The White Star Division - Wisła Kraków


Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło


Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Reklama
Zakłady na Wisłę? Legalni bukmacherzy w Polsce - ranking i recenzje
Odpowiedź
 
Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
seta
Socios Wisła Kraków
 
Od: 11.2002

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#31
Stary 08.12.2008, 09:46
DeathDave napisał(a):Wyświetl post
szybko przelecialem temat i wyglada na to ze niekoniecznie musze byc zlinczowany moze Planki to moze moge tez i ja... zwlaszcza ze cel wbrew pozorom szczytny
poszukuje crackow do dwoch programow Comarchu

Księga handlowa cdn optima 15.1.1
Ksiega podatkowa cdn optima 15.1.1

szukalem na roznych stronkach ale nihuhu :( jesli jest w stanie ktos poratowac odsylam na priva. dzieki z gory.

edit: tak szukam caly czas i sie okazuje ze oba te programy chyba moga byc w jednym pakiecie CDN OPT!MA 15.1.1 - wiec moze jeden crack wystarczy. sam nie wiem bo to nie dla mnie tylko na prosbe kolezanki, heh... w kazdym razie jakakolwiek pomoc mile widziana
Oba programy jak najbardziej w jednym pakiecie, niestety z tego co mi wiadomo to cracka do tego nie uświadczysz.
Lepiej siedizeć cicho i wyglądać na idiotę, niż powiedzieć jedno słowo i rozwiać wszelkie wątpliwości.


Odpowiedz cytując
gse
Senior Member
 
 
Od: 10.2006
Skąd: With Picture :b

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#32
Stary 12.12.2008, 20:37
Nie wiem czy to ktoś mi wcisnął czy nowa mozilla która się zaktualizowała blokuje mi niektóre funkcje na stronie wislakrakow.com między innymi nie mogę oglądać zdjęć po meczu...nie wyświetlają mi się również zdjęcia przy tematach i nickach na forum...Ale co najgorsze to nie mogę edytować bo po prostu nie mam tutaj takiej funkcji (nie widzę jej ?) ogólnie to dramaturgia...mogę np. pogrubić tekst czy zmienić kolor ale dopiero jak najadę kursorem "na czuja"...na innych stronach tak nie mam...zresztą na tej też nigdy problemu nie było dopiero od jakiegoś czasu...wie ktoś co to może być...bo już pojęcia nie mam...
Cytat:
...Nasza Siła Was Przerasta -WISŁA KRAKÓW- Lepsza Strona Tego Miasta...
Odpowiedz cytując
WiselkaMLP
Senior Member
 
 
Od: 03.2008
Skąd: Huta, Qrdwanów

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#33
Stary 27.01.2009, 13:43
jaka polecacie karte dzwiekowa i mniej wiecej jakie sa ceny

robie w domu rapowe nagrywki i przydalaby sie jakas dzwiekowka ku temu
Malvivente napisał(a):Wyświetl post
Powodem były skargi młodych kibiców cracovii o prowokacje tych malowidel
cracovia 1906 krakow napisał(a):
Kogo obchodzi ile on chodzi jak mu sie nie podobaja bluzgi na wisłe to nam tacy nie sa potrzebni.
Odpowiedz cytując
someone_TSW
Senior Member
 
Od: 07.2008

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#34
Stary 07.03.2009, 21:35
Chcialbym podlaczyc komputer (systep Xp) i laptopa (Vista) przez kabel Usb.
Zakupilem potrzebny kabel z 'pudelkiem" ( taki podobno jest potrzebny").
Do kabla dolaczona byla plyta, zainstalowalem program ktory na niej byl.
Na komputerze wszytko ok - wykrywa laptopa, a na lapotopie problem - vista nie moze zainstalowac jakis tam sterownikow.
Co robic w takim wypadku ?
Ewentualnie jak podlaczyc komputer z lapotem majace inne systemy za pomoca kabla usb ?
Prosilbym o instrukcje krok po kroku jesli ktos sie orientuje bo jestem laikiem w tych sprawach.
Prosze o szybka odpowiedz.
Ostatnio edytowane przez someone_TSW : 08.03.2009 o godz. 00:48.
Odpowiedz cytując
famul
Senior Member
 
Od: 01.2004
Skąd: Kraków P.N.

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#35
Stary 08.03.2009, 10:39
someone_TSW napisał(a):Wyświetl post
Chcialbym podlaczyc komputer (systep Xp) i laptopa (Vista) przez kabel Usb.
Zakupilem potrzebny kabel z 'pudelkiem" ( taki podobno jest potrzebny").
Do kabla dolaczona byla plyta, zainstalowalem program ktory na niej byl.
Na komputerze wszytko ok - wykrywa laptopa, a na lapotopie problem - vista nie moze zainstalowac jakis tam sterownikow.
Co robic w takim wypadku ?
Ewentualnie jak podlaczyc komputer z lapotem majace inne systemy za pomoca kabla usb ?
Prosilbym o instrukcje krok po kroku jesli ktos sie orientuje bo jestem laikiem w tych sprawach.
Prosze o szybka odpowiedz.
http://www.fkn.pl/1,460,1929415,1,wiadomosc.html wpadłem na coś takiego
Odpowiedz cytując
someone_TSW
Senior Member
 
Od: 07.2008

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#36
Stary 08.03.2009, 11:10
No tak, o to chodzi. Kabel mam podobny. Tylko problem jest w tym jak to wszystko podlaczyc zeby dzialalo ?
Wszystko polaczylem, zaistalowalem program na kompie stacjonarnym. A na viscie wyskakuje jakas informacja ze nie mozna zainstalowac sterownikow. Dodam ze komputer stacjonarny widzi laptopa. Odwrotnie nie jest juz tak dobrze..
Odpowiedz cytując
hors
Socios Wisła Kraków
 
 
Od: 11.2002
Skąd: KR

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#37
Stary 08.03.2009, 18:52
Potrafiłby ktoś złożyć kompa w granicach 2500? Czy jest możliwość wmontowania nagrywarki blue-ray? Karta graficzna oczywiście HD. Karta dźwiękowa oddzielnie czy wkomponowana? Głównie chodzi mi o płytę główną aby nie przepłacić i optymalnie się dopasować. Proszę o pomoc. Zestaw bez monitora, klawiatury,myszki i nagrywarki dvd

Dzięki
Wierność
Odpowiedz cytując
pirat.z.karaibow
Senior Member
 
Od: 07.2008

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#38
Stary 08.03.2009, 18:54
WiselkaMLP napisał(a):Wyświetl post
jaka polecacie karte dzwiekowa i mniej wiecej jakie sa ceny

robie w domu rapowe nagrywki i przydalaby sie jakas dzwiekowka ku temu
X-FI Xtreme Music

Odpowiedz cytując
St@chu
Senior Member
 
 
Od: 08.2005

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#39
Stary 09.03.2009, 19:20
Mam pytanie do zorientowanych...

Szukam laptopa do 2000zł. Komputer przeznaczony będzie do podstawowej pracy, żadnych tam gier i tym podobnych spraw. Coś do swobodnego korzystania na codzień. Jako że średnio jestem w tym zorientowany prosiłbym, jeśli komuś się chce o wskazanie jaka firma byłaby najlepsza, a której zdecydowanie unikać... Ew. jakieś konkretne modele, jeśli ktoś ma chęć...
Odpowiedz cytując
Kolumbus
Senior Member
 
 
Od: 03.2004

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#40
Stary 10.03.2009, 00:43
polecam ogólnie Asus, Toshiba, HP, Sony. Jesli zalezy Ci na baterii trzymającej długo to proponuje Sony oparty na procesorze Intela Core2duo.Nie wiem jak reszta ale HP ma bardzo przyzwoity serwis gwarancyjny.
piekna zaba w podpisie

Odpowiedz cytując
WiślakNH
Senior Member
 
Od: 01.2007
Skąd: Kraków - NH

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#41
Stary 10.03.2009, 13:59
Witam
Postanowiłem kupić sobie używanego laptopa,bo stwierdziłem,że płacić teraz 2000 za średniego i wymieniając go za kilka miesięcy na jakiegoś dużo lepszego wolę wydać 1000-1200 zł teraz za jakiegoś używanego...
Znalazłem kilka ofert ale potrzebowałbym Waszej porady

1
[FONT=Arial]ASUS F3TC AP-049[/FONT]
[FONT=Verdana]


PROCESOR AMD TURION 64X2 1,81 ghz (DWURDZENIOWY)

DYSK TWARDY 120GB

PAMIEC RAM 1 GB

KARTA GRAFICZNA NVIDIA GEEFORCE 7300

BATERIA 4800 MH

NOŚNIK NAGRYWARKA DVD SM VHP

EKRAN 15,4 CALA

BLUETOOTH KAMERA 1,3 MEGAPIXEL

WEJSCIE NA KARTE MINI SD

4 PORTY USB

WIRELESS INTERNET

2
http://toshiba.icecat.pl/pl/p/Toshiba/PSA67E-001001EN/Equium%2520A60-692%2520P4%2520518%252FXP%2520HE%252F256MB%252F40G B%252F15TFT%252FDVD-R%252FRW.htm#

3
[/FONT]HP Compaq nx6110

Procesor: Intel Pentium M 1,73 GHz
504 MB RAM 800 MHz
HDD: 80 GB
Napęd: DVD-RW
Grafika: Intel 915GM, matryca 15" 1024x768
system: Microsoft windows XP Home Edition
Bluetooth
WiFi
modem
LAN
2xUSB 2.0
DOK
2xPCMCIA
firewire
VGA
mini jack audio in/out
touchpad

4
Fujitsu Siemens AMILO Pro z oryginalnym Windowsem XP. Laptop posiada procesor Intel inside Celeron M. Monitor LCD Plug and Play o matrycy matowej (15''). Panel 1280x800 TFT. Pamięć systemowa to 512 MB. rozmiar pamięci to 64MB. (directX 9.0c + directX media 6) Dodatkowo nagrywarka płyt.Laptop posiada także wbudowaną kartę sieci bezprzewodowej WI-FI i Lan.

5
HP Pavilion dv6000 AMD Turion 64 x 2 Mobile Technology TL-50 :
karta graficzna GeForce Go 6150 256 mb
Podwojny Procesor : AMD Turion 64 x 2 Mobile Technology LT – 50
Pamiec Operacyjna : 1 GB/ rozszerzany do 2 GB (max) Technology DDR II SDRAM Storage ATA Controller
Twardy Dysk : 80 GB Storage Removable None Hard drive type Standard Display
Wejscia : 2 Memory , 1 ExpressCard 54/34 Interfaces 3 x USB 2.0 - USB 2.0 , 1 x Modem - RJ-11 , 1 x Ethernet - RJ-45 , 1 x Display / video - VGA , 1 x IEEE 1394 (FireWire)
DVD : Nagrywarka DVD MultiRecorder, High Speed CD - Recorder, DVD RW/DL +/-

6
Dell Inspiron 6000 1,86 60GB 1GB RAM WI-FI

Model procesora Pentium M (Centrino) Zegar procesora 1860 Mhz Cache 2 MB Pojemność pamięci operacyjnej RAM 1024 MB Typ pamięci operacyjnej RAM DDR2 Częstotliwośc taktowania pamięci PC533 Pojemność dysku twardego 60 GBModel karty graficznej ATI Radeon X300

Z góry wielkie dzięki.
Miasto Kraków - pozdrowienia dla Dobrych Chłopaków !!


Odpowiedz cytując
pirat.z.karaibow
Senior Member
 
Od: 07.2008

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#42
Stary 10.03.2009, 14:02
Wszystko zależy od tego na co chcesz przeznaczyć laptop. Na granie? Na samą pracę? Filmy i muzyka?

Odpowiedz cytując
WiślakNH
Senior Member
 
Od: 01.2007
Skąd: Kraków - NH

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#43
Stary 10.03.2009, 14:05
Przede wszystkim muzyka,filmy,internet.
Domyślam sie,że te laptopy nie są z górnej półki ale na kilka miesięcy dla mnie wystarczające.
Miasto Kraków - pozdrowienia dla Dobrych Chłopaków !!


Odpowiedz cytując
7 kotów
P.N.R.I.
 
 
Od: 11.2002
Skąd: Dogville

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#44
Stary 10.03.2009, 14:18
Jesli muzyka + filmy + internet, to najslabszy laptop. Nawet nie musiz sprawdzac konfiguracji.
Wazne zeby mial wi-fi i jakis chociaz jeden usb.

Duzo jezdze ostatnio i zakupilem sobie do takich celow notebook della - nawet nie wiem jak sie nazywa - za 70 euro. Bez czytnika cd.
nawet jak sie rozpieprzy to nie szkoda.
Boia chi molla !
Odpowiedz cytując
WiślakNH
Senior Member
 
Od: 01.2007
Skąd: Kraków - NH

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#45
Stary 10.03.2009, 14:26
No wiadomo,że dobrze byłoby też czasem w coś zagrać
A z tych 6 co napisałem kilka postów wyżej które są godne polecenia?
Ostatnio edytowane przez WiślakNH : 10.03.2009 o godz. 15:17.
Miasto Kraków - pozdrowienia dla Dobrych Chłopaków !!


Odpowiedz cytując
Mlody Wislak
Senior Member
 
 
Od: 05.2004

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#46
Stary 10.03.2009, 16:01
Asus albo Pavilon oba mają 2rdzenie. Nie opłaca się kupować lapka z 1rdzeniem Ja bym się skłaniał ku Asusowi gdyż ma ciutke lepsza karte graficzną.
oderint dum metuant

JEDNA WIARA CAŁE ŻYCIE - WISŁA KRAKÓW PYCHOWICE
Odpowiedz cytując
WiślakNH
Senior Member
 
Od: 01.2007
Skąd: Kraków - NH

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#47
Stary 10.03.2009, 16:55
Asus jednak odpada,bo ma pękniętą obudowę.
Więc na chwilę obecną do wyboru mam : tego HP Pavilon (powyżej)
+ te dwa

ASUS- X51R
rocesor Klasa procesora Intel Dual Core Kod procesora T2130 Taktowanie procesora 1,86 GHz Częstotliwość szyny FSB 782 MHz Pojemność pamięci podręcznej 1,2 MB Chipset ATI Radeon Xpress 1100 128 Mb Pamięć operacyjna Zainstalowana pamięć RAM 1024 MB Typ pamięci RAM DDR2 Dodatkowe informacje n/t zainst. pamięci 782 MHz Dysk twardy Pojemność dysku 120 GB Interfejs dysku twardego SATA Typ ekranu TFT Przekątna ekranu LCD 15,4 cali Maksymalna rozdzielczość LCD WXGA 1280x800 pikseli Karta graficzna Typ karty graficznej ATI Radeon Xpress 1100 Karta dźwiękowa Karta dźwiękowa kompatybilna z SoundBlaster Pro Napędy dysków wymiennych Napędy optyczny wbudowany DVD Super Multi drive Light Scribble (DVD-RAM,DVD+-R/+-RW) Złącza i interfejsy Złącza zewn. 4x USB, D-SUB (wyjście VGA), RJ11 (modem), RJ45 (LAN), Słuchawki, Mikrofon Złącze PCMCIA tak Czytnik kart pamięci SD, MMC, MS, MS Pro Komunikacja Bezprzewodowa karta sieciowa 802.11 b/g Karta sieciowa przewodowa 10/100 Mbps Modem 56 K Informacje użytkowe Urządzenia wskazujące Touchpad Typ baterii litowo - jonowa, 6 komorowa, 4400 mAh

LAPTOP HP PAVILION ZD7000
-Hewlett-Packard Pavilion zd7000
,-3,00 gigahertz Intel Pentium 4,-HL-DT-ST DVD+RW GCA-4040N [CD-ROM drive]-TOSHIBA MK8025GAS [Hard drive] (80,03 GB)- 1024 Megabytes Installed Memory (RAM)-NVIDIA GeForce FX Go5200-Conexant AC-Link Audio-Broadcom 802.11b/g WLAN-Karta Realtek RTL8139 Family PCI Fast Ethernet NIC-Karta sieciowa 1394-Kontroler hosta Texas Instruments IEEE 1394 zgodny z OHCI-Bateria Microsoft o metodzie kontroli zgodnej z ACPI-Microsoft AC Adapter-Urzšdzenie USB interfejsu HID-Szybki port podczerwieni IrDA [Infrared]-Standardowa klawiatura 101/102 klawisze lub Microsoft Natural Keyboard PS/2-Mysz zgodna z HID [Mouse]-Mysz zgodna z PS/2 [Mouse]-Główny koncentrator USB (4x)-Sony DSC
Miasto Kraków - pozdrowienia dla Dobrych Chłopaków !!


Odpowiedz cytując
Kolumbus
Senior Member
 
 
Od: 03.2004

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#48
Stary 10.03.2009, 22:38
Taka mała sugestia z mojej strony jeśli ktoś planuje używać Windows Vista to sugeruję zakupić dodatkową kość pamięci operacyjnej.W poprzednim laptopie miałem 1 GB i niestety nawet przy używaniu komputera do samch filmów i neta potrafiło czasem niemiłosiernie zamulać.Teraz mam HP pavilion i 3GB ramu i szczerze też myślałem, że będzie jednak trochę lepiej...
piekna zaba w podpisie

Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member
 
 
Od: 05.2004
Skąd: Kraków

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#49
Stary 17.03.2009, 17:40
Chce zmienić pamięć w laptopie. Pamięć dedykowana do tego laptopa to taka

http://www.ec.kingston.com/ecom/conf...D8000B/1G&id=4

Ja chciałbym włozyć taką

http://www.ec.kingston.com/ecom/conf...VR667D2S5K2/2G

A laptop to

http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/d...69&dlc=en#N245

Będzie to działać?

Linki poprawiłem a pytam również tutaj gdyż po namyśle wydaje mi się bardziej odpowiednim tematem, niż mam pytanie.
Ostatnio edytowane przez MatMario : 17.03.2009 o godz. 20:21.
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
koyoot
Senior Member
 
 
Od: 02.2006
Skąd: my sie znamy??

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#50
Stary 17.03.2009, 18:43
hmmm ja mam Viste Ultimate na stacjonarce ale majaca tylko 2gb ram i faktycznie zamulalo, ale po instalacji SP1 widze duza poprawe. Choc mimo wszytsko troche przeklinam na ten system bo nie wszytsko dziala jak powinno to wreszcie zebralem sie zeby dzieki temu systemowi zrobic defragmentacje dyskow bo normalnie mnie by szlag trafil. Sciagam teraz najnowszy build Windowsa 7 i zobaczymy z czym to sie je na screenach wyglada fenomenalnie zobaczymy jak ze stabilnoscia i wydajnoscia jesli jest tak jak pisza to chyba trzeba bedzie kupic pierwszego Windowsa w zyciu(tak tak to jest jedyna rzecz jaka mam nielegalna na mojej maszynce).
Odpowiedz cytując
DYRU
Senior Member
 
 
Od: 11.2002
Skąd: inąd

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#51
Stary 18.03.2009, 08:05
Musze dzisiaj kupić nowy monitor, wczoraj moje zasłużone pudło wyzionęło ducha. poszedł dym, zaśmierdziało pączkami i szlag go trafił.
W związku z powyższym. jaki monitor mi doradzicie na co zwrócić uwagę.
monitor ok 17 cali. (nie wiem jakie teraz robią płaskie)

dziękuję i pozdrawiam
...Pamiętaj gdzie Twój Kraj! Gdzie Dom Twój, bratni śpiew. I Tego nie porzucisz nigdy, Dumy z własnej Ojczyzny!...
Odpowiedz cytując
koyoot
Senior Member
 
 
Od: 02.2006
Skąd: my sie znamy??

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#52
Stary 18.03.2009, 10:20
DYRU napisał(a):Wyświetl post
Musze dzisiaj kupić nowy monitor, wczoraj moje zasłużone pudło wyzionęło ducha. poszedł dym, zaśmierdziało pączkami i szlag go trafił.
W związku z powyższym. jaki monitor mi doradzicie na co zwrócić uwagę.
monitor ok 17 cali. (nie wiem jakie teraz robią płaskie)

dziękuję i pozdrawiam
http://www.komputronik.pl/Monitory_L...elny,id,52031/

Prosze, najlepszy w tej chwili monitor LCD na rynku w tej cenie dodatkowo 19 calowy panoramiczny(kapitalnie wyglada na nim Vista i Windows 7). Jakosc obrazu jest rewelacyjna.
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member
 
 
Od: 05.2004
Skąd: Kraków

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#53
Stary 18.03.2009, 18:44
MatMario napisał(a):Wyświetl post
Chce zmienić pamięć w laptopie. Pamięć dedykowana do tego laptopa to taka

http://www.ec.kingston.com/ecom/conf...D8000B/1G&id=4

Ja chciałbym włozyć taką

http://www.ec.kingston.com/ecom/conf...VR667D2S5K2/2G

A laptop to

http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/d...69&dlc=en#N245

Będzie to działać?

Linki poprawiłem a pytam również tutaj gdyż po namyśle wydaje mi się bardziej odpowiednim tematem, niż mam pytanie.
koyoot ty chyba szpec jestes komputerowy, zadziala ta pamięć u mnie w laptopie?
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
vote-for-mikey
Senior Member
 
 
Od: 08.2007

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#54
Stary 18.03.2009, 19:05
mam pytanie co do photoshopa:

jak z obrazka takiego "wyciąć" same kontury postaci aby wyglądały one tak?

chodzi mi o same postaci, bez tła etc. trochę poszperałem na guglu, ale nie mogłem znaleźć.

z góry dzięki za pomoc.

(piszę też tutaj, bo tak )
.
Odpowiedz cytując
wislak_92
Senior Member
 
 
Od: 03.2007
Skąd: Kraków

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#55
Stary 18.03.2009, 19:19
DYRU napisał(a):Wyświetl post
Musze dzisiaj kupić nowy monitor, wczoraj moje zasłużone pudło wyzionęło ducha. poszedł dym, zaśmierdziało pączkami i szlag go trafił.
W związku z powyższym. jaki monitor mi doradzicie na co zwrócić uwagę.
monitor ok 17 cali. (nie wiem jakie teraz robią płaskie)

dziękuję i pozdrawiam
Jaka cena? Przeznaczenie domowe, filmy, net itd?

Ostatnio interesowałem sie troche monitorami i jakbym mial kupowac to wzialbym
http://www.komputronik.pl/Monitory_L...elny,id,53295/
Ostatnio edytowane przez wislak_92 : 18.03.2009 o godz. 19:25.
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". - Henryk Reyman
Odpowiedz cytując
koyoot
Senior Member
 
 
Od: 02.2006
Skąd: my sie znamy??

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#56
Stary 18.03.2009, 20:27
MatMario napisał(a):Wyświetl post
koyoot ty chyba szpec jestes komputerowy, zadziala ta pamięć u mnie w laptopie?
Hmmm, prawde mowiac to jestem specem od stacjonarek na laptopach znam sie pi razy oko, rzadko mam z nimi do czynienia. Wedlug mnie jesli to sa SODimm`y to powinny dzialac ale radzilbym sie upewnic bardziej bo ja moge sie mylic w tej kwestii.

P.S. WINDOWS 7 TO PO PROSTU OBLED!!! Nie moge sie doczekac wersji sklepowej, wersja ewaluacyjna dziala rewelacyjnie!!!
Odpowiedz cytując
WiślakNH
Senior Member
 
Od: 01.2007
Skąd: Kraków - NH

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#57
Stary 20.03.2009, 12:06
Co do monitorów to niedawno zakupiłem Samsunga SyncMaster T200 i jestem z niego zadowolony,kontrast 20000:1

Mam pytanie-zamierzam kupić router i nie wiem od czego zależy jaki wybrać?
Ostatnio przypadkowo w Media Markcie usłyszałem jak kobieta zapytała sie o tego routera,a gość odpowiedział w czym ma neta UPC ..itd ..... ja mam osiedlowego.
Ostatnio edytowane przez WiślakNH : 20.03.2009 o godz. 12:09.
Miasto Kraków - pozdrowienia dla Dobrych Chłopaków !!


Odpowiedz cytując
Jurand
Socios Wisła Kraków
 
 
Od: 01.2003

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#58
Stary 21.03.2009, 11:12
Przymierzam się do kupna dysku zewnętrznego o pojemności 1TB. W ofertach na róznych stronach jest bardzo dużo rodzajów, więc prosiłbym o polecenie jakiegoś dobrego modelu w rozsądnej cenie, ew. napisanie na co trzeba zwrócić uagę przy zakupie takiego sprzętu. Z góry dzięki za pomoc
Odpowiedz cytując
kacu
Member
 
 
Od: 12.2007
Skąd: Rokietnica

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#59
Stary 26.03.2009, 20:04
7 kotów napisał(a):Wyświetl post
Jesli muzyka + filmy + internet, to najslabszy laptop. Nawet nie musiz sprawdzac konfiguracji.
Wazne zeby mial wi-fi i jakis chociaz jeden usb.

Duzo jezdze ostatnio i zakupilem sobie do takich celow notebook della - nawet nie wiem jak sie nazywa - za 70 euro. Bez czytnika cd.
nawet jak sie rozpieprzy to nie szkoda.
A gdzieś go znalazł tak tanio? Poszukaj mi na necie takiego jakbyś mógł
rocco_1906 napisał(a):Wyświetl post
obrazisz czarnego jestes RASISTĄ
obrazisz białego jestes CHAMEM
hmmmm.... cos mi tu ****a nie gra
Odpowiedz cytując
Kolumbus
Senior Member
 
 
Od: 03.2004

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#60
Stary 27.03.2009, 00:04
Do prostych bzdetów polecam IBM z serii T, dla nerwowych ludzi są idealne bo mają tytanową skrzynkę i potrafią znieść naprawde sporo
piekna zaba w podpisie

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Włączony
MordkiWłączony
[IMG] code is Włączony
HTML code is Wyłączone

Skok do forum



Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 10:02.