|
Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2007
Offline |
|
Ktoś coś? czekamy z niecierpliwością.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
....a weżmy chociaż my kibice trzymajmy klase....
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2014
Offline |
|
Kolega to kibic z drugiej strony?
Odejdą i co dalej? Na złość mamie odmrożę sobie uszy? No chyba, ze od wczoraj już się ustawia kolejka chętnych milionerów do przejęcia Wisły? |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
Moze Szymek jest chetny, stad ten wpis?
![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
Jak już Kubuś odejdzie, nie zapomnij kupić dużo reklamówek na kasę.....
![]()
AH:"Mnie nie interesuje prawo, mnie interesuje sprawiedliwość.... "
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
ciekawe zjawisko.
Mamy osobę która jest odpowiedzialna za stronę sportową. Ta osoba s.......iła Wisłę w ciągu 3 lat do 1 ligi. i jeszcze są osoby które tą osobę bronią. i darujcie sobie komentarze, że jestem z drugiej strony błoń... czy zawsze jak ktoś napisze coś niepopularnego to musi padać ten "argument"? |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
Wielu znających Kubę pisało już z dwa lata temu, że tak jak ze względu na swój charakter uratował Wiśle to z powodu tego charakteru nie nadaje się do zarządzania Jego brat do CV w którym dotychczas miał tylko doprowadzenie do bankructwa jakiegoś rodzinnego rozrywkowego przedsiębiorstwa to ma teraz drugi sukces - spadek Nie uważam żeby konieczna była zmiana właścicieli, natomiast konieczne jest przekazanie bieżącego zarządzania w ręce profesjonalistów Inna sprawa czy to jest możliwe przy "rodzinie na swoim"? ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 02.2019
Offline |
|
Niektóre tutaj marudzą od czasów Cupiała, a historia pokazuje że z każdą kolejną zmianą zarządu jest coraz gorzej. Kuba jaki jest to jest, ale przynajmniej można wierzyć że chce dla naszej Wisły jak najlepiej. Niech wyciągnie wnioski z tego sezonu. Dawid jak najbardziej do zmiany.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
anatomia porazki, Wisla w I lidze, walka o utrzymanie.... ....a ile jeszcze tematów w których gada sie o jednym i tym samym ? Leci z nami admin ?
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Błaszczykowski to jest legenda Wisły. Wielki szacunek za to, żę nas ratował. Ale do zarządzania klubem sie nie nadaje. Po prostu. Mało tego, zrobił z Klubu gniazdko dla rodziny. Musi odejść/zostać wykupiony przez Jazdzynskiego i Krolewskiego, cokolwiek. Dopóki Kuba będzie w klubie w jakiekolwiek roli będzie coraz gorzej. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 09.2014
Offline |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |