|
Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2006
Offline |
|
W związku z tym, że Wisła potrzebuje naszego wsparcia jak chyba nigdy, proponuję aby w tym temacie wpisywały się osoby, które mogą zakupić komuś bilet. Możemy zrobić akcję tego typu, że deklarujemy się ile biletów możemy zapłacić (np. dla dzieci z domów dziecka) albo kupujemy bezpośrednio komuś bilet. proszę potraktować poważnie ten temat.
p.s. Deklarujemy się ile biletów możemy kupić a później dogramy szczegóły, bo najlepszą i najbezpieczniejszą opcją będą dzieci z domu dziecka lub hospicjum. myślę, że sam zakup biletów nie będzie stanowił problemu, bo jeśli będzie nas wielu chętnych to wyślę zapytanie do kilku placówek z pytaniem czy są zainteresowane. gorzej z logistyką przewozu dzieci. Powód: opracowanie szczegółów
Ostatnio edytowane przez PSYCHOLTSW : 14.11.2018 o godz. 10:03.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
ja pierwszy oferuję się na 5 biletów na sektor D lub C. Prezent na Mikołaja od Psychola
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2011
Offline |
|
Kupię 2-3 bilety osobom potrzebującym na sektor C/D
bilety tylko dla tych, którzy bez tej pomocy nie byliby w stanie pójść na mecz, zwykłym ściemniaczom dziękujemy Proszę to potraktować poważnie. |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2005
Offline |
|
włączam się do akcji, 2 bilety na C/D
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
Ok, nie ma sprawy - tylko napiszcie jak to ma technicznie wyglądać. Chętnie kupię bilet dla dzieciaka z domu dziecka tylko w jaki sposób - od strony technicznej - to rozwiązać? Żebym mógł bezpośrednio ten bilet kupić?
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2010
Offline |
|
Może by socios pomogło? Każdy by wpłacił na konto socios ekwiwalent ilości biletów które chce kupić(wpłata z tytułem na bilety albo cos w tym stylu), a oni potem przekazaliby daną kwotę do klubu, a klub by dał bilety dla domu dziecka lub hospicjum. Jeżeli bilety będą na mecz z Jagą to powiedzmy, że tydzień przed meczem jest zakończenie zbiórki i informacja ile kasy zebrane i ile biletów można kupić dzieciakom. Niech ktoś decyzyjny z socios się wypowie czy to by było do ogrnięcia,
Ja też 2-3 bilety mogę zafundować. |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
@ sandomingo - podbijam też chciałbym się dowiedzieć jak można to technicznie zrobić ;-)
![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
Jeśli już, zróbmy to przez Socios - mamy konto na darowizny, możemy spróbować pogadać z domami dziecka, ze szkołami itp.
Będzie to też dla Socios jakaś promocja. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
Socios to dobry pomysł. Ja też przekażę darowiznę.
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
Najlepiej by było przez socios, wszystko by zostalo sprawnie załatwione. Oczywiscie tez jestem za, kazda forma wsparcia sie przyda
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
Jestem za pomyslem z biletami i za pomyslem z wykorzystaniem socios.
![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Rankingowy ekspert
Od: 03.2003
Offline |
|
Moim zdaniem akcja "Kup bilet dla dziecka i dziadka" to świetny pomysł a statut stowarzyszenia "Socios Wisła Kraków" mówi że:
Punkt 8. Celem Stowarzyszenia jest: (...) Podpunkt 3. Likwidacja barier w dostępie do imprez sportowych osób w trudnej sytuacji, których organizatorem jest Wisła Kraków S.A.; Podpunkt 4. Popularyzowanie działalności Wisły Kraków S.A. w szczególności imprez sportowych organizowanych przez Wisłę Kraków S.A.; Punkt 9. Stowarzyszenie realizuje swoje cele wymienione w pkt 8 w szczególności poprzez: (...) Podpunkt 3. Zakup biletów na imprezy sportowe
Ostatnio edytowane przez Wit.Ek. : 14.11.2018 o godz. 20:23.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2011
Offline |
|
No ale dobrze by było gdyby zgłaszały się też zwykłe osoby, nie tylko dzieci z domów dziecka, którzy by chcieli iść na mecz a ich nie stać.
Socios to osobna sprawa, bo tam można kupić zorganizowanej grupie, a tu chodzi o zwykłych kibiców, których nie stać na zakup biletu |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Świetny pomysł, jako zwolennik idei Socios jestem za tym aby tę inicjatywę włączyć w działanie Stowarzyszenia. Zróbmy z tego akcję mikołajkową lub ogólną akcję . Będzie to marketingowo bardzo dobry ruch. Jestem szczęśliwy, że to o czym nieśmiało myślałem na początku tego roku, dzięki Wam stało się faktem. Z mojej strony możecie liczyć na każdą pomoc, jeśli tylko dam radę. Także włączmy tę akcję w Socios.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Rankingowy ekspert
Od: 03.2003
Offline |
|
Ja też jestem za. W poniedziałek mamy zarząd i na pewno o tym pogadamy. Przyjęcie darowizn na zakup biletów to Pikuś większym problemem jest potem znalezienie ludzi którzy będą je chcieli odebrać i tu widzę największy problem dla świetnego pomysłu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
My jako Socios chcemy wlaczenia sie do akcji
![]() ![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2002
Offline |
|
Ja tez cegiełke dołożę prze Socios najlepiej.
![]()
alejasienieznam
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
Też dołożę się do tego. Spróbujcie złapać kontakt z klubem lub skwk. Wiem, że oni kiedyś prowadzili zbiórkę pieniążków na karnety dla najuboższych kibiców.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
SKWK właśnie zaczyna zbiórkę zabawek i słodyczy na tegoroczną akcję świąteczną może dałoby się to połączyć z naszymi biletami na mecz ?
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 02.2015
Offline |
|
Ja też się dołożę.
Może dało by radę odwiedzić szkoły z mniejszych miejscowości i rozdawać bilety? Żabole już od dawna tak działają - jakieś mikołAJki itp to rozdają bilety plus gadżety klubowe w szkołach czy przedszkolach i to w naprawdę dużym okręgu od Zabrza. |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Nie rozdrabniajmy sie, róbmy takie akcje wspólnie przez Socios. Nie dość, że to natychmiastowa - może nie duża, ale zawsze - pomoc finansowa dla klubu, to jeszcze fajna promocja Socios i przede wszystkim popularyzowanie Wisły.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
Ja też jestem za tym by zrobić to przez Socios, ogłosić m.in. na tt. Codziennie wrzucać podsumowania, ilość zebranych funduszy, przeliczac to na ilość biletów, która zostanie za to kupiona. Trzeba tylko znaleźć konkretnych odbiorców.
Ostatnio edytowane przez krzaq12 : 15.11.2018 o godz. 07:44.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
Mamy trzy tygodnie do meczu z Jaga. Wypada zaraz po Mikolajkach. Trzeba na szybko ogarnąć na jaki sektor bilety kupujemy, do kiedy zbiórka, przede wszystkim dla kogo te bilety. Może klub by cos pomogl, ewentualnie SKWK, Starzy bywalcy może?
![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Czy można już oficjalnie wpłacać darowizny na konto Socios z przeznaczeniem na zakup biletów dla dzieciaków?
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Dajcie nam czas do poniedziałku, mamy wtedy spotkanie, do tego czasu ustalimy wszystkie szczegóły.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Ok, spoko. Czekam w takim razie na oficjalne info od Was.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
Może np. jakaś akcja z zapełnieniem danego sektora? Np. dolny narożnik D, myślę, że gdyby to dobrze rozpromować to byłby to realny cel (ok. 800-900 miejsc tam jest).
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
jeżeli udało by nam się zapełnić dolne D, to równie dobrze, narzekacze z neta powinni zapełnić stadion... realnie to możemy kupić 100-300 biletów (każdy z Socios po 1-3 bilety średnio). Natomiast reszta nie wiem jak zareaguje na tę akcję, bo chciałbym żeby był gigantyczny odzew. przynajmniej w ten sposób możemy pokazać siłę Socios i zrobić Stowarzyszeniu bardzo dobrą reklamę
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
No właśnie dobrze rozpromowana akcja spowodowałaby, że włączyło by się więcej osób. Jak pokazały akcje fans4club zdarzały się też osoby które nie były kibicami Wisły, a np. właśnie kupowały bilety dla dzieciaków z domów dziecka.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2008
Offline |
|
W takim razie czekam na informację od Socios, chętnie się symbolicznie dorzucę. Myślę, że ta akcja może uczynić wiele dobrego Stowarzyszeniu.
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Narzędzia tematu | |
Tryby wyświetlania | |
|
|