|
Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
Proponuje założyć jeszcze lige prywatną wislakrakow.com w grze "USTAW LIGE" wiem że to gra portalu weszlo.com ,ale wydaje się o wiele lepsza od fantasyliga.wp , bo brana jest pod uwagę forma poszczególnych zawodników a nie tylko suche statystyki, niekiedy bardzo przypadkowych strzelców bramek , i przede wszystkim bardziej atrakcyjne nagrody w samej grze , krótko mówiąc polecam . Co na to admini?
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
Ocena zawodników przez dziennikarzy ok, ale głosowanie przez graczy na najlepszego bramkarza, obrońcę, pomocnika i napastnika już niekoniecznie.
Narodziło nam się tych menagerów ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
Ja też w tej rundzie odpuszczam Fantasy Ligę na rzecz weszlackiego odpowiednika. Zobaczę czy rzeczywiście jest lepsza, najwyżej wrócę do gry na wp.pl
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Banita
Od: 01.2012
Offline |
|
a To moja 11
![]() |
|
![]() ![]() |
Junior Member
Od: 01.2014
Offline |
|
Jeszcze Raz Zapraszam do mojej ligi na ; fantasyliga.wp.pl
Kod Ligi : 483329803 PRZEWIDZIANE NA KONIEC RUNDY SĄ NAGRODY !!! ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY TYLKO WISŁA |
|
![]() ![]() ![]() |
Junior Member
Od: 10.2011
Offline |
|
Ja też zapraszam do mojej ligi "TKWM " kod do ligi 412336512
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
no to gramy
![]()
Ostatnio edytowane przez Kowal! : 14.02.2014 o godz. 21:40.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
No to i ja dolaczylem... Witam w zabawie
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Moje FC Kostrze II kończy zabawę na 3 miejscu w lidze kibiców Wisły
![]() Muszę przyznać że ustawligę jest atrakcyjne jeśli chodzi o nagrody, niewiele mi brakło a bym zgarnął właśnie 500zł za wygranie klasyfikacji miesiąca sponsora. Generalnie troszkę kasy i nagród w tej rundzie udało mi się zgarnąć w menagerach (w ligach prywatnych fantasy ligi i za wygranie kolejki w menagerze TVP) ![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Banita
Od: 01.2012
Offline |
|
Jest jakas nowa prywatna liga wislakrakow.com ? na obecny sezon
|
|
![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
Jak ktoś gra w ustawlige na weszlo to zapraszam do mojej ligi, można wygrać roczne konto VIP na AllGoals.com.pl":
Kod ligi: 605993466 |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 01.2011
Offline |
|
Ja również zapraszam do swojej ligi prywatnej na FANTASY LIGA 309439616
Za pierwsze 3 miejsca przewidziane są nagrody w postaci dobrych trunków lub jeśli zwycięzcy wyrażą takie życzenie to ich równowartość w kodach doładowujących obojętnie w jakiej sieci ![]() EDIT: Widzę, że już kilka osób z forum zapisało się do mojej ligi prywatnej co mnie bardzo cieszy, tyle, że prosiłbym od razu o pw z nazwą drużyny żebym mógł się potem z Wami skontaktować w sprawie przesłania ewentualnej nagrody. Miłej zabawy!
Ostatnio edytowane przez karas1983 : 16.07.2014 o godz. 20:07.
![]()
Największym szczęściem jest mieć pasję...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
Jedziemy z nową edycją. Liga wislakrakow.com w fantasylidze WP.
1) Zakładamy konto na portalu http://fantasyliga.wp.pl/main 2) Zakładamy drużynę 3) Wchodzimy do ligi WISLAKRAKOW.COM wpisując kod 792126656 w zakładce ligi prywatne. Zasada: 1 gracz - 1 drużyna, więcej drużyn = dyskwalifikacja! ![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
Kumpel poprosił o wrzucenie, więc wrzucam:
liga prywatna H2H w Ustaw Ligę - kod: 729123502. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 01.2011
Offline |
|
Jako,że kolejny sezon FL powoli dobiega końca dlatego proszę o kontakt użytkownika Wisła Kraków_, który najprawdopodobniej wygra moją ligę prywatną, w celu przekazania nagrody. Gonię go, gonię ale 40 pkt w ostatniej kolejce raczej już nie odrobię
![]() Jeśli Rumpejro także utrzyma się na podium to jego również proszę o pw. Gratuluję i zapraszam do zabawy w kolejnej edycji ![]() ![]()
Największym szczęściem jest mieć pasję...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
Wisła Kraków_ w Fantasy lidze to moja drużyna : ). Wysłałem pw jakiś tydzień temu, ale jak dotąd bez odpowiedzi. Z tego co pamiętam, to nagrodą był chyba jakiś trunek. Może kolega się nie loguje? |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
czy bedzie fantasy na ta runde ?
![]() Tylko Wisła Nasz T.S. ! Wierność
|
|
![]() ![]() ![]() |
|