|
Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
A szprotson to czasem nie ironizuje?
![]() |
|
![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
OT/
A może wielki nieobecny tych wydarzeń, wspomniany wyżej kolega jest jednym z tych tajemniczych inwestorów stojących za JM? Cytat:
http://www.krakow.sport.pl/sport-kra...le-krakow.html
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 20.08.2016 o godz. 20:14.
![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
![]() ![]() |
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
![]() ![]() |
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
Adamczewski podobno jest kumplem JM... w tym wywiadzie brzmi jak kumpel Citki.
A co do tych wypocin wyżej - co ma do k...y nędzy SKWK do tworzenia/zrywania zgód? Tyle samo co Meresiński. Ogarnijcie się, bo nie da się tego czytac. ![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
![]() ![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
![]() ![]() |
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
Wydawało się, że ten Adamczewski to wymysł JM, żeby tylko móc w szybszym tempie drenować budżet Wisły, a może się okazać, że to jeden z niewielu pozytywów tego zamieszania. O ile mówi prawdę w wywiadzie.
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
SKWK nie przez kilka wpisów na forum traci członków i szacunek większości kibiców. A jeśli sądzisz inaczej to jesteś śmieszny. Wracając do meritum tematu, polecam wywiad z nowym koordynatorem: http://www.krakow.sport.pl/sport-kra...ml#indeks_news Szpilki wbijane meresińskiemu = bezcenne. I można tylko odnieść wrażenie, że meresiński nawet nie ma szacunku u osób które są w klubie kilka dni i, że gdyby Citko wszedł do klubu z normalnym właścicielem to byłby to ciekawy projekt. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
Popieram szprotsona, dodatkowo przed meczem każdy powinien pokazać legitymacje członkowską w SKWK oraz być sprawdzonym czy opłacił składkę, jeśli nie to wypad z meczu.
lol |
|
![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
Jeszcze Wiadomixa dobrze nie pogoniono ale juz narzekanie na SKWK i TS
![]() |
|
![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Online |
|
ps. miłośnik zgody z Ruchem ![]() Przestań chłopie, ludzie udzielający się tutaj nie wiedzą kto działa w TS, kim są ludzie z SKWK... O czym Ty piszesz?
Ostatnio edytowane przez serek.c2 : 20.08.2016 o godz. 20:33.
|
|
![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
wg mnie mocny kandydat - wczoraj były rozmowy Smolnego i JM. Wciaz największy problem ze JM chce cos zarobic @aklemba
I jeszcze.. @Matt_VaranN7 za słabo walkowany. Dużo lepsza kandydat niż inne pojaw się na rynku. Tak, skwk odstrasza Klemba
Ostatnio edytowane przez nesta : 20.08.2016 o godz. 20:38.
|
|
![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
Poniewaz Klemba ma dobre info wklejam
![]() Nesta byl pierwszy, moj mozna usunac ![]()
Prawica ogłupia
Lewica okrada Andrzej Du*a |
|
![]() ![]() |
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
"Meresiński ...., idziemy mu w.......ić, odbijemy Wisłę siłą. Tylko Lechia, jebać Ruch!" ![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Nie dziwię się jego irytacji. Ten kto go sprowadził do klubu zwiał, szefa nie ma, właściciela nie ma. Czeski film.
![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
Niektórzy tu są ....a niereformowalni i co gorsza nie rozumieją powagi sytuacji. Na razie musimy się pozbyć wiadomixa. To powinien być nasz główny cel zabranie naszego ukochanego klubu z rąk kogoś takiego, w którego rękach Wisła może skończyć bardzo bardzo bardzo źle.
Pytanie jedno. Skoro wiadomix jeszcze nie spłacil rat za kupno klubu Tele-Fonice, to jak przejąć od niego klub? Odkupić od niego, a później on spłaca z własnych pieniędzy wczesniejsza umowę z TF? Przeciez gość jest totalnie niewypłacalny.. Wg mnie operacja odbicia klubu z rąk Meresia będzie bardzo trudna, także ze względu prawnego i jest ona daleka od jakiegokolwiek powodzenia w tym momencie. Jest bardzo źle. ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Jakoś do drzwi Bednarza potrafili zapukać,zagrozic i zrobić burdel w wislackim środowisku. |
|
![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
Zapewne na zasadzie przejęcia zobowiązań od poprzedniego właściciela względem TF. Z drugiej jednak strony, to też będzie kwestia do negocjacji.
SKWK to wdzięczny i wygodny podmiot dla krytyki. Dla tych, który chcą wyładować swoją frustrację względem problemów klubu, jak również dla tych, którzy kręcą swoje interesy na boku, bo jest się za czym schować. Czytając jednak niektóre posty mam wrażenie, że stowarzyszenie urasta do rangi kartelu Narcosa, a Pruszków już wyprzedziło...a jest to bardzo krzywdzące dla szeregu ludzi, którzy swój wkład w wiele inicjatyw promujących Wisłę mieli niepodważalny. Akurat w ich przypadku (tj. stowarzyszenia) idealnie pasuje określenie, że "nic nie jest tylko białe lub czarne". I proszę nie utożsamiać tego wniosku z gafą J. Kaczyńskiego, że nas nie przekonają ;-)
Ostatnio edytowane przez Vinci : 20.08.2016 o godz. 20:51.
![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
![]() ![]() |
Senior Member
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
Jeśli TF i JM nie zastrzegły tego w umowie - to nowy kupiec akcji Wisły od JM przejmie zobowiązanie wobec TF. Pytanie raczej kiedy i za ile JM sprzeda udziały. Reszta to "techniczne" kwestie. (tak myślę).
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Online |
|
http://skwk.pl/skwk/5-wazne-skwk/7111-oswiadczenie.html Co mają jeszcze maila Ci wysłać z objaśnieniem, jakie w tej chwili robią ruchy? |
|
![]() ![]() |
Member
Od: 09.2007
Offline |
|
Nie znam dokładnie prawa, czy jeżeli Mereś we wrześniu nie wpłaci kolejnej raty to TF może rozwiązać umowę, a jeżeli nie to czy ratę płaci tajemniczy bank który wystawił gwarancje bankowe [ jeżeli one są naprawdę i prawdziwe, a jeżeli nie to się BC wkurzy że go taki cwaniaczek w uja zrobił ]
![]()
ŚWL!!!!!!!
|
|
![]() ![]() |
Senior Member
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
Niestety ale niektórzy są "uczuleni" i kiedy słyszą SKWK i TS to opuszcza ich rozsądek... ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2003
Offline |
|
Dostałem info że zawodnicy rezerw dostali wolna rękę w poszukiwaniu klubów. Generalnie koszt w postaci juniorów nikomu nie jest potrzebny. Może to ktoś potwierdzić, bo facet od którego to wiem lubi koloryzowac?
Sprawdziłem wyniki rezerw, bilans bramkowy po trzech meczach to 1-11, wg transfermarkt odeszło dwóch piłkarzy na razie... ![]()
Ddf
|
|
![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
1. Kupł w dzien to i sprzeda w dzień. 2. Niewypłacalność JM jest problemem TF. 3. Sprzeda to sprzeda, w zasadzie mogą mu naskoczyć, jest właścicielem. Oczywiście może ponieść za to konsekwencje, ale czy i jakie ciezko powiedzieć nie widząc dokumentów. ![]()
|
![]() ![]() |
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
http://www.futmal.pl/news,40724.html Oglądałem ich dwa mecze. Cóż, lepiej tego nie komentować. ![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
![]() ![]() |
Banita
Od: 03.2008
Offline |
|
Pan m pisze z małej bo to dziad pewnie chce dostać kasę na spłatę rat za wisle i zarobic sprzeda temu kto da mu zarobic
|
|
![]() |
Senior Member
Od: 07.2005
Online |
|
![]()
dziękuję za uwagę
![]() |
|
![]() ![]() |