|
Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
Legia w kolejkach poprzedzających LM już przegrywała z takimi potęgami jak Termalica, Łęczna czy Arka u siebie, więc nie widzę powodów czemu My nie mamy pokusić się o zwycięstwo.Nie przemawiają do mnie jakieś słabe wyniki Legii, że muszą bo tracą dystans, panicze z Legii mają we łbach spotkanie w Lizbonie, i chyba nikt z nich nie chciałby wypaść ze składu.Jak nie będziemy odstawiać nogi to 3pkt są bliżej niż wszystkim się wydaje.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
Gdyby trenował ich dalej Albaniec byłaby 3 wygrana w sezonie. A tak bardziej się skłaniam ku remisowi.
![]()
.
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
ciekawe czy legionisci wybiegną odczarowani niczym za dotknięciem czarodziejskiej różdżki. Remis nie będzie zly jeśli będzie zasłużony
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Oczywiście, najlepiej niech nasi ich pocisną, tak po prostu. Ale po karnym z dupy dla nas płakał na pewno nie będę, ani im współczuł. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa! ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
szkoda tego Glowy jak jasna cholera. Troche sie obawiam o obrone. Oby Rysiek Sadlokiem dobrze pokierował.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
jakieś wieści co do sprzedanych biletów?
Cytat:
Ostatnio edytowane przez TommyTSW : 23.09.2016 o godz. 14:25.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
Tak, ilosc sprzedanych biletów zostanie wyświetlona na telebimie w trakcie meczu.
KMWTW Powód: Jzs
Ostatnio edytowane przez wiesniak842 : 23.09.2016 o godz. 15:08.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
To akurat normalka. Sędziowie od lat się mszczą za to że Wisła im nie płaciła.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa! ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
Wydaje mi sie, ze zobaczymy sporo bramek. Dzisiaj powinnismy zobaczyc ofensywny futbol. Jako kibic Wisełki mam nadzieję, zreszta jak my wszyscy, ze choć o te jedną bramke bedziemy lepisi. 3-2 dla Nas
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
![]()
Tylko Wisła!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
Derby Europy to Barcelona - Real, a świata to ja pojęcia nie mam
![]() Co do meczu, od dłuższego czasu czuję, że będzie 0:0, co w sumie byłoby niezłym wynikiem. Zresztą taki wynik idealnie podsumuje obecną formę obu drużyn. Tylko nie przegrać. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
Remis brałbym w ciemno ale skoro nie mogę to liczę na zwycięstwo
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
Marzy mi sie zwyciestwo. Już kilka lat nie wygraliśmy na R22. 7egła słaba ostatnio wiec jest szansa. Do boju Wisełko !!!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
Derby Europy
![]() ![]() ![]()
Tylko Wisła!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Junior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Przed pisaniem o tym jaka Legia jest słaba, radze najpierw rzucić okiem na tabelę i składy obu drużyn. Obyśmy wymęczyli zwycięstwo ale remis też nie będzie zły. ![]()
Wisła Kraków
|
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 10.2014
Offline |
|
Kibice Ległej przyjeżdzają czy mają jakiś zakaz ?
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
Kiedys hity a teraz mecz 16 druzyny z 14 ;D ,do czego to doszło hah
jest szansa na dobry wynik,Legia jest do ogrania,ale ten mecz to serio jedna wielka niewiadoma. Jak nasi beda na dupach jezdzic to nawet i porażke przeboleje.
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 23.09.2016 o godz. 17:46.
![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
To było a propos wpisu 7 kotów że musimy wygrać TEN mecz
![]() ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
Do boju Wisełko!!!!
![]()
SERCE W BIELI KREW W BŁĘKICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ŻYCIE!!!
Quo vadis Wisło? |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
ależ niedosyt.
poza pierwszymi minutami drugiej połowy i momencie po niestrzelonym karnym nie pozwalaliśmy Legii na nic. To powinno być nasze zwycięstwo. |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
Gra wyglada coraz lepiej. Wielka szkoda tego karnego, to powinna byc wygrana. Cieszy to, ze konczymy kolejny mecz na 0 z tylu a i Miskiewicz coraz lepiej, oby podtrzymal to co dzisiaj pokazał w kolejnych meczach.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
Brawa dla zawodników za serce do walki. Chcieli dzisiaj wygrać i widać było że bardziej im zależy na 3pkt niż piłkarzom warszawskiej prostytutki.
Serce do walki było tylko trochę głowy do gry brakowało. Pierwsza połowa była fajna bo lewe skrzydło fajnie chodziło nasi praktycznie zawsze byli tam gdzie powinni być. Druga połowa to szarpanina i bicie głową w mur. Brakuje rozgrywającego to widać i niestety dzisiaj było chyba najsłabsze spotkanie w wykonaniu Zachary. Może jak się bedzie dogrywał z Ondraskiem to z czasem będzie lepiej. Popović. Człowieku ty jesteś drugim Jirsakiem. Ledwo poprawny i nic poza tym. I bez charakteru. Zamiast się przepychać weź dwóch legionistów na plecy. Wtedy będziesz bardziej męski. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
Popović ty już lepiej nigdy karnych nie strzelaj. czemu nie Mójta
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 10.2011
Offline |
|
Byłbym daleki od fali hejtu na Popovicia. Bardziej zastanawia mnie czemu Wdowczyk widząc jak dzisiaj wychodziły mu wolne nie zdecydował się na kogoś innego jak wykonawcę.
Coś ruszyło. Dawno nie pamiętam żeby w DWÓCH meczach z rzędu było widać takie zaangażowanie. Punkt trzeba szanować i iść dalej. Teraz puchar a potem wizyta w Płocku. Wygląda że wszystko idzie w dobrym kierunku. Trochę się bałem że Sadlok dzisiaj coś odwali ale zagrał dobry mecz, podobnie jak Rysiek. Oby tak dalej! |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
Ta, w zeszłym sezonie 4/4, raz nie strzelił i wielkie aj waj. ....a, nawet Messi nie strzela wszystkich karnych
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
Było tak blisko... Wystarczyło postawić kropkę nad "i".
Ale nie, znowu czegoś brakowało... |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Narzędzia tematu | |
Tryby wyświetlania | |
|
|