|
Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany. |
![]() |
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
Do której będą sprzedawane bilety w poniedziałek na Zagłębie? Nie wiem czy czasowo się wyrobię i prawdopodobnie będę musiał kupić przed meczem.
![]()
Wisła to jest potęga ! Wisła Najlepsza jest ! Wisłę trzeba szanować ! Wisłę ten nasz TS !
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
Data zakończenia sprzedaży biletów
29 październik 2018r. godz. 18:30 |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Czy wy zawsze musicie te mega kolejki robić przed meczem? A ty jak czegoś nie wiesz to najpierw sprawdź a nie wprowadzasz ludzi w błąd. ![]()
Tylko Wisła!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
Chciałbym kupić pakiet świąteczny na dwa ostatnie mecze w tym roku i wyskakuje mi komunikat:
"Sprzedaż tylko dla Kibiców z Kartą Kibica, nie posiadających Karnetu Sezon 2018/2019 oraz Karnetu Jesień 2018. Zaloguj się, aby system zweryfikował czy należysz do właściwej puli Kibiców." Jestem zalogowany. Nie mam aktywnej karty kibica. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]()
Tylko Wisła!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
Nie da się kupić biletu przez internet nie mając aktywnej karty kibica? Wiem, że wcześniej się nie dało i taka możliwość była tylko w kasie ale myślałem, że to zmienili i teraz się da.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]()
Tylko Wisła!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
Czy w kasach można kupić pakiet tylko na Pesel, bez karty kibica?
Chciałbym kupić na jakieś "martwe dusze" ale jeżeli tylko na kartę kibica - to klub sam strzela sobie w kolano... |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 04.2017
Offline |
|
Można na PESEL. W tamtym sezonie kupiłem na Legię dla całej rodziny bilety i nie było problemu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
Na pojedyncze mecze to wiem że można. Chodzi mi o to, czy można kupić w ten sposób pakiet? Mam nadzieję że tak, jutro się wybieram i nie chciałbym odejść z kwitkiem.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Kup jak będą pojedynczo sprzedawane bilety.... ![]()
Tylko Wisła!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 08.2018
Offline |
|
Dokładnie, my powinniśmy kupować pojedyńcze bilety,a nie ten pakiet,jeśli mamy zebrać jak najwięcej kasy, poszedłbym nawet dalej, można podnieść cenę biletu o 5-10zl,dupy nie urywa a przy 33 tyś robi gre
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Niestety wielu kibiców 'sukcesu' wybierze co najwyżej 1 mecz z tych dwóch, więc pakiet może zmobilizuje ich aby pójść na oba spotkania. Dobra decyzja.
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 01.2009
Offline |
|
Ruszyła sprzedaż biletów na mecz z Jagiellonią. Jeżeli każdy z nas wyciągnie chociaż dwie/trzy osoby, która chodzą "w kratkę" to może się udać! Ważne, żeby uświadomić ludzi dlaczego te mecze są takie ważne i że jak teraz nie przyjdą to mogą pomarzyć o topowych meczach przy R22 na dobre kilka lat. Może to podziała na wyobraźnie. Rozgrzewamy do czerwoności nasze social-media i jedziemy z koksem!
#warciwsparcia |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2011
Offline |
|
200 biletow/pakietów dziś tj. we wtorek zeszło, brawo Wy
![]() Biletów i pakietów zeszło już łącznie 800 |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
.... Kłócą się o pierdoły na forum zamiast wziąć się razem za promowanie meczu...
![]()
Tylko Wisła!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Hop do góry!
10000 juz mamy. Nie zwlekać,kupować! |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
Kilkanaście minut temu pykło 11 000 sprzedanych biletów. Namawiajcie znajomych i zróbmy frekwencję na poziomie 13-14 tysięcy.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
HOOP
11564 jedziemy dalej! |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Liczone bez VIP i gości i dzieci, więc może być ciekawa frekwencja, tak z 15.000
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
Już ponad 12 tysięcy.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2013
Offline |
|
Panowie, czy jak będę o 19 w Krakowie, to zaparkuje samochód jeszcze na parkingu TSu, czy juz raczej nie?
![]()
... ale jest jeszcze jedna akcja, Kirm, jeszcze jest Boukhari i JEDEN DO ZERA dla WISŁY...
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2018
Offline |
|
przed meczem z Amicą może Ci być ciężko. w okolicach pętli na Cichym kąciku jest całkiem spoko |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2013
Offline |
|
![]() ![]() ![]()
... ale jest jeszcze jedna akcja, Kirm, jeszcze jest Boukhari i JEDEN DO ZERA dla WISŁY...
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2018
Offline |
|
na Amice to myślę że do 20 tysięcy to spokojnie dobijemy
|
|
![]() ![]() ![]() |
Junior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
Hej. Mam pytanko. Chce zabrać rodziców na amice i zamawiam bilety przez neta. Mój przechodzi normalnie(mam karte kibica), a przy rodzicach nie mam w ogóle możliwosci wyboru rodzaju biletu ( UWAGA! PROSZĘ WYBRAĆ RĘCZNIE TYP BILETU â ULGOWY LUB PROMO â JEŚLI PRZYSŁUGUJE! - taki komunikat się pojawia)
nie wspominając juz o pierwszym bilecie za 15 zł. Nigdy nie byli na meczu i na bank nie ma ich w bazie. Na oficjalnej pisze, ze można zamówić przez neta bez karty kibica, wystarczy tylko imię, nazwisko i pesel. Pomoże ktoś? ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Narzędzia tematu | |