The White Star Division - Wisła Kraków


Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło


Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Reklama
Zakłady na Wisłę? Legalni bukmacherzy w Polsce - ranking i recenzje
Odpowiedź
 
Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Kyno
Senior Member
 
Od: 03.2004
Skąd: SPOKO-YOU :-)

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#1
Stary 12.06.2008, 09:14
w0lno. napisał(a):Wyświetl post
Co byście wybrali z tego:
Nokia 2610
weź tę nokię
Odpowiedz cytując
TSW Fanatyk
Senior Member
 
 
Od: 06.2005
Skąd: Reymonta 22 (X)/D3

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#2
Stary 12.06.2008, 12:22
Kyno napisał(a):Wyświetl post
weź tę nokię
popieram w 100%, telefon fajny, zajebiście smsy się pisze
I
Odpowiedz cytując
Wisła Piastów
Senior Member
 
Od: 10.2007

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#3
Stary 12.06.2008, 12:49
co według was lepsze SE k750i czy se W380?
Odpowiedz cytując
wislak_92
Senior Member
 
 
Od: 03.2007
Skąd: Kraków

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#4
Stary 12.06.2008, 13:05
Wisła Piastów napisał(a):Wyświetl post
co według was lepsze SE k750i czy se W380?
W380i to tel muzyczny. Ma aparat 1.3 mpx, nie ma irdy.
K750i Ma aparat 2.0 mpx, ma irde.

Nie da sie powiedzieć który jest lepszy, bo każdy oczekuje od telefonu czego innego.
W380i
K750i
Porównaj sobie i poczytaj komentarze.
A jeśli chodzi o mnie to brałbym K750i.
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". - Henryk Reyman
Odpowiedz cytując
Kyno
Senior Member
 
Od: 03.2004
Skąd: SPOKO-YOU :-)

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#5
Stary 12.06.2008, 16:26
Wisła Piastów napisał(a):Wyświetl post
co według was lepsze SE k750i czy se W380?
Zdecydowanie SE k750i.
Odpowiedz cytując
JackDaniels
Senior Member
 
 
Od: 06.2008
Skąd: Z Polski

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#6
Stary 12.06.2008, 16:41
Szukam DOBREGO telefonu muzycznego, jakies propozycje
Odpowiedz cytując
drevno
Member
 
Od: 01.2008

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#7
Stary 12.06.2008, 19:46
SE w 200i albo w800i
Odpowiedz cytując
TSW Fanatyk
Senior Member
 
 
Od: 06.2005
Skąd: Reymonta 22 (X)/D3

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#8
Stary 21.06.2008, 14:18
Co byście wybrali Se k550i czy motorola k1?

Który telefon ma lepszą baterię?Który głośniej gra na głośniku?
I
Odpowiedz cytując
Boro1906 :)
Member
 
 
Od: 01.2008
Skąd: KrK

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#9
Stary 21.06.2008, 14:51
Ja posiadam k550i . Moja opinia o tym telefonie jest ogólnie dobra nie psuje sie jest w miare głośny.Ma jedną wade klawisze... pisze sie na nich niewygodnie.
Pozdro
MISTRZ MISTRZ NASZ TS !!

Odpowiedz cytując
TSW Fanatyk
Senior Member
 
 
Od: 06.2005
Skąd: Reymonta 22 (X)/D3

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#10
Stary 21.06.2008, 14:59
To ja może poproszę o porównanie k550i z k530 Jest jakaś różnica poza tym że k530 ma video rozmowy?
Powód: zmana telefonów ;)
Ostatnio edytowane przez TSW Fanatyk : 22.06.2008 o godz. 12:29.
I
Odpowiedz cytując
TSW Fanatyk
Senior Member
 
 
Od: 06.2005
Skąd: Reymonta 22 (X)/D3

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#11
Stary 23.06.2008, 18:19
Sorki za post pod postem ale potrzebuje szybko opinii
I
Odpowiedz cytując
wisłaWieczysta
Senior Member
 
 
Od: 03.2008
Skąd: Kraków - Wieczysta

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#12
Stary 25.06.2008, 22:40
może mi ktoś przybliżyć sprawę telefonów ściągniętych z USA chodzi mi o to czy bedą działały w polsce
Odpowiedz cytując
tomek_TSW
Senior Member
 
 
Od: 03.2006

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#13
Stary 26.06.2008, 12:56
moja siostra ma 2 tel z USA
jeden dziala bez zarzutu z kolei drugi nie chce, ale to czy bedzie ci dzialal w polsce to zalezy w jakiej sieci kupisz tel w usa, tak przynajmniej obilo mi sie o uszy

Odpowiedz cytując
kriz69
Senior Member
 
 
Od: 10.2007

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#14
Stary 02.07.2008, 14:54
do właścicieli Nokii e50 jakie formaty filmów można wgrywać na ten telefon zeby działały
Odpowiedz cytując
Wisła_1906
Member
 
Od: 05.2008

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#15
Stary 02.07.2008, 20:39
ja mam pytanie do posiadaczy noki n70, w moim telefonie jak ktos dzwoni nie pojawiaja mi sie dane kto tylko sam nr ;/ czy wie ktos jak to zmienic?
Odpowiedz cytując
WzT
Senior Member
 
 
Od: 10.2005

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#16
Stary 03.07.2008, 09:28
Wisła_1906 napisał(a):Wyświetl post
ja mam pytanie do posiadaczy noki n70, w moim telefonie jak ktos dzwoni nie pojawiaja mi sie dane kto tylko sam nr ;/ czy wie ktos jak to zmienic?
Może po prostu nie masz nikogo zapisanego w kontaktach i stąd ten problem
"NIECH ŻYJĄ ŻOŁNIERZE POLSKIEJ ARMII PODZIEMNEJ"



Odpowiedz cytując
Wisła_1906
Member
 
Od: 05.2008

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#17
Stary 03.07.2008, 14:06
heh no wlasnie mam i rzecz w tym, ze nawet tych co mam zapisanych wyswietla sie sam nr :(
Odpowiedz cytując
Turu
Senior Member
 
 
Od: 02.2003
Skąd: NBZ - Oddział Krowodrza

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#18
Stary 03.07.2008, 14:22
Mam pytanie....

Czy ktoś korzysta z takiego programu jak NaviExpert 2.1.4 ?

Jeśli tak to proszę o opinię...

I jeszcze jedno pytanko... Czy da się jakoś obejść proces rejestracji tego programu? Bo przy rejestracji trzeba wpisać jakiś kod (który pewnie swoje kosztuje) a jeśli ktoś ma ten kod to czy mógłby udostępnić jak coś
Braci się nie traci !!

Alcohol Fan

A MY NASZEEEEE.... NBZ!!!!
Odpowiedz cytując
qubu
Senior Member
 
Od: 09.2003

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#19
Stary 03.07.2008, 14:47
Wisła_1906 napisał(a):Wyświetl post
heh no wlasnie mam i rzecz w tym, ze nawet tych co mam zapisanych wyswietla sie sam nr :(
Może dublują Ci sie kontakty z karty sim i pamieci telefonu.. spróbuj usunąć jeden z nich i sprawdź
Odpowiedz cytując
South
Senior Member
 
Od: 03.2006

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#20
Stary 04.07.2008, 22:32
Mam problem z telefon samsung d600e ,a wiec od 2 dni dzieje sie coś takiego że nie mogę wykonywać połączeń (pokazuje że wybiera połączenie ale nie łączy) ,wysyłać smsów .Jak ktoś do mnie dzwonie to niby mam wyłączony telefon albo poza zasięgiem ale to nie możliwe bo znajomy dzwonił przy mnie i miałem dobre kilka kresek zasięgu ,czasem udaje sie go odwiesić na pewien czas( wtedy przychodzą wszystkie smsy i raporty o nieodebranych połączeniach) i wszystko działa ,miał ktoś podobny problem ?
Odpowiedz cytując
dj_ibutti
Senior Member
 
 
Od: 02.2004
Skąd: Kraków, Czyżyny

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#21
Stary 04.07.2008, 22:34
Cytat:
Może ktoś mi podsunie najtańszą możliwość kontaktu telefonicznego z Włoską komórką (Vodafone) z Polski. Pewnie ktoś już cóś wykombinował, więc liczę na pomoc, bo inaczej wyląduję na bruku niedługo

Względnie telefon sieci Orange, znajdujący się również we Włoszech. Tylko tak, żeby odbiorca jak najmniej (najlepiej w ogóle nie) płacił. Chodzi mi tu o jakieś kombinacje w stylu: darmowy numer czy coś takiego. Ktoś coś musiał wykminić.
Może w tym temacie mi ktoś pomoże?
KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
Odpowiedz cytując
Kamil
Socios Wisła Kraków
 
 
Od: 12.2006

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#22
Stary 13.07.2008, 20:03
posiada ktos lub posiadal SE k530i?
prosze o opinie na temat tego telefoniku i z gory za wszystkie dziekuje
TYLKO WISŁA
Odpowiedz cytując
spoko_pies
Senior Member
 
Od: 05.2004

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#23
Stary 13.07.2008, 20:21
Kamil napisał(a):Wyświetl post
posiada ktos lub posiadal SE k530i?
prosze o opinie na temat tego telefoniku i z gory za wszystkie dziekuje
Moze skupie się na wadach, bo zalet jest za dużo:
- kiepski aparat foto i brak lampy błyskowej
- słabo radzi sobie z zasięgiem 3G (zawsze kreska mniej niż K800)
- skrzypiąca obudowa
- małe przyciski w górnej części klawiatury

reszta to same zalety.
Odpowiedz cytując
spoko_pies
Senior Member
 
Od: 05.2004

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#24
Stary 13.07.2008, 20:25
TSW Fanatyk napisał(a):Wyświetl post
To ja może poproszę o porównanie k550i z k530 Jest jakaś różnica poza tym że k530 ma video rozmowy?
Jasne, że są. Przede wszystkim aparat foto - k550 ma o niebo lepszy z lampą błyskową. Poza tym K530 wygląda bardziej elegancko i moim zdaniem bardziej solidnie.
Odpowiedz cytując
TSW Fanatyk
Senior Member
 
 
Od: 06.2005
Skąd: Reymonta 22 (X)/D3

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#25
Stary 14.07.2008, 10:13
spoko_pies napisał(a):Wyświetl post
Jasne, że są. Przede wszystkim aparat foto - k550 ma o niebo lepszy z lampą błyskową. Poza tym K530 wygląda bardziej elegancko i moim zdaniem bardziej solidnie.
Dolicz jeszcze że k530i jest mniej popularny w przyszłości będzie łatwiej go sprzedać
I dla mnie "ludzkie" klawisze w porównaniu z k550i a kwestia małych przycisków to kwestia przyzwyczajenia
I
Odpowiedz cytując
cortezz
Banita
 
 
Od: 10.2003
Skąd: Kraków

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#26
Stary 14.07.2008, 10:28
witam. mam do sprzedania nowiutkiego SE K550i na gewarancji prosze pisac na gg 3391679 lub prv cena do sugodnienia pozdrawiam
Odpowiedz cytując
Kurt
Senior Member
 
 
Od: 11.2006
Skąd: Wisła Śródmieście

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#27
Stary 15.07.2008, 18:46
Cytat:
Drodzy forumowicze, mam problem z roamingiem w Simplusie(w Kanadzie).
Miesiac temu temu telefon przestal dzialac, mimo ze do tej pory wszystko bylo w porzadku. Wlaczanie i wylaczanie roamingu nie dziala poniewaz telefon nie wykrywa sieci. Telefon jest zasilony na kwote ponad 100zl waznych do konca sierpnia. Co zrobic w takiej sytuacji. Moze ktos mial podobny problem?
Ja miałem z Roamingiem sytuację w MixPlusie taką, że gdy byłem za granicą a nie uaktywniłem Roamingu dopóki Polska sieć mi nie zanikła, to kiedy wszedłem pod Słowacką, Austriacką czy Włoską sieć nie mogłem tego Roamingu uruchomić. Ktoś mi go zawsze uruchamiał dzwoniąc w Polsce na Biuro Obsługi Klienta i później już wszystko było git. Najlepiej zadzwoń na polskie biuro obsługi klienta.

Fanatykiem już nie będziesz jak na halę nie przybędziesz!
Tylko Wisła!

Odpowiedz cytując
spinnaker
Senior Member
 
Od: 07.2005

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#28
Stary 16.07.2008, 17:46
Ma ktoś Motorole Z8 ? Albo może znajomi mają? Albo LG ku 990 ? Ogólnie jak z ich awaryjnością i użytkowaniem?
Odpowiedz cytując
mb_1906
Senior Member
 
Od: 10.2005

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#29
Stary 17.07.2008, 11:04
Nie mam czasu, by przejrzec temat, wiec szybko spytam. Co myślicie o Motoroli V3
Odpowiedz cytując
medyk
Senior Member
 
 
Od: 07.2005

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#30
Stary 17.07.2008, 14:19
a ja czekam na iPhona 3G, ma się pojawić w polsce oficjlanie pod koniec roku.
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Włączony
MordkiWłączony
[IMG] code is Włączony
HTML code is Wyłączone

Skok do forum



Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:01.