|
Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
rozegrany ten finał? kto wygrał?
|
|
![]() ![]() ![]() |
Junior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
Nie rozegrany, TSW1906 ma duże problemy z internetem ostatnio i oddał mi walkowerem mecz więc czekam na rywala w finale.
Oczywiście jeżeli TSW1906 ogarnie internet do czasu rozegrania drugiego półfinału to rozegramy ten półfinał. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
Turniej został skończony?
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
Witam ponownie, bardzo przepraszam za dużą zwłokę, najpierw kłopoty z netem, później wyleciało mi to z głowy. Teraz postaram się jak najszybciej skontaktowac z uczestnikami FINAL FOUR i rozegramy te mecze, a pozniej moze 2 edycja
![]()
Ostatnio edytowane przez jcts : 29.03.2013 o godz. 01:53.
![]() 111 lat dumy, tradycji i chwały - Wisła Kraków "Jestem gotowy, by dać z siebie wszystko. Nawet, jeżeli mam przelać własną krew dla Wisły, aby wróciła na pozycję lidera i najlepszego klubu (bo wiem, że takim była), to muszę dać z siebie wszystko, aby wszyscy uwierzyli, że Wisła tam pozostanie." '27, '28, '49, '50, '78, '99, '01, '03, '04, '05, '08, '09, '11
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
Poprzedniej edycji zakończyć się nie udało, ale mineło już trochę czasu i może warto ruszyć z kolejną? Ja bym się chętnie sprawdziła, choć w haxa nie jestem mistrzem
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2011
Offline |
|
Można by było odświeżyć jeśli by byli chętni
![]() ![]()
STARA HUTA
WISŁA NA WIEKI |
|