW Fanatyk
Senior Member
 
 
Od: 06.2005
Skąd: Reymonta 22 (X)/D3

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#17304
Stary 22.07.2010, 18:00
Gdzie w internecie jest najlepsza baza noclegowa jeśli chodzi o warszawę? Chcę 5-cio osobowy pokój w miarę w centrum. Z jakim wydatkiem muszę się liczyć? hotel, hostel, jakieś schronisko gdzie najlepiej?
I
Odpowiedz cytując
miba
Senior Member
 
 
Od: 11.2002
Skąd: Kraków NH/Krowodrza/Libertów

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#17305
Stary 22.07.2010, 23:25
miba napisał(a):Wyświetl post
Szukam szpeca od cyfry i ogólnie od spraw związanych z TV
Mianowicie:

Mam:
1. starego Fergusona AF6318 (a w drugim pokoju tego dziada z cyfry- Philipsa HD z dyskiem)
5. Clone'a z kartami klienckimi
2. PC
3. Monitor 22'' PC z wejściem D-SUB i DVI-D
4. Podciągnięty kabelek od satelity do pokoju z PC

Chcę:
1. Móc oglądać Cyfrę na monitorze
2. Zrobić to jak możliwie jak najniższym kosztem
3. Podpiąć się bezpośrednio pod monitor, bądź przez komputer- obojętne.

Ktoś wie jak to zrobić?
Szukam, googluję i jedni piszą o video grabberach, inni o tunerach do komputera i jakichś przejściówkach, zeby podpiąć kartę, a ja tego nie ogarniam już

EDIT:

Znalazłem coś takiego w Krakowie:
http://allegro.pl/item1096061234_e_t...ci_krakow.html
ponoć powinno działać, pytanie tylko JAK podpiąć FERGUSONa AF6318 do karty telewizyjnej? I co później zrobić z dźwiękiem? Wyjść z karty tv do karty dźwiękowej?
pozwolę sobie podbić, bo nikogo kumatego jak do tej pory nie znalazłem niestety :(
Odpowiedz cytując
kubawislak
Senior Member
 
 
Od: 07.2007
Skąd: Młyn

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#17306
Stary 23.07.2010, 00:26
Ściągnąłem Football Menagera 2010. Rozpakowałem i otrzymałem coś takiego, jak to zainstalować
(wrzucam screeny)






Cytat:
Wolę być traktowany, jako zacofaniec z ciemnogrodu, niż, jako europejczyk i patrzyć, jak na legalu dwóch pedałów się liże na rynku.
Zakaz pedałowania!
by M-M


WISŁA!
Odpowiedz cytując
Birsa
Senior Member
 
Od: 06.2010
Skąd: Wisła BRONOWICE

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#17307
Stary 23.07.2010, 09:59
Jeszcze raz jakby mi mógł ktoś powiedzieć gdzie to http://photoriddle.pl/fotokrakow/img...d-gqfdnfy8.jpg w Krakowie jest to byłbym wdzięczny.
Ostatnio edytowane przez Birsa : 23.07.2010 o godz. 11:32.
Odpowiedz cytując
WISŁA 1906 NH
Senior Member
 
Od: 10.2004
Skąd: Kraków

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#17308
Stary 23.07.2010, 14:19
Czy można zmienić nazwe użytkownika na tym forum ?
Każdy to powie Wisełka rządzi w Krakowie...
Odpowiedz cytując
Łukasz1987
Senior Member
 
Od: 03.2006

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#17309
Stary 23.07.2010, 14:50
Potrzebuję kupić sobie mobilny internet do laptopa ale nie na żadną umowę na 12 czy 24 miesiące ale na 3 maks 4 tygodnie. Czy można kupić sobie "internet na kartę" czy coś takiego? Gdzie są najlepsze warunki?
Odpowiedz cytując
St@chu
Senior Member
 
 
Od: 08.2005

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#17310
Stary 23.07.2010, 15:18
kubawislak napisał(a):Wyświetl post
Ściągnąłem Football Menagera 2010. Rozpakowałem i otrzymałem coś takiego, jak to zainstalować
(wrzucam screeny)
Włącz pierwszy plik przy użyciu winrara i wypakuj zawartość... Wtedy rozpakują się wszystkie.

Potem pewnie otrzymasz obraz płyty, więc trzeba go dać na jakiś wirtualny napęd i możesz instalować.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Włączony
MordkiWłączony
[IMG] code is Włączony
HTML code is Wyłączone

Skok do forum
Reklama



Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 11:14.