|
Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2003
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
Moderator
Od: 11.2002
Offline |
|
No to w czym problem... Przecież tak do tej pory było i jest
![]() Przecież TS nigdy nie korzystało, nie korzysta i nie będzie mogło korzystać z logo SA. |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
To ja już nic nie rozumiem
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
A kto Ci serek obiecywal ze zrozumiesz ludzi na tym forum, nie jestes tutaj od wczoraj
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Możecie się podśmiechiwać ale tu naprawdę nie ma z czego, bo jak to wszystko pierdyknie to nie będzie co zbierać.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Offline |
||
![]() ![]()
Ostatnio edytowane przez serek.c2 : 21.11.2019 o godz. 15:20.
|
||
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
CWZR to piekne hasło, ale działa w obie strony. Moje pytanie odnosiło się do sytuacji, kiedy pożyczkodawcy wycofują się z Wisły. Może/mogło to nastąpić z różnych powodów i dlatego, chciałbym wiedzieć czy w TS powstał jakikolwiek zalążek planu działania na taki wypadek. I powtórzę wyraźnie, nie chodzi mi o przedstawianie konkretnych rozwiązań, ale samego wyjścia z inicjatywą zabezpieczenia funkcjonowania SA. Sam (o ile dobrze pamiętam) zgadzałeś się z tezą, że upadek SA, w dłuższym terminie, przesądza o losie TS-u, więc jeśli takie działania nie zostały podjęte przez TS, to znaczy, że CWZR, to nie tak do końca. ![]()
Geniusz w swej istocie może napotkać przeszkody. Niestety, głupota nie jest tak upośledzona....
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Dla mnie osobiście SA może sobie zaprojektować nawet trzecie logo ważne żeby miało do niego 100% praw i nie było niczyim zakładnikiem. Ale to nie ja wyciągnąłem spółkę z czarnej d i nie ja tam wsadziłem pieniądze, czas oraz energię. Powód: d
Ostatnio edytowane przez Dive Pirate : 21.11.2019 o godz. 15:26.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Nie obraź się, ale polecam na początek "Kolekcję Klubów" Andrzeja Gowarzewskiego i tom poświęcony Wiśle Kraków. Ja już kończę w tym wątku, co miałem napisać napisałem. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 09.2019
Offline |
|
Gdyby nie on to bylibyśmy dzisiaj takim Hutnikiem albo może Garbarnią. Sam mogę powiedzieć, że gdyby nie on to dzisiaj ze znajomymi nie jeździlibyśmy na Wisłę, bo od tamtych czasów wszystko się zaczęło. |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
9x 3 miesjce, 8x 2 miejsce, 6 mistrzostw, cwiercfinal Pucharu Europy. Wszystko przed era Cupiala...
![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Najwyrazniej wedlug niektorych osob to sie nie liczy... tez mi ciezko to w ogole skomentowac co niektorzy wypisuja
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Ale nie możecie zrozumieć, że to sukcesy za Cupiała przyciągnęły na Wisłę te setki tysięcy kibiców, a nie przeszłość?
Dlaczego cracovia nie ma tylu kibiców i nie może równać się z Wisłą jak też ma bogatą historię?
Ostatnio edytowane przez Cycu : 21.11.2019 o godz. 16:13.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
I to sprawia ze mozna wrzucic do kosza cala reszte? Bo obecne pokolenie wychowalo sie na Cupiale? Jasne ze przyciagnelo spora liczbe kibicow ale za 30 lat inne wydarzenia przyciagna innych i nie bedzie to oznaczalo ze reszta leci do kosza.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 04.2017
Offline |
|
Ile z tego było zasługa TS, a ile resortu?
Tylko pytam |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Ja pierdziu, wezcie Wy sie najpierw zaznajomcie z historia klubu, ktoremu kibicujecie
![]()
Ostatnio edytowane przez wiesniak842 : 21.11.2019 o godz. 16:18.
![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Możesz żyć ciągle przeszłością i historią, ale co to da? Ja nie żyłem w tamtych czasach. Żyjesz tu i teraz. |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
No nie wierze ze idziemy w ta strone w tej dyskusji.. przeciez Reyman sie zaraz w grobie przewroci i komus przyp...
No to jesli zyjemy tu i teraz to czemu obecny TS rozliczacie za ten Sarapaty a do calosci sami przywolujecie Cupiala? Mam powiedziec ojcu ze on sie jako kibic nie liczy bo pokochal "stara" Wisle? Kurcze, hipokryzja na tym forum czasem mnie dobija. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Ale sam przecież piszesz o historii, to był ten resort czy nie?
Ostatnio edytowane przez Cycu : 21.11.2019 o godz. 16:22.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Nie bede wlazil w tego typu dyskusje, stac mnie i Ciebie na zdecydowanie wiecej niz cos takiego. Nie mam bladego pojecia co chcecie udowodnic taka merytoryka i komu ale na pewno nie znize sie do tego poziomu.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 04.2017
Offline |
|
Zadałem tylko pytanie, bez żadnej tezy
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Dzinus- to nie rozumiem, zaczynasz najpierw przywoływać sukcesy z historii i zasługi TSu, ale gdy JudasPriest zadał pytanie o resort to nagle się oburzasz, to też jest częścią historii czy już nie?
Reszta czyli dobre i złe rzeczy z historii, tak? Czy może będziemy sobie wybierać tylko sukcesy, a to przemilczmy? Zalatuje trochę hipokryzją z twojej strony.
Ostatnio edytowane przez Cycu : 21.11.2019 o godz. 16:32.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Dla przypomnienia w takim razie. Nasz klub istnieje od 1906 roku!!!
![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
Moderator
Od: 11.2002
Offline |
|
To w takim razie, jeżeli tamta historia nie jest ważna, bo większość wychowała się na sukcesach ery Cupiała to po co to draka o historyczną nazwę TS, herb TS czy koszulki retro?
Mam wrażenie, że wybieracie sobie to co Wam wygodne. |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hanys
Offline |
|
Fajnie, ale to przed erą było prze 100 lat, a nie w 20 lat jak za czasów BC.
![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Miałem nie pisać, ale serio nie wierzę w to co czytam. Sprawdźcie sobie jakie to osiągaliśmy za czasów resortu wyniki... Tam były choćby dwa spadki z ligi. Za czasów komuny, to prym wiódł taki Górnik przykładowo.
Ps. Cupiała i spółkę (bo skoro piszecie takie głupoty, to może nawet nie wiecie, że był jeszcze Pan Urban i Pan Ziętek) namówił do inwestowania zły TS, a konkretnie LMM.
Ostatnio edytowane przez serek.c2 : 21.11.2019 o godz. 16:43.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Dzinus, ja chciałem Ci tylko uzmysłowić, że pisząc o historii trzeba być obiektywnym i nie traktować jej wybiórczo. Nic więcej.
Koniec tematu z mojej strony. |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Narzędzia tematu | |
Tryby wyświetlania | |
|
|