|
Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Wisła Kraków - nie dla cebulaków.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa! ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
Uwzględnij 20% w stosunku do zeszłego roku,,,,, Zero myślenia, sranie cały czas, kopanie dołków, kretyńskie teksty o Wieczystej, zły sufit w sklepie.... ehhh dobrze, że nie mam chęci i czasu na pisanie bo poleciałyby wióry. Całe szczęście, że nikt prócz zakapiorów internetu tego forum nie czyta, a są tacy co myślą, że osoby z klubu to robią ![]() Ceny karnetów i biletów niskie, za niskie moim zdaniem. To jest Kraków, a nie Wodzisław Śląski, tutaj ceny za metr2 chodzą po ok 11k, a gałka lodów 6zł...
Ostatnio edytowane przez LucjuszWielki : 29.06.2022 o godz. 23:58.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
Ceny bardzo w porządku.
Można mieć karnet na cały sezon za wartość pary dobrych butów. Myślę, że nie można narzekać. Brawo Kasia! ![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
Dla mnie ceny też ok.Chyba pierwsza rzecz od dłuższego czasu która trzyma się kupy.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Junior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
Lucjuszu Wielki, to jest pilkarsko Wisła Kraków w zapyziałej I lidze polskiej, a nie Real Madryt. Stać Cię to kup karnet i dodatkowo bilet na każdy mecz. Miejsc nie braknie dla nikogo.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
![]() Ceny są adekwatne, jakoś ktoś spodziewał się biletów za dychę, a karnetów za stówkę, to chyba pomylił adresy |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
Chłopaki kto z Was i w jaki sposób ogarnął Polsat sport? mam jeszcze rok ważny C+ i chciałbym tylko nasze mecze obejrzeć. podpowiedzcie jak? ewentualnie ktoś chętny do zrzutki i współdzielenia- da się?- konta?
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Od tego sezonu się nie da współdzielić transmisji live. Wykupujesz transmisje za 10 zł/meczu lub 40 zł/pakiet miesięczny
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
czyli wychodzi na jedno .bo 4 mecze w miesiącu to 40 PLN
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Ale 2 możesz obejrzeć na stadionie
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
|
Również do obejrzenia w Polsat Sport. Cytat:
I wiadomo, czym wyżej, tym więcej kanałów: Pakiet S (20 zł miesięcznie) Pakiet M (30 zł) Pakiet M Sport (60 zł) Pakiet L (60 zł) I jakieś dodatki sobie można dokupić. U mnie wygląda to tak, że mam dekoder Cyfrowego Polsatu i lecimy na dwa telewizory (tzw. Multiroom, i za podłączenie się do kolejnego telewizora z tym samym pakietem płaci się dodatkowo 5-10 zł w zależności od wybranego pakietu, więc takie rozdzielenie na kilka telewizorow jest opłacalne, chyba można tak zrobić do 4 telewizorów w jednym miejscu zamieszkania.)
Ostatnio edytowane przez aNouc : 04.07.2022 o godz. 17:00.
|
||
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
Azor : czy Ty naprawdę porównałeś biedałódź do Krakowa?
I Widzew do Wisły? -.-.-.-.-.-.-.- lmao |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2016
Offline |
|
(potwierdzone w kuluarach info)
Najkorzystniejszą wersją dla klubu jest abyśmy kupowali dostęp do każdego meczu Wisły odrębnie zamiast pakietu. Wersja 4*10 zł jest dużo bardziej opłacalna dla Wisły niż 40 zł/m-c za pakiet. Oczywiście mowa wyłącznie o wersji internetowego streamingu. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
Tylko ja nie wiem gdzie to klikać, wszedłem na tą stronę kliknąłem Wisła Sandecja i nic. Tylko po prawej do wykupu 40zl/mc polsat 1 liga. Apropo będzie możliwość płatności za pośrednictwem banku jednorazowo ala przelewy24? (jestem uczulony na podawanie nr karty) Czy muszę opłacić odpowiednio wcześniej czy od razu dostanę kod? I najważniejsze : gdzie kliknąć
![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
https://mobile.twitter.com/przemszar...69847188639745
34 mecze, 5zl za każdą wykupioną transmisję pójdzie dla klubu, to może być sporo pieniędzy do budżetu jakby tak wykupiło co mecz powiedzmy z linku klubu 20k osób transmisję (czysty strzał, ciekawe jak to się będzie układać). Wychodzi chyba na to że dla klubu lepiej byłoby jakby mecze nie były w Polsacie Sport bo więcej osób wykupi transmisję |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
tymbardziej ze duza czesc meeczy bedzie w zwyklym polsacie sport , wiec de facto placic nie trzeba bedzie za kazdy
![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Tutaj można wykupić dostęp do transmisji meczu Wisła vs Sandecja za 10 zł (połowa kasy leci do klubu), ale chyba nie działa na systemach Apple. Posiadacze Androidów mogą być spokojni.
Link: https://wislakrakow.statscore.com/pl...ventId=4506676 Skoro trzeba odszukać, oznacza, że nikt z niego korzysta, czego dowodem jest ostatni wpis w nim sprzed 2 lat. Czyli lepiej tutaj wrzucić, więcej osób zobaczy i więcej kasy wpadnie do budżetu klubu, a tytuł tematu - "Wisła w mediach" w sam raz się nadaje do omawianej kwestii. Polsat Sport też nie jest zwykłym kanałem, i działa na podobnych zasadach jak Polsat Sport Extra. I z reguły jak ktoś ma Polsat Sport, to powinien miec też Polsat Sport Extra (coś jak TVP 1 i TVP 2).
Ostatnio edytowane przez aNouc : 16.07.2022 o godz. 15:09.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
ja dodam od siebie ze mecz nbedzie w POLSTA SPORT EXTRA a nie w zwyjkynm , nie wiem w sumie jak w upc to jest czy zawsze oba maja wszyscy czy nie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
![]()
Cele Wisły na sezon (2022/23)
1. awansować 2. ... ![]() 3. ... ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Kolejne dwa najbliższe mecze Wisły w Polsacie Sport:
8. kolejka - Chrobry Głogów - Wisła (26 sierpnia, godz. 20:30, piątek) 9. kolejka - Wisła vs Puszcza Niepołomice (2 września, godz. 20:30, piątek) |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
czyli 5 , 6 i 7 juz tez potwierdzone ze w otwartym ?
![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
![]()
Cele Wisły na sezon (2022/23)
1. awansować 2. ... ![]() 3. ... ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Ze tak pogardzili Parzyszkiem? Tego się nie spodziewałem.
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
A mnie to nie dziwi. Zupełnie mi nie pasował do tej drużyny. Zdziwiło mnie rzekome zainteresowanie. Jest to wybitnie nieskuteczny piłkarz, mocno drewniany. Szukamy raczej takiego który będzie się nadawał do ataku pozycyjnego, dogra, podrybluje.
Rozwalają mnie te pytania widowni o Hugiego. Zresztą - słusznie wyśmiane. Jeszcze trochę posiedzi na trybunach i okaże się że to najlepszy zawodnik Wisły.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 17.08.2022 o godz. 21:26.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa! ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 06.2011
Offline |
|
Brak konsekwencji, planu i sentymentów. Jak Wisła Kraków działa na rynku transferowym?
https://www.goal.pl/premium/jak-trio...medium=twitter |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
wielu obrońców zarządu nawet jeśli już przyzna że naściagaliśmy piłkarzy o wątpliwej jakości - usprawiedliwia to faktem że nie mamy pieniędzy tymczasem z artykułu wynika , że sporo transferów było za poważne pieniędza nie tylko Enisa , jak też i ze sporymi kontraktami ... ![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2016
Offline |
|
Wymiana średnio 1/3 kadry co pół roku. Prawie wszystkie transfery ludzi z kartą na ręku. Średni okres bytności zawodnika w klubie zbliżony do jednego sezonu. To nie miało prawa zadziałać. O czym nawet na tym forum wielokrotnie dyskutowaliśmy.
|
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Narzędzia tematu | |
Tryby wyświetlania | |
|
|