|
Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2015
Offline |
|
Jaki spokój, jeśli kogoś widział to niech napisze lub powiadomi o tym władze klubu.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
A ile ten Plewka na razie dobrych meczy zagrał? Jeden w Zabrzu.
Co do Pawłowskiego i Skowronka to zgoda. |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2011
Offline |
|
A jesteś pewien że grają tacy których lubi?
Insynuujesz coś i spekulujesz. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 02.2019
Offline |
|
Od tego sluzy forum
![]() Wystarczy spojrzec kto gra najczesciej a kto nie gra i dlaczego. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 10.2010
Offline |
||
- Pawłowski nie ma pierwszego składu w słabej Stali Mielec. - Plewka który wszedł na jego pozycje pokazał się całkiem dobrze. Co będzie za miesiąc, dwa, sześć to się okaże, sam nie wiem. ![]()
Wiślacki kumplu, wpadnij na mój profil na Twitterze - TUTAJ.
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
Ok, możecie mieć rację.
Najważniejsze, żeby oni wszyscy byli zdrowi albo przeszli tego wirusa lekko, bo kolejny lockdown to będzie dla nas katastrofa, nie wspominając już o tym, że tragedią byłby trwały uszczerbek na zdrowiu piłkarzy. ![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 09.2012
Offline |
|
@zibi7
Nikt nie powiedział ze maja grać od dechy do dechy ale jeżeli się przykładają na treningach to na ostatnie 10 minut? Tak wiem musimy :bronić wynik, gonić wynik _niepotrzebne skreślić * Tylko przypomnijcie mi kogo sprzedaliśmy za ciekawe pieniądze w ostatnich 10 No dobra 15 latach. Albo inaczej jakiego młodzieżowca udało nam się wypromować ? |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2003
Offline |
|
Ktoś ma informacje, kto trenuje, kto jest na kwarantannie, a kto jest zarażony?
Bo te nasze komunikaty to kpina w żywe oczy... ![]()
Ddf
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
Zaslona dymna i tajemnica lekarska
![]() ![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2003
Offline |
|
Z tego co wiem, to same testy jak i ustalenia wyników nie robią lekarze...
Dwa: jakoś przez ostatnie wiele lat, nie było problemem podawać stan zdrowia piłkarzy. Bo przypomnę, że kontuzje to również stan zdrowia, i w teorii "tajemnica lekarska" powinna obowiązywać. Mieliśmy też przypadki, gdy piłkarze chorowali (u nas kiedyś Gołoś, nie dawno w Pogoni Fraczczak) i nie było problemu z podawaniem takich informacji... Nie było problemu z podaniem informacji o stanie zdrowia Buksy i Szota ostatnio, czy jak wyglądało zdrowie Żukowa w przerwie meczu... Dlaczego z wynikami testów jest inaczej? ![]()
Ddf
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
Powodow moze byc bardzo wiele. Bog jeden wie jakimi kierowal sie klub.
Osobiscie, nie mam cisnienia na taka wiedze. Z tego co sobie przypominam wiekszosc klubow również informuje w podobnym tonie. Pewnie sa i takie, ktore wymieniaja konkretnie nazwiska i ok, jednak nie widzę w tym jakiegoś przyjętego standardu. ![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
sezon powinien trwac , od tego sa rezerwy- juniorzy itp
Ostatnio edytowane przez gizmowisla : 15.10.2020 o godz. 00:30.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Junior Member
Od: 09.2020
Offline |
|
I jedna drużyna wychodzi rezerwami z 4 ligi uzupełniona dajmy na to dwoma juniorami i dwoma z pierwszego składu. I wynik mamy taki jak na Wieczystej.I gdzie tu zdrowy rozsądek, zasady fair play czy duch rywalizacji. Nie chodzi o to aby karawana jechała dalej tylko o wiarygodne rozgrywki a nie przypadkowe wyniki czy przypadkowego mistrza.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Cisza w tym temacie jest zatrważającą... W klubie więcej jest informacji o dniu nauczyciela czy o tym jaki Mecz rozgrywano 11 lat temu, niż o aktualnym stanie zdrowotnym drużyny. Ale jeśli przyjrzeć się zdjęciom to trenują: Klemenz, Janicki, Sadlok, Yeboah, Forbes, chyba też Silva. Poza tym zdrowi są Buksa i Beqiraj |
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
Dziwna sprawa, ale zrozumiała. Jak mają podać kto jest chory i później obskoczy ich i ich rodziny stado cividian, to już lepiej niech nie podają. Przecież doszło do tego, że debile wierzący w tego wirusa (wirus jest ale nie pandemia i nie tak mocny jak go kreują) patrzą na chorych/rodziny chorych jak na morderców czy pedofilów. Idioci potrafią ludzi bez masek wyzywać, bić itd to po kiego wała mają podawać nazwiska chlopaków, żeby poźniej jakies zjeby w realu komentowały, że rodzina pewnie też chora...
![]()
młode pokolenie - stare przekonania
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Na dzisiaj nie wiadomo czy mamy chociaż zdrowych więcej niż 10 piłkarzy. To nie powinno tak wyglądać. Tyle. |
|
Senior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
To, że mamy przynajmniej 13 do gry wiemy (na ten moment) choćby z tego faktu, że mecz nie został przełożony.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
Nie bójcie się tak tego wirusa, przez internet się nie zarazicie
![]() Zapewne jest tak jak napisałem. Nie podają personaliów, bo banda pojebów by wyklęła ich i ich rodziny... ![]()
młode pokolenie - stare przekonania
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
nie uciekajmy za bardzo w poglądy , bo raz że szkoda na to czasu bo to niemerytoryczne, a dwa to jest duża szansa że te posty i tak polecą , więc próżny Twój trud
![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Narzędzia tematu | |
Tryby wyświetlania | |
|
|