|
Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
Member
Od: 03.2008
Offline |
|
co ze po padaczce... ale gol jest
|
|
![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
Dokladnie , niedojrze , ze gramy tragicznie i moglo byc juz 5:0 to gola dla Polski z druzyna z dna rankingu Fifa , strzela brazylijczyk ze spalonego. Zal.pl :d
|
|
![]() ![]() |
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
Jop...
![]() Leo, why? Gdzie jest Głowacki ? |
|
![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
A Czesi zasłużyli ze Szwajcarią? A Chorwaci zasłużyli z Austrią? Futbol to gra niesprawiedliwa! Bez .......enia!
Brawo Boruc! |
|
![]() ![]() |
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
w pierwszej kolejności do zmiany: JOP
|
|
![]() ![]() |
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
****a o malo nie zszedłem w tej pierwszej polowie
![]()
Prasłowiańska grusza chroni w swych konarach plebejskiego uciekiniera
|
|
![]() ![]() |
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
Gra dramat. Krzynówek i Jop do zmiany.
PS. Nie dla Rogera !!! |
|
![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Jop won z boiska! ani jednego dobrego przyjęcia piłki, żadnego dobrego podania. Nic nie gra.
|
|
![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
ToTylkoJa - a kogo za tego Jopa wpuścić? Masz jakąś opcję? :| Szkoda, że Głowackiego nie ma... :|
|
|
![]() ![]() |
lupus albus
Od: 09.2003
Offline |
|
Nie dla Rogera.
_______________ Jak małe Adolfy nastawią celownik, to duże mogę sie obudzic po 15 min z dwoma :] ![]() ![]() ![]() Tristan, Scytowie, Niniwa 2, Prawicowe czytanki, St. Michalkiewicz, NSZ, Keine Grenzen Lew Dawidowicz Bronstein vel Trocki: ''Należy wysunąć hasło rewolucyjnego unicestwienia państwa narodowego. Domowi wariatów kapitalistycznej Europy, trzeba przeciwstawić program Socjalistycznych Stanów Zjednoczonych Europy, jako etap na drodze do Zjednoczonych Stanów całego świata''. |
|
![]() ![]() |
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
Dobra dobra Rodżerowski strzelił ale ja pisałem, że zdania o nim nie zmienie
![]() Jop, Krzynówek i Lewy to masakra... Gdyby nie Boruc już byśmy mogli pakować walizki. Narazie dużo szczęścia mamy, w drugiej połowie trzeba atakować i dołożyć jeszcze z jedną, dwie bramki ![]() aha bo zapomniałem: NIE dla Rogera. Powód: skleroza
Ostatnio edytowane przez Kamson : 12.06.2008 o godz. 21:38.
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
![]() ![]() |
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
Ja też Rogera nie lubię, ale dzisiaj go lubię. A pierwszemu legioniście który napisze coś o Rogerze, że z Legii wjebac bana na 4 lata.
Śp Ledwoń mówił żeby wytrzymać pierwsze natarcie i to się udało. Daję na pomnik Boruca 100 €. ![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
jak dla mnie po tym turnieju z kadry out: Bąk, Jop, WASILEWSKI, DUDKA, Krzynówek..
z reszta 3/4 kadry bym wywalił naprawdę trzeba ja odmłodzić i mam nadzieje ze tak sie stanie po euro liczę na Bena Staroste bo to wg mnie będzie podpora naszej obrony mecz tragedia ale mam wrażenie jakbyśmy to my byli gospodarzami a nie Austria ![]() niech kibice dalej śpiewają "gramy u siebie.." ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
Boruc...dziekuje...obrona tragiczna...bez formu pomoc a reszta udaje ze gra..bramka z OS...bywa ( szczegolnie na tych mistrzostwach}
Ja sie ciesze bo Roger poleci za gruba kase i ta kasa wleci L ![]() ![]() Aloha i do przodu ![]() ![]() Hmm....kogo by tu kupic do kochanej L...macie pomysly ![]() PS: Jop - wypad z baru emerycie ![]()
Ostatnio edytowane przez kreseq : 12.06.2008 o godz. 21:41.
![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
MARNOŚĆ NAD MARNOŚCIAMI
Klasyczny przypadek gdy wynik nie odzwierciedla gry. Boruc jednym z najlepszych na świecie bez dwóch zdań. ![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
![]() ![]() |
Banita
Od: 06.2008
Offline |
|
Jopa wywalić albo Kokoszka albo Golański
A zauważyliście jacy nasi są wolni? Nawet Smolar. Może chociaż kondycyjnie będzie lepiej? |
|
![]() |
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
ale jaja
![]() cała obrona -DRAMAT Sagan i Smolarek dramat, krzynówek, pł dramatu, bo chociaz na pozycję wychodzi Wygląda, ze najlepiej w polu gra Dudka i to jest ****a dopiero prawdziwy dramat acha gol -> ![]() Roger jestes bardziej polski niż schabowy!! ![]() ![]()
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
|
|
![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
ogólnie to mam w sobie tyle emocji ze nie wiem co pisze
ale wiem jedno ze wygramy dziś i mimo tej ch.... gry wygramy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Member
Offline |
|
Boniek: "są pewne mankamenty"
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Zobaczymy co bedziemy pisac za 45 minut
![]() NIE DLA ROGERA! |
|
![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2006
Offline |
|
Niektórzy to chyba żałują, że prowadzimy. Piłka jest niesprawiedliwa. Jak Krzynówek czy Żuraw marnowali setki to było wszystko spoko.
Błędy powielane co dwa lata. Nieważne czy trener Polak czy Holender. Brożek, Jeleń, Głowacki. Więcej piłkarzy, którzy grają w klubach i by było co innego. Teraz mogę powiedzieć, że nawet Brożek mógłby coś w tym meczu zmienić. Jak jeszcze raz ktoś powie , że Krzynówek jest typem piłkarza , który potrafi utrzymać formę niegrając to .... |
|
![]() ![]() |
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
hehe, mecz ogladam na BBC i wlasnie jestem swiezo po reakcji angielskich ekspertow w studio.
wszyscy wygladaja jakby wlasnie obejrzeli ladowanie czlowieka na Marsie, a Shearer stwierdzil ze w calym swoim zyciu nie widzial takiej obrony i prawdopodobnie udaloby mu sie stworzyc lepsza formacje sposrod chlopakow grajacych w lokalnym parku ![]() ![]() ten mecz juz przeszedl do historii jako cos najbardziej niesamowitego i dotad niezaobserwowanego na tym poziomie ![]() |
|
![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
W ktorym miejscu patrzac z perspektywy TV wisia flaga Wisły?Widac ją było?
Gra dramatyczna... |
|
![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
Tylko czy naprawde co 5 minut musi byc to w****iajace Leeeoooo!
![]()
Z kazdym dniem zwiększa się ilosc ludzi, ktorzy moga pocalowac mnie w dupe
|
|
![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
A nasi kibice są poj..ni; śpiewają Leo, a prawda jest taka że tylko dzięki Borucowi prowadzimy, tylko debil wystawia Sagana na prawej pomocy, Smolarek dno pierwszy do zmiany, Jop to dwa dna ( a najlepszy stoper ligi polskiej ogląda Euro w domu - pozdr Głowa)
Jednym słowem Austria - Brazylia:Boruc 0-1 |
|
![]() ![]() |
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
gołymi rekami bym ich....
****a jadą 500km i śpiewaja LEOOO Zabrac im paszporty! ![]()
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
|
|
![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Gdyby tak zmontowal druzyne z grajkow z ligi to mysle ze bysmy spokojnie pojechali Austrie. Zupelnie sie nie dziwie ze Sobol to wszystko olal. |
|
![]() ![]() |
Banita
Od: 06.2008
Offline |
|
Jooooooopppppppp
![]() |
|
![]() |
Senior Member
Offline |
|
oby out nie tylko w tym meczu ale OUT z repry. TO samo tyczy sie Zurawskiego, Krzynowka, Lewandowskiego.
|
|
![]() ![]() |
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
![]() czyli generalnie Anglicy w nas nie wierzą? ![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |