|
Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2006
Offline |
|
z tego co zrobiłem wywiad, to ciężka sprawa z taką akcją. mam za to inny pomysł ale chcę go skonsultować z Socios, zanim go wrzucę tutaj. w każdym razie, na pewno będzie trzeba zrobić jakąś akcję, tylko lepiej przygotowaną, bo tą zaproponowałem trochę za późno a logistyka takiego przedsięwzięcia jest bardzo ważna.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Junior Member
Od: 08.2018
Offline |
|
Drogie Wiślaczki, drodzy Wiślacy!
Dla naszej młodej organizacji znalezienie odbiorców na bilety dla kilkuset dzieciaków i osób, których nie stać na ich zakup to niestety wyczyn ponad nasze siły. Nie chcemy podejmować się rzeczy, których nie zrealizujemy. Wiarygodność i odpowiedzialność to dla nas zbyt ważne słowa, byśmy mogli ryzykować utratę Waszego zaufania. Gorąco jednak namawiamy wszystkich do zrobienia komuś prezentu i zaproszenia go na najbliższe mecze - na pewno łatwiej będzie każdemu z Was z osobna znaleźć osobę, którą moglibyście wziąć na mecz ze sobą, oraz opłacić tej osobie bilet. Chcemy jednak byście wiedzieli, że jeśli macie jakiś pomysł na pomoc klubowi, to jesteśmy otwarci na każdą nową inicjatywę, której celem będzie pomoc Wiśle w tym trudnym momencie. Jednocześnie mamy dla Was propozycję wspólnej akcji. Jeśli tylko wyrazicie taką wolę, to naszym wspólnym celem może być zebranie środków, które trafią tylko i wyłącznie do piłkarzy. Stowarzyszenie Socios Wisła Kraków posiada subkonto, na które można wpłacać darowizny. Możemy wszystkie Wasze wpłaty darowizn przeznaczyć na zakup reklam Socios, które mogłyby być wyświetlane na meczach Wisły. Podejmiemy też rozmowy z klubem, by otrzymane od nas z tego tytułu środki zostały w całości przeznaczone na spłatę zaległości wobec piłkarzy Wisły. Niech słowa o "Najwspanialszym Klubie Na Świecie" - "My Kibice Pomożemy" nabiorą wymiernej wartości. Pokażmy, że to nie są dla nas tylko puste slogany! |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
to jest dobry pomysł. ja postawię w takim wypadku 3 pakiety zamiast 5 biletów
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Rankingowy ekspert
Od: 03.2003
Offline |
|
Rozważamy rozpoczęcie akcji na zasadzie Jeśli planowaliśmy kupno biletu za 30 zl albo kilka biletów to zamiast biletu jest darowizna w tej wysokości. My za to kupimy reklamy. Tak jest prościej szybciej a ze względu na wydzielone subkonto łatwo możemy się też z tego rozliczyć.Co Wy na to?
Ostatnio edytowane przez Wit.Ek. : 22.11.2018 o godz. 07:52.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
@Wit.Ek. to jest najlepsza opcja?
|
|
![]() ![]() ![]() |
Rankingowy ekspert
Od: 03.2003
Offline |
|
My na razie rozważamy ten pomysł. Chcemy to też skonsultować tu na forum
|
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 03.2017
Offline |
|
Dobry pomysł ze zbiórką dla piłkarzy.Warto pomysleć nad filmikiem motywacyjnym: zebrać najlepsze momenty z tego sezonu typu mecze derby Legia Lechia Lech,dodać jakiś odpowiedni tekst w stylu ,oni dawali z siebie wszytko mimo przeciwności,teraz Ty możesz im podziękować.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2008
Offline |
|
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
Z biletów jest 8% VAT a ile jest z reklamy? Sprawdzaliście?
![]()
Tylko Wisła!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Junior Member
Od: 11.2018
Offline |
|
Kupię 2 bilety komus w gorszej sytuacji finansowej. Ale proszę uczcici2e podejsc
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
Na pewno przekażę darowiznę.
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
Cytat:
https://www.facebook.com/SKWK1906/po...27455717308942 |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków