|
Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
No cóż.
Stało się. Więcej chyba ciężko powiedzieć. Zapraszam do dyskusji. ![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
To jest po prostu skandal
![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Junior Member
Od: 06.2013
Offline |
|
Wstyd i tyle.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
czemu po prostu nie dali Smudzie dograć sezonu?
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
Tik tak tik tak tik tak tik tak trener jest, honoru i pomysłu brak
![]()
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
PRZEMYŚL |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
Nie dosc ze przekrecił Wisłe
http://www.sport.pl/sport/1,69628,2022249.html A ten mecz byl ustawiony http://pilkarskamafia.blogspot.com/2...-idzie-do.html to jeszcze 2 dni temu mowil , ze "Wisla sie nie podniesie" http://katowickisport.pl/pilka-nozna...3,1,12446.html ![]()
Prawica ogłupia
Lewica okrada Andrzej Du*a |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Mówiłem ze dzialacze to ....y bez honoru, Reyman się w grobie wywraca, mógł być trener na poziomie to Kapke i Ciupialowi nie pasowal, brak słów
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
Nie chcieliście Smudy to macie Wdowczyka
Tak swoją drogą: chyba nikt nie łudził się że jak nie ma pieniędzy to nagle przyjdzie jakiś zbawiciel z zagranicy albo młody dobry polski trener. Niestety,wybieramy w takich trenerach na jakich nas stać. Takie są realia. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Kolejna kompromitacja. Już chyba nawet Smuda byłby kur.wa lepszy.
Myślałem, że przynajmniej korupcji się tykać nie będziemy ale jak widać można się zeszmacić jeszcze bardziej. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
Szok!.......
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Ale za to teraz pewnie powie do jakiej wspaniałej drużyny przychodzi i inne takie tere fere. Boję się tylko, że po zakończeniu ligi wróci do swojego zdania, no bo co on miał zrobić ta drużyna się nie mogła podnieść...
![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2013
Offline |
|
....a.
(10 znaków) |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
ten najemnik ten drugi też jeden piłkarz elki drugi trener elki no może taka że W. miał zakaz trenowania.... ![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 08.2005
Offline |
|
jak już został tym trenerem to raczej pewne jest że nasze gwiazdy zostaną za pysk wzięte i nie będzie dyskusji przynajmniej
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Wdowczyk wypierdalaj. I zabierz ze soba tą gnide Kapke
![]()
Wisła Kraków
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 02.2004
Online |
|
Kiedy wydawało się, że po zablokowaniu powrotu Smudy nic gorszego nie może spotkać Wisły, okazało się, że możliwości działaczy w tej kwestii są większe niż bym się spodziewał.
Ten Wdowczyk, który był trenerem Polonii Warszawa w sezonie 1999/2000, kiedy można napisać wprost, że Wisła została okradziona z tytułu Mistrza Polski (pamiętny mecz: Polonia - Wisła - 2:1 i osiem minut). Ten Wdowczyk, który był trenerem Legii Warszawa w sezonie 2005/2006, kiedy można napisać wprost, że Wisła została okradziona z tytułu Mistrza Polski. Ten Wdowczyk, który śmiał się z uzasadnionych racji Petrescu, a niedługo potem został zatrzymany w związku z liczną korupcją i wyszło, że Rumun miał rację. Ten Wdowczyk przez którego w jakimś stopniu musiał odejść jedyny zagraniczny trener Petrescu, którego oceniam pozytywnie. Ten Wdowczyk, któremu udowodniono masowe ustawianie spotkań i miał przez kilka lat zakaz wykonywania zawodu trenera - choć trzeba przyznać, że i tak dostał małą karę. Ta decyzja to jawna prowokacja w stosunku do Klubu, Historii, Kibiców. Jak można zatrudnić oszusta, który dzięki ustawianiu wielu spotkań dalej istnieje w piłce nożnej? Jak to jest, że do Wisły przychodzi kolejny zadeklarowany Legionista?
Ostatnio edytowane przez KOALIK : 13.03.2016 o godz. 13:27.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
Skorża czy Urban też byliby najemnikami,trenowali Legie,Lecha itp. Oczywiście fajnie jak trener jest Wiślakiem z krwi i kości i do tego ma dobry warsztat trenerski no ale nie oszukujmy się,takich to ze świecą szukać. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 12.2010
Offline |
|
Eee to utrzymanie mamy pewne... Jak się nie uda na boisku to trener załatwi pod stołem..
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
Dobry wieczór. Coś się... coś się popsuło i nie było mnie słychać, to powtórzę jeszcze raz. Wybór Wdowczyka na trenera Wisły Kraków to jest jakaś porażka, ja myślę że to nasz, ....a głupi zarząd, te ....a banda imbecyli która odprawiła z kwitkiem trenera z Chorwacji to jest jakieś ....a nieporozumienie. Jeśli tyle dla was znaczy... jeśli tyle dla was znaczy, ludzie takie zaangażowanie kibicowskie, jak nasz gdzie chodzimy na te mecze, nasze życie prywatne, biznes, wszystko inne i dla was tylko znaczyło to wybranie Wdowczyka i walka o utrzymanie, to was powinno się jebać ....a, tak się powinno was jebać, jak tylko was może jebać Kapka. Bednarz was tak nie wyruchał, jak wyrucha was Kapka, ....a. Aż wasz kukle ....a będą swędziały z bólu. To jest dramat ....a. To jest dramat...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
ciekawe czy ktoś jeszcze ośmieli się napisać że to wszystko wina Kapki bo car batiuszka to chce dobrze :Lol:
![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
dno dno dno
![]()
SERCE W BIELI KREW W BŁĘKICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ŻYCIE!!!
Quo vadis Wisło? |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
Póki Wdowczyk jest trenerem moja noga na Reymonta już nie stanie! WON z sprzedawczykami - kupczykami! Hańba i wstyd!
Ostatnio edytowane przez TSWthedues : 13.03.2016 o godz. 13:31.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
ja .......e, straciłem wiare w ten klub
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
Sabotaż!
Według mnie o tej decyzji Cupiał jeszcze nie wie i po cichu liczę na to, że mimo wszystko decyzja ta zostanie zablokowana. Póki co na konferencji prasowej nie zostało potwierdzone, że nowym trenerem jest Wdowczyk. Niby są informacje na oficjalnej stronie itd. Mimo powyższego mocno wierzę, że to jakaś jawna kpina, a przecież do 1-szego kwietnia jeszcze trzy tygodnie... ![]()
Po co iść na łatwiznę, warto czasem złapać bliznę od życia..
We were the Kings and Queens of promise... ! |
|
![]() ![]() ![]() |
Junior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
11.03.2016, Wdowczyk w wywiadzie: "Trudno mi sobie wyobrazić, że Wisła nagle się podniesie".
13.03: "Dariusz Wdowczyk trenerem Wisły Kraków" GG ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
normalnie gościu w tym klubie NIC nie dzieje się bez wiedzy pana na włościach ale widzę że taka prosta rzecz do zrozumienia przekracza możliwości pojmowania i to jest przerażające ![]()
|
|
![]() ![]() ![]() |
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
WYPI.ERDALAJ warszawska parówo jak najdalej od R22
![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
dno! pamiętam jak dziś te 8 minut z Polonią... Wdowczyk wypierd....
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
Wolałbym po tysiąckroć dyletanta Smudę niż skompromitowanego legionistę...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
no żesz ....a mać !!!!!!!!!!!
|
|
![]() ![]() ![]() |
|