|
Wisła Kraków - inne dyscypliny Na tym oto forum można dyskutować na temat sekcji Towarzystwa Sportowego Wisła Kraków, takich jak siatkówka kobiet, koszykówka kobiet i mężczyzn, judo, boks, gimnastyka, strzelectwo itp... |
![]() |
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
Junior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
Marta Starowicz ( asystent trenera w 2006 i 2007) prowadzi treningi dla tego rocznika.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Junior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
Witam, mam do państwa pytanie czy jest gdzieś możliwość aby mój syn 17(lat) gra w koszykówkę od 4 lat, lecz nie w żadnym klubie (drużyna szkolana) chciałby się gdzieś zapisać wiem że ten wiek nie jest już odpowiedni ale chciałby przynajmniej gdzieś trenować czy wogóle jest taka możliwość?
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
Ten rocznik prowadzi na Wiśle trener Piotr Piecuch kontaktuj się z nim tel. 602 433 477
![]()
W Polsce mamy wielu wrogów i stoczonych z nimi bójek
Jesteśmy Śląsk Wrocław - Nam należy się szacunek ! ------------------------------------------------------------------------------ ŚLĄSK-WISŁA-LECHIA |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
Mam pytanie, czy są treningi boksu w Wiśle
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
Moje pytanie: kiedy siatkarki zaczynają rozgrywki?
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
18 października będzie już mecz 4 kolejki
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
A kiedy Wisła Enion-Energia gra pierwszy mecz u siebie?
Ostatnio edytowane przez ichigo : 15.10.2008 o godz. 09:12.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Polecam www.google.pl. Wystarczy troszkę poszukać. http://www.siatka.org/?wyniki.lp.2008.4.1.4
|
|
![]() ![]() ![]() |
Junior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
Witam mam pytanie czy jest jakaś stronka dotycząca szkółki piłkarskiej TS Wisły lub rozgrywek naszych najmłodszych Wislaków prosze o info może któryś z rodziców cos prowadzi.
![]()
W MOIM SERCU TYLKO WISŁA I NA DOBRE I NA ZŁE !
|
|
![]() ![]() ![]() |
Junior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
Dzięk i!! A jak wpisać rocznik 2000 wpisywałem całe 2000 i 00 z tym adresem ale nie ma takiego blogu
z góry dziękuje za pomoc ![]()
W MOIM SERCU TYLKO WISŁA I NA DOBRE I NA ZŁE !
|
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 11.2005
Offline |
|
Chciałbym się po raz pierwszy wybrać na kosza na środowy mecz. W związku z tym mam pytanie o bilety- od kiedy można je kupić w przedsprzedaży i czy trzeba się spieszyć czy przed meczem spokojnie zdążę z zakupem
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
PNU '06
Od: 03.2003
Offline |
|
Spokojnie zdazysz przed meczem .. nie ma przedsprzedazy ... a jesli dopingujesz to zapraszam do Wislakow od 16.30 po bilet za 5 zl
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
Najwidoczniej rocznik 2000 nie ma jeszcze swojej strony.
![]()
Pamiętaj pasiasta niewiasto - Kraków to nasze miasto
![]() ...Gdybym mógł cofnąc czas i pomyśleć na wyborem... Nawet drugi wybrałbym tą sama drogę... W ten sposób pomagasz innym, tracąc zaledwie 30 sekund
Piotr Reiss To prawdziwa legenda Lecha Poznań ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Będzie można gdzieś na necie oglądnąć dzisiejszy mecz naszych koszykarek?
![]()
JAZDA JAZDA JAZDA W OŚWIĘCIMIU-BIAŁA GWIAZDA!!!!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
Jakie są ceny biletów na mecze koszykarek w lidze i w pucharach europejskich, bo chciałbym się wybrać? Jest jakaś puszka na oprawę? Dzięki za odpowiedź.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
Liga:
-jeżeli są (nie zawsze) bilety do młyna 5zł, ulgowy 7zł, normalny 10zł. Puchary nie pamiętam ale do młyna też były za 5 zł. ![]() ![]() Fanatykiem już nie będziesz jak na halę nie przybędziesz! Tylko Wisła! |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Skoro o biletach mowa, to po ile są wejściówki na mecze siatkarek?
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
Hm... na SKWK za darmo, bilety w zeszłym roku były chyba po piątce, aczkolwiek głowy nie dam jak jest teraz, a i bez biletów też problemem wejść nie było... Ktoś ostatnio pisał że oprócz Wisły (I drużyny koszykarek) reszta za darmo, ale to do sprawdzenia..
![]() ![]() Fanatykiem już nie będziesz jak na halę nie przybędziesz! Tylko Wisła! |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
na siatkarki w I lidze są bilety, ulgowe po 5 a normalne chyba jakoś 7-8
|
|
![]() ![]() ![]() |
Junior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
Mam pytanie czy osoby które mają opłacone składki SKWK mają wstęp darmowy
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Junior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
Mam do was pytanie mam syna w wieku 17 lat gra w koszykówkę od 4 lat (zespoły szkolne gimnazjum, technikum) czy byłaby by taka możliwość aby on się gdzieś zapisał
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Wisła ponad wszystko
Od: 03.2006
Offline |
|
przykro mi, ale za późno... możesz spróbować -> trener Piecuch, ale szczerze mówiąc wątpię...
![]()
"Basket is my life"
27.07.11 |
|
![]() ![]() ![]() |
Junior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
Witam, mam pytanie, bo doszły mnie słuchy że ostatnio założono sekcje siatkówki męskiej. Czy to prawda ? jeśli tak to czy jest możliwość zapisania się ? chodzi głównie o rocznik 92 i 91 ? czy są jakieś odgórne wymagania ? dzięki z góry
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Szkoda, że nie 82 bo sam bym się zapisał
![]() ![]()
Zawsze wierni,choć pijani,zawsze z Wisłą - Pakos-Fani
|
|
![]() ![]() ![]() |
Viva Mauro!
Od: 02.2005
Offline |
|
Wie ktoś kiedy grają koszykarze? W sobote czy niedziele?
![]()
"Zawodnicy odchodzą, a miłość do klubu pozostaje na zawsze..." Ola7
|
|
![]() ![]() ![]() |
PNU '06
Offline |
|
w Niedziele
![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
Skoro to temat informacyjny to wrzucam linka z Euroligi kobiet (jak będą rozgrywane dalsze fazy pucharu)
EuroLiga kobiet 2008/2009 ![]() WSZĘDZIE DOBRZE, ALE W DOMU NAJLEPIEJ...R22!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Junior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
hey:* mam pytanko odnośnie siatkówki. Chciałabym się dowiedziec czy byłaby możliwosc dołączenia do siatkarech i chodzenia na treningi jesli mam 16 lat? ( rocznik 1992 ) kiedys nalezałam nawet do jednego klubu ale niestety ze względu na brak czasu musiałam sie wypisa teraz żałuje i bardzo chciałabym trenowac, najpierw napewno musiałabym odświerzyc gre.. ale chciałabym dogonic dziewczyny. Mysle teraz o siatkówce na poważnie i chciałabym bardzo aby moja przyszłosc była z nią związana.. jak myślisz mam jakieś szanse? a jeśli tak to mógłbyś mi pomóc?
![]() ![]()
Ostatnio edytowane przez sylwia1820 : 31.12.2008 o godz. 13:03.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Wisła ponad wszystko
Od: 03.2006
Offline |
|
1. ja mogę Ci pomÓc!
2. telefon do sekretariatu TS-u (12) 630 45 00 zadzwoń, powiedz, że chcesz numer do trenera Twojego rocznika 3. moim zdaniem za późno, ale nie chcę Ci źle wróżyć na początek kariery ![]() ![]()
"Basket is my life"
27.07.11 |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Narzędzia tematu | |
Tryby wyświetlania | |
|
|